1977 novembere. Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán. Tovább...
|
Jelenleg nincs kaland. |
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT! |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 170 fő) Szer. 20 Nov. 2024 - 3:03-kor volt itt. |
|
| Szerző | Üzenet |
---|
Lily Evans „Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
Származás : Mugli Lojalitás : Jó Családi állapot : Se vele, se nélküle... Lakhely : Hogwarts Foglalkozás : Diák Prefektus Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll Keresem a... : ...legrégibb barátomat. Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't." Karakterlap : behind green eyes Karakterzene : I can't live, I can't breathe & "Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"
Playby : Karen Gillan
| Tárgy: Hiányzások Kedd 5 Aug. 2014 - 21:55 | |
| Ki mikor, mettől-meddig nem tud lenni, itt jelezze ha kérhetem |
| | | Narcissa Black „Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
Származás : ϑ Aranyvér Lojalitás : ϑ Semleges, de kényszer hatására Voldemort Családi állapot : ϑ Menyasszony Lakhely : ϑ Black kúria Foglalkozás : ϑ Prefektus Pálca : ϑ 10 hüvelykes, rózsafa, egyszarvúszőr maggal Idézet : ϑ Minden, amim van, és minden, ami vagyok, a tiéd
Karakterlap : ϑ A Black kúria egyik gyöngyszeme, avagy a leendő-beli Mrs. Malfoy Karakterzene : ϑ Black swan Playby : ϑ Amber Heard Kép :
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd 2 Szept. 2014 - 18:32 | |
| Nem, leszek számítógépnél, és fellesek minden egyes nap, de mivel állást keresek ezért nem garantálom, hogy mostanában nagy reaggyártásra vetemednék. De mégis igyekszem, ha akad rá pár szabad percem, akkor írok majd mindenkinek. Ígérem. |
| | | Lucius Malfoy „Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
Származás : Aranyvérű Lojalitás : Sötét Oldal Családi állapot : Eljegyezve Lakhely : Malfoy kúria Foglalkozás : Sötét Mágia Pálca : Szilfa, sárkányszívizomhúr mag, 12 hüvelyk, merev Karakterlap : Adatok Karakterzene : Lucius Malfoy
To you Death
Death on you Playby : Alex Pettyfer Kép :
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. 3 Szept. 2014 - 17:55 | |
| Péntek( 2014 09.05 ) e stig nem leszek, utána mindenkinek reppenek a reagok. 2014. 09. 08 - 2014 .09 .11.- ig nem leszek, utána pedig gőzerővel a tiétek leszek! |
| | | James Potter „Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
Származás : aranyvérű Lojalitás : Tekergők Családi állapot : wut Lakhely : Roxfort Foglalkozás : diák és főállású bajkeverő Pálca : mahagóni, főnixtoll, 11 hüvelyk Karakterlap : Playby : Aaron Taylor-Johnson Kép :
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. 3 Szept. 2014 - 20:37 | |
| Bocsi mindenkitől az eddigi kiesésért, de sajna ezután is türelmet kell kérjek, hétvége előtt ugyanis esélytelennek látom, hogy tudjak írni bárhová is, baromira rám szakadtak a dolgok. De hétvégén tényleg igyekszem írni mindenkinek, ahová tartozom. Köszi! |
| | | Lily Evans „Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
Származás : Mugli Lojalitás : Jó Családi állapot : Se vele, se nélküle... Lakhely : Hogwarts Foglalkozás : Diák Prefektus Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll Keresem a... : ...legrégibb barátomat. Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't." Karakterlap : behind green eyes Karakterzene : I can't live, I can't breathe & "Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"
Playby : Karen Gillan
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. 3 Szept. 2014 - 21:21 | |
| Én szept. 6-13-ig nem leszek, mert nyaralásomat fogom tölteni ( mindenki szorítson a jó időért *.* ) Szóval, ha gond van, kérdések stb PM-eket tudtok nekem írni, igyekszem rájuk, ahogy tudok válaszolni, csak nem fogok tudni sűrűn feljönni, és hosszabb ideig. Így 1 hétig sajnos nem fogok tudni reagolni se. De itt addig nehogy megálljon az élet Vészhelyzet esetében Cissy, és Vicky fog tudni segíteni nektek. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd 14 Okt. 2014 - 21:17 | |
| Alice és a másik karim Október 22.ig nem lesz látható. Majd a szünetre újra aktivizálom magam velük. Bizony ám mindenkivel játszom, aki szeretné. Ha addig meg jönne bárki olyan akiket keresek. Informáljátok őket erről. <3 |
| | | James Potter „Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
Származás : aranyvérű Lojalitás : Tekergők Családi állapot : wut Lakhely : Roxfort Foglalkozás : diák és főállású bajkeverő Pálca : mahagóni, főnixtoll, 11 hüvelyk Karakterlap : Playby : Aaron Taylor-Johnson Kép :
| Tárgy: Re: Hiányzások Pént. 5 Dec. 2014 - 11:24 | |
| Én nem leszek igazából távol, csak akadozva, és teljesen rendszertelenül fogok tudni írni mostantól úgy körülbelül... január végéig. Vizsgaidőszak és a munka egyszerre nem lesz sétagalopp, ezért ha néha eltűnni látszom egy-két napra, vagy beígérek egy reagot, és mégsem jön, akkor valamelyik tétel készített ki, vagy csak a családi ünnepek viseltek meg, előre is elnézést kérek az ilyenekért. :/ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd 23 Dec. 2014 - 21:03 | |
| Most a héten már nem tudok írni, de jövőhéten válaszolok! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. 12 Feb. 2015 - 19:24 | |
| Nos úgy tűnik, hogy a tél végi nyaralásom kezdetét veszi, szóval 02. 23-tól újra elérhető leszek. Ahova tartozom oda pedig mennek a reagok. Szélsebesen. További szép napokat, munkákat és sulikat.
Dun és a serege. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Csüt. 26 Feb. 2015 - 12:53 | |
| Sziasztok! Nem szívesen írok ide megint, de úgy érzem muszáj tisztáznom miért állnak a játékaim. Ezt a dolgot úgy hívják: EGYETEM. Nem direkt csinálom hogy távol maradok az oldaltól és az olvasás után a legkikapcsolóbb tevékenységtől ami a hobbijaim között szerepel. Nem perverzióm, hogy hajnalig bújom a könyveket és mindenféle házi dolgozatot körmölök, de muszáj mert jól akarok teljesíteni mert esélyem van egy ösztöndíjra. Amikor van szabad percem írom persze a reagokat offline egy nagyon kis helyes noteszbe, de csak 2-3 mondatonként tudok gyakran haladni. Mostanában jól összejöttek a dolgom, az előző héten netem sem volt, szóval esélytelen volt végképp reagot írnom. Ezért kérek mindenkit, ha lehet, hogy fokozott türelemmel és megértéssel viseltessen irántam és cserébe én is ígérem hogy ezt viszonzom, bárkinek bármikor szüksége van rá. Na meg persze, amikor majd jövök hullani fog a reageső és megint nem tudtok majd az istenért se levakarni!!! Idő még belerázódom a második félévem menetébe, ki kell tapasztalnom még egy két dolgot, de azt megígérhetem hogy hétvégén mindent meg fogok tenni, még ha vért izzadok is hogy valami kis előrelépést mutassak. Alázatosan kéri türelmeteket és csókoltat titeket: Marlene, Molly és Celia U.i.: Természetesen szeretlek! Na meg hogy pm-ekkel bombázzatok, nem harapok a jó kapcsolatok alapja a kommunikáció! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Kedd 7 Ápr. 2015 - 13:00 | |
| Sziasztok,
04.08-04.15-ig nem leszek, ugyanis ezt az egy hetet Erdélyben töltöm – szorítsatok, hogy át tudjak hozni a határon egy farkaskölyköt!*-* Telefonról szerintem felnézek, ha tudok. Ne mondjatok le rólam, kb. egy hét múlva aktivizálom magamat! 16-a magasságában érkezem:3
Jót ne halljak, Victoria |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Szer. 1 Júl. 2015 - 17:17 | |
| Hát a Júliusom tábor-tábor hátán fog telni, mert nagyon szeretek segíteni és táboroztatni és a családi nyaralásról nem is beszéltem. A napközi táborokkal nincs semmi baj, mert otthon vagyok. Internet hiányos napjaim a következők lesznek, amikor biztos nem jutok gép közelbe. Július 7-12. 16-21. Ebben pedig nem vagyok biztos (lehet hogy lesz gépem majd meg láttom). 27-31.
Ha mégis felpillantok az csak mobilról lesz és mobil netet használva.
Ice, a jég hideg felfrissülés. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. 3 Aug. 2015 - 18:10 | |
| Aug 5-9. Aug 18-22.
Nem vagyok biztos gép közelbe. |
| | | Mark Cavelier „Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
Származás : ➳ Félvér Lojalitás : ➳ Jó Családi állapot : ➳ Bonyolult Lakhely : ➳ Roxfort Foglalkozás : ➳ Megmentjük a Kilincseket klub elnöke Pálca : ➳ 12 hüvelyk, kőris, sárkányszívizomhúr Idézet :
Az életed felkiáltó jel legyen, ne magyarázkodás. Karakterlap : ➳ Csak neked, csak most Playby : ➳ Francisco Lachowski
| Tárgy: Re: Hiányzások Hétf. 9 Nov. 2015 - 17:19 | |
|
Most biztosan, de valószínűleg a következő egy hétben is borzasztóan sűrűek lesznek a napjaim, szóval kicsit lassabban érkeznek majd a reagok. Szurkoljatok, hogy user ne tapossa szét a táncpartnereit szalagavató közben és után. Addig is jó játékot mindenkinek!
|
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Hiányzások | |
| |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |