Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Lauren Weasley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lauren Weasley
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : |> Színtiszta arany
Lojalitás : |> Ha ismersz tudod...
Családi állapot : |> Eljegyezve
Lakhely : |> Roxfort
Foglalkozás : |> Tanuló/ Kviddics tag
Pálca : |> Almafa, Merev, Főnixtoll, 10 hüvelyk
Keresem a... : Jegyesemet, lelki társamat és unokatestvérem
Idézet : |> " A világ nem fekete-fehér. Nem csak jó, és rossz létezik... "
Karakterlap : |> A nem átlagos Weasley vér...
Karakterzene : |>
Playby : |> Holland Roden
Kép :

TémanyitásTárgy: Lauren Weasley   Szomb. 14 Nov. 2015 - 13:45


Lauren Sophia Weasley
Lory
Kor: 17  Ház: Mardekár  Évfolyam/munka: 17 / Kviddics hajtó   Oldal: rossz?

Jellem:


Akaratos: Nincs olyan, hogy nem kaphatom meg. Ha nekem kell valami megszerzem, ennyi. Szerintem nem is vita tárgya. Sok ember ott esik el, mikor feladja céljait. Hát én nem fogok.
Magabiztos: Őszintén, magabiztosság nélkül mire megy az ember? Főleg a mai világban? Háború van, csak az erős győzhet. Én pedig a győztes oldalon fogok állni.
Érzékeny: Az voltam, de anyám halála erősebbé tett, nem leszek az a kislány mint egykoron voltam. Szégyent hozok a Weasley névre... igen mélyen érint, és rosszul esik, viszont jogosan mondják rám.
Hűség: Ennél a szónál, nevethetnékem támad. Az életem nem egyszerű, így a hűség szó is értelmét veszti. De igen alapvetően lojális vagyok, de hogy ezt megértsd, ahhoz tudnod kell a történetem.
Személyiségem megoszlik, ha úgy tetszik még én magam sem tudom ki vagyok igazából. Másnak mutatom, mint aki valójában vagyok, vagy már nincs a régi Lauren csak az új?

Küllem:


Vörös haj, szeplők, hófehér bőr ( nekem zöld szemem, amit anyámtól örököltem ): avagy tipikus Weasley. Általában ezekből a vonásokból azonnal megmondják, hogy az vagyok, kivéve mikor zöld talárban látnak, és meglátják a kígyó címert rajta. Akkor elvész mind az amit hisznek. Alacsony vagyok, de ez nem korlátoz a határozottságomon, ami azonnal 180 centivé tesz. Anyám vagyonából élünk, ami nem kevés. Imádom a drágább cuccokat, s tudom is őket viselni, nem úgy mint egyesek. Irigykednek, hát tegyék, nem nagyon érdekel.

Történetem:


MARDEKÁR! üvöltötte a süveg első éves koromba. Tátott szájak fogadtak, és zavart tekintetek figyeltek. Egyedül a mardekárház tagjai üdvözöltek taps viharral, és kitörő örömmel. Egy Wealey a mardekárba, ilyen a vérvonalamban sosem fordult elő, de mindig kell egy kakukktojás, nem igaz? Hogy ez valóban hogyan is fordulhatott elő? Anyám halála miatt. Izgatott voltam, mikor végre megkaptam a levelemet az iskolától. Emlékszem Arthur is épp nálunk volt, és együtt ugráltunk a konyhában. Megyünk a Roxfortba! Alig vártam, hogy elmenjünk bevásárolni az Abszolútra. Alig vártam, hogy felszálljak a vonatra, és hogy belépjek a kastélyba. Két hét volt hátra, másnap mentünk volna vásárolni, mikor éjszaka üvöltözésre keltem fel. Csupán 11 voltam, de a látvány örökre az emlékezetembe vésődött: Az édesanyám üvöltött, egy maszkos férfi állt előtte, és teli volt vágásokkal. Apám ájultan fekszik mellette. A sikolyomat elnyomja a betörő aurorok zaja, akik azonnal elkapják az illetőt, akiről ma már tudom, hogy egy halálfaló volt. Apám túlélte, anyám nem. Túl sok volt a szívének a kínzás. Összetörtem, a legjobb barátom meghalt. Gyerek voltam, de azonnal felfogtam, hogy anyám örökre elment. Harag gyúlt bennem, bosszúvágy, amire sosem hittem volna, hogy képes lehetek. Arthurt is megleptem ezzel, hisz olyan kedves, és ember szerető gyerekek voltunk, viszont megrémisztettem. A gyász olyanokat mondatot ki velem, és olyan bosszúkat terveltem ki, amit nem is szabadott volna egy gyereknek gondolnia.
Életem legfontosabb napját elnyomta a gyász. Nem tudtam élvezni a vásárlást, a Roxforti utat. Csak azt vettem észre, hogy egyik pillanatra a másikra a süveg díszeleg a fejemen, és időz rajta. Ahogy rátették a fejemre kijelentette: "hmm megint egy Weasley vér..." majd elakadt. Sokat gondolkodott, de engem nem érdekelt hova oszt be, úgy is biztosra tudtam hova kerülök. Minden Weasley a griffendélbe kerül... de én nem akarok. Csak erre tudtam gondolni,... nem akarok tipikus Weasley lenni, más akarok lenni... és ismét eszembe jut a bosszú... aztán a süveg felordít: MARDEKÁR! És ott tartunk ahol kezdtem a mesémet. Megdöbbentettem mindenkit. De én csak lepattantam a székről és oda sétáltam a kígyók közé... akkor még nem is sejtettem mivé fogok változni.
Egy hét se telt el, de máris hívattak az igazgatói irodába, pedig nem csináltam semmit. Dumbledore professzor, apám, és Fabian Prewett várt. Fabian apám egyik barátja volt, így jól ismertem. Elbeszélgettek velem, az érzéseimről, gondolom kiakarták tudakolni, hogy hogyan is fordulhatott elő a ház választás. A süveg csak annyit mondott nekik, hogy sok bennem a gyűlölet, a bosszú vágy, és az erő... Ezt én hízelgőnek vettem, és büszkeséggel töltött el. Az édesapám elgyötört volt, szenvedett... láttam rajta. Leguggolt hozzám, majd elmagyarázta, hogy valójában miért is vannak itt. Anyám gyilkosa Halálfaló volt, aki nagyúr szolgálatban állt. Anyám mágiaügyi minisztériumba dolgozott a wizengamot tagjaként. Ezért kínozták meg. Elmagyarázták azt is, hogy a mardekárban sok olyan ember lesz akik hozzátudnak majd férni halálfalókhoz, vagy akiknek a családtagjuk az... Gondolhatjátok mire kért meg a saját apám, és az igazgató: kémkedésre. Én azonnal igent is feleltem. Bármit megtettem volna, hogy megtudjam pontosan miért halt meg az anyám, és bosszút állhassak.
Még hogy a ház nem befolyásolja az ember személyiségét. Az enyémet igenis megváltoztatta. Más lettem. Erősebb lettem, ravaszabb, gőgösebb, beképzeltebb... Anyám vagyonát csak úgy szórtam, ez közrejátszott, hogy remekül beilleszkedjek az arisztokrata világba. Remekül sikerült. Lucius Malfoyal is elkezdtem lógni, majd csatlakozott Perselus Piton miután összeveszett azzal a Lily Evanssel. A "slep" tagja lettem, és ők mit sem tudnak az egészről, hogy az elején mindent tovább adtam. Aztán ez az egész beszippantott. Valahogy elfelejtettem miért is csinálom az egészet, miért is kémkedek, és játszom meg magam. De már nem játszom meg magam, valóban ilyen lettem. Fogalmam sincs ki voltam ezelőtt.
Lett egy legjobb barátom is már elsős koromba: Richard Nott. Mindig is tudtam, ahogy cseperedtünk többet érez irántam mit barátság, de végig igyekeztem nem venni tudomást róla. Igazi befolyásos aranyvérű család tagja, az összes rokona a minisztériumba dolgozik. Elején a barátságunkat és vonzódását kihasználtam, hogy minél több információt megtudjak tőle, és kezdtem úgy tenni, mintha engem is érdekelne. Ennek a vége az eljegyzés lett... vagyis a családunk döntötte el. Mivel szórtam a vagyont, és édesapám se fogta vissza magát, az anyagi helyzetünk is kezdett ingadozni. Így ez a házasság minden szempontból jövedelmezőnek tűnt. Ez tavaly történt, és természetesen Richard nagyon örült a dolognak, én kevésbé. Még is mit tehetnék? Főleg, hogy van egy titkom, mármint van valaki más, aki mellett a régi önmagam lehetek, és ezért sokszor vagyok vele. Az igazság az hogy vonzódom hozzá, pedig nem akartam. Elronthat mindent, ez a kapcsolat. Főleg mert tudom, hogy Richard tudja a kis titkomat, csak mivel szeret nem mondja el senkinek. Félek ha ott hagyom, vagy megtudja mással is találkozgatom elmondja, hogy valójában kém vagyok... akkor viszont az életemmel fizetek. Egy éve már, hogy apám nem beszél velem, nem adok ki infókat, mondván semmi lényeges nem történik. Hogy miért csinálom? Én magam sem tudom. Apámtól megkaptam, hogy szégyent hozok a Weasley névre. Arthur még hisz bennem, de már a mi barátságunk se a régi, és igen tettem róla az évek folyamán, hogy megutáljon... és mégsem teszi.

Patrónus: Vörös macskamedve  Vér: arany  Pb:Holland Roden Csoport: Mardekár
A hozzászólást Lauren Weasley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 18 Nov. 2015 - 16:42-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mark Cavelier
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : ➳ Félvér
Lojalitás : ➳ Jó
Családi állapot : ➳ Bonyolult
Lakhely : ➳ Roxfort
Foglalkozás : ➳ Megmentjük a Kilincseket klub elnöke
Pálca : ➳ 12 hüvelyk, kőris, sárkányszívizomhúr
Idézet :

Az életed felkiáltó jel legyen, ne magyarázkodás.

Karakterlap : Csak neked, csak most
Playby : ➳ Francisco Lachowski

TémanyitásTárgy: Re: Lauren Weasley   Vas. 15 Nov. 2015 - 15:23


Elfogadva!

Ezúttal sem adtál lejjebb, ami az egyediséget illeti. Egy mardekáros Weasley... Mondanám, hogy nálunk a helyed, de nem lenne igaz: meredek volt a választás, a (mondjuk úgy) indok viszont tökéletes. Kíváncsivá tettél, szóval készülj fel rá, hogy mi még találkozunk a játéktéren. Wink
Mindent rendben találtam, és csak a dicséretedet tudnám folytatni, viszont mivel kígyó vagy... Irány foglalózni! Razz

Plyby Foglalás || Évfolyamok ||Patrónus lista
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Lauren Weasley
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Információk :: Karakterek :: Tanulóink :: Mardekár-
Ugrás: