1977 novembere. Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...
Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videóFigyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Tárgy: Kate és a Nagyúr... Vas. 13 Dec. 2015 - 14:26
Kate & Voldemort
Egy újabb nap a pokolban, én már csak így hívom. Még is milyen más jelzőt lehetne használni az Zsebpiszok közben, mikor a halálfalók és Voldemort készülnek átvenni minden túlzás nélkül az uralmat ? Főleg akkor utálom, mikor Daniel nincs itt. Most is valamiért elhívták, még ideje se volt beavatni a részletekbe. Ilyenkor egyedül vagyok a számomra világ legijesztőbb helyén, ahova a legijesztőbb emberek szoktak bejönni. Úgy, hogy igen nem igen szeretik itt lenni egyedül. Viszont ma hasznosítom magam, és úgy döntök pakolászok. A bájitalok, és a fiolákat egyesítem, és közbe próbálok nem megfulladni a sok portól. A nagy tüsszögések közepette hallom, hogy nyikorog a bejárati ajtó, majd csengő fülsüketítő hangját. A hideg kirázz, ugyanis bizonyos, hogy vendégem érkezett, hisz Daniel és David a hátsó ajtót szokták használni. Mély levegőt veszek, megigazítom a ruhámat. Ahogy a bejárat felé megyek széles mosollyal azonnal lerohad. Fenrir Greyback áll ott az ocsmány képével, ki nem állhatom..., és egy férfi félig eltorzult arccal. Mintha Dementor támadott volna meg, úgy érzem minden boldogság kiszáll belőlem, és majd megfagyok. - Mi... mit parancsolnak? - próbálom összeszedni magam, de csak arra tudok gondolni, milyen jó lenne ha Daniel betoppanna. Valami azt súgja, hogy ez az illető... Voldemort lenne? Az egyik kezemet lefogom a másikkal, hogy ne látszódjon a remegésem.