Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Frederick Garland

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Frederick Garland   Vas. 15 Nov. 2015 - 13:21


Frederick Garland
Fred
Kor: 37   Ház: Hollóhát volt  Évfolyam/munka: Legendás Lények Gondozása prof   Oldal: Nem akar belefolyni

 
Jellem:


Hát ha én azt tudnám.. Az iskolai évek alatt egy csendes, megfigyelő diák volt, aki tátott szájjal bámult mindent, ami újdonság volt számára, még ha az egy egyszerű mutatvány volt. Több észt osztott neki az élet, mint ügyességet, viszont rettentően kitartott amellett, amit produkált. Nem volt sok barátja, de elegen voltak körülötte, hogy nagyszerűen érezze magát. Az évek alatt azonban megcsappant a lelkesedése az iskola iránt, annyira, hogy többször készült arra, hogy idő előtt szakít meg mindent, de végül mersze nem akadt. Elvégezte, meglépte, és hosszú évekre eltűnt mindenki elől, aki valaha is, kicsit ismerte.
És mivé vált a cserebogár?
A gyermekkora óta őt kísérő dadogás megszűnt, helyette egy nagyszájú, szabadlelkű fazon tért vissza. Nem fél kimondani a gondolatait, néha ezzel átlépve a hatáskörét, de nemigen törődik vele. Nem végletekig egoista, sőt, inkább másokkal foglalkozik, mintsem magával, tisztában van minden hibájával, és ügyességével. A varázslás terén nem lett a legügyesebb, de amit akar, azt most is kitűnően produkálja. Nem tud csini bűbájokat, de védelem-támadás párosa a csuklójában pihen. Nem éri meg ujjat húzni vele, nem az a türelmes fajta, ha erről van szó. Ha úgy adja a lehetőség még a mugli-módi ökölpárbajt is beveti. Szabadszelleme az egész lényére, tetteire is kimutatkozik. Sosem öltözik elegánsan, csak kényelmesen, ami neki megfelel, nemigen törődik a dress-code nevezetű kifejezéssel. persze, ha nagyon akadékoskodnak, képes a pucér nyakára csatolni egy csokornyakkendőt, és kijelenteni, hogy immáron csinosban van, békén lehet hagyni. Link fazon, tehát, akin sokan nevetnek, mulatnak, és nem is rejti véka alá, hogy ő mindeközben mennyire jól szórakozik. Talán komikusnak készült, csak eltévedt. Nem szokása idegeskedni, izgulni, azonban néha a legapróbb dolgok húzzák fel, és csapong kifele. Nem szokása kedvből átkozni, ahhoz tenni is kell, nem is keveset. De nemigen kedveli, inkább ül le és tárgyalja meg, ha menthető a helyzet.
Nem beszél arról, hogy merre járt, mit csinált, és mit tett azért, hogy most a professzor név csendül a megszólításában. Bemutatja a végzettségét igazoló lapot, bebizonyítja, hogy tényleg neki teremtették ezt a pályát, de a miért, és hogyan az tabu. Az ő kis titka. Ezt a kis „titokzatosságot”, elérhetetlenséget tartja fent, és formálja maga köré, mikor új közösségbe kerül. A tanítást az élet sodorta elé, így az új terepen, gyerekekkel kicsit tapasztalatlan. szoknia kell, hiszen nincs saját gyere, nem volt öccse, húga, és más kölykére sem ügyelt. Persze, kissé gyermeki ő is maga, ez könnyít a helyzeten, de semmi több. A magányos farkas útját szokta meg.
Negatívumai igenis vannak, nem tagadja sosem. Vulgáris, több nyelven is, és nyersen őszinte. Szabadidejében füstöl, és a Szárnyas Vadkanban iszogat, persze, nem minden alkalommal, de neki is kell némi lazítás. Az óra keretei között szigorú, kissé katonás rendet tart, de aki mögé néz, megláthatja, hogy csak a jót akarja, hiszen nem puha kiscicákkal ismerkednek a nebulók.

Küllem:


A legelső megszemlélendő dolog az ő szakmájában az, hogy megvan minden végtagja, ujjai, kiálló része, egyelőre. Persze, ezen felül sok minden számít, mely megemlítendő. 185 centi körüli magassággal szeli mindennapjait, az átlagban maradva. Testalkat szálkás, a vaskostól messze állva, azonban karjain jól láthatóan kirajzolódnak azon izmai, mely mindennapi tevékenységeihez elengedhetetlenek. Nem izompacsirta különösebben, nem is fog a hasán a hetvenkét kocka kirajzolódni, de a sörhas egészen messze áll tőle. Barna lobonca változatos hosszúságokban pompázik, hol rövidebb, hol egészen hosszú, mely nem attól függ, hogy milyen kedve van éppen, hanem inkább attól, mennyire lusta ezzel foglalkozni. Vagy épp mennyire ér rá fodrászkodni. Írisze a kék mélyebb árnyalatából kaptak színt, tekintetében pedig mindig csillog valami gyermeki komiszság, olyan, amelytől kellemes hangulatot áraszt, nem olyat, aki mellett kényszeresen feszeng az ember. Arcán folytonos borosta, kisebb szakáll kombinációja pihen, csupaszra pedig valószínűleg utolsó útján kerül majd csak sor. Ruházata jellemzi őt a legjobban. Nem hajlandó ünnepélyes viseletbe bújni, mint egy lázadó tinédzser, mert rettentő kényelmetlennek érzi. Talárt is csak nagyritkán, kabátszerűen visel, és képes egy dresscode stopot elintézni annyival, hogy csupasz nyakára csokornyakkendőt köt. Általánosságban farmert hord, nagy strapabírása miatt, felsőtestét ingek, kissé kopott felsők jellemzik. Hidegebb időkben bőrkabátot, kellemesebb fokokban csak egy mellényt visel. Lábáról pedig elengedhetetlen kellék az elpusztíthatatlan bakancsa.

Történetem:


Apró, egészen névtelen családba született egy nap hajnali órájában. Első, és egyben utolsó gyerekként érkezett, nem is terveztek neki testvért, és a véletlen sem szólt bele a tervekbe. De így sem telt unalmasan az a bizonyos gyermekkor. Mugli környéken nőttek fel, mivel a szülők új környezetre, és izgalmasabbra vágytak. Persze, óvatosan ugyan, de napjaik része volt a mágia, viszont ügyeltek minimalizálni azt, így a kandallót sem nagyon használták, sokkal inkább autót, biciklit, ami csak volt. Fred maga a szomszéd gyerekekkel bandázott, amikor csak lehetett. Sokáig hitték azt a szülők, hogy gyermekük kvibli, mivel egyáltalán nem mutatkozott jele annak, hogy a mágia egy apró szelete neki is jutott. De nem csüggedtek, akkor is szerettek volna, ha így hozta volna a sors, viszont mégis megmutatta mire képes. Először apró lépésekkel, mint a csecsemők, majd végül egy szép napon robbant ki belőle, szó szerint. Az esetet pár kuka, és egy fészer bánta, no meg az ijedtség, amely hamarabb ült el, mint a por. Innen egyenes út vezetett a Roxfort felé, és bár rettentően tartott magától az egésztől, és a barátokat sem akarta hátrahagyni, a nagy napon mégis felszállt a vonatra.
Ahogy az szokott lenni, a várakozás maga sokkal hosszabb, mint átélni valamit. Mire kettőt pislogott, és ténylegesen felfogta, hova csöppent, már el is telt két hét a tanításból. Ismerkedett, tapasztalatokat, új barátokat gyűjtött. Nem vált a legügyesebbek, a legbátrabbak egyikévé, és a rettegett emberek közé sem. Egy arc volt a sok közül, de nem is bánta, nem akart központban lenni. Sokkal jobb megfigyelő volt annál, és mindent megjegyzett, amit csak beszippantott az agyába. Rettegett a házvezetőjétől évekig, így ha szabályszegésről volt szó, meg sem mozdította magát, megbújt a jó gyerekek táborában, és meghátrált, viselve, ha akár valaki gyávának is nevezte őt. Ő így élvezte a mindennapokat.
Tanulmányai során elméletben remekelt, gyakorlatban gyengébb volt, de kitartott. Ahogy haladtak előre az évek, úgy forrt ki jelleme, vált a kissé visszahúzódó fiúból először eszes zsenipalánta, majd egyre nagyobb szájjal, és mersszel megáldott fiúból férfikezdemény. Itt ismerkedett meg először a lények csodás szeméjeivel, és bolondul bele a szakmába. Első gondolatai ezek után éledtek fel arról, hogy neki nincs már maradása az iskolai falai között, és ez az utolsó évéig elkísérte, mivel gyávasága, és döntésképtelensége miatt nem sikerült meglépnie az álmát. Végül, mikor az utolsó homokóra is lehullott, meglépte álmát, és elindult a világ felé.
Azonban itt jönnek a hatalmas kérdőjelek. Merre ment, mikor, miért, és hogyan. Senki nem tudja, csak sejtik, hogy miként tudott érvényesülni. Egy kis zsebpénz, ügyesség, és a karrier befele lendült. Kietlen tájakon túrázott, ahol érvényesülhetett, és nem akadt konkurenciája. A kezdeti ügyetlensége eltűnt, hiszen magára volt utalva, és ha túl akarta élni, mindent meg kellett tennie, hogy valaha visszatérhessen. Hosszú évekig volt társa saját magának, tanult, és okosodott, merült el a lények csodálatos világában. Hol nehezebb, hol könnyebb dolga akadt, de sosem bánta meg, hogy ezt az utat választotta, és nem valami aktaturkáló életet. Imádta a természetet, a kietlen vidéket, és a csendet. Azonban az sem mehetett a végtelenségig, ugyan megunni nem tudta, de érezte, hogy mégsem élhet örökké remeteként. Így tért vissza cirka 10 éve, lépett be a közismeretbe, mint a tudomány egy embere. Tervei között ugyan nem szerepelt, hogy tanításra adja fejét, de a szülők biztatására, miszerint kénytelen lesz valami rendes, emberi munkát keresnie, így próbálkozott be a tanításba. Egy kis képesítés szerzése, gyakorlás, de legfőképp hű maradt önmagához, és a maga sajátos stíluséban érvényesült. A családalapításra azonban mindezek közben sosem gondolt, és tervei között sem szerepelt igazán. Örök lázadó alak, és úgy érzi, hogy egyedül jobban érvényesül. Aztán ki tudja, mikor nő be a feje lágya, vagy mikor nem. Addig is próbál érvényesülni az iskola falai között ismét, immáron új köntösben.

Patrónus: Mosómedve   Vér: Félvér  Pb: Norman Reedus Csoport: Profeszorok


Vissza az elejére Go down
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Frederick Garland   Vas. 22 Nov. 2015 - 16:40


Elfogadva!


Először is üdvözöllek az oldalon! Gyönyörűen fogalmazol, ez nagyon tetszett, de ami a legjobban az a részletesség. Én nagyon szeretem a részletes karakterlapokat, így nálam ez hatalmas nagy pont. Egyedi, és izgalmas a karaktered. Nem tudok kötekedni, és nem is szeretnék! Már csak a többiek zaklatása marad! Very Happy
Irány foglalózni!
Plyby Foglalás || Évfolyamok ||Patrónus lista

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Frederick Garland
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Információk :: Karakterek :: Elveszett karakterek-
Ugrás: