Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Prewett Báty & húgica

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Prewett Báty & húgica   Kedd 23 Szept. 2014 - 21:09


Molly és Fabian


Sétálok a  kis boltok közt Madam Puddifoot kávézója mellett is elmegyek csak bepillantok az ablakon és hát kit látnak szemeim az én drága húgomat. Nyár vége óta nem láttam a kis pöttömkét, de akkor is általában a szobájában kuksolt vagy éppen anyánknak segített vagy otthon se volt. Csak látogatóba mentem haza ilyenkor fél esetleg egy-vagy két órás kitérőim voltak hazalátogatásaim. Apával egy-két dolgot megbeszéltem, édesanyám pedig meggyőződhetett arról, hogy rendesen eszem és nincs semmi bajom.
Ami persze mindig csak a látszat volt, de nem szólt bele az életembe. Felnőtt voltam már az ő szemében hiába vagyok a gyermeke. Én hozom a döntéseimet. Amit anyám nagyon szeretett volna arról órákat tudtam veszekedni vele, hogy nem. Apám állított minket le. Ezek után hetekig nem láttak a szüleim és aztán újra megjelenek otthon és anyám bocsánatot kér tőlem. Ez már így megy két éve lassan anyám és köztem ott van a feszültség Az a téma, amit nem szeretek, ha felhoz. Újra házasodni...
Húgicám tiszta anyánk fiatalabb kiadásba. Azt gondolja meg tud engem változtatni, de nem, ahhoz ő túl kevés még mindig. Szeret bele avatkozni az életembe.
Miért ne mennék be hozzá egy kicsit beszélgetni. Bár sejtettem mással lenne legszívesebben és nem a szertett elsőszülött bátyával.
Belépek a bejáraton az ajtó feletti csengő megszólal, hogy vendég érkezett. Néhányan fel is kapják a fejüket, de ahogy meg látják hogy én vagyok le is hajtják másra számítottak. Molly asztalához sétálok. Az asztal mellett egy ruhafogas állvány van felakasztom rá a kabátomat. Leülök a húgommal szembe lévő székre ki. Végig mérem a húgocskámat. Kiengedett hajjal ül az asztalnál.
-Szia, Molly!- Köszönök neki és hozzá teszek egy nagy vigyort is. - Tudod erre jártam és beugrottam ide. Mi újság a suliban?- Kérdeztem meg érdeklődve tőle. Szerettem tudni, hogy zajlik az élet az iskolában és hogy alakulnak a dolgai a Roxfortba Mollynak. Igaz sok mindenről tud csacsogni, de ettől az én kislány tesóm.
Biztos lelomboztam a kedvét azzal, hogy megjelentem itt. Egy olyan üzlethelyiségben, ahol százalékosan több a nő, mint a férfi. Rég láttam őt és a testvéri kapcsolatot ápolni kell.
Míg kicsi volt azt gondoltam hogy az én példámat fogja követni prefektus lesz és a többi halmozni fogja a hírnevet, de nem így történt. Nem lett belőle nagy Fabian Prewett utánzat, ami miatt tisztelem is hogy a saját útját járja. Arról hogy kivívta a tiszteletem nem is tud a húgi, mert ha még tudna lehet, hogy elszállna és egy másik világban élné a további életét. Szerettem tudni, hogy az ő útja merre felé halad. A legjobbat hozza ki magából, hogy ő legyen a nagyszerű húgicám, akire büszke lehetek.|| To: Húgica || Note: Váratalan találkozás|| Music: Indulj el
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Prewett Báty & húgica   Hétf. 29 Dec. 2014 - 12:16

Fabian & MollyAthur megint késik. Pedig megesküdött, hogy nem fog teljesen belefeledkezni abba a mugli-micsodába amiről annyit hadovált. Ingerülten dobogtam Madam Puddifot kávézójának egyik asztalán, az arcom is kicsit kipirult az indulattól, de be kell vallanom nem tudok igazán haragudni rá. Mindenkinek kell valami hobbi, főleg most amikor minden összeomlani készül körülöttünk, de pont ezért kéne minden percet kihasználni amit együtt tölthetünk. Arról nem is beszélve, hogy igazán vágyom már rá hogy megkérje a kezemet. Nem tudom mire vár még, milyen csodát remél, hogy ilyen kényelmesen kotlik a dolgon. Lehet nem is akar feleségól venni... Nem, ilyenre még csak gondolni se szabad, mert megszakad a szívem. Ha így állna a helyzet már rég nem látnám azt a tüzet a szemében, amitől mindig eláll a lélegzetem és elakad a szavam. Igen, a nagyszájú Prewett kisasszony nem talál szavakat, ha Weasley csak egyetlen pillanatnyi szenvedélyes pillantása rávetül. Igazi cirkuszi mutatvány is lehetne...
Kicsit lemondón sóhajtok, be kell látnom hogy sokáig fogok még itt ücsörögni ezért rendelek magamnak még egy forrócsokit és a táskámból előszedem a bájitaltan jegyzeteimet. Miközben a sűrűn telefirkált pergamenlapokat nézem és a különböző kotyvalékok receptjeit próbálom bemagolni bosszankodva vonom össze a szemöldököm. Nem szeretem ezt a tantárgyat, bár nem voltam éppen tehetségtelen benne. Ha kicsit jobban megerőltetném magam biztosan Fabian nyomába érhetnék, de semmi kedvem az ifjabb Mr. Prewett nyomdokaiba lépni. Köszönöm szépen, én elégedett vagyok a teljesítményemmel, bármennyire is látom a tanárok szemében a várakozást vagy az elégedett, gúnyos fintort amiben jócskán lebecsülik a képességeimet, mert harmadszülött vagyok és lány. Ha nem lennének tanárok, biztos megmondanám nekik a magamét, de így inkább morgolódva de meghagyom őket abban a hitben hogy Fabian az igazi tehetség. Nekem nem kell a babérkoszorú, sose vágytam versengeni, főleg ha Arthur mellettem van és együtt valóra váltjuk a féltve őrzött terveimet. Boldog családot szeretnék, élénk, vidám gyerekeket és kalandokat együtt. Semmi másra nem vágyok, nem kell fényes karrier, azt majd a bátyáim bejárják helyettem is...
Emlegetett szamár, Fabian a legjobb pillanatban huppan le az előttem üresen álló székre. Mosolyogva nézek fel rá, régen láttam és bár nem mondom ki, de hiányzott. Ahogy Anyu és Apu és Gideon is, bármennyire szerettem Roxfortban lenni.
- Szia Fabian! - köszöntöm, miközben talán kicsit túl lelkesen tolom félre a bájital jegyzeteket. Minden alkalmat megragadok, hogy elkerüljem a magolást.
- Nem sok újdonság - válaszolok kérdésére szűkszavúan - Minden próbál a rendes kerékvágás szerin menni, de mindenki feszült és nyugtalan... De, mesélj Anyuék hogy vannak és Gideon? Véletlenül Arturt nem láttad közeledni a kastély felől?
.

to: my brother ;; words: ----
Vissza az elejére Go down
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Re: Prewett Báty & húgica   Hétf. 29 Dec. 2014 - 13:25


Molly és Fabian


Nem sokat tud leolvasni rólam Molly. Hogy is mondjam, legbelül szörnyen vagyok. Nem vagyok feszült, de tettre kész vagyok bármelyik pillanatban bárkit megverni vagy megölni. Megölni. Dumbledore-ral, ezért is fogok ma találkozni, mert egy igazi mentor foglalkozik ilyenkor a mentoraltjával. Csak azt a kialvatlanságot látja a szemeimbe amit minden alkalommal lát. Nem tudok aludni. Helyette el foglalom magam az éjszaka közepén a hegedűm játékával vagy a magányos monológjaimmal. Sok mindent akar, de tudja mindketten hasonlóan ragaszkodunk a különböző álláspontokhoz. Szörnyű vagyok ezt meg kaphatom tőle is, de ahogy fel paprikázom őt és kiadja a mérgét, mint egy kis cica a körmeit bele vájja bele, de nem sért meg csak a felszínt karcolja gyenge körmeivel.
Látom rajta, hogy nagyon szereti, látom rajta, hogy imádja. Talán irigylem tőle ezt az érzést, amit most ő érez. Ez nem helyes, de így van.
Arthur csak a hobbiját tudja fel mutatni előttem. Szeretem én is a muglikat viccesek néha-néha napján. Hisz a városukban élek nap, mint nap. Waesley nem prefektus, nem egy kitűnő tanuló, ezért nézek rá úgy ahogy. Ha Molly őt szereti, nem tiltom meg, de nem szeretném hogy csalódás érje. Hallottam róluk szó beszédeket. Hogy milyen szépek együtt és Merlin is egymásnak teremtette őket. Egy komoly kapcsolatban él és idők kérdése mikor lesz családanya.
Mikor meg hallom tőle azt hogy haza megyek. Komoly és sötét arc kifejezés ül az arcomra.
-Ez még nem biztos, Molly, és nem anyu miatt van hanem más okok miatt...
A párt miatt, de hogy a párttal annyit  foglalkozok amennyit akarok. Más dolog, miről nagyon kevesen tudnak egy kezemen meg tudom számolni hogy rajtam kívül ki nyújt még segítséget Dumbledorenak és ha jól mennek a dolgok, akkor jövőre már beszervezzük az embereket. A párt mögöttes célja az, hogy támogatóinkat közt megtaláljuk a leghűségesebb harcosokat. A párt támogatói igazából minket fog támogatni Dumledore által megkreált csapatot, melynek nincs még neve csak a jelöltek nevei születtek meg. Benne volt Molly is, de kértem húzassák ki. Nem akartam be vonni még mindig nem akarom be vonni. Előbb az idősebbeknek kell összegyűlniük, aztán ezt a korosztályt  is bevonhatják.
-Na jó még megláttom, Molly, mit tehetek. Nem ígérem biztosra, hogy otthon leszek- Egy biztató mosolyt csalok arcomra, hogy Molly lássa semmi bajom nincs. De hát őt nem lehet átverni ismer engem ismeri a bátyát már.
-Kérsz valamit, mert most szívesen fizetek neked, vagy meg várod az udvarlódat vele?- Egyébként is bármikor szívesen meghívom őt egy sütire vagy valamilyen meleg italra. Mollynak sosem vallanám be, hogy meg éheztem egy almás lepényre. Ha nem kér semmit én nem leszek olyan bunkó, hogy a szeme láttára fogyasszak.


|| To: Húgica || Note: Szuper vagy. Bízz magadban. || Music: Indulj el


A hozzászólást Fabian Prewett összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 31 Dec. 2014 - 21:20-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Prewett Báty & húgica   Kedd 30 Dec. 2014 - 21:13

Fabian & MollyMosolyogva hallgatom a bátyámat, ahogy a családomról mesél. Nagyon jó hallani róluk és nagyon jó Őt hallgatni, hiszen olyan régen láttam. Nem sűrűn fordul elő, hogy meglátogat vagy így összeakadunk egymással. Általában ha Fabian hazalátogat annak az a vége, hogy anya azzal nyüstöli hogy házasodjon, mire a tesóm felkapja a vizet és hatalmas ajtócsapkodások közepette lép le. Persze, én is örülnék neki ha újra olyan boldognak láthatnám, de én már tanultam némileg a leckéből, így szemtől szembe soha többet nem emlegetem neki hogy újra csajoznia kellene. Úgy is kitalálok valamit amivel könnyebbé teszem neki a boldogság útját és ezt Fabian is nagyon jól tudja, hogy azért mert csendben maradok nem hagytam annyiban a dolgot. Most is kicsit összehúzott szemekkel vizslatom az arcát, próbálom felmérni hogy van, mert persze annyival úgy se leszek elégedett hogy azt mondja "jól". Annál élesebb a látásom és makacsabb a természetem.
- Igen, Apu megírta mi van vele, de tudod milyen! Mindig talpra áll és felépül és ez sose lesz másképp, amíg csak világ a világ - mosolygok rá biztatóan. Nagyanyó olyan erős mint egy bivaly, nem tudom elképzelni hogy ne küzdene addig amíg újra rendben nem lesz. Bár tény, Fabiannak jogos a döbbenete, de én igyekszem pozitívan állni a dologhoz és elhessegetni az aggodalmamat. Nagyon sok más dolog van ami nyomja a lelkemet és Nagyanyó nagyjából az egyetlen ember, aki miatt nem tudok annyit aggódni hiszen olyan erős!
Amikor szóba hozom Arhturt egyből megbánom, mert Fabian rendesen felpaprikáz a válaszával. Miközben hallgatom, érzem hogy az arcom kipirul és az agyamat kezdi ellepni a vörös köd. Persze, még csak az kéne hogy a drága bátyám pálcát rántson Arthurra és elkergesse.
- Arthur igenis egy talpig becsületes, szeretnivaló férfi! - förmedek rá - Csak azért, mert megveted az érdeklődését attól nem lesz rossz ember! És Fabian, csak egyszer tudjam meg, hogy egyetlen rossz szót mondasz neki vagy akár csak egy ujjal is bántani merészeled velem gyűlik meg a bajod! És ez nem vicc, komolyan elagyabugyállak, nem számít hogy a bátyám vagy és szeretlek! Szeretjük egymást és biztosan el fog... - itt elharapom a mondat végét és dühös tekintetét az övébe fúrom. Remélem ismer már annyira, hogy tudja a fenyegetés minden egyes szavát véresen komolyan gondoltam. Még sose beszéltem neki nyiltan mit érzek Artur iránt, egyrészt tapintatból mert csak a feleségével való kapcsolatához tudnám hasonlítani és nem akarom felbojgatni a lelkét. De azt nem tűröm, hogy lenézze és megbízhatatlannak találja amiatt mert vonzódik a mugli dolgokhoz. Igenis Artur előtt fényes karrier áll a Minisztériumban, hasznát fogják venni!
- Persze hogy haza megyek - válaszolok kicsit lehiggadva, majd újra szigorúan nézek rá - Te is haza jössz! - nem kérdés volt, kijelentés, sőt parancs. Mindig is fontos volt számomra hogy együtt legyen a családom és a cél érdekében bármire képes vagyok. Még anyával is beszélek, hogy abban a pár napban ne nyaggassa majd Őt, ha ezzel haza csábíthatom pár óránál többre.
.

to: my brother ;; notes: remélem tetszik, és jól hozom a karaktert
Vissza az elejére Go down
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Re: Prewett Báty & húgica   Szer. 31 Dec. 2014 - 21:21


Molly és Fabian


Nem sokat tud leolvasni rólam Molly. Hogy is mondjam, legbelül szörnyen vagyok. Nem vagyok feszült, de tettre kész vagyok bármelyik pillanatban bárkit megverni vagy megölni. Megölni. Dumbledore-ral, ezért is fogok ma találkozni, mert egy igazi mentor foglalkozik ilyenkor a mentoraltjával. Csak azt a kialvatlanságot látja a szemeimbe amit minden alkalommal lát. Nem tudok aludni. Helyette el foglalom magam az éjszaka közepén a hegedűm játékával vagy a magányos monológjaimmal. Sok mindent akar, de tudja mindketten hasonlóan ragaszkodunk a különböző álláspontokhoz. Szörnyű vagyok ezt meg kaphatom tőle is, de ahogy fel paprikázom őt és kiadja a mérgét, mint egy kis cica a körmeit bele vájja bele, de nem sért meg csak a felszínt karcolja gyenge körmeivel.
Látom rajta, hogy nagyon szereti, látom rajta, hogy imádja. Talán irigylem tőle ezt az érzést, amit most ő érez. Ez nem helyes, de így van.
Arthur csak a hobbiját tudja fel mutatni előttem. Szeretem én is a muglikat viccesek néha-néha napján. Hisz a városukban élek nap, mint nap. Waesley nem prefektus, nem egy kitűnő tanuló, ezért nézek rá úgy ahogy. Ha Molly őt szereti, nem tiltom meg, de nem szeretném hogy csalódás érje. Hallottam róluk szó beszédeket. Hogy milyen szépek együtt és Merlin is egymásnak teremtette őket. Egy komoly kapcsolatban él és idők kérdése mikor lesz családanya.
Mikor meg hallom tőle azt hogy haza megyek. Komoly és sötét arc kifejezés ül az arcomra.
-Ez még nem biztos, Molly, és nem anyu miatt van hanem más okok miatt...
A párt miatt, de hogy a párttal annyit  foglalkozok amennyit akarok. Más dolog, miről nagyon kevesen tudnak egy kezemen meg tudom számolni hogy rajtam kívül ki nyújt még segítséget Dumbledorenak és ha jól mennek a dolgok, akkor jövőre már beszervezzük az embereket. A párt mögöttes célja az, hogy támogatóinkat közt megtaláljuk a leghűségesebb harcosokat. A párt támogatói igazából minket fog támogatni Dumledore által megkreált csapatot, melynek nincs még neve csak a jelöltek nevei születtek meg. Benne volt Molly is, de kértem húzassák ki. Nem akartam be vonni még mindig nem akarom be vonni. Előbb az idősebbeknek kell összegyűlniük, aztán ezt a korosztályt  is bevonhatják.
-Na jó még megláttom, Molly, mit tehetek. Nem ígérem biztosra, hogy otthon leszek- Egy biztató mosolyt csalok arcomra, hogy Molly lássa semmi bajom nincs. De hát őt nem lehet átverni ismer engem ismeri a bátyát már.
-Kérsz valamit, mert most szívesen fizetek neked, vagy meg várod az udvarlódat vele?- Egyébként is bármikor szívesen meghívom őt egy sütire vagy valamilyen meleg italra. Mollynak sosem vallanám be, hogy meg éheztem egy almás lepényre. Ha nem kér semmit én nem leszek olyan bunkó, hogy a szeme láttára fogyasszak.


|| To: Húgica || Note: Szuper vagy. Bízz magadban. || Music: Indulj el
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Prewett Báty & húgica   Csüt. 8 Jan. 2015 - 19:25

Fabian & MollyNagy csend a kifakadásomra a válasz, ezért úgy veszem felfogott mindent amit mondtam. Sejtem, hogy nem nagyon ijesztettem rá, és talán semmi szükség nem volt a kirohanásomra, de nem tehetek róla. Ha valakit szeretek azt tűzzel vassal védem és óvom, még a széltől is. Nemhogy attól, hogy a volt éltanuló, tehetséges bátyám fenyegetésétől. Tudom, hogy Arthur nem gyerek és meg tudja védeni magát, de egyszerűen nem állhatom, ha akár csak szóban előkerül vagy akár valakinek a fejében megfordul hogy bántsa. És így van ez minden családtagommal. Az utolsó csepp véremig harcolnék értük, nem sajnálnám és kímélném magam vagy az egészségemet.
Témát váltunk és némileg biztosabb talajra érünk, de még így is szúrósan nézek rá. Haza kell jönnie, ez nem kérdés és nem képzi vita alapját. Amilyen időket élünk, lassan azt se tudhatjuk hogy a legutóbbi találkozás nem az utolsó-e és pont ezért minden alkalmat és lehetőséget meg kell ragadni hogy együtt legyünk. Arthur nélkül is csak pár napot fogok tölteni a szünetben, hiszen hol ő jön át hozzám, hol én látogatom meg őket.
- Nem érdekel Fabian! Tudom, hogy biztos valami extrán fontos okod van, de a család mindenek felett áll! - erősködöm tovább - Együtt kell lennünk, te is pontosan tudod miért! Ha nem is egész szünetre, de muszáj hazajönnöd!
Fontos és kész. Manapság minden fontos, de a család és a szeretteink mindig muszáj hogy első helyen maradjanak. Még Fabiannak is! És ha belepusztulok is, de kedves bátyám is otthon lesz velünk, még akkor is ha minden tudásomat be kell vetnem, ha meg kell átkoznom és elrabolnom akkor is. Pláne ha Arthur segít, mert ugye kettő erősebb mint egy és ugyebár ha Fabian képes valamire azt én is meg tudom csinálni legalább olyan jól, Arthur sem tehetségtelen, szóval erősek vagyunk. A gondolatra, hogy Arturral rajta ütünk Fabianon a londoni lakásában mosolyt rejt a szám sarkába és elfojtott nevetés csiklandozza a torkomat. Komikus, de nem elképzelhetetlen, főleg ha Fabian megmakacsolja magát...
- Úgy is otthon leszel! - bólintok önelégülten, magamban meg féltve dédelgetem a kis tervemet. Multifunkciós, kolosszális ötlet! Egyszerre teszem boldoggá anyuékat, magamat és török borsot Fabian orra alá, ráadásul ha véghez tudom vinni, valahol a düh és a sértettség alatt büszkének kell rám lennie. Gyerekes vagyok? Talán, de nem igazán törődök vele. Ilyenkor nem.
- Egy csokis süti jól esne, köszönöm - mosolygok rá hálásan - Ahogy látom Arthurnak dolga akadt, nemsokára itt lesz, de maradj itt kérlek! Nem zavarsz egyáltalán és olyan régen találkoztunk!
.

to: my brother ;; notes:bocsánat, vizsgaidőszak ):
Vissza az elejére Go down
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Re: Prewett Báty & húgica   Szomb. 10 Jan. 2015 - 20:18


Molly és Fabian


Ez a mosoly. Ez a Mollys mosoly, valami rosszban sántikál valami olyanban, amit megfogok bánni.  Igen, is maradjon otthon. Mindenben és ez miatt is fogok nem haza látogatni. Addig jó míg a Roxfortban tanul, de utána mi lesz? Ki kerül a nagy világban és bántani fogják őt is, mint Margaretet. Ezt nem akarom, hogy meg történjen. Van egy tervem, de apámnak se mondtam el. Van egy nagyszerű terve Dumbledorenak. Van egy ötlet, amit meg kell valósítanom. Haza fogok menni, de nem úgy ahogy képzeli. Karácsonykor nem leszek otthon velük. Gideon, születésnapját együtt ünnepelhetjük meg.
-Helyes.- majd azt a frusztráló mosollyal értékelem. A válaszát. Szeretem, Mollyt és tudom. Majd felállok a pulthoz megyek leadni a rendelésemet. Hozzá kérek egy-egy finom meleg teát és Mollynak és magamnak is. Hüvös van, és a tea jót tesz ebben a hidegben. Anya mindig ezt tanította nekünk. A tea sok mindent megold és jót tesz bármilyen bajban. Engem legalábbis megnyugtat. Visszaültem, Mollyhoz. -Mi a terved iskola után? Azon kívül, hogy várod mikor alapíthatsz családot Arthurral.- ehhez egy fanyar grimaszt társított. Sosem tagadom, hogy jobbat érdemelne tőle Molly, és azt sem tagadom, hogy vannak furcsaságai a barátjának.
Mindig látom azt a valamit, amit én csak egy lány miatt éreztem. Miért van benne irigység? Nem tudom azt mondani neki élj boldogan vele. Ennyire magamra gondolok? Pedig örülnöm kellene neki. Ebben az időben az a srác, aki mosolyra vidítja. Én pedig fel paprikázom még mindig az érzéketlenségemmel.
-Nem is mondtam még, hogy januártól más osztályra helyeznek át. Több fizetésem lesz, bár egy kicsivel többet is kell dolgoznom. Az iskolában, megnyertem egy pályázatot két hétre Japánba mehetek.- ahogy mondtam ezeket a szavakat. Megjelentek a tányérok és rajtuk a sütemények és hozzá a két csésze tea is. Na igen minek ide a felszolgáló, ha meg lehet oldani varázslattal is. Az almás lepény és csoki süti is nagyon íncsiklandozóan nézet ki. Magam elé vettem a tányért.
-Hogy teljesít a csapatunk?- kérdezem meg Mollytól. Még mindig az én csapatomnak vallom a giffendéles kviddics játékosokat, mert még mindig ott vannak azok, akiket én vettem fel, bár már nem én irányítom őket. Kapcsolódik még mindig hozzám ez a csapat és ismerem őket.


|| To: Húgica || Note: - || Music: Indulj el
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Prewett Báty & húgica   Hétf. 19 Jan. 2015 - 14:11

Fabian & MollyTudom, hogy tudja készülük valamira, de nem volt gondolatolvasó, hála Merlinnek. Esküszöm ha rendelkezne ezzel a képességgel a világ ura lehetne, bár így is nagyon magabiztosan törtet a címért. Mindig is Ő volt a tehetséges Prewett, hatalmas ambíciókkal és tervekkel amiket sorra valósított meg egymás után. Na nem mintha én vagy a másik bátyám tehetségtelenek lennék, de én sose vettem a fáradtságot hogy Fabian nyomába eredjek. Még csak az kéne hogy önként lépjek be az árnyékába, hát köszönöm nem, én tökéletesen jól megvagyok így. És csak lesz valami. A jövőmben eddig csak Arthurt látom, és gyűrűket, fehér ruhát és egy picike családot. Mindig is szerettem volna családot alapítani, saját gyerekeket... De ezt gondolom Fabian nem fogja jó szemmel nézni, mint életem célját.
- Nos, a fanyar grimaszt inkább meg sem láttam, mert a végén még orrba talállak nyomni... - jegyzem meg epésen, miközben úgy nézek rá mintha egyetlen pillantássommal képes lennék megölni. Semmi joga ezt csinálni! Ha nem lennék tapintatos nagyon könnyen a képébe vághatnám hogy nem is tudom hogy kettőnk közül ki is özvegy, vagyis volt házas és tuti nem én... Nem értem mi ez az ellenszenv Artur irányába, de nagyon birizgálja a csőrömet és nem állok messze egy újabb kifakadástól. De végülis veszek egy mély levegőt és nem robbanok ki. - Azon gondolkoztam hogy a Wizengamot tagja leszek - jegyzem meg csak úgy mellékesen, aztán ha bezsebeltem a döbbent pillantást elnevetem magam és megvonom a vállam - Na de komolyan. Nincs még pontos tervem, de az auror pálya felé kacsingatok....
Ki fog akadni, de ez van. Ha kitör a balhé, így fogom tudni a legjobban megvédeni a szeretteimet és amúgy is mindig önjelölt igazságosztó vagyok. Miért ne csavarhatnám ki ezt a tulajdonságomat annyira, hogy hasznára legyek azoknak akiket szeretek és nem mellesleg a társadalomnak.
- Köszönöm! - köszönöm meg a teát és a sütit, miután megjelent előttem. Beszívtam a csokoládé illatát és egyből összefutott a nyál a számban. Kviddiccs hát persze. Magamelé húzom a tányért majd nagyot kortyolok a teából.
- Jól teljesítenek. Potter a legutóbbi meccsen megint túlcifrázta és leesett a seprűről, de tudtommal már nincs semmi komolyabb baja, a következő mérkőzésen újabb győzedelmet szerez majd a csapatodnak...
.

to: my brother ;; words: ----
Vissza az elejére Go down
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Re: Prewett Báty & húgica   Csüt. 22 Jan. 2015 - 16:49


Molly és Fabian


Hallgatom és mikor megemlíti a Wizengamot, akkor még én is elmosolyodok. Ahhoz más törekvések kellenek, olyannak kellene lennie az agyának mint a szivacsnak ami mindent magába szív. Mint Benjyé igen belőle az lesz, de Mollyból nem. Sosem lenne ahhoz már ötödikben legalább 8 tantárgyból várakozáson felülit kell kapni. Nem kerülne be és csak szórakozik velem ez látszik rajta.
-De most komolyan.- mondom a válasza meglep. Nagyon. Elfehéredik az arcom. Ivanhoe jut eszembe a kedves barátom. Már tíz hónapja elvesztettük őt, de ott van Dédapánk is milyen gyorsan elvesztette őt a családunk.  Molly is ismeri a történetét. Aurorparancsnok volt. Nem volt felhőtlen a családi élete akkor senkinek sem. Nem gondolkodik.
-Molly csak viccelsz velem ugye?- kérdezek rá újból. Lehet, hogy ez a sztereotípia hogy a családot és a szeretteinket így meg lehet, de ez nem igaz. Caradoc-kal élek együtt. Neki nincs családja, pusztán jó indulatból fogadtam be és Alastor miatt. Mordonnak sincs családja vagyis volt, de nem tartja velük a kapcsolatot. Miről álmodik az előttem ülő lány? Családról. Karrier vagy család. A kettőt nehéz össze egyeztetni. Szinte lehetetlen. Sóhajtok egyet
-Felteszek néhány kérdést, amikre válaszolnod kell. Most is válaszolhatsz. Igen ez legjobb spontán gondolkozás nélkül. A nőknek jók az ösztöneik. Aztán, ha eszedbe jut ez a beszélgetés, akkor meg írhatod azt, hogyha gondolkoznál. Karrier vagy család? Arthur és a család vagy a az aurori pályara gondolok. Nem sok embernek jön össze a kettő. Az aurori pályához el hívatottság kell. Mikor jöttél rá hogy auror akarsz lenni? Lehet, hogy jó auror lenne belőled nem kételkedek benned. De ne nevettess ahhoz minimum öt R.A.V.A.Sz. vizsga kell. Mikor lettél annyira jó tanuló?-
Kérdezem meg húgomat. Nem kételkedek benne hogy ha úgy tanult volna, akkor meg lehetett volna.
- Azt gondolod, ezzel meg védhetted a családot. Ez egy rossz sztereotípia.- Volt mikor én is így gondolkodtam, ahogy Molly. De Dumbledore is latolgatott más lehetőségeket. Egy ellenállást.  A politikai arca Benjyvel én vagyok és mellettünk Ivanhoe lett volna. Már le mondtam erről, de új ötletek merültek fel. Mielőtt még teljesen ki bukna rám, új témát hozok fel.
Gondolataim máshol járnak mikor a csapat témát felhozom még mindig az aurori pályán és egy megbeszélésen Albussal.
Még gyerekek. Tudom számodra én is az vagyok. Legalább húzd ki a jelöltek listájáról őket. Egy nevet mutattam Molly Prewettet és még egy másikat, akiről tudtam hogy Benjynek fájna, ha elveszítené. Tudom, harcolna meg védené a saját családját én is ugyan azt teszem el kellene fogadnom, hogy nem én vagyok a mérv adó húgom életébe, de akkor nem tudnám el viselni hogy miattam haljon meg. Beszélek Benjyvel és meglátom én is. Nem akarom el veszíteni őt....
Beszélnem kell vele erről. Hisz a társai is ott vannak a jelöltek között.  Mire befejezi én is feleszmélek a réveteg gondolataimból.
-Örülök neki, hogy Potter összetartja a csapatot.- Mosolygok rá Mollyra.
-Tudod hol tudnálak elképzelni téged dolgozni?- Kérdezem meg újból az előző témára vissza ugorva. -Nem a második szinten az néha túl morbid. A harmadikon.-
Nem mondom ki a választ. Minek úgyis rá fog jönni utána fog nézni mi található a minisztérium harmadik szintjén, ha nem tudja. Varázsbaj-elhárító osztag egy tagja lehetne vagy éppen, Amneziátor. Oda lenne való Molly, de tudom ő dönt és nem én vagyok az, aki egyengesse ösvényeit.


|| To: Húgica || Note: XD Auror || Music: Hey Brother
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Prewett Báty & húgica   Hétf. 26 Jan. 2015 - 17:29

Fabian & Molly
why are you make me mad all the time?Nézem ahogy a mosoly lefagy az ajkairól és elfehéredik az arca. Ez nem jelent semmi jót, minden porcikám érzi, hogy hatalmas balhé közeledik. Mit közeledik, hatszázhússzal száguld felénk és fékezés nélkül készül becsapódni, mint egy atom részeg ámokfutó. Kicsit félek, mert nem akarok nyilvános jelenetet rendezni, főleg mivel Fabiannal veszekedni olyan mintha egy falat ütnél teljes erőből. Totális időpocsékolás, csak ezzel az agond hogy sose voltam éppen idő és energiatakarékos lány. Ha ebből vita lesz, akkor vita lesz, de meg fogom védeni magam Fabian fojtogató védelmező karjaitól.
- Komolyan mondom - vonom fel a szemöldökömet türelmetlenül, majd mikor másodszor is rákérddez úgy nézek rá mintha csökkent értelmű lenne - Nem, eszemben sincs viccelni - mondom, miközben érzem, hogy a szívem gyorsabban kezd verni és befeszül a nyakam. A gyomrom is mintha egy aprócska kőkemény kaviccsá zsugorodott volna össze, miközben eltolom magam elől a sütit. Teljesen elment az étvágyam ettől a tekintettől és attól ami a következő percekben vár rám. Az arcomra türelmes kifejezést erőltetek, miközben hallgatom a kérdéseit és egyre csak megy fel bennem a pumpa.
- A kettő nem zárja ki egymást - válaszolok azzal az igazi vihar előtti csendes nyugalommal, miközben megfogom a bögrémet, csak  azért hogy csináljak valamit. - Szerinted nem vagyok elhivatott? - kérdezek vissza, miközben szemöldököm olyan magasra szalad, hogy eltűnik a frufrum mögött, és a hangom is már halvány szinezetet kap a belül zuborgó méregtől. Határozottan nem lesz jó vége ennek a beszélgetésnek. - Honnan tudsz te bármit is Fabian? - kérdezem összehúzott szemekkel - Ez az én életem, én döntök felőle, semmi közöd hozzá. És igenis jól tanulok és csak azért is meg fogom csinálni! Csak azért mert te túlságosan el vagy foglalva magaddal nem hiszem hogy bármilyen kivetnivalód lehetne az ellen, hogy mindenki javát szolgáljam! Nem fogok tétlenül ücsörögni, miközben mindenki más tettrekész. Nem leszek semmilyen nyomorult Elefántcsont-torony rabja, bármennyire is be akarsz oda zárni! - hangszínem fokozatosan emelkedik, miközben a kezemben tartott bögre tartalma dühödten forrni kezdett. Felszisszenve csapom le az asztalra a teát, mintha tüzes vasat szorongattam volna, de egy percre sem veszem le harcias tekintetem Fabianról. A tenyerem fáj, gondolom alaposan megégettem, de nem foglalkozok a dologgal, majd Poppynak megmutatom ha visszamentem.
- Már döntöttem. - mondom a sztereotípiás megszólalására. Persze, ez nem teljesen igaz, még nem adtam le semmilyen jelentkezést és még tényleg csak fontolgatom a dolgokat, de egyszerűen ki nem állhatom amit Fabian csinál. Mindenkit a saját kis marionnette bábujaként akar irányítani, de köszönöm én abból nem kérek. Felnőtt nő vagyok és nem pelenkás kisbaba, hogy segítségre szoruljak. Kell neki egy nő, de még mennyire. Ez beteges amit csinál, és nem csak a saját életét teszi tönkre, ami épp eléggé tragikus, de még az én életemet is képes megkeseríteni. Ebből elég volt.
- Legalább a bajkeverésen kívül ért valamihez - mondom mosolytalanul, pedig így eléggé rosszul jühet ki a dolog. Kedvelem Jamest, nincs vele semmi baj, azon kívül hogy egy igazi csirkefogó Blackékkel együtt, de nem akartam ilyen gorombán beszélni róla. Csak Fabian annyira kihozott a sodromból, hogy sajnálom, de két perc alatt nem tudtam teljesen lehiggadni, az arcom még mindig lángvörösen ég és a tea is még fel-felbuggyan.
- Nem érdekel különösebben Fabian - vetem oda kedvtelenül, majd mégiscsak magamelé húzom a sütit és belapátolok egy falatot a számba. Talán a csoki helyre tesz. - Nem beszélhetnénk valami másról? - kérdezem felpillantva, és merem remélni hogy van annyira bölcs mint amennyire tartja magát és tényleg nem cseszeget tovább, mert a következő lépés az lesz hogy jól bokánrúgom és visszamegyek a kastélyba.
.

to: my brother ;; words: ----
Vissza az elejére Go down
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Re: Prewett Báty & húgica   Kedd 27 Jan. 2015 - 22:53


Molly és Fabian

Hát nem fogtam magam vissza az biztos és ő se a válasz adással. Nem szólalok meg a válaszai után. A kettő nem zárja ki egy mást. Igen, de azért nagy árat fog fizetni, mert az aurorok szerzik a legtöbb ellenséget maguknak és ahol a legsebezhetőbb az ember ott támad az ellenség. Ezt tette velem is a Sötét Nagy Úr. A gyenge pontomat támadta meg.
Elhivatottság. Hát van benne akarat azt mindig is tudtam. Mindent kitudott húzni belőlünk, amit akart kicsiként, de akkor is. Ki tért a válasz elől ez  észre vettem. Nem vagyok hülye. Ez egy nem régiben kiagyalt ötlete lehetett neki. Biztos sokan mondták azt neki, hogy erre a pályára készülnek, de fogadni mertem, hogy a legtöbbjüknek vagy rossz a családi viszonya vagy nincs már családja vagyis nincs veszteni valója.  
- A húgom vagy vagyis van közöm hozzád.- teszem hozzá a kis monológja után. Ha most nem is így gondolja érdekel a jövője. Tudom, hogy már felnőtt. Ő dönt a sorsáról, de nem akarom, hogy elhamarkodottan döntsön. Ketté töri az életét és 90% esélye van arra, hogy ezt a jövendőben amit családot akar alapítani meg fogja sínyleni.
Én tovább falatoztam nyugodtan. Úgyis meg gondolja magát. Úgyis átfogja gondolni ezt a részét az életének. Hibákból tanul az ember és a család története bebizonyította már, szerintem ezt hogy ez a pálya bár milyen korszakban is él az ember veszélyes és a miénk vészterhes sötét fellegekkel teli. A vihar közeledik és a sereg még nem áll készen. Egy csapat fiatal, aki nem tudja hogy csapat egy csapatban fog játszani egy feltörekvő fekete mágiával áztatott társaság ellen aki már évek óta elteszik az útjukban lévő varázslókat és boszorkányokat, mert nekik ölni élvezett.
- Gondolkodj, rajta és visszatérek rá, ha nem ma akkor következő alkalommal. - de nem tudom mikor lesz a következő alkalom. Lehet tényleg haza kellene mennem legalább az újévre avagyis Gid és az én születésnapom megünneplésére. Nem bírom ki nem voltam benne biztos, hogy tudja mire gondolok.
-Figyelj, nem szólok bele, de Amneziátor szakon tudnálak, mugli védelem a mi világunktól őket meg kell védeni. Kevesebb a tanulni való is és nem olyan rémes. - Mondom magam elé halkan nem nézek a szemében úgyis le fogja ordítani a fejem mert nem bírtam ki vagy egy dühös pillantáson kívül mást is kapok tőle. Pedig megpróbálom a kéréseit tiszteletben tartani, de most nem megy, mert nem gondolkodik.
Ha nem ismeri el és nagyon is tudom milyen, ha pulykáskodik, akkor meggyőzőm Arthurt, rá biztos hallgat. Nem bolond a srác szerintem ő se engedné el ilyen helyre Mollyt
Tudom nem tilthatom el a barátaitól sem akik a listán szerepelnek. Be kell látnom, ha harcolni kíván legalább ne dupla veszélyt vállaljon, mert nem akarom el veszíteni a húgomat, ha kell akkor előbb halok meg én, mint ő. Sakk figurák vagyunk a harc mezőn és nekem a családom anyám, húgom, fivérem és apám, akikért a bábum képes feláldozni magát. Rajtuk kívül nincs senkim,csak a munkám és a jövőbe nyúló karrier tervem, amit most kiszolgáltatok egy nagyobb érdek miatt. Nem fogok kis előadást tartani, azt otthon fogom meg tenni, nyilvános helyen pletykát indítva a roxfortos diákok körében mégsem akarok, mert Mollynak is rossz lenne, mert hát sok most a diák itt,hisz hétvége van.


|| To: Húgica || Note: Nem akad le a témáról, csak majd késlelteti. || Music: Silent Storm
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Prewett Báty & húgica   

Vissza az elejére Go down
 
Prewett Báty & húgica
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Roxmorts-
Ugrás: