1977 novembere. Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...
Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videóFigyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Rita Skeeter „A bölcs öreg Hollóhátban, Éles elmék várnak."
Származás : • Félvér Lojalitás : • Az iskolai laphoz és a barátaimhoz....ha lennének... Családi állapot : • Magányos Lakhely : • Hollóhát, azonbelül a hatodikos lány körlet Foglalkozás : • "Hírverőt! Hírverőt tessék!" Pálca : • 12 hüvelyk, akác, unikornis szőr mag, merev, enyhén színes és díszesen faragott. Idézet : • "I'm always right and you should listen to whatever I have to say and never disagree."
Képes voltam a lehetetlenre. Úticélomat Hisztis Mirtyl mosdójához igazítottam. Oda csak a nagyon bátrak képesek bemenni, mivel tulajdonosa egy eléggé idegesítő nőszemély aki ráadásul halott. Szóval miután az ismerős ajtó elé értem megálltam és nagy, mély levegőt vettem. Benyitottam. Mirtyl hála Merlinnek, nem tartózkodott a helységben. Nem akrtam megint veszekedni a lánnyal, amúgyis nem hiába kapta a "Hisztis" becenevet. Miután elvégeztem a dolgom kiléptem a kabinból. Egy furcsa hangot hallottam. Ekkor vettem, észre, hogy valaki mégis itt van.- Ki vagy? Mondd meg, vagy Merlin rá a tanúm, megtéplek!-kiáltom miközben előveszem pálcám. Lassan körbenézek és csak egy lányt látok meg. Rögvest felismertem.-Oh, csak nem Mckinnon? Micsoda megtiszteltetés!-mondom gúnyosan. Marlene McKinnonnal sohasem kedveltük egymást. Gondolom ő is emlékszik még arra a napra mikor egymást oltogattuk. Igen.. ő nyert, de azt a napot soha nem feledem. Most éppen egy olyan helyzetbe kerültünk ahol éppen bosszút állhatnék. Felvont szemöldökkel figyelem reakcióját.
Marlene McKinnon „Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
Származás : Aranyvér
Lojalitás : Dumbledore, barátok, család Családi állapot : Nem publikus (szingli) Lakhely : Roxfort, Griffendél torony Foglalkozás : Diák, kviddics játékos Pálca : Tíz és fél hüvelyk mahagóni egyszarvúszőr-maggal Idézet :
"Marching, marching onward
Searching out the light of truth
I did not start the war
But it's a battle I can't lose
Faith will be my armor
And love my sword and shield
I must defeat the enemy
I will, I will, I will"
Mirtyl… Nah igen, az ő mosdója kifejezetten olyan hely, ahol sosem tolonganak az emberek. Ami nekem jó. Mindössze meg kellett vele találnom azt a bizonyos közös hangot, amit nagyon nehéz, de nem lehetetlen. Sok türelem és kitartás kellett hozzá, de elértem, hogy ne gyűlöljön, ami valami. Így legalább van egy helyem, ahol nyugodtan intézhetem az intéznivalóimat, mint most is. Kis sminkigazítás, ilyenek. Most nincs itt, szóval a helyzet még egyszerűbb. Éppen a szoknyám hajtását próbálom beállítani, mikor lépteket hallok. Kicsit odébb húzódóm, s az illető észre se vesz. Rita… Minek kellett ennek éppen ide jönnie? Mindegy, akkor már megvárom. Szépen befejezem az igazgatást, addig ő is végez, s miközben mossa a kezét én is mozgolódni kezdek. A nevetséges fenyegetőzésén kuncogni kezdek, miközben negédes mosoly kúszik az arcomra. - Drága Rita, hát mi ez a morcos hangnem? Én azt hittem kedveljük egymást… – mondom két ujjal lenyomva a rám szegezett pálcáját, majd tovább fürkészem arcát. - Mi járatban eme nem túl közkedvelt helyen. Csak nem hiszed, hogy valaki információkat rejt el erre? – kérdezem vállammal az egyik oszlopnak támaszkodva, ahogy figyelem őt. Kedvelem azokat a személyeket, akik harcolnak is egy-egy szópárbajban, nem csak hagyják magukat legyőzni. Utána édesebb a diadal. Pláne Ritával szemben. Szegény, szegény magányos Rita…
Rita Skeeter „A bölcs öreg Hollóhátban, Éles elmék várnak."
Származás : • Félvér Lojalitás : • Az iskolai laphoz és a barátaimhoz....ha lennének... Családi állapot : • Magányos Lakhely : • Hollóhát, azonbelül a hatodikos lány körlet Foglalkozás : • "Hírverőt! Hírverőt tessék!" Pálca : • 12 hüvelyk, akác, unikornis szőr mag, merev, enyhén színes és díszesen faragott. Idézet : • "I'm always right and you should listen to whatever I have to say and never disagree."
A másik szőke csak halkan, magában nevetni kezdett. Ez tényleg ennyire bolond lenne? Bár Mckinnonról van szó, szóval elképzelhető. Miközben beszélt, lenyomta pálcámat. Legszívesebben kiszúrtam volna a szemét, de legyen izgalmasabb a játék. -Ohh, milyen kedves.. - jegyeztem meg a "kedveljük egymást" mondatára. Végig gondoltam a lehetőségeimet: x Megölöm. x Megtépem. x Elhúzom az időt és majd lecsapok valahogy. Természetesen a harmadik lehetőséget választottam, bár az egyes és kettes nem is tűnt rossz döntésnek. De Mckinnon nehezebb tészta, nehezebben lehet megkaparintani. Törődni kell vele és egy pillanatban összetörni. - Ahogy én tudtam Mckinnon ide belehet jönni elintézni a dolgaimat. És nem is gondolnád mennyi felderítetlen kis titok búvik meg itt. Na, és mesélj csak! Milyen napod volt, hogy érzed magad? Minden rendben? (Azért ilyen furcsa, mert már megtanultam E/3ba írni, de most inkább E/1be írok, mert az előzőkbe is úgy írtam.)