1977 novembere. Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...
Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videóFigyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Származás : aranyvérű Lojalitás : A mágia hatalom. Családi állapot : Vőlegény, másodszor Lakhely : Moszkva Foglalkozás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya vezetője, politikus Pálca : Almafa, sárkányszívizomhúr, 13 hüvelyk Idézet : "Az idő pénz. Én pedig nem szeretem szórni a pénzemet." Karakterlap : Itt Karakterzene : Would you be scared?
Tárgy: Halálfalók Hétf. 28 Dec. 2015 - 13:49
Kik azok a halálfalók?
A válasz talán egyértelműnek tűnik, de közel sem az. A halálfalók nevű szervezet a Sötét Nagyúr diákévei alatt kezdett el szerveződni, majd azután kapott egyre nagyobb teret a varázsvilágban. Eleinte Walpurgis Lovagjainak nevezték magukat, ezt később változtatták meg a közérthetőbb és nagyobb félelmet keltő halálfalókra. Ők Voldemort Nagyúr serege, csatlósai és alárendeltjei. Kezdetekkor Voldemort az aranyvérű varázslókat állította mugligyűlölő ideológiája mellé, hiszen tudta, ez a réteg lesz leginkább kapható a muglik rabszolgasorba hajtására és a sárvérűek jogainak korlátozására. Később azonban a szerveződés egyre nagyobb méreteket öltött, most már félvérek, mi több, féllények is csatlakoztak hozzájuk. Maguk mellé állították a vérfarkasokat, az óriásokat és más olyan varázslényeket, akiket a mostani kormány kiközösítésre ítélt. A dementorok is Tudjukki oldalán állnak, hiszen a sötétség elterjedésével ők is elszaporodhatnak az országban. Az ideológia tömör és velős, legalábbis amit a Nagyúr a publikum elé tár. Teljes szabadság a mágusoknak, hogy ne kelljen bujkálniuk a varázstalanok elől, a sárvérűek porba tiprása és a „tiszta vérűek” felemelése a társadalomban. Nem is csoda, hogy sikerült maga mellé édesgetnie az aranyvérű neveltetésben felnőtt, elvakult arisztokratákat és a hozzájuk hasonlóan gondolkodó varázslókat. Seregük napról napra nő és ezt senki sem állíthatja meg. De nem lehet akárkiből halálfaló. Akiket Voldemort méltónak talál a Sötét Jegy viselésére, azoknak át kell esniük a beavatási szertartáson, ahol esküt kell tenniük a Sötét Nagyúr szolgálatára, majd ezt követően bal alkarjukba billogozzák a Jegyet. Ez a tetoválás soha nem tűnik el viselőjére karjáról. A Nagyúr több szempont alapján válogat. A vezető halálfalók többnyire befolyásos emberek közül kerülnek ki – minisztériumi osztály- vagy főosztályvezetők, politikusok, bankárok, vállalkozók, tisztviselők, stb. Utánuk következik az összes hasznos, ám anyagilag és kapcsolatok terén kevésbé fontos halálfaló, őket pedig az újoncok követik. A fiatalok közé szinte bárki bekerülhet, aki elég megbízható és hithű a Jegy viseléséhez. Persze egy korhatárt itt is meghúznak, 16 év alatt nem igen lehet halálfalókat találni.
A hozzászólást Levin Dolohov összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 28 Dec. 2015 - 14:09-kor.
Levin Dolohov A Sötét Jegy már rajtam van...
Származás : aranyvérű Lojalitás : A mágia hatalom. Családi állapot : Vőlegény, másodszor Lakhely : Moszkva Foglalkozás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya vezetője, politikus Pálca : Almafa, sárkányszívizomhúr, 13 hüvelyk Idézet : "Az idő pénz. Én pedig nem szeretem szórni a pénzemet." Karakterlap : Itt Karakterzene : Would you be scared?
Tárgy: Re: Halálfalók Hétf. 28 Dec. 2015 - 13:53
Szabályok
Mint minden szervezetben, úgy a halálfalók között is uralkodnak bizonyos íratlan szabályok, amelyeknek a betartása erősen ajánlott.
1. A halálfalók között komoly hierarchia alakult ki, kor és befolyás alapján. Mindenki kerülhet feljebb és lejjebb is, ez attól függ, mekkora sikerrel teljesíti a rá bízott feladatokat. Ehhez a rangsorhoz azért legyen szíves mindenki igazodni. Egy frissen avatott halálfaló lehetőleg ne beszéljen tiszteletlenül a rangidősökkel, vagy ha megteszi, akkor viselje a következményeit. Nyilván rokoni-baráti kapcsolat esetén teljesen más a helyzet, de erre azért figyeljen mindenki. 2. Természetesen léteznek őstehetségek, de azért a varázserő tekintetében is vegyük figyelembe a tapasztalat adta különbségeket. Elég esélytelen, hogy egy felnőtt, képzett varázslónál erősebb legyen egy 17-18 éves fiatal, nem igaz? 3. A halálfalók jelenleg is élnek a köztudatban, de tagjaik egyelőre nem vállalják fel kilétüket. Tehát aki halálfaló, az nem hirdeti magáról mindezt úton-útfélen. Nyilvános helyen a tagok egymás között is bizalmasan cserélnek információkat, nem harsogják világgá, mivel bízta meg őket a Nagyúr. 4. A parancsok teljesítése kötelező, ezek alól nem lehet kibújni. Aki nem teljesít valamilyen megbízást, az súlyos következményekre számíthat a Nagyúrtól. 5. Aki halálfaló, az örökké az is marad. Kilépésre nincs lehetőség, csak a halál mentesít valakit a kötelességei alól.
Levin Dolohov A Sötét Jegy már rajtam van...
Tárgy: Re: Halálfalók Hétf. 28 Dec. 2015 - 13:56
Hierarchia
Vezető: Voldemort Nagyúr
A Nagyúr bizalmasai: Levin Dolohov Dominic Linwood