1977 novembere. Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...
Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videóFigyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Peter Pettigrew „Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
Származás : félvér Lojalitás : Tekergők Családi állapot : egyedül Lakhely : Brades, Roxfort Foglalkozás : tanuló Pálca : mogyoróbokor, egyszarvúszőr, 11 hüvelyk Idézet : Karakterlap : Én? Karakterzene : If it can be broke then it can be fixed Playby : Dane DeHaan Kép :
Lojalitás : Erre mindenki azt mond, amit akar. Nem az én tisztem eldönteni Családi állapot : Feleségem az iskola, gyermekeim a diákjaim Lakhely : Godric's Hollow és Roxfort (a varázs világ) Foglalkozás : Roxfort Igazgatója, Wizengamot Főmágusa, Tudós, Feltaláló Pálca : Bodza, thesztrál szőr, 15" Idézet :
Ahol a kincsed, ott szíved is.
Szeretet mindenek felett van. A legerősebb mágia a világon.
"A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély. Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát, nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel. Nem örül a gonoszságnak, örömét az igazság győzelmében leli. Mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel."
Gwenog Jones „A Hugrabugnak népe, Békés, igazságos. Oda mész, ha türelmes vagy."
Származás : félvér Lojalitás : semleges Családi állapot : egyedülálló Lakhely : Roxfort Foglalkozás : roxforti tanuló Pálca : 10 hüvelyk, diófa, sárkányszívizommal Keresem a... : Ellenségem és csapattársaim Idézet : A te táncodat senki más nem táncolhatja, a te dalodat senki más nem énekelheti, és a te történetedet senki más nem írhatja meg. Hogy mi vagy és mit csinálsz, az most, ebben a pillanatban dől el! Karakterlap : Natural born leader Karakterzene : I'm just a little bossy Playby : Shay Mitchell Kép :
Tárgy: Re: KÉSZ VAGYOK! Pént. 3 Ápr. 2015 - 3:30
Kész volnék
Vendég Vendég
Tárgy: Re: KÉSZ VAGYOK! Pént. 3 Ápr. 2015 - 20:10
Elkészültem a karakterlapommal!
Rita Skeeter „A bölcs öreg Hollóhátban, Éles elmék várnak."
Származás : • Félvér Lojalitás : • Az iskolai laphoz és a barátaimhoz....ha lennének... Családi állapot : • Magányos Lakhely : • Hollóhát, azonbelül a hatodikos lány körlet Foglalkozás : • "Hírverőt! Hírverőt tessék!" Pálca : • 12 hüvelyk, akác, unikornis szőr mag, merev, enyhén színes és díszesen faragott. Idézet : • "I'm always right and you should listen to whatever I have to say and never disagree."
Tárgy: Re: KÉSZ VAGYOK! Szomb. 16 Május 2015 - 15:07
Azt hiszem, elkészültem! :3 Előre is köszönöm, ha rám kukkantotok!^-^
Vendég Vendég
Tárgy: Re: KÉSZ VAGYOK! Hétf. 18 Május 2015 - 21:35
Sziasztok Úgy vélem, kész a karakterlapom. Ha valakinek van rám ideje, írjon véleményt, hogy megfelel e, vagy mit javítsak. ^^ Előre is hatalmas köszönet
Vendég Vendég
Tárgy: Re: KÉSZ VAGYOK! Pént. 29 Május 2015 - 14:50
Bírálásra kész a professzor úr is ^^
Vendég Vendég
Tárgy: Re: KÉSZ VAGYOK! Csüt. 4 Jún. 2015 - 13:40
Azt hiszem, kijelenthetem, hogy végre kész vagyok. Elég sok mindent kellett papírra vetnem.