1977 novembere. Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán. Tovább...
|
Jelenleg nincs kaland. |
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT! |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 170 fő) Szer. 20 Nov. 2024 - 3:03-kor volt itt. |
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárs keresés Hétf. 6 Ápr. 2015 - 16:02 | |
| Sziasztok!
A téma adott: Játszótársat keresek. Semmilyen kikötésem nincs, bármilyen ötletre nyitott vagyok. (: |
| | | Sirius Black „Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
Származás : Aranyvér Lojalitás : Jó Családi állapot : Bonyolult Playby : Ben Barnes
| Tárgy: Re: Játszótárs keresés Kedd 7 Ápr. 2015 - 18:49 | |
| Nos, beállnék a sorba, ha bárki bármire kedvet érez, amihez kellek én is, akkor szóljon. Például PM-ben. : D |
| | | Rita Skeeter „A bölcs öreg Hollóhátban, Éles elmék várnak."
Származás : • Félvér Lojalitás : • Az iskolai laphoz és a barátaimhoz....ha lennének... Családi állapot : • Magányos Lakhely : • Hollóhát, azonbelül a hatodikos lány körlet Foglalkozás : • "Hírverőt! Hírverőt tessék!" Pálca : • 12 hüvelyk, akác, unikornis szőr mag, merev, enyhén színes és díszesen faragott. Idézet : • "I'm always right and you should listen to whatever I have to say and never disagree."
Karakterlap : • Behind the scenes... Karakterzene : • "Somebody make me feel alive and shatter me." Playby : • Dianna Agron Kép :
| Tárgy: Re: Játszótárs keresés Kedd 7 Ápr. 2015 - 22:12 | |
| Nincsenek barátaim. Valószínűleg mindenki utál. Kétszínű vagyok. A bolhából elefántot csinálok, főleg ha nincs a láthatáron egy jó sztori. Mégis keresek egy játszótársat. Ha képes vagy kibírni, és játszanál velem akkor dobj meg egy pm-mel! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárs keresés Vas. 19 Ápr. 2015 - 23:32 | |
| Egyedül hagytak az Abszol Úton. Esetleg van valakinek kedve egy fagyihoz? |
| | | Marlene McKinnon „Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
Származás : Aranyvér
Lojalitás : Dumbledore, barátok, család Családi állapot : Nem publikus (szingli) Lakhely : Roxfort, Griffendél torony Foglalkozás : Diák, kviddics játékos Pálca : Tíz és fél hüvelyk mahagóni egyszarvúszőr-maggal Idézet :
"Marching, marching onward
Searching out the light of truth
I did not start the war
But it's a battle I can't lose
Faith will be my armor
And love my sword and shield
I must defeat the enemy
I will, I will, I will" Karakterlap : Playby : Freya Mavor Kép :
| Tárgy: Re: Játszótárs keresés Szer. 3 Jún. 2015 - 11:33 | |
| Kukucs^^ Körülbelül még két játékot szívesen bevállalnék, akár csoportos játékot is! Nemtől, kortól, csoporttól, lojalitástól és mindentől függetlenül bárkivel szívesen játszanék. ^^ Szóval ha úgy gondolod, küldj egy baglyot és biztosan kitalálunk valami jót! :3 |
| | | Kate Denver Boszorkányság az életem...
Származás : Félvér Lojalitás : Dumbledore Családi állapot : Álmodozó Lakhely : London Foglalkozás : Borgin & Burkes ( kereskedő, kutató ) Pálca : 11 hüvelyk, Barackfa, Egyszarvúszőr Keresem a... : Burke fivéreket, öcsémet, és a legjobb barátomat Idézet : " Minden varázslatos, amit azzá teszel." Karakterlap : Ha épp nincs jobb dolgod. Karakterzene : Playby : Sophia Bush
| Tárgy: Re: Játszótárs keresés Kedd 9 Jún. 2015 - 23:01 | |
| Sziasztok! Eladó lenne 1 vagy lehet 2 játékom is. Jöhetnek halálfalók, boszorkányok. Jöhetnek keményebb játékok is engem nem zavarnak, harcias, komolyabbak. Burgin and Burkes-be megtaláltok ^^ |
| | | Molly Prewett „Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
Származás : Tiszta vérű vagyok Lojalitás : A jó oldalhoz Családi állapot : Menyasszony Lakhely : London Foglalkozás : Diák Pálca : 10 hüvelyk hosszú, könnyed rózsafából készült, a magja pedig sárkány-szívizomhúr. Idézet : Álmainkban olyan világban járunk, ami csak a miénk.
Karakterlap :
This is my story! Karakterzene : When tomorrow comes Playby : Jane Levy Kép :
| Tárgy: Re: Játszótárs keresés Hétf. 22 Jún. 2015 - 12:17 | |
| |
| | | Violette Olivier „A bölcs öreg Hollóhátban, Éles elmék várnak."
Származás : ❁ half-blood Családi állapot : ❁ single Lakhely : ❁ Hogwarts Foglalkozás : ❁ student Pálca : ❁ 10¼, dogwood, kelpie hair Keresem a... : háztársamat Idézet :
Maybe when you’ve no reason to stay, then it’s a good reason to go. Karakterlap : ❁ behind the mask Karakterzene : ❁ Coming Home Playby : ❁ Blanca Suarez
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárs keresés Szomb. 31 Okt. 2015 - 17:27 | |
| Visszatérésem alkalmából nem akar valaki játszani velem? Írjatok! |
| | | Oliver Montgomery Professzor vagyok, a tudás hatalom...
Származás : félvér Lojalitás : Főnix Rendje Családi állapot : ... Lakhely : többnyire a Roxfort Foglalkozás : Repüléstan tanár Pálca : Somfa, főnixtoll, 12 és fél hüvelyk Keresem a... : lányomat és egy diákomat Karakterlap : Itt Karakterzene : But you always knew
that you'd be the one
that work while they all play Playby : Thomas Kretschmann
| Tárgy: Re: Játszótárs keresés Szomb. 14 Nov. 2015 - 15:41 | |
| Az iskola repüléstan professzora és kviddicsedzője lelkesen vállalkozna néhány játékra, jöhet bárki . Nem muszáj kapcsolatban állnod a kviddiccsel, tényleg bárkivel szívesen játszom:). Írjatok ! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárs keresés Kedd 17 Nov. 2015 - 18:30 | |
| Örömmel várom a pmeket ha kedved van jácccani három cével! Termézetes több cével is lehet:D |
| | | Kate Denver Boszorkányság az életem...
Származás : Félvér Lojalitás : Dumbledore Családi állapot : Álmodozó Lakhely : London Foglalkozás : Borgin & Burkes ( kereskedő, kutató ) Pálca : 11 hüvelyk, Barackfa, Egyszarvúszőr Keresem a... : Burke fivéreket, öcsémet, és a legjobb barátomat Idézet : " Minden varázslatos, amit azzá teszel." Karakterlap : Ha épp nincs jobb dolgod. Karakterzene : Playby : Sophia Bush
| Tárgy: Re: Játszótárs keresés Pént. 4 Dec. 2015 - 10:23 | |
| Szívesen játszanék bárkivel, nyugodtan írjatok rám, és kitalálunk valamit ^^ |
| | | Levin Dolohov A Sötét Jegy már rajtam van...
Származás : aranyvérű Lojalitás : A mágia hatalom. Családi állapot : Vőlegény, másodszor Lakhely : Moszkva Foglalkozás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya vezetője, politikus Pálca : Almafa, sárkányszívizomhúr, 13 hüvelyk Idézet : "Az idő pénz. Én pedig nem szeretem szórni a pénzemet." Karakterlap : Itt Karakterzene : Would you be scared?
| Tárgy: Re: Játszótárs keresés Vas. 27 Dec. 2015 - 15:47 | |
| Akad még egy vagy két eladó játékom:). Bármilyen játékra nyitott vagyok, lényegében bárkivel. Nem muszáj halálfalónak lenned, de még csak Roxforton kívüli karakternek sem, ha van egy izgalmas ötleted vagy közösen ki tudunk találni valamit. Úgyhogy akinek lenne kedve játszani, az küldjön egy baglyot . |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játszótárs keresés Vas. 27 Dec. 2015 - 17:57 | |
| Első pár játékom nekem is kiadó ^^ |
| | | Ariana Amberson A Sötét Jegy már rajtam van...
Származás : • Arany Lojalitás : • Sötét Nagyúr Családi állapot : • Magányos Lakhely : • Utazó Foglalkozás : • Recepciós a Mágiaügyi Minisztériumban/kémkedik Pálca : • 11 hüvelyk, cseresznyefa, sárkányszívizomhúr Idézet : Karakterlap : • About me... Karakterzene : • Van egy titkom
Meg tudod tartani?
Esküdj meg, hogy ezt tényleg megőrzöd
Jobb ha elrejted, mélyen elzárod
A sírba is magaddal viszed
Ha megmutatom, tudom, hogy nem adod tovább amit mondok
Mert két ember között csak akkor marad meg egy titok, ha az egyikük halott.. Playby : • Sasha Pieterse Kép :
| Tárgy: Re: Játszótárs keresés Pént. 8 Jan. 2016 - 17:23 | |
| Legelső játékom piacra dobnám, aki akarja, az vigye! |
| | | Lauren Weasley „Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
Származás : |> Színtiszta arany Lojalitás : |> Ha ismersz tudod... Családi állapot : |> Eljegyezve Lakhely : |> Roxfort Foglalkozás : |> Tanuló/ Kviddics tag Pálca : |> Almafa, Merev, Főnixtoll, 10 hüvelyk Keresem a... : Jegyesemet, lelki társamat és unokatestvérem Idézet : |> " A világ nem fekete-fehér. Nem csak jó, és rossz létezik... " Karakterlap : |> A nem átlagos Weasley vér... Karakterzene : |> Playby : |> Holland Roden Kép :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játszótárs keresés | |
| |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |