Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Kate & Gwenog

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kate Denver
Boszorkányság az életem...
Boszorkányság az életem...
avatar

Származás : Félvér
Lojalitás : Dumbledore
Családi állapot : Álmodozó
Lakhely : London
Foglalkozás : Borgin & Burkes ( kereskedő, kutató )
Pálca : 11 hüvelyk, Barackfa, Egyszarvúszőr
Keresem a... : Burke fivéreket, öcsémet, és a legjobb barátomat
Idézet :
" Minden varázslatos, amit azzá teszel."

Karakterlap : Ha épp nincs jobb dolgod.
Karakterzene :
Playby : Sophia Bush

TémanyitásTárgy: Kate & Gwenog   Csüt. 10 Dec. 2015 - 11:33

Kate and Gwenog


Közeledik a karácsony,  izgatottan várom is meg nem is. Imádtam mindig is, de az idén sem tölthetem a szüleimmel. Még baglyot se igazán merek nekik küldeni, félek hogy folyamatosan figyelnek. Az öcsémmel tartom egyedül a kapcsolatot a Roxfrotból, de vele is néha. De karácsony alkalmával muszáj leszek legalább neki küldeni egy levelet, és ezzel a szüleimnek is Kellemes ünnepeket kívánni. Folyton agyalok ezen, hogy jó ötlet e. Viszont Daniel nem szereti, utál a családjával lenni, ezt már elárulta nekem. Ezért gondoltam, hogy készülök neki egy kis meglepetéssel. Kértem egy pár szabad órát, addig ő helyettesít oda ment. Arra gondoltam, hogy a lakásomban, ami nem olyan nagy hangulatot varázsolok, ha kell szó szerint. Ahhoz kell bevásárolnom, hisz főzni is szeretnék neki. Remélhetőleg megváltozik a véleménye az Ünnepről, ha lesz kellemes élménye róla, amiért mindent megpróbálok megtenni. Miközben a fűszerboltból sétálok ki, meglátok egy lányt, nem is rajta akad meg a szemem, hanem a csuklyás alakon. Nem tetszik nekem. Úgy döntök, hogy egy kicsit követem, ezzel akarok megbizonyosodni róla, hogy  tényleg azt a lányt követi e. És a gyanúm pár bolttal arrébb be is igazolódik. Mély levegőt veszek, nem tudom mit csináljak mihez kezdjek. Nem kéne betámadni az ismeretlent, őszintén szólva még nem is merném megtenni. Amik mostanában történtek velem, nem gyávább lettem, csak óvatosabb. Rá kellett jönnöm a tetteim nem csak az én életem veszélyeztetik. Aztán csak visz a lábam, és az ösztönöm.
- Itt vagyok!!! - szólítom meg hangosan a lányt, akit követett. Közbe széles mosolyt öltök fel. A csuklyás ürge azonnal meg torpan, csak fél szemmel néztem felé. - Ne haragudj, nagy volt a sor.- mindig fennhangon beszélek. Szegény lány rendesen megijedhet mi bajom van. Én pedig a nézésemmel próbálok jelezni neki, és nem feltűnően arra bólintani ahol a fickó áll. Majd halkan suttogom neki, miközben "kuncogva" közelebb hajolok. - Végig követet. Segíteni szeretnék. - remélem nem örültnek néz, hanem segít abban, hogy segítsek neki. Egyre feszültebb vagyok, nem szoktam ilyet csinálni.  

words: 323 | zene: My DemonsA hozzászólást Kate Denver összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 18 Márc. 2016 - 17:29-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwenog Jones
„A Hugrabugnak népe, Békés, igazságos. Oda mész, ha türelmes vagy."
„A Hugrabugnak népe, Békés, igazságos. Oda mész, ha türelmes vagy.
avatar

Származás : félvér
Lojalitás : semleges
Családi állapot : egyedülálló
Lakhely : Roxfort
Foglalkozás : roxforti tanuló
Pálca : 10 hüvelyk, diófa, sárkányszívizommal
Keresem a... : Ellenségem és csapattársaim
Idézet : A te táncodat senki más nem táncolhatja, a te dalodat senki más nem énekelheti, és a te történetedet senki más nem írhatja meg. Hogy mi vagy és mit csinálsz, az most, ebben a pillanatban dől el!
Karakterlap : Natural born leader
Karakterzene : I'm just a little bossy
Playby : Shay Mitchell
Kép : Some are born to be a leader

TémanyitásTárgy: Re: Kate & Gwenog   Szer. 30 Dec. 2015 - 3:18

Kate & Gwenog

Nemsokára itt a karácsony, ami egyúttal azt is jelenti, hogy rövidesen visszatérek Walesbe, igencsak népes családomhoz, hiszen ilyenkor mindenki otthon van, a szüleim, a három bátyám, illetve a legidősebb bátyám állapotos felesége és a másodszülött testvérem menyasszonya is. Népes kis kompánia gyűlik ilyenkor össze nálunk és igencsak jó hangulatban szokott eltelni a karácsonyi vacsora is. Összetartó családunk van, erős hagyománytisztelettel, amit mindannyiunkba jól beleneveltek a szüleim. Talán ezért is olyan harmonikusak ezek a nagycsaládi összejövetelek. Viszont a karácsony egyet jelent azzal is, hogy ajándékkal kell előállnom, méghozzá a család minden tagja számára.
Ezért is vagyok ma itt az Abszol úton. Az ajándékbeszerzés mindig hosszúra nyúlik, hiszen igyekszem mindenki számára személyes és lehetőleg hasznos holmival előállni. Ez pedig legalább egy délutánomat elveszi, pedig alapvetően nem a kedvenc elfoglaltságom a korzózás. Bár szeretek jól kinézni, a vásárlás mégis eléggé "nemszeretem" tevékenység a számomra. Ilyenkor azonban muszáj túllépnem az ellenérzéseimen és üzleteket járva tölteni az időmet.
Jó pár boltot végigjártam már, nem is teljesen eredménytelenül, de azért még mindig van híja az ajándékoknak, mikor az egyik bolt bejáratánál hirtelen egy lány kiált oda nekem, majd arcán széles mosollyal, fennhangon beszélve lép oda mellém. Felvont szemöldökkel, értetlenül nézek rá. Nem tűnik ismerősnek. Először meg vagyok róla győződve, hogy csak összekever valakivel, hiszen elég egyértelmű, hogy hozzám beszél.
Már épp szóra nyitnám a számat, hogy eloszlassam a félreértést, de ekkor közelebb hajol és bár megjátszottan kuncog, amit mond, az nagyjából világossá, vagy legalábbis némiképp érthetővé teszi a helyzetet.
Feltűnésmentesen, csak a szemem sarkából pillantok arra, amerre ő is jelez a tekintetével és valóban egy fekete csuklyás alakot pillantok meg, aki kissé tétován áll ott. Fogalmam sincs, ki lehet és mit akarhat tőlem. Tulajdonképpen, mióta az Abszol úton vagyok, volt valami kellemetlen érzésem, de ezt a vásárlásundoromra meg a tömegre fogtam. Már csak ezért sincs okom kételkedni a fiatal nő szavában. Alig észrevehetően bólintok felé, miután visszafordulok felé, majd arcomra tettetett széles mosolyt varázsolva én is fennhangon szólalok meg.
-Te meg a magyarázataid! Azt hittem már sosem érsz ide! Illik így megváratni valakit? - közelebb lépek hozzá és nagyívű mozdulatokkal megölelem, mintha csak ezer éves barátnők lennénk, majd hátrébb lépek tőle egy lépést.
-Na mehetünk? Sok dolgunk van még mára és igencsak megvárakoztattál! - Szeretném lerázni a fickót, hogy aztán megköszönhessem ennek az ismeretlen lánynak a segítséget. Ehhez azonban muszáj minél előbb megszabadulnom kéretlen társaságomtól, akiről fogalmam sincs ki lehet és mit akarhat tőlem, ami fene mód nyugtalanít. Kinek állhat érdekében követni pont engem?


✻ Bocsi a késésért! ✻ 410 ✻ He chased me and he wouldn't stop
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kate Denver
Boszorkányság az életem...
Boszorkányság az életem...
avatar

Származás : Félvér
Lojalitás : Dumbledore
Családi állapot : Álmodozó
Lakhely : London
Foglalkozás : Borgin & Burkes ( kereskedő, kutató )
Pálca : 11 hüvelyk, Barackfa, Egyszarvúszőr
Keresem a... : Burke fivéreket, öcsémet, és a legjobb barátomat
Idézet :
" Minden varázslatos, amit azzá teszel."

Karakterlap : Ha épp nincs jobb dolgod.
Karakterzene :
Playby : Sophia Bush

TémanyitásTárgy: Re: Kate & Gwenog   Pént. 1 Jan. 2016 - 18:25

Kate and Gwenog


A lány szerencsére veszi a célzásomat. Kicsit féltem, hogy a végén engem fog örültnek nézni, és tőlem fog elmenekülni. Végülis az is egy megoldás lett volna, lehet akkor a csuklyás szemelől tévesztené. Nem szokásom ilyet tenni, az embereket se szoktam megfigyelni, egyszerűen nekem túl feltűnő volt, és látom hogy nincs több a lány 16 évesnél... Mély levegőt veszek, és játszom a szerepet tovább, amit a lány rendkívül jól hoz.
- Ne haragudj, csak nagy volt a sor a gyógynövény boltban. - vigyorodom el, és továbbra is fennhangon beszélgetünk. A csuklyás azonnal megállt, és félre állt. Természetesen visszafogottan kacsingatok arra. Egymásba karolunk az ismeretlen lánnyal, mintha valóban ismernénk egymást.
- Igen, menjünk máris, a többiek már várnak. - mondom hangosan, majd a lányt a Foltozott Üstbe kísérem. Oda sietünk a bárpulthoz, ismerem a csapost, eléggé jóba lettünk. Gyorsan elmondom neki mi a helyzet, kéne egy hely ahol egy kicsit megbújhatnánk, és ha bejön egy alaki, aki rólunk érdeklődik azt kell mondania, hogy egy kisebb csapattal távoztunk. Ő se épp a halálfalók nézeteit követi, és a nők a gyengéi olyan téren, hogy minden áron meg kell védeni őket. Teljesen megbízom a férfiban. A szobákhoz fel nem mert küldeni minket, mert az hogy ki alszik meg ott, nem tudja befolyásolni. Viszont van egy úgy mond a mugliknál " vip " részleg. Bemegyünk a hátsó terembe, majd leülünk, és kaptunk egy jó forró vajsört is. Erősebbet a kiskorúnak nem mertem kérni.
- Kate...   - nyújtom végül a kezemet. -Ne haragudj ezért az egészért, tudom eléggé ijesztő. Viszont mostanában eléggé fura alakok járnak erre, más embereket figyelnek meg. Egyáltalán nem biztonságos már egyedül járkálni, főleg a te korodba. És ezt kérlek ne vedd sértésnek.   - mosolyodom el halványan a végén, jó lenne ha bízna bennem, bár már úgy gondolom csak bízik valamennyire ha idáig eljött velem.

words: 301 | zene: My DemonsA hozzászólást Kate Denver összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 18 Márc. 2016 - 17:29-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwenog Jones
„A Hugrabugnak népe, Békés, igazságos. Oda mész, ha türelmes vagy."
„A Hugrabugnak népe, Békés, igazságos. Oda mész, ha türelmes vagy.
avatar

Származás : félvér
Lojalitás : semleges
Családi állapot : egyedülálló
Lakhely : Roxfort
Foglalkozás : roxforti tanuló
Pálca : 10 hüvelyk, diófa, sárkányszívizommal
Keresem a... : Ellenségem és csapattársaim
Idézet : A te táncodat senki más nem táncolhatja, a te dalodat senki más nem énekelheti, és a te történetedet senki más nem írhatja meg. Hogy mi vagy és mit csinálsz, az most, ebben a pillanatban dől el!
Karakterlap : Natural born leader
Karakterzene : I'm just a little bossy
Playby : Shay Mitchell
Kép : Some are born to be a leader

TémanyitásTárgy: Re: Kate & Gwenog   Pént. 22 Jan. 2016 - 23:41

Kate & Gwenog

Furcsállom először, mikor ez az idegen lány leszólít és úgy kezd nekem magyarázni, mintha ezeréves barátnők lennénk, de hamar megvilágosodom. Illetve, hellyel-közzel. Az ő viselkedése magyarázatot nyer, de hogy ki ez a fura alak és miért követ, az már nem tiszta. Tényleg nem értem ezt az egészet, de hamar felmérem, hogy nincs sok választásom, belemegyek hát a játékba a tőlem ránézésre néhány évvel idősebb lánnyal.
- Persze, persze. Mindig unalmas ám ugyanez a kifogás! - ránevetek, ahogy játékosan megfeddem, mintha egy állandóan késő barátnőmmel tenném. Fura ez a színjáték, de valahol vicces. És szerintem nagyon jól alakítunk mindketten. Talán még hihető is, hogy jó ismerősök vagyunk.
Belém karol, majd a Foltozott Üst felé húz, fennhangon kijelentve, hogy a többiek már várnak. Tulajdonképpen akár az is lehetne, hogy ő akar tőlem valamit és csak beadagolja nekem ezt a követős dolgot. Vagy éppen ő a rossz fiú. Esetleg pont, hogy összejátszik a csuklyás fazonnal. Végül is az idegenekben sosem lehet megbízni. De én nem vagyok paranoiás, különben is, van valami ebben a fiatal nőben, ami miatt ösztönösen megbízom benne és minden ellenkezés nélkül vele tartok.
A Foltozott Üstbe érve sietve a pultoshoz lép, látom, hogy suttogva beszél hozzá, néha felém pillantgatva, majd rövidesen visszatér hozzám és egy hátsó, alighanem különleges vendégek számára fenntartott terembe vezet. Mikor helyet foglalunk, egy-egy vajsört is letesznek elénk, amit én köszönettel el is fogadok. Jól esik belekortyolni.
- Gwenog - elfogadom a felém nyújtott kezet és rám jellemző módon határozottan megszorítom. Figyelmesen hallgatom, amit mond. Nem arról van szó, hogy megijesztett volna a helyzet, inkább zavar, hogy nem értem, mi ez az egész és tisztán szeretnék látni, amennyire lehet.
- Arról tudsz esetleg valamit, hogy kik ezek, mit akarnak és mi alapján választják ki a célpontjukat? - kérdezem komolyan, tekintetemmel az övét keresve. Nem akarok belenyúlni semmibe, ami gondot okozhatna akár nekem, akár a családomnak és tudtommal nem is tettem semmi olyat, ami ezt megalapozná. A koromra tett megjegyzését figyelmen kívül hagyom. Nem ez most a legfontosabb. Tudni szeretném, mi ez az egész. Legalább olyan mértékig, amennyire ő fel tud engem világosítani.


✻ Bocsi a késésért! ✻ 345 ✻ He chased me and he wouldn't stop
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kate Denver
Boszorkányság az életem...
Boszorkányság az életem...
avatar

Származás : Félvér
Lojalitás : Dumbledore
Családi állapot : Álmodozó
Lakhely : London
Foglalkozás : Borgin & Burkes ( kereskedő, kutató )
Pálca : 11 hüvelyk, Barackfa, Egyszarvúszőr
Keresem a... : Burke fivéreket, öcsémet, és a legjobb barátomat
Idézet :
" Minden varázslatos, amit azzá teszel."

Karakterlap : Ha épp nincs jobb dolgod.
Karakterzene :
Playby : Sophia Bush

TémanyitásTárgy: Re: Kate & Gwenog   Kedd 26 Jan. 2016 - 10:46

Kate and Gwenog


Általában nem szoktam más dolgába beleütnöm az orrom, ami azt illeti ilyen téren eléggé magamnak való vagyok. Nem érdekelnek az emberek, túl sok csalódást okoztak már nekem, ahhoz hogy foglalkozzak velük. Csak a családom, és már Daniel az aki miatt tudok aggódni, és akikért harcolnék. Viszont egyre több ijesztőbb, és kegyetlenebb dolgok tapasztalok mióta a halálfalók keze alatt kell dolgoznom. Tudom már meddig mennek el, és mire képesek. Kínoznak, irányítanak, ölnek, zsarolnak. Ez nem tetszik, és egyáltalán nem tartom helyesnek. Mikor megláttam, hogy egy csuklyás alak követ egy lányt, aki még gondolom tanuló, és védtelen.. azonnal felmegy bennem a pumpa, és az adrenalin teljesen elködösíti a fejemet. Ösztönösen cselekedtem, nem is gondolkodtam azon mit csinálok. Egyszerűen oda mentem a lányhoz, és eljátszottam, hogy régi ismerősök vagyunk, és egymást kerestük az utcán. Azt akartam, hogy az illető lássa, hogy a lány nincs egyedül, és ezzel letudjuk rázni. A remek kis színjáték után, bevezényelem a Foltozott Üstbe, ott pedig a csapos segítségét kérem. Pártatlannak mutatja magát, de erősíti Dumbledore szemszögét, és titokban segít azokon akik bajba kerülnek. Most rajtunk is segít, van egy kis dugi helye, ahol a segítségre szorulókat bujtatja el egy időre. Majd a lánnyal is végre bemutatkozunk egymásnak.
- Örülök.  - mosolyodom el, majd a kérdésére összehúzom a szemöldökömet. Tartozom neki a válasszal, és meg is érdemli, tudnia kell. Az a baj eléggé szélsőséges nézeteket vall a varázsló világ. Vagy a prófétának és ezzel a minisztériumnak hisznek, mi szerint semmi félni valónk nincs, vagy benne vagyunk a sűrűébe, akik mindenről tudnak, de nem beszélhetnek róla, vagy titokban tiltakoznak. Mint én is. Bár én szerintem túlságosan is benne vagyok...
- Halálfalók. Hallottál már róluk, igaz? A Roxfortba jársz? - kérdezem cseverésző hangnembe miközben belekortyolok a vajsörömbe, ezzel is próbálom ellazítani saját magamat.
- Hogy miért követnek ? Annak sok oka lehet, azt neked kéne igazán tudnod. Vagy mert mugli születésű vagy, vagy fontos családból származol. Eléggé kreatívak ha a hatalom átvevéséről van szó.- az én apámat is irányítják, és nem tudok semmit tenni ellene. Wizengamot tagja, és ez eléggé kedvező számukra, ha szükségük van a szavazatok számára.
- Ennyit tudok mondani, vigyáznod kell magadra mostantól. Ne járkálj ki, csak ha muszáj és ne egyedül. Ha lehet egy felnőtt legyen veled. Olyanra értem aki ért az átkokhoz. - itt csak sóhajtok, tudom eléggé szánalmasan hangzik... - Sajnálom, csak... ilyen világot élünk. - húzom el a számat. Remélem a lánynak van kire számítania. Sokat számít, hogy kik állnak ilyenkor az ember mellett. Nálam a sors furcsa fintora szerint egy halálfaló áll mellettem...

words: 419 | zene: My DemonsA hozzászólást Kate Denver összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 18 Márc. 2016 - 17:29-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwenog Jones
„A Hugrabugnak népe, Békés, igazságos. Oda mész, ha türelmes vagy."
„A Hugrabugnak népe, Békés, igazságos. Oda mész, ha türelmes vagy.
avatar

Származás : félvér
Lojalitás : semleges
Családi állapot : egyedülálló
Lakhely : Roxfort
Foglalkozás : roxforti tanuló
Pálca : 10 hüvelyk, diófa, sárkányszívizommal
Keresem a... : Ellenségem és csapattársaim
Idézet : A te táncodat senki más nem táncolhatja, a te dalodat senki más nem énekelheti, és a te történetedet senki más nem írhatja meg. Hogy mi vagy és mit csinálsz, az most, ebben a pillanatban dől el!
Karakterlap : Natural born leader
Karakterzene : I'm just a little bossy
Playby : Shay Mitchell
Kép : Some are born to be a leader

TémanyitásTárgy: Re: Kate & Gwenog   Pént. 12 Feb. 2016 - 22:23

Kate & Gwenog

Zavaros ez az egész helyzet. Ki gondolta volna, hogy egy egyszerű karácsonyi vásárlás ilyesmibe torkollhat? Hogy egy teljesen ismeretlen lánynak kell berángatnia a Foltozott Üst rejtett részébe valami rejtélyes, csuklyás üldöző elől... Furcsa és érthetetlen számomra ez az egész. Ki az és miért? Nem jut eszembe senki és semmi, aki és amiért akarhatna tőlem bármi olyasmit, ami miatt ilyen sunyi módszerekhez kellene folyamodnia. Tényleg nem értem, akárhogy töröm rajta a fejem.
- Én is örülök - biccentek a lány felé, miután túlesünk a bemutatkozáson. Alapvetően szimpatikus, jó szándékú nőnek tűnik, még ha a találkozásunk és megismerkedésünk körülményei aligha nevezhetőek is szokványosnak. De normál esetben aligha váltottunk volna egy szót is. Én legalábbis nem barátkozni jöttem az Abszol útra és bár nem tudom, ki ő és mit csinál itt, gyanítom, neki sem ez volt a célja. Normál esetben mondjuk azt sem szeretem, ha idegen emberek beleavatkoznak a dolgaimba, most viszont értékelem a segítő szándékát és bízom benne, talán valamiféle magyarázattal is tud szolgálni a helyzetre. Tekintete elsötétül a kérdésemre, aztán azonban a legnagyobb könnyedséggel nevezi meg, akik az egész mögött állhatnak.
- Halálfalók? Roxfortos vagyok, igen és hallottam már róluk ezt-azt - most rajtam a sor, hogy összevonjam a szemöldököm. Nem sokat törődök az ilyesmivel, a kviddics és a tanulás mellett nem is sok időm jutna foglalkozni vele, de azért az én fülemig is eljutott már egy-két kósza pletyka a halálfalókról. Sosem gondoltam volna azonban, hogy ez engem érinthetne bármiben is. Még most sem értem, hogy miért és erre sajnos nem is igen kapok választ.
Mit akarhatnának a halálfalók tőlem vagy a családomtól? Az apám varázsló, félvérként annyira nem szúrhatom a szemüket. Varázsló, de csak a jelentéktelenebb fajtából Walesben. Politikával, közélettel tudtommal nem foglakozik, fontos pozíciót nem tölt be sehol. Hacsak nem valamelyik bátyám itt Londonban... Remélem, nem. Ugye nem keveredtek semmibe, amibe nem kellett volna? Másra nemigen tudok gondolni. Kicsit el is kalandozom, Kate szavaira is csak fél füllel figyelek, hogy vigyázzak magamra, vagy valami ilyesmi.
- Ja... oké... igen, persze... - szinte automatikusan reagálok, de alighanem láthatja rajtam, hogy nem igazán vagyok jelen teljes figyelmemmel a beszélgetésünkben, bármennyire is modortalan ez. Túlságosan lefoglal, ahogy próbálom magamban összerakni a lehetséges teóriákat erre az egész helyzetre. Mi a fene folyhat itt, amiről én nem tudok?


✻ Bocsi a késésért! ✻ 374 ✻ He chased me and he wouldn't stop
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kate Denver
Boszorkányság az életem...
Boszorkányság az életem...
avatar

Származás : Félvér
Lojalitás : Dumbledore
Családi állapot : Álmodozó
Lakhely : London
Foglalkozás : Borgin & Burkes ( kereskedő, kutató )
Pálca : 11 hüvelyk, Barackfa, Egyszarvúszőr
Keresem a... : Burke fivéreket, öcsémet, és a legjobb barátomat
Idézet :
" Minden varázslatos, amit azzá teszel."

Karakterlap : Ha épp nincs jobb dolgod.
Karakterzene :
Playby : Sophia Bush

TémanyitásTárgy: Re: Kate & Gwenog   Hétf. 15 Feb. 2016 - 10:43

Kate and Gwenog


Szimpatikus a lány, hisz gyorsan kapcsolt, és eléggé jól alkalmazkodott a hirtelen kerekedett helyzethez. Kapásból azt tippelném, hogy a Griffendél ház tagja lehet, hisz köztük akad a legtöbb talpra esett ember. Régi szép idők, egy pillanatra elbambulok, és vissza emlékezem a Griffendél klubhelyiségre. Máig azt tartom az otthonomnak, ott éreztem egyedül otthon magamat. De hisz az csak egy iskola, és el kellett válnom tőle. Borzasztó gondolat, hogy még mindig a gyerekkoromat sírom vissza felnőtt nőként. Csak ennyit remélek az életemtől, semmi többet: Otthont. Még egy olyan helyet mint a Roxfort, ahol biztonságban érzem magam, és felhőtlenül boldog lehetek. Lesz még ilyen? Nagyon remélem, ezért érdemes küzdenem.
- Értem, szóval szivárognak be információ morzsák. - húzom össze a szemöldökömet, kicsit reméltem, hogy az iskola legalább még egy kis ideig kimarad belőle. Akaratlanul is eszembe jut az öcsém Martin, és hogy hónapok óta nem hallottam róla semmit. Nagyot nyelek. - Nem ismersz véletlenül egy Martin Denvert? Hugrabug házhoz tartozik... - kérdezem kissé félénken. Nem akarom, hogy tudomást szerezzen a hollétemről, arról pláne nem, hogy tudja kiknek dolgozom. Így is van neki is épp elég baja.
- És tesztek valamit? Úgy értem, hogy megvédjétek magatokat. Hallottam, már csak elméleti tantárgy lett a Sötét Varázslatok kivédése. - nevetségesnek találom a dolgot, Daniel is épp úgy kiakadt mint én mikor együtt olvastuk a Reggeli Próféta cikkét. De semmit nem tehetünk ellene, nagyon remélem, hogy ők legalább tesznek valami a saját biztonságuk érdekében. Én nem tudom meddig fogom tudni ezt csinálni, folyton nyitott szemmel járni, ráadásul nekem közvetlen kapcsolatom a halálfalókkal, és nem egyszer volt a boltba incidens is. Csak akkor érzem magam ott biztonságban ha Daniel is ott van, de mostanában egyre több ügylete akad, amiért nem tud bent lenni, és rám hárul a feladat. Mondanom se kell, nem szeretem.
Majd figyelmeztetem szegény, látom hogy rendes lány, és csak belecsöppent ebbe az egészbe, nem ért belőle semmit. Ismerős érzés, és kicsit össze is szorul a szívem.
- Figyelj, ha bármi kell, engem itt megtalálsz. Itt dolgozom, de a saját biztonságod érdekébe nem mondom el hol. Viszont, ha szólsz a csaposnak, ő tud nekem üzenetet küldeni.   - barátságosan elmosolyodom, komolyan gondolom a segítség nyújtást, szeretném ha minél több ártatlan ember biztonságban lenne.

words: 366 | zene: My DemonsA hozzászólást Kate Denver összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 18 Márc. 2016 - 17:30-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwenog Jones
„A Hugrabugnak népe, Békés, igazságos. Oda mész, ha türelmes vagy."
„A Hugrabugnak népe, Békés, igazságos. Oda mész, ha türelmes vagy.
avatar

Származás : félvér
Lojalitás : semleges
Családi állapot : egyedülálló
Lakhely : Roxfort
Foglalkozás : roxforti tanuló
Pálca : 10 hüvelyk, diófa, sárkányszívizommal
Keresem a... : Ellenségem és csapattársaim
Idézet : A te táncodat senki más nem táncolhatja, a te dalodat senki más nem énekelheti, és a te történetedet senki más nem írhatja meg. Hogy mi vagy és mit csinálsz, az most, ebben a pillanatban dől el!
Karakterlap : Natural born leader
Karakterzene : I'm just a little bossy
Playby : Shay Mitchell
Kép : Some are born to be a leader

TémanyitásTárgy: Re: Kate & Gwenog   Hétf. 14 Márc. 2016 - 16:59

Kate & Gwenog

Még mindig nem fér a fejembe, hogy keveredhettem ebbe a helyzetbe. A családom tudtommal távol tartja magát minden politikai csatározástól. Sosem gondoltam volna, hogy a mostani zavaros viszonyok a felsőbb körökben az én életemre is hatással lehetnek. Óriásit tévedtem. Hallottam ugyan róla, hogy az egyik Griffendéles lány, Lily Evans párbajszakkört szervez, de annyira lefoglaltak a kviddics csapatkapitányi feladatok, hogy nem tanúsítottam különösebb érdeklődést a dolog iránt. Azt gondoltam, elég nekem ennyi kötelező iskolai feladaton kívüli tevékenység, amennyit a kviddics ad, az úgyis lefoglalja minden időmet. Azt hiszem, ezek után jobb lenne ezt egy kicsit átértékelnem ezt magamban. Morfondírozásomból újdonsült ismerősöm hangja ránt ki.
- Martin Denver? De, persze, én is Hugrabugos vagyok, egy évfolyamba járunk. A rokona vagy? - a valóságnak megfelelően válaszolok és tényleg teljesen ártatlanul érdeklődöm, ha már felhozta Martin nevét. Nem nagyon beszéltem soha a sráccal, kicsit fura, magának való szerzet, de nincs vele bajom. Nem tudok róla sokat, de tény, hogy már hetedik éve szinte minden órán együtt ülünk bent így nem ismeretlen előttem a neve és az arca. Ha van esetleg bármi üzenete a számára, szívesen átadom. Ennyit igazán megtehetek azok után, hogy segített nekem.
- Terjengtek hírek a diákok között arról, hogy ez egyik Griffendéles évfolyamtársunk párbajszakkört szervez, pont ezért, mert nem kapjuk meg a szükséges gyakorlati oktatást. Bár be kell valljam, eddig nem foglalkoztatott különösebben a dolog, így nem sokat tudok róla. - Nem tudom, ki ez a lány és nem akarom bajba keverni Lily Evanst, mivel tudom, hogy a szakkör valójában nem egészen legális, hiszen titokban, tanári beleegyezés nélkül szerveződik, de ösztönösen bízom a lányban. Nem hinném, hogy valamiféle besúgó lenne. Egyszerűen nem.
- Köszönöm szépen. De ne vedd személyesnek, reménykedem benne, hogy erre nem lesz szükség - megeresztek felé egy mosolyt, már csak azért is, hogy oldjam kicsit a téma nyomán kialakult, igencsak borongós hangulatot. Van ugyan rá okunk, mégsem kellemes ez az atmoszféra és ő tényleg rendes volt velem, a körülményekhez képest szeretném majd jó szájízzel lezárni vele a társalgást. Már természetesen amint erre lehetőség lesz. Fogalmam sincs, meddig kell még itt rostokolnom, várva, hogy az a rejtélyes csuklyás alak végre felszívódjon.


✻ Bocsi a késésért! ✻ 352 ✻ He chased me and he wouldn't stop
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kate Denver
Boszorkányság az életem...
Boszorkányság az életem...
avatar

Származás : Félvér
Lojalitás : Dumbledore
Családi állapot : Álmodozó
Lakhely : London
Foglalkozás : Borgin & Burkes ( kereskedő, kutató )
Pálca : 11 hüvelyk, Barackfa, Egyszarvúszőr
Keresem a... : Burke fivéreket, öcsémet, és a legjobb barátomat
Idézet :
" Minden varázslatos, amit azzá teszel."

Karakterlap : Ha épp nincs jobb dolgod.
Karakterzene :
Playby : Sophia Bush

TémanyitásTárgy: Re: Kate & Gwenog   Pént. 18 Márc. 2016 - 17:50

Kate and Gwenog


Némi gyomorgörcs kíséretében kérdezek rá az öcsémre. Körülbelül egy korúak lehetnek, úgy hogy bizonyára legalább a nevét is, de biztos hallott róla. Feltételezésem be is bizonyosodik a válaszában, én pedig a könnyed mosolyt megejtek.
- Igen Ő az öcsém. Kicsit eltávolodtunk az utóbbi időben. Kevesebb levelet tudok neki küldeni mint szeretnék...   - kezdek bele óvatosan, nem szeretném ha azt hinné, hogy csak posta bagolynak szeretném használni. Kedvesek és megbízhatónak tűnik, és most kénytelen vagyok kockáztatni, és meg kell bíznom benne, még ha ezzel gondjaim is vannak. - Átadnál neki egy kis üzenetet?   - nézek rá szomorúan ezzel is nyomatékosítani akarom a szándékomat, és azt is ha lenne más megoldás, nem őt használnám erre.  - Csak annyit, hogy találkoztál velem, jól vagyok, és igenis érdekelnek. A jelenlegi körülmények miatt tűntem el, de figyelemmel követem mi van velük. Remélem jól vannak...   - kicsit elcsuklik a hangom. Nehéz még mindig róluk beszélnem, tényleg próbálok mindent megtudni róluk, eléggé csalafinta módon. Mindennél jobban nehezebb ez nekem,ha  nem lenne ott Daniel meg is örülnék főleg, mert Daviddel se könnyű a helyzetem. Nevetséges de egy horrorisztikus szerelmi háromszögbe keveredtem bele. Komolyan mint egy rossz tini könyv...
Szánalmasnak, és nevetségesnek tartom, amit a minisztérium művel az iskolával, akiket persze a halálfalók tartanak sakkban. Nem akarják, hogy a diákok megtudják védeni magukat, illetve csapást mérhessenek, amint kikerülnek az iskola padból. Szánalmas, hogy gyerekektől mennyire félnek... Ahogy meghallottam, hogy szakkört szervezett valaki az iskolába, azonnal mosolyogva kihúzom magam. Nagyon remélem, hogy az öcsém is csatlakozott hozzájuk, bár amennyire vissza húzódó...
 - Ez remek dolog! Szerintem ha teheted nézz be hozzájuk, mert mint látod nagyobb szükséged lesz az önvédelemre,mint hiszed.  -  Minél többet beszélgetünk annál jobban elmúlik bennünk ez a feszültség. És már kicsit meg is nyugodtam, hogy már az iskolában is kezdenek felkészülni arra az életre, ami kint várja őket. A felajánlásom kedves vissza utasítására, csak elmosolyodom magam. - Semmi gond, természetesen megértem, ebben hasonlítunk szerintem én is magam akarnám megoldani.De a lényeg, hogy tényleg megtalálsz ha akarsz és megpróbálok segíteni. Csak tudj róla, sosem lehet tudni.   - ezt már komolyabban mondom, nem szeretném ha egyszer a makacssága miatt kerülne bajba, ez nálam is mindig benne van a pakliban. Mióta a halálfalóknak dolgozom, kezd kissé elmenni a józan eszem, néha úgy érzem valami őrültséget kell tennem, vagy a bolt közepén elordítanom magam. De ezt mind magamba tartom és néha úgy érzem robbanni készülök... vagy simán begolyózni...


words: 396 | zene: My Demons

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gwenog Jones
„A Hugrabugnak népe, Békés, igazságos. Oda mész, ha türelmes vagy."
„A Hugrabugnak népe, Békés, igazságos. Oda mész, ha türelmes vagy.
avatar

Származás : félvér
Lojalitás : semleges
Családi állapot : egyedülálló
Lakhely : Roxfort
Foglalkozás : roxforti tanuló
Pálca : 10 hüvelyk, diófa, sárkányszívizommal
Keresem a... : Ellenségem és csapattársaim
Idézet : A te táncodat senki más nem táncolhatja, a te dalodat senki más nem énekelheti, és a te történetedet senki más nem írhatja meg. Hogy mi vagy és mit csinálsz, az most, ebben a pillanatban dől el!
Karakterlap : Natural born leader
Karakterzene : I'm just a little bossy
Playby : Shay Mitchell
Kép : Some are born to be a leader

TémanyitásTárgy: Re: Kate & Gwenog   Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

Kate & Gwenog

Ártatlan érdeklődésemre, miután Martin Denver neve felmerül, mintha kissé zavarba jönne. Nem állt szándékomban pedig beleártani magam semmibe, ami nem tartozik rám. Mindenesetre legalább már tudom őt hova tenni ezek után valamelyest. Martin nővére. Nem mintha ez sokat mondana, az évek során nem sok szót váltottam Martinnal, így a családjáról sem tudok semmit. Igazából soha nem is érdekelt. Mégis, így legalább van némi kapcsolódási pontunk, amitől még biztosabbnak érzem, hogy nem ellenség. Nem mintha nem hazudhatná bárki egy alig ismert évfolyamtársam testvérének magát, de valahogy mégsem hiszem, hogy ez volna a helyzet.
- Persze, ez a legkevesebb, amit megtehetek azok után, hogy kisegítettél  – mosolygok rá bátorítóan és így is gondolom. Nagyon figyelek a szavaira, hogy vissza tudjam majd idézni őket, de igazából semmi különöset nem mond. Legalábbis én teljesen átlagosnak találom az üzenetet. Persze ki tudja, lehet, hogy neki és Martinnak sokat jelent. Nem firtatom. Amint legközelebb összefutok az öccsével, mindenképp át fogom neki adni az üzenetét. Úgy érzem, neki még ez az általános néhány mondat is fontos lehet. Ennyit pedig tényleg igazán megtehetek érte mindezek után.
- Én is úgy érzem, hogy mindezek után érdemes lenne. Bár igazság szerint még mindig nem fér a fejembe ki és miért követett pont engem…  - összevonom a szemöldököm, ahogy a valóságnak megfelelően hangot adok az engem leginkább foglalkoztató kérdéseknek. Bővebb válaszra természetesen már nem várok tőle, úgy hiszem, mindent elmondott ezzel kapcsolatban, amit csak tudott. A többit már nekem kell kiderítenem. Azt hiszem, el kell majd beszélgetnem a bátyáimmal, ha hazamegyek az ünnepekre. Mindenki biztonsága megköveteli ezt.
- Köszönöm, mindenképp észben fogom tartani  – válaszolom mosolygva. Kedves tőle, hogy aggódik. Meg az is, hogy felajánlja a segítségét annak ellenére, hogy nem is ismer. Bár talán joggal merül fel bennem a kérdés, ki ez a lány egyáltalán, és honnan tud ennyit? Neki nincs-e félnivalója mindattól, amitől engem óv? Melyik oldalon áll egyáltalán?


✻ Bocsi a késésért! ✻ 308 ✻ He chased me and he wouldn't stop
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kate & Gwenog   

Vissza az elejére Go down
 
Kate & Gwenog
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Abszol Út-
Ugrás: