Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Fabian Prewett

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Fabian Prewett   Pént. 5 Szept. 2014 - 1:38
Fabian Prewett
Kor: 20 Ház: Griffendél  Munka: Diák és Mágiaügyi Minisztériumban Gyakornok

 Oldal: Világos,
Play by.:Benedict Cumberbatch

Vér:Arany


Jellem:A Fekete Lovag jelleme

Fabian Prewett egy örök álmodozó. Sok nagy tervvel. Vele könnyen eltársalog az ember bármiről. Sok rétű az érdeklődési köre.
Magabiztosnak látszik, de sokszor nem az. Kételkedik a helyes döntéseiben. Pedig tudja nem kellene. Felelősség teljes embernek ismerheted, amit tesz azt megteszi, addig amíg az ésszerű a helyzet. Nem hátrál meg a nehéz feladatoktól. Kihívásnak tekinti és megpróbálja a legjobban teljesíteni.
Jó vezető vált belőle az évek során, de még mindig talál magában hibákat, amiket nem tud elfogadni. Vagyis még kell min javulnia ,hogy igazi nagy és karizmatikus vezető lehessen. Maximalista egyén. Ha nem úgy sikerül, ahogy kellene a dolgai nagyon rosszul dolgozza fel. Nem tud egyszerűen tovább lépni.
Elő tudja magát adni magát, úgy hogy az emberek vele együtt átérezzék és tényleg bele gondoljanak egyeshelyzetekbe. Többször előfordul, hogy magáról többes számba beszél vagyis királyi többest használja.
"Mi nem engedhetjük ezt magunknak." és ilyen fajta megszólalásai miatt néhányan kicsit furcsának is nézik.
Nagy a káosz a világban, de a környezetében a rendet szereti és a tisztaságot kedveli. A lakásában is rend többnyire. Fabian rendje maga a művészi rend a vagy a rendezett rendszertelenség egy fajtája a káosznak mondhatja az idegen de ő tudja hogy hol találja meg a dolgokat amire épp szüksége van.
Feszegeti a határait át szeretne törni. Újat akar alkotni szeretne a történelem könyvekbe bekerülni. Egy nagy emberként, aki sokat tett a varázsló társadalomért.
Megvan az az arisztokrata jelleme, hogy kimért és hűvös tud lenni. Nyugodt természetéből könnyen ki lehet hozni, de akkor is a nagyon kimért és intelligens társalgást tud folytatni. "A szavainknak hatalma van. Nem osztogatunk sosem felelőtlen ígéreteket és ne mondjunk olyat amit később megbánunk."
Magányos farkast játssza, ha nem kell emberek között lenni. Nagy gondolkodó és nagy eszméi vannak. Ilyenkor magában hangosan meg beszél. Szeret hangosan gondolkodni, ha egyedül van.
Az élete sok keserűség hagyott nyomott benne ezeken próbálja túl tenni magát, de eddig nem sikerült. Gyakran inkább a munkában és a tanulásban keresi menedéket. De tudja egyszer enyhülnek a fájdalmak és akkor jobb lesz a kedve.
Népszerű ember, tágabb "baráti" köre nagy. Szerte ágazó kapcsolatai vannak, tudja hol kitől mit érdemes kérdezni. Hogyan tud egy-két szóval valaki mosolyra fakasztani.
Testvéreire nem hasonlít. Kilóg a sorból, közben pedig mégsem lóg ki. Gideonnal ikertestvérrével nagyszerű kapcsolatot ápol nem hasonlítanak egymásra, de mégis azt mondják, hogy hasonlóak. Meg értik már félszavakból egymást. Egymásra pillantanak és tudják, hogy a másiknak mi a baja.
Hűséges a hozzá legközelebb állókhoz. Őrzi és védi ezeket a kapcsolatokat. "Nem szabad megromolnia egyiknek sem." Igazi lovag jelleme van. Nem hátrál ki a süllyedő hajóról addig, amíg a többieket ki nem mentette. Fairplay addig, amíg csak lehetséges. Ne gondold, hogy nem képes másokat csúnyán megbántani, mert igen is beszól másoknak, ha kell. Kiáll másokért, ha kell. Kiáll magáért, ha kell. Ha kell, használ halálos átkokat. Igen jól olvastad meg merné tenni végszükség esetében. Egyszer meg is tette. Bár elvétette és nem találta el a célpontot.
Ne hidd, hogy nincs nála meg az öt percre elmentek otthonról, de az inkább nála olyankor egyhétvégre mentek el otthonról.  Tud szórakozni, de azok nagyon ritka alkalmak. Félévente egyszer, ha elmegy valami szórakozóhelyre az nagy dolog már.
Optimistán akar gondolkozni, de nem megy úgy, mint régen.
Van egoja csak akkor, mint a legtöbb férfinek. A nőkkel hogy áll Fabian? Hogy is mondjam meg van velük. Baráti és nem szerelmi kapcsolatban.  Az előzőből nem tud ki szakadni. Talán kellene egy nő, aki helyre rázza őt, és a lelkét ápolgatja, de eddig még senkit se engedet a másik nemből magához közel azon az egyen kívül.
Művészi hajlamokkal megvan áldva. Autodidakta módon meg tanult hegedülni 7 éves kora óta játszik rajta.  Ez a hangszer a kezei közé lett teremtve.
Keveset alszik már közel két éve rémálmok látomások gyötrik őt. "A lelkem meg sérült és még nem gyógyult be." Szerinte ezért gyötrik őt az ilyen álmok. Kevés pihenés után. Mégis a maximumot nyújtja mind tanulmányi és mind munka téren...

Fekete országot álmodtam én,
ahol minden fekete volt,
minden fekete,de nem csak kívül:
csontig, velőig fekete,
fekete, fekete, fekete, fekete.
...
fekete gyász
...
fekete kelme s fekete elme,
fekete arc és fekete gond,
fekete ér és fekete vér

Fabian hogyan írná le magát? Valahogy így a következő képen:
A boldog elevenség jellemez engem, de egyben a komoly abszurditással.
A határaimat feszegettem és átlépem. Újat akarok létre hozni a régiből. A rosszat ki akarom javítani jóra. Maximalistán haladok a kitűzött cél felé... Elbukunk. Meg gyötörve, de felállunk... Ehhez mindig össze kell szedni az erőmet. Ha szemembe jelenteni akarsz nekem valamit tegyél le az asztalra egy dolgot vagy egy tetet, amelyet el ismerek. Egyébként nem biztos az, hogy hallgatni fogok rád. Tisztelet meg van bennem, de a másik oldal is ténykedik bennem . Hisz griffendéles voltam és vagyok. Ne gondold azt, hogy bárki betörhet engem.
Egy medvét láncra verhetsz, hiába nevezed a táncoló mutatványos aranyos mackónak, de még attól medve marad.Egy embert láncra verhetsz és hiába nevezed rabszolgának,de attól még ember marad.
Senkinek sem nyalom a talpát, és senkitől sem várom el hogy az enyémet nyalja. Ja, és nagyon utálom a Hisztis Mirtilkedős viselkedés, mert az ilyennek kell az örültbe tudnak kergetni a nők. Ha nagyon koncentrálok valamire ne sértődj meg, ha rád kiálltok, hogy csendet kerek, mert néha elő fordulhat. Patrióta lelkületű vagyok és ódivatú.
Tudom hogy egészségtelen, de néha el kell szívnom egy-két szálat, mert jól esik.
Nota bene! Nem vagyok hazug politikus és nem is leszek soha az. Szeretek csapatban dolgozni de csapatot irányítani még jobban. Nem roppanok össze nagy felelősség alatt. Bírom a strapát. Nem félek semmitől. Bátor vagyok, de nem vagyok az az eszeveszetten vakmerő.
A hatalmat szeretem és utálom egyben. Nem közömbös az életemben. Nem engedem, hogy elcsábítson és megfojtson. Egyen rangúnak tartom nem becsülöm alá a hatalmat. A sok hatalom közül az ész, amely talán a legközelebbi barátom.


Csoport:


 
Varázsló


Kinézet:Sötétbarna, göndör a hajam, kék szemeim vannak. Egy kicsit nagynak tartom az orromat, de mások szerint ez egy átlagos orr. Figyelem! És ez komoly egyáltalán nem hasonlítunk egymásra az öcsémmel ezt most ezredjére is kijelentem. Hiába vagyunk ikrek ő és én. Hiába ő is kék szemű, de Gideon egy szőke herceg fehér lovon én pedig a sötét vagy fekete lovag lehetek mellette. Irigyelésre méltóan tapadnak rá a lányok. Jó, azért én se panaszkodhatok ezen a téren. Vékony szálkás és magasabb vagyok tőle. Gid inkább kissé tömzsibb kigyúrtabb férfi. Hát valahogy mégis azt mondják mindkettőnkre tiszta Prewettek vagyunk és mindezt a kinézetünkből adódóan jegyzik meg az emberek. Melyik Prewettre hasonlítok? Talán a Szépapámra.
Jó kiállású vagyok. Egyenes tartással. Külsőre nagyon magabiztosnak nézek ki. Mosolyomtól sokan eltudnak ájulni vagy éppen visszataszítónak tartják. Ez ízlés kérdése volt mindig is.
Magamat nem tartom valami nagy számnak, de többen is dicsérnek engem és a fellegekbe magasztalnak. Tudom csak beakarnak nálam vágódni, de ezzel nem tudnak.
A munkám igényli, hogy elegánsan öltözzek fel. Öltöny, ing, nyakkendő, nadrág, fekete zokni és a többi. Elengedhetetlen a szabályszerű öltözködés. Munkán kívül is meg maradok az eleganciánál, de már sokkal lazábban a nyakkendő el-el marad és lazulok. Mellényre váltom az zakót vagy egy sportosabb zakóra cserélem az öltönyzakómat. Lehetek elegánsan is laza vagy éppen lazán elegáns. Amikor sportolok akkor persze hogy polóban és nadrágban és nem öltönyben űzöm ezeket a tevékenységeket. Nagyon szeretem a szövet kabátokat is amikor bejön a kabát szezon csak ezt hordok.
Sötét lovagnak nézek ki. Nem sok színes ruhám van. Rikító sárga vagy neon zöld és babarózsa színű ruhákat nem fogsz találni a ruhatáramba.
Nem tudsz egy értelműen ki igazodni rajtam. Ez az első találkozásnál és a sokadiknál is kiderülhet számodra, hogy nem tudsz eligazodni az arcvonásaimon. Ha rám nézel lehet, hogy egy ijesztő, örült, nevetséges, komoly, bizarr, jó és barátságos, mogorva alakot látsz egyszerre bennem, ami nem meglepő az elmúlt évek. Kicsit öregebbnek tűnhetek a koromhoz képest komoly felelősség teljes férfivá váltam már.
Egy zsebórát kaptam még pár évvel ezelőtt Margarettől a 17. születésnapomra küldte. Mindig magamnál hordom ezt a különleges órát aranylánccal díszítve, amit a mellény zsebembe vagy zakó zsebembe hordok. Lehet, hogy ettől még ódivatúbb vagyok,de nagy ívben nem érdekel ez a tény. A Zsebóra az egyik nagy kincsem és az én stílusos védjegyem lett már ezalatt a három év alatt.
Történet:
Curriculum Vitae

A kezdés mindig nehéz. Most is az. Elkezdeni valamit szörnyű nehéz valami újat alkotni előtettek, de ha elkezdem és belejövök tudok mesélni. Hol is kezdjem el a röpke húsz évem meséjét? Igen ott kezdem, hogy bemutatkozom.
Fabian Prewett vagyok.
1957 december 31. születtem meg és öcsém Gideon rám tíz percre január 1-én jött a világra.
Gyermekkorom csodásan telt. Walesben éltem életem ezen részében a Prewett családi birtokon.
A szüleim még egy gyermeket vállaltak be. Így 3 évre ránk született meg Molly húgicánk. Aranyos, kicsit sokat beszél és Potterék évfolyamába jár.
A család igazi aranyvérű család igaz nem az a "húdegazdag" körökbe tartozunk, mint 70 évvel ezelőtt, de nem is vagyunk szegények. Szüleimtől megtanulhattam a tisztességet és dolgos szorgos munkára neveltek minket a testvéreimmel. A két kezünk arra van, hogy tanuljunk és dolgozzunk.

"Ilyen legyen egy fiatalember. Akármi is a kedvtelése, benne lelt buzgalma ne ismerjen mérsékletet, s ne hagyjon benne fáradtságérzetet!"

Roxforti éveim nagyon sok színűek voltak. Elég mozgalmas és aktív élet vitelem volt emellett még jól is tanultam.
A Griffendélbe kerültem a világ legjobb házába. Nézzük csak meg kik jártak előttem oda: Sir Cadogan lovag, Félig fej nélküli Nick, Albus Dumbledore, Minerva Mcgalagony, Celestina Warbeck (Énekesnő, Molly nagy kedvence) és még sorolhatnám hány híres és nem annyira híres tehetség került ki innen.
Nem is beszélve arról, hogy a Prewett család már évszázadok óta Griffendéles és ebbe a házba kerülnek be a kis Prewett gyerkőcök. Egy-két kivétel van, de ez nem számít senkinek sem, hogy elő fordulnak az ilyen személyek is a családban.
A család férfi ágán nagyon híres emberek vannak, akik ugye mind Griffendélesek voltak.Szépapám roxforti iskola igazgató volt, Dédapám aurorparancsnok, Nagyapám Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztályának igazgatója.
A beosztási ceremónián a süveg már tudta, hogy egy Prewett van alatta. Nálam nem döntött olyan hamar, mint Gideonnál. Bő három percig gondolkozott illetve inkább morfondírozott magában hova osszon be. Úgy gondolta a Mardekárosok közt nagy ember lehetnék, de tévedett. A Griffendélben lettem nagy ember vagyis inkább az egész iskolában voltam az.
A házam kviddics csapatába már másodikosként bekerültem. Hajtó voltam az első évben majd a következőben évben harmadikosként a terelő poszton játszottam. Az egyik legjobb terelő voltam az egész iskolában. Negyedikesként meg kaptam a csapatkapitányi posztot. Nagyon örültem neki. Szerettek csapatban játszani és hogy megkaptam a csapatot nagy felelősség hárult rám. Sok nehéz döntés kellett hoznom. Ezek közé tartozott annak idején, hogy Potter és Blacket bevettem a csapatba. Sokan néztek annak idején hülyének mi a fenét csinál Fabian azzal a két kicsivel? Helyes és jó döntés volt, a szemem nem csalt azon a válogatáson. A csapat együttes erővel elvitte a kupát többször is míg kapitány voltam. Igaz voltak nagyon rosszul sikerült taktikáim, edzéseink és meccseink, de ebből csak tanulni tudtam.
Ötöd évesként prefektusi kinevezést kaptam. Ezzel kisebb hatalmat kaptam a társaim fölött, amivel persze többször éltem.  Utolsó évben iskola első lettem. Ezt, hogy bírtam meg csinálni? Nem tudom a mai napig se felfogni.
Sok eredményt értem el és utolsó évben még nem tudtam hova menjek tovább tanulni. Sok lehetőség állt előttem...

"Csak akkor születik barátság, ha két hasonló ember egymásra talál, ha - óriási nehézségek árán, tapogatózva, félszavakkal, avagy elképesztő gyorsasággal - ráéreznek egymás gondolataira."

Iskolai magánéletemről  pár mondatott szívesen ejtek, mert megint csak érdekes volt.
Másodikos évemet kezdetem és a vonaton összekerültem az öcsémmel együtt két idegen évfolyambeli fiúval Benjy Fenwickkel a Hollóhátból és Ivanhoe Abottal a Mardekárból. Az út végére nagyon jó kis társasággá verődtünk össze. Az évfolyamán többször összejártunk és valahogy kijelentettük, hogy barátok lettünk. Ezen felül sok mindent csináltunk együtt.
A házak közötti barátságra mi voltunk a legjobb példa annak idején. Mind a hárman prefektusok lettünk. Nem voltunk éppen megfélemlítőek csak látszott rajtunk az, hogy jól akarjuk végezni a munkánkat és megfelelő szigorral tettük ezt. Mi voltunk a triumvirek ezt a nevet előszeretettel használták ránk, ha a folyosókon meg láttak hármunkat. Nem kötözködtek velünk. Tisztelet parancsolóak voltunk. Meg próbáltunk helyesen és példa mutatóan viselkedni de ez nem mindig sikerült. Mivel voltak összezördüléseink másokkal iskolán belül és kívül.
Sosem jártunk el Lumpsluck professzor idióta vacsoráira sosem, hiába hívott minket nagy ívben elkerültük őt. Mi nagyobb emberrel társalogtunk az igazgatóval Albus Dumbledore-ral magasabb eszmékről és dolgokról. Lumpi, ehhez képest senki sem volt.
Az igazgató sok mindennel bízott meg minket az F.B.I.-t. Ez volt a nevünk rövidítése.  Rázzuk össze az iskolát és mutassunk példát, hogy össze tudunk tartani mi diákok is.
Hetedikes korunkra már a kicsik szívesen jöttek segítségért hozzánk. Bizalommal fordultak hozzánk a házunkban lévő diákok tagjai Elnyertük azt hogy igazi prefektusként tekintsenek ránk. Főleg a Griffendélben mondható el, hogy ez nagy érdem volt Griffendéles körökben. Potterék sok fát tettek így is a tűzre és ezt nekünk kellett helyre tenni Ivanhoeval általában. Mivel Mardekár-Griffendél öri-hari kapcsolatba és versenylázban ég egymással szembe, amióta a fejét vesztette Nick szellemünk. Már körvonalazódott a többiek számára, hogy hova megy hetedik után. Mi hárman is tervezgettünk és utolsó év tavaszán döntöttünk. Talán az utolsó és végső pillanatig húztuk vártunk. De igazából már két éve tudtuk nekünk ezt kell csinálnunk. Beszámoltunk a tervünkről szeretett igazgatónknak, aki csak mosolygott a szakálla alatt. Szerintem végig ezen az ösvényen terelt minket. Csak mi nem vettük észre. Egy nagyszerű vezetői hármas lettünk, akiket nem bódított meg a kezünkbe kapott hatalom és nem rontotta meg a baráti kapcsolatunkat. Utópisztikusnak tűnhet, de így volt...

"Az emberiség tragikomikus, de a nemekre való felosztás segít, hogy meglássuk a másik abszurditását - és szánalmasságát."

A lányok nem ismertek engem az iskolában. Én voltam az elérhetetlen srác az iskolában. Soha nem tudták azt, hogy kivel vagyok. Pletykák mentek arról, hogy ezzel és ezzel járok, de nem volt igaz. Sosem jártam senkivel az iskolában. Mivel volt más lány az életemben egy francia, akiről csak nagyon kevesen tudtak.
Margaret. Ő volt a gyermekkori jegyesem aztán szerelmem és végül feleségem is.

"Azok a barátaid, akik nem várnak arra, hogy a dolgok így vagy úgy eldőljenek, hogy aztán ők is eldöntsék, hogyan viselkedjenek. Minden egyes tettükkel döntenek, akkor is, ha tudják, hogy ez kockázatos."

Roxfort utáni életem és az F.B.I. életéről is ejtek pár szót. Bár ez a három év nagyon megviselte sok szempontból. Most már Gideon és Benjy tartja bennem a lelket. Ezt nehéz elkezdenem. Úgy, hogy várj egy kicsit. Tarts pár perc szünet gondold át ki állnak hozzád közel és utána folytatom...

Iskola után szét váltak útjaink. Egy közös érdek, cél miatt tettük ezt. Benjy jogot tanul, Ivanhoe aurornak ment, én pedig politológiát, mágiatörténelem, nemzetközi mágiatudományok szakon végzek egy év múlva. Már a minisztériumba dolgoztam nyári gyakorlaton az el múlt években. Most már fél állásban felvettek gyakornoknak is.

Margaretet rögtön iskola után elvettem feleségül. Halott. 1975. október 21. Most már özvegy vagyok.
Ivanhoe aurorként dolgozott tavaly nyár óta. Bevetésre ment most januárban. Halott. 1977. január 13. Most már 11 hónapja nincs velünk.
Nehéz bármit is ezekről mondanom. Halottak mindketten.

Kíváncsi vagy hogy haltak meg? Elolvashatod a Reggeli Próféta archivált dokumentum tárában ezeket a lapszámokat könnyen meg találod, mert a főoldalon hozták le őket.

Igen, nehéz elveszteni a legnagyobb szerelmedet a feleségedet. Pár hónappal a házasságod után. Ha halála után tudod meg, hogy egy pár hetes csöppség növekedett benne és őt is elveszítetted a szerelmetek  fejlődő apró gyümölcsét is. Szörnyű érzés nem kívánom senkinek.
Margaretből emlékek maradtak és tárgyak. A zsebórám és a pálcája, amit azóta én használok.  A pálca engem választott gazdának olyan jelet adva, amelyet annak idején Ollivandernél sem láttam, mikor megkaptam az első pálcámat.
Margaret pálcája volt: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev. Különleges magot tartalmaz.

Tudod egy szépen össze állított tervünk volt. Meg alapítjuk a saját pártunkat és mind hárman a maga szakirányának vezetője lesz felosztjuk magunk közt a vezetést. A sötét Nagyúr vagyis Voldemort ellen összefogunk és lecsapunk együttes erővel, mint a minisztérium főemberei vezetői.
Londoni lakásod ajtaján dörömbölnek az éjszaka folyamán.
-Fab, Fabian Prewett.- Egy ismerős hang kiáltja a neved. Végül kinyitod az ajtót és beengedett a barátodat, aki hozza a szörnyű hír. Rádöbbensz ketten maradtatok. Az F.B.I.-ból  F.B. lett. Nem kívánom senkinek, hogy egy gyermekkori igaz barátját elveszítse. Hidd el borzasztó érzés.

Hogy tettem túl ezeken magam? Sehogy. Sosem fogod túltenni magad, ha nem törlik ki az emlékeidet az ilyen eseményekről. Az ember attól lesz teljes és attól valaki és amilyen, hogy emlékei vannak és döntéseket hozott az életében. Az ember mindaddig nem lát tisztán, amíg könnyek vannak a szemébe. A gyász elvakíthat, de nekem látnom kell, mert feladatom van. Célom van, amely meg változtatja az emberek sorsát. Küzdenem kell a jobb életért. Merre halad az én életem? Nem tudom pontosan. Bár szeretném láttni néha a jövőt. Tudom mindig lesznek, ami keresztbe tesznek nekem. Fel kell állnom és a ledöntött váramat újjá kell építeni és vele együtt a királyságot is. Ezt meg tanultam és tudom mellettem lesz Gid és Benjy is.

Londonban ebben a gyönyörű nyüzsgő városban egy szép lakásban élek. Tanulok és dolgozok és a rossz hatalom ellen harcolok úgy, ahogy az F.B.I.  mindig is akarta tenni. Küzdenünk kell a jobb világért és meg teszek mindent, amit tennem kell ebben a harcban nem vagyok egyedül mellettem állnak még sokan mások, mint Benjy, Gideon, Dumbledore és még a tudatlan ismerősök vagy ismeretlenek is, akik azt akarják, amit mi. Nem akarunk egy sötét és kegyetlen világban élni egy Voldemort fajtájú ember vagy szörny uralma alatt. Mi ezt meg fogjuk akadályozni akár az életünk árán is.

Fabian Prewett

Patrónus:
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Fabian Prewett   Szomb. 13 Szept. 2014 - 18:28


Elfogadva!


Nagyon gyönyörű karakterlapot olvashattam! Köszönöm! Smile Már csak avi foglalás és játszótárs keresés!


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Fabian Prewett
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Információk :: Karakterek :: Tanulóink :: Varázslók-
Ugrás: