Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Lily Evans

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Lily Evans   Hétf. 28 Júl. 2014 - 11:45

Lily Evans
Lils
Kor: 17   Ház: Griffendél  Évfolyam: 7. évfolyam   Oldal: Jó-Dumbledore

 
Jellem:


Jó embernek tartom maga, próbálok mindenkivel kedves lenni, mivel én is ugyan ezt várom el másoktól is. Úgy viselkedem az emberekkel, ahogy ők velem, de néha valamiért késztetést érzek, hogy még is kedves legyek olyannal, aki nem érdemli meg. Ritka kivételek a mardekár ház tagjai, akik nem hazudtolják meg önmagukat. Viszont James Potter, Ő az egyetlen aki kitud hozni a béketűrésemből. Nem szeretem az igazságtalanságot, sokszor megvédem jó barátomat Servelust is, akivel többször is igazságtalanul bánnak. Eléggé jó tanulónak mondhatom magamat, sok mindent elértem már az iskolában, és egyúttal a varázsvilágban is. Mugli vagyok, ide járhatok, ezért hálás vagyok, és próbálok mindenben kitűnni. Bebizonyítani, hogy ide tartozom, és hogy egy Mugli is lehet kitűnő boszorkány.Ez a bizonyítási vágyam néha már betegesnek tűnhet, pedig meg sem kell erőltetnem magamat. Visszataszít a fekete mágia, és azt is aki űzi. Ezért is szeretnék elszántan Auror lenni, megfékezni azokat akik másokat hobbi szinten akarnak bántani. Kiállok a származásom mellett, sose szégyelltem azt aki vagyok.
A legfontosabb belső tulajdonságom, hogy nehezen bízom meg az emberekben. Bizonyítania kell az illetőnek ahhoz, hogy jó barátom legyen, és bizalmas dolgokat osszak meg vele. De ha az ember egyszer elnyeri a bizalmamat, és jó barátom lesz, érte bármit megteszek. Nagyon tudok szeretni, és aki elnyeri a szeretetemet, azért tűzbe is mennék.
Ha valaki megbánt nehezen tudok megbocsájtani. Szeretem keménynek mutatni magamat, mintha semmi nem bántana meg és nem venném fel magamra. Már már néha robotnak is néznek az emberek, viszont a humorérzékem, és a szarkazmusom nagyon is a helyén van. Viszont én is emberből vagyok, így vannak érzelmi határaim nekem is. És ez leomlott mikor elvesztettem a családomat. Megváltoztam, és még én is ismerkedem az új önmagammal.

Küllem:


Vékony testalkatú vagyok, nem is vagyok alacsony, nem is magas, pont jónak szoktam mondani magam. Mandulavágású zöld szemeim vannak, ami nagyon tetszik magamon, körülbelül az az egyetlen. Vörös hajamat mindig máshogy hordom, vagy megnövesztem vagy rövidebbre vágatom, de sose váll föléig. Mivel a mugli világból származom, így az öltözködési stílusomban is meglátszik. Jobban szeretem azokat a ruhákat, bár néha kénytelen vagyok a varázsvilág stílusához igazodnom. Szeretem a nem feltűnő sminket, inkább magam miatt szoktam magamra tenni, és nem más miatt.

Történetem:


Londonban születtem mugliként. Amíg nem kaptam meg a Roxforti levelet, sejtésem se volt, hogy boszorkány lehetek, hogy egyáltalán léteznek. Már kiskoromban is voltak furcsa megmagyarázhatatlan dolgok velem. főleg ha ideges voltam. Szüleim is észre vették, hogy gyorsabban nőnek a növények, vagy tárgyak mozdulnak el. A szüleim megrémültek, nem értették mi lehet a baj velem. 5-6 éves lehettem, mikor a szüleim elvittek egy Mundungus Fletcher nevű közismert szelleműzőhöz. Elbeszélgetett velem, majd közölte a szüleimmel, hogy semmi gond velem. Megmutatta nekik hogy ő is képes arra, amire én és 11 éves koromra mindent megtudnak. Viszont arra figyelmeztetett minket, hogy senkinek se áruljuk el a dolgot. Én élveztem, de Petunia megvolt tőlem rémülve. Majd egy napon mikor a játszótéren játszottunk, ismét fellebegtettem egy virágot, ami elkezdett pörögni. Petunia üvöltözött velem, nem normálisnak titulált, majd elrohant. Én ott álltam könnyekkel küszködve. Miért nem tudja ezt élvezni velem a testvérem? Kérdeztem magamtól. Ekkor egy furcsa sápadt, vékony, fekete hajú és öltözékű fiú jött oda. Azt mondta nekem, hogy azért történnek velem ilyen furcsa dolgok, mert boszorkány vagyok. Akkor még mindig semmit nem tudtam a varázsvilágról, csak annyit hogy egy fiú leboszorkányoz. Sértődötten haza mentem. Petunia jobban elkezdek kerülni, nem állt velem szóba. A szüleink furcsállták a dolgot, de nem mondott nekik semmit, azokról amiket tőlem látott. Másnap megint találkoztam a furcsa fiúval, kiderült Severusnak hívják. Majd elmesélte, hogy neki is vannak ilyen adottságai, és ez nem rossz dolog. Mesélt a Roxfortról, a varázsvilágról. Sokat kezdtünk el találkozni, és mindig egy izgalmas történettel állt elő a varázsvilágról. Alig vártam, hogy lássam azokat a dolgokat amiről mesélt, és nagyon reméltem hogy én is meghívást kapok abba az iskolába. Jó barátokká váltunk. Majd mikor betöltöttük a 11-et eljött a várva várt pillanat. Megkaptuk a Roxforti levelünket Oberon Knowles nevű tanár kíséretében, aki mindent elmagyarázott a szüleimnek. Piton észrevette, hogy Petunia is kapott egy levelet. Én örültem neki, hisz ezek szerint a nővérem is jöhet velem, és hátha megszereti ő is azt a világot, amihez tartozom. Viszont Piton felbontotta a levelet, és kiderült Petunia írt Dumbledore professzornak, hogy őt is vegyék fel az iskolába. Viszont mivel Petunia-ba semmi varázs nincs, így nem vehetik fel. Mivel a szüleim különlegesnek neveztek Petunia féltékeny lett rám.
Végül eljött az utazásunk napja, nagyon izgatott voltam imádtam a bevásárlás. Viszont a pálya udvarra menet, amire egy Minisztériumi tisztviselő kísért el, és mutatta meg nekünk a titkos vágányra vezető utat, Petunia megtudta, hogy tudok a leveléről. Megsértődött rám, összevesztünk. Sírva szálltam fel a vonatra, és egy üres vagonba ültem be. Nagyon szomorú voltam, hisz nem akartam hogy így történjenek köztünk a dolgok a testvéremmel. Majd három fiú szállt be hozzám, ügyet se vetettek rám. Mikor Piton is bejött hozzám, és elkezdett magyarázni, hogy a Mardekár házba kell kerülnöm, már észrevettek minket. Pitont csúfolták, majd az egyik a szemüveges gyerek megvetően beszélt a mardekár házról, és magabiztosan beszélt arról, hogy ő a griffendélbe fog járni. Én semmit nem tudtam a házakról, nekem tök mindegy volt akkor még, hogy hova is kerülök. Viszont a James nevezetű gyerek és Piton nagyon elkezdtek veszekedni. Én megragadtam a barátomat, és átrángattam egy másik fülkébe.
A beosztási ceremónián, nálam a süveg a Griffendélt mondta ki. Örültem neki, igazából akkor még nem is érdekelt, hogy hova kerülök. Csak örültem, hogy ebbe az iskolába járhatok. A három fiú aki már az első pillanattól fogva ellenszenves volt nekem is oda került. Piton a mardekárba került, aminek örült, de annak nem hogy én nem oda kerültem.
Pitonnal persze továbbra is barátok voltunk, hiába kerültünk más házba, viszont ő kicsit máshogy állt hozzám. Mondhatni kicsit hűvösebb lett. Szegénynek nem lett sok barátja, itt az iskolában is eléggé vissza húzódó félénk fiú volt. Én össze barátkoztam főleg a házamból két lánnyal. Ahogy múltak az évek, kitűnő tanuló lettem, hisz mint mugli születésű örülhetek, hogy ide járhatok, és minden órát élveztem. Ami másnak egyértelmű, és unalmas, az nekem izgalmas, és érdekes. Igyekszem mindent megtudni erről a világból. Élvezem, és szeretem az iskolát, mindig kitűnően végzek. Barátokat is sikerült szereznem. Sokan nem értik, hogy miért barátkozom Pitonnal, aki már köztudottá vállt, hogy egyre inkább a fekete mágia érdekli. Ezzel én se értettem egyet, és sokszor próbáltam beszélni a fejével. De a többi mardekáros, látszólag nagyobb hatással kezdett rá lenni.
Nyári szünetekbe folyton veszekedtünk nővéremmel, sértegetett. Feszültségemet a tanulásba próbáltam elnyomni. Bekerültem Lumpsluck professzor klubbjába Pitonnal együtt, megnyertem a roxforti varázslósakk versenyt.
Harmadik évemben pedig megnyertem az európai varázsló- és boszorkánynövendékek tanulmányi versenyét, ezzel választhattam 1 éves ösztöndíjjal melyik másik iskolában tanulhatok. A Beauxbatons iskolát választottam, de nem éreztem ott jól magam. A lányok ott beképzeltek, előkelők, finnyásak voltak. A 4. évem így borzalmasan telt, de az 5. évemet ismételten a Roxfortban kezdtem. Annyi előnye volt az évnek, hogy megtanultam franciául.
Egy ember volt, és máig van is, aki kitud hozni a béketűrésemből: James Potter. Főleg mióta bekerült a kvidiccs csapatba, nagyobb lett az egója, és a szája. Ő és a kedves brigádja folyton settenkednek valamiben, vagy szórakoznak valakivel. Ez máig így megy, felfuvalkodott öntelt, beképzelt alak. Főleg azért se szívlelem, mert szeret Pitonnal szórakozni. Tavaly elhívott randira, amire azt válaszoltam, hogy előbb randiznék egy tinta hallal mint vele.
Pitonnal egyre többet kezdtünk el veszekedni, majd hozzám vágta, hogy James is szórakozik átkokkal másokon, az mivel másabb amit ő csinál. De megmondtam neki, hogy az nem mentség. Erre megsértődött rám. Nagyon féltékeny Jamesre, hisz őt senki nem szólta le, mindenki élvezte a csínjeit, kivétel azok akikkel csinálta. Jóképű, ő az iskola sztárja. Mikor kettesben voltunk Jamesnek mintha kicsit más ember lett volna, kedvesebb. De mindig aztán kimutatta a foga fehérjét, és vissza változott a beképzelt bunkóvá. Miután vissza utasítottam a randiját, mindig más lánnyal láttam az iskolában, nem egyel csókolózáson is rajta kaptam. Valamiért mindig elöntött a féltékenység, majd megráztam magam. Nem tetszhet, egy ekkora felfuvalkodott hólyag, aki seprű nélkül is tudna repülni.
Egyik szünetben arra mentem ki az udvarra, hogy James épp lebegteti Pitont, és ezen mindenki jól szórakozik. Elöntött a düh, és oda siettem-Leüvöltöttem James fejét, mire elengedte Pitont. Nagyot esett, oda mentem hozzá, hogy segítsek, de ő kiakadt. Fejemhez vágta, hogy egy sárvérű segítsége nem kell neki. James ott termett mellettem, és rá akarta kényszeríteni Pitont, hogy kérjen tőlem bocsánatot. Én nagy dühömbe Jamesre szóltam, hogy ő se különb. Majd James gyengéden rám nézet, és kijelentette, hogy ő sose nevezne annak. Itt már biztosan tudtam, hogy érzek valamit James iránt. De az biztos, hogy amíg másokkal szórakozik sose randiznék vele.
Pitonnal megszakadt a barátságunk, nagyon megsértett, hiába akarja jóvá tenni.
Hetedik évem szörnyen kezdődött. A roxmorts-i állomáson Mcgalagony professzor várt, azzal a borzalmas hírrel, hogy a szüleim haza fele úton autó balesetet szenvedtek...  

Patrónus: Őzsuta   Vér: Mugli  Pb: Karen Gillan  Csoport: Diák


_________________


A hozzászólást Lily Evans összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 28 Dec. 2014 - 21:36-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Lily Evans
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Információk :: Karakterek :: Tanulóink :: Griffendél-
Ugrás: