Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Alice & Emmeline

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Emmeline Vance
„A bölcs öreg Hollóhátban, Éles elmék várnak."
„A bölcs öreg Hollóhátban, Éles elmék várnak.
avatar

Származás : ❖ Félvér
Lojalitás : ❖ Jó
Családi állapot : ❖ Bonyolult
Lakhely : ❖ Godric's Hollow & Roxfort
Foglalkozás : ❖ Tanuló
Pálca : ❖ 10" Mahagóni, benne Főnixtoll
Keresem a... : öcsémet
Idézet :

I’m still writing about you
and you haven’t read a word.


Karakterlap : „ Maybe she loved mysteries so much that she became one. ”
Karakterzene : ❖ Crazy In Love
❖ Do I Wanna Know?
Playby : ❖ Shailene Woodley
Kép :

TémanyitásTárgy: Alice & Emmeline   Szomb. 7 Nov. 2015 - 12:01emmeline+alice

Általában képes vagyok leplezni az érzéseimet és a gondolataimat mások előtt, a jelenlegi körülmények azonban jócskán csak próbára teszik ezt a tulajdonságomat. Sosem volt még ilyen nehéz úgy tennem, mintha minden rendben lenne - persze ezidáig valójában nem is akadtak jelentősebb problémáim, ha pedig nagy ritkán mégis, semmiképp sem halmozódtak tovább.
Általában nem számít, milyen helyzet áll fenn, képes vagyok megoldani. De mit kezdhetnék azzal, hogy Alice nemsokára végez és tovább áll, vagy az öcsémmel, aki folytonos rossz-befolyás alá került, ráadásul esze ágában sincs kiszabadulni belőle? Egy haldokló kapcsolattal? Bárhogy is próbálkozok, minden feleslegesnek bizonyul. Ennyi erővel odaállhatnék a fal elé is, hogy ütlegeljem, nem lenne több értelme. Úgy érzem, mintha lassan és csendben mindenkit elveszítenék, mintha bárhogy kapálózok is, sorban kicsúsznának a kezeim közül.
Mégis hallgatok, mert ezt kell tennem. Fabianról még Ice-nak is félek beszélni, arról főleg, hogy el sem ment, de már tartok tőle, hogy elveszítem őt. Eleve aggódik a jövője miatt, önzőség lenne a részemről, ha tovább tetézném a nyugtalanságát. Most az a legfontosabb, hogy támogassam. Egyébként is rengeteg változáson megy keresztül, hisz nem rég még el sem tudtam volna képzelni egy kapcsolatban, hiába vettem észre Frank felé irányuló rajongását.
Az öcsém pedig... egyszerűen csak magánügy. A családdal kapcsolatos problémáimat sosem teregetem ki senki előtt, nem tartoznak másra. Aki közel áll hozzám, anélkül is épp eleget sejt, hogy konkrétumot mondanék. Ha más nem, hát a folyamatos veszekedésünk sok mindent elárul.
Ennek ellenére ezúttal is részben miatta jöttem megnézni a kvidics edzést, ugyanis a griffendélesek után az ő csapatunk kerül sorra. Másrészt tudtam, hogy Alice itt lesz, és rég beszélgettünk már úgy igazán. Most talán alkalmasabb lesz, mint napközben, mikor mindkettőnknek tanulnia kell.
Karjaimat összekulcsolom a mellkasom előtt, mintegy védekezve a kora reggeli, fagyos szél ellen. A hajamat kivételesen kiengedve hagytam: majd az első óra előtt kezdek vele valamit, addig legalább melegít. Ezen kívül az enyhén ködös levegő helyettem is hullámossá teszi. Igen, még hajnalban, fáradtan is minden szempontot számításba veszek, legyen szó bármiről. Nem tudok mit csinálni, amint felkelek az agyam gyors sebességre kapcsol. Főleg így, hogy a tananyagon kívül is bőven van min kattognia.
Nyugodt léptekkel sétálok a lelátó sorai között, majd a barátnőmet megpillantva felé veszem az irányt. Jó szokásomhoz híven előhúzom a zsebemből a pálcámat, hogy felmelegítsem a helyemet, mielőtt leülök. Mégsem fázhatok meg Halloween előtt, nem igaz?
- Jó reggelt - köszöntöm őszinte mosollyal az arcomon, majd a rutinvarázslatom elvégzését követően helyet foglalok mellette. - Hogy vagy?

thx for code G

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Alice & Emmeline   Szomb. 21 Nov. 2015 - 12:28


To: Emmeline
Ülök a lelátón és egy könyvet fogok  kezeim közt olvasok. Néha felpillantok és nézzem az edzést. Most is ott repülhetnék, ha akarnék hisz a póttag vagyok, akit egy-egy vészhelyzet alkalmával elsőként kérnek, hogy üljek fel a seprűre a ház érdekében. Olyankor hiába szegeződik rám száz meg száz tekintet a repülés közben nem zavar vagyis másra figyelek nem érzékelem, hogy én lennék a lényeg. Eltűnik az a frusztráló érzés repülés közben, hisz ha akarok, akkor jól tudom érezni magam a lányok körében, ha mindenki a rám figyel. Igaz ritka alkalom, ha én megszólalok Lily Marl, Molly, Mary és a többi hetedéves griffendéles lány előtt a szobába, de vannak olyan alkalmak mikor én beszélek.
Kora hajnalban már repültem egy kört. McGonagall által kiadott engedély szerint. Edzéseim magánok, hisz úgy tartom, hogy egy aurornak jól kell repülnie. Mindenhez kell értenem.
Anyu naplója van a kezembe. Anyu is repült benne is benne volt a tehetség, hogy kviddicsező legyen. Még mindig nem voltam benne biztos, hogy egy páratlan lehetőség miatt itt hagyjam a Roxfortot és elmenjek az nemzetközi aurorképző előképzőjébe, ahol anyu is tanult.
"Kemény napom volt a mentorom és tanárom elég otrombán bánt velem ma is. Meg kell tanulnom szerinte tisztelni őt és bízni benne közben bizalmatlanul bánni vele és pimasz lenni. Honnan tudjam melyik énemet kéri tőlem. Hiába vagyok jó ember ismerő nem vagyok elég jó a tanáromnak. A bátyám mindenkit felülmúlt hozzá hasonlítanak és az ő árnyékában nehéz élnem ki akarok törni és a legjobb akarok lenni. A mai kísérleti varázsszavak használat órán egy új szóval hozakodtam elő. Igaz nonverbálisan hajtottam végre a kerge patkányon a varázslatot, de a K-t megkaptam a kitűnő varázslatért."
Olvasás közben valaki rám köszön, automatikusan összecsukom a könyvet és szorosan magamhoz ölelem. A hang irányába nézek és a barátnőmre pillantva elmosolyodom.
- Szia, Line - köszönök felé. Nem tudtam elképzelni mit kereshet kint ilyenkor, de volt egy olyan sejtésem csak is miattam van kint Ems.
- Hát őszintén szólva nem tudom. Rosszul érezem magam. Megint kiborult rám. - mondom a Linenak közben a lábaimat nézem, mert ez nekem rosszul esik, szándékosan nem mondom ki a nevét, hisz bárki hallhatja, és ezt Line is tudja.
Rossz barátnője vagyok, Franknek és tudom, hogy szakítanom kell vele, hisz aurornak készülök és egy aurornak a család és a szerelem csak rossz lehet. Nem tudom megmondani neki, hogy vége, mert szeretem. Bárcsak ő mondaná ki, hogy vége. Nekem lenne könnyebb. Emmeline mindent tud rólam, hisz tizenkét éve egymást boldogítsuk. Mindkettőnknek meg vannak a maga kis bajai és sejtem, hogy neki is nyomja valami a szívét. Ahogy nekem a családomnak elmondani a színtiszta igazat hogy, hova készülök.
- Veled mi újság? Mesélj! - kérem meg Emet, hisz ha ő beszél valahogy elterelődnek a gondolataim más irányba és nem a saját gondjaimmal vagyok el. Sokkal jobban benne van Emmeline az iskolai életben, mint én.

Zene  
Vissza az elejére Go down
Emmeline Vance
„A bölcs öreg Hollóhátban, Éles elmék várnak."
„A bölcs öreg Hollóhátban, Éles elmék várnak.
avatar

Származás : ❖ Félvér
Lojalitás : ❖ Jó
Családi állapot : ❖ Bonyolult
Lakhely : ❖ Godric's Hollow & Roxfort
Foglalkozás : ❖ Tanuló
Pálca : ❖ 10" Mahagóni, benne Főnixtoll
Keresem a... : öcsémet
Idézet :

I’m still writing about you
and you haven’t read a word.


Karakterlap : „ Maybe she loved mysteries so much that she became one. ”
Karakterzene : ❖ Crazy In Love
❖ Do I Wanna Know?
Playby : ❖ Shailene Woodley
Kép :

TémanyitásTárgy: Re: Alice & Emmeline   Szer. 25 Nov. 2015 - 20:18emmeline+alice

Fogalmam sincs, mit olvashat Ice - másnak tűnik, mint egy szokványos könyv -, viszont olyannyira belefeledkezik, hogy észre sem veszi a közeledésemet, amíg rá nem köszönök. Nem is baj, addig is igyekszem magamra ölteni a legszebb és legvidámabb mosolyomat. Tudom hogy ha valaki, ő biztosan észreveszi majd rajtam, hogy valami nincs rendben, de van rá egy kis esély, hogy jelenleg még az olvasottakon jár az esze.
Vagy máson.
Aggódva figyelem, ahogy lesütött szemmel ül mellettem, és azonnal bűntudatom támad, amiért nem kerestem fel korábban. Rengeteg mindenen ment keresztül, és most is nehéz időszakot él át. Inkább neki kéne segítenem elviselni a feltámadt káoszt ahelyett, hogy olyan dolgokon kattogok, amiken mondhatni képtelen vagyok változtatni. Időpocséklás. Főképp, hogy a Frankkel támadt problémájukat talán meg is előzhettem volna.
- Ezúttal miért?
Gondolom, hozzáértőbbnek kéne lennem a témához, elvégre nyár óta nekem is van kapcsolatom. De hát amennyit mi Gideonnal vitázunk... Ha problémánk akad vagy azonnal megbeszéljük, mindenféle konfliktust mellőzve, vagy hallgatunk róla és a későbbiek során is alig-alig hozzuk fel. Neki, mint dolgozó férfinak nagyobb gondjai is vannak pár félreértésnél, véleményütközésnél.
Náluk persze minden egészen máshogy működik, jóllehet ugyanolyan bonyolultan. Már a személyiségükből fakadóan sem könnyű páros, hisz Alice talán békésnek tűnik, őt sem hiába osztották a Griffendélbe. Két erős jellem egymás mellett elég sok vihart kavarhat.
Miután kitárgyaljuk a Frank-témát, én kerülök sorra: szerencsére eszembe jut egy-két fejlemény, amit mesélhetek neki anélkül, hogy mondanék bármit is. Eszem ágában sincs a saját nyűgjeimmel tovább terhelni. A legjobb barátnője vagyok, szóval a kötelességem, hogy felvidítsam, ha szükséges. Meg hát egyébként is.
- Ne is kérdezd - sóhajtok fel fáradtan. - Még fel sem ébredtem igazán, úgy tűnik, az én szervezetemnek több alvásra van szüksége - mosolyodok el, majd folytatom a szóáradatot -, de valahogy éreztem, hogy meg kell keresselek, még ha emiatt könnyes búcsút is kell vegyek az ágyamtól.
Mondhatnám úgy is, hiányzott, ez a szó viszont túl elcsépelt. Túl sablonos. Nekem az igazi formájában volt már szükségem arra, hogy rendesen beszélgessünk. Ebédlőben lévő villacsattogtatást, tömeg kerülgetést, fülelő falakat és mozgó lépcsőket mellőzve.
- Képzeld, találtam egy könyvet, ami épp elég romantikus. Éltél már ilyet? Nem olvadnak el a lapok között, de nem is az a krimis van-valami-de-még-sincs stílus. Ha lesz időd és kedved, majd kölcsönadom. Egész este azt olvastam.
Nem mintha nem tudtam volna letenni, egyszerűen csak állandóan elkalandoztak a gondolataim.

thx for code G

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Alice & Emmeline   

Vissza az elejére Go down
 
Alice & Emmeline
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Birtok-
Ugrás: