Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Mark & Thea

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Mark & Thea   Vas. 14 Jún. 2015 - 20:40

Mark & Thea


Az iskolában, a vacsora közben Jay-jel, Mark-kal, Sarah-val és egy barátnőjével, Karen-nel megbeszéltük, hogy este kijutunk az iskola falai közül, és kicsit lazítunk a Szárnyas Vadkanban.
Ezen a szép, tavasz végi estén nem is eshetett volna semmi jobban, mint a vajsör, így jókedvűen várakoztam az iskola melletti úton, mert úgy beszéltük meg, hogy itt fogunk találkozni.
Sarah hozott magával még egy lányt, majd Jay is csatlakozott hozzánk, így miközben Mark-ot vártuk, nem voltam egyedül.
Már nagyon vártam ezt, ugyanis a közeledő vizsgák miatt egyre stresszesebb voltam.
Még szélesebb lett a mosolyom, mikor megérkezett végre Mark is, és vigyorogva megöleltem, így köszöntve őt is.
-Szia Mark. -köszöntem neki, majd hátrébb léptem, hogy a többiek is tudjanak neki köszönni, és hogy Sarah barátnője is bemutatkozhasson neki.
-Alig vártam, hogy itt legyél. Mindjárt szomjan halok. -mondtam továbbra is lelkesen, és kis csapatunk útnak is indult a Szárnyas vadkan felé.


Δ megjegyzés Δ zeneszám Δ szavak

Vissza az elejére Go down
Mark Cavelier
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : ➳ Félvér
Lojalitás : ➳ Jó
Családi állapot : ➳ Bonyolult
Lakhely : ➳ Roxfort
Foglalkozás : ➳ Megmentjük a Kilincseket klub elnöke
Pálca : ➳ 12 hüvelyk, kőris, sárkányszívizomhúr
Idézet :

Az életed felkiáltó jel legyen, ne magyarázkodás.

Karakterlap : Csak neked, csak most
Playby : ➳ Francisco Lachowski

TémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Vas. 14 Jún. 2015 - 22:21Thea & Mark
Már nem emlékszem, kinek az ötlete volt a ma esti Vadkanlövés - én csak így hívom, különösen azért, mert előfordul, hogy egyesek túlzásba viszik a fogyasztást és valóban telelövik a helyiséget, vagy legalábbis a mosdóját -, viszont díjat érdemelne. A vizsgaidőszak közeledése, a kvidics mérkőzések, Rita állandó unszolása és a párbajszakkör elég kimerítőek tudnak lenni egyszerre.
Persze, ez csak egy indok. De ugye, milyen jó indok? Nem mintha létezne rossz érv az ilyesmire, néha muszáj kiereszteni a gőzt.
Visszatérve: most is a srácok különedzéséről jövök, és bár új még az ehhez hasonló varázslatok használata, kezdek belejönni. Elértem már egy-két dolgot az életemben, kisebbeket-nagyobbakat, ennek ellenére talán most először érzem úgy, hogy teszek is (tulajdonképpen csak tenni fogok) valami igazán fontosat. Hogy büszke vagyok.
Újabb indok az ünneplésre.
Emiatt is kések egy kicsit, engesztelésül viszont hozok magammal pár havert, elvégre nem mindig jó egyedüli srácnak lenni a sok csaj között. Veszélyesek. Nem értem, miért nincs rajtuk egy „vigyázz, harap” vagy egy „karambol veszély” tábla. Azon kívül pedig… Most ecseteljem, hogy néha jól jön, ha kevesebben figyelnek rád? Ha tudná bárki is, milyen gondolatok futnak végig az agyamon, mikor meglátom Jesst, nem lenne szükség szavakra, vagy magyarázatra.
Őszinte jókedvvel ölelek vissza, majd mielőtt elhúzódhatna, gyors puszit nyomok az arcára. Hiába színjózan mindenki, úgy tűnik, észre se vették. Nem mintha nagy dolog lenne, sokkal inkább mulattat, mennyire vakok tudnak lenni az emberek. Ha most így van, mi lesz később?
- Nos, ezen könnyen segíthetünk - kacsintok rá mosolyogva, közben félig átkarolom a vállát. Köszönnek, bemutatkoznak, én pedig mosolygok és viccelődök, mintha kirakatban lennék. Belül már türelmetlenül várom az indulást, hogy közelebb kerüljünk az érkezéshez. Is.
Amint kicsit szétoszlunk elengedem Jessicát, a spanom pedig késlekedés nélkül repül rám, dumálva a fogalmam sincs miről. Aha, ja, értem. Csak bólogatok és úgy teszek, mintha figyelnék, ő pedig elmés módon nem vágja le, hogy közel se járok hozzá. Állandóan futó pillantásokat vetek a lányra, és csak öt perc múlva szánom rá magam, hogy mással is foglalkozzak. Szerencse, hogy rövid az út, odaérve pedig könnyen le tudom foglalni a társaságot és megnyugodva lépek Thea mellé.
- Hány vajsörre hívjalak meg, drága? - kérdezem vigyorogva, miközben leintem az egyik csapost.


words: 361 & note: -


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Vas. 14 Jún. 2015 - 23:35

Mark & TheaLáthatóan nagyon jó a hangulat. Mindenki cseveg, ahogy én is teszem. Néha úgy érzem, mintha én fecsegnék a legtöbbet a csapatban, és kicsit visszafogom magam, mert nem szeretném, ha azt gondolnák, hogy hibbant vagyok. Persze, mint mindig, most sem magamról beszélek, hanem minden másról. Olyan dolgokról, amik elég felszínesek, de mint mindig, most is örülök, hogy legalább nem figyel senki.
Kislányosan összefonom az ujjaimat magam előtt, mert Mark átkarolja a vállamat. Ezt egyre többször teszi, amitől a többi lány mindig betegesen féltékeny lesz, és hülyeségeket mondanak róla. Legtöbbször azt mondják, hogy Cavelier igazából nem is kedvel engem, mégis meglepően jó, amikor hozzám ér vagy éppen puszit ad.
Olyankor mindig egy kicsit zavarba esek, de próbálom palástolni valamivel. Most éppen azzal teszem, hogy mindenkihez szólok minimum egy-két jó szót.
-Reméltem, hogy ezt fogod mondani. –mosolygok vissza rá, és felhúzom az orrom. Út közben egy kisebb tömeget alkotva foglaljuk el az egész utat, de szerencsére alig páran lézengenek. Azok pedig, akik éppen velünk szembe jönnek, könnyedén kikerülnek minket.
A Vadkanban most is, mint mindig, nagyon sokan vannak, és néhányan érdektelenül felénk néznek, majd vissza az italukra. Ez biztosan azért van, mert elég hangosak vagyunk. Nem gondoltam, hogy ennyien leszünk, hiszen legtöbbször csak hárman vagy négyen megyünk attól függően, hogy Jay hoz e lányt magával.
-Szerintem kezdjük eggyel. –vigyorgom szélesen, felvonva szemöldököm.
–De a következő kör az enyém. –kacsintok rá, miközben leülök az egyik asztalhoz, ahol még nem ül senki. A hosszú asztalnál mindannyian elférünk. Sosem használtam ki azokat az alkalmakat, mikor valaki meghívott valamire, mert azt mindig viszonoztam.
Mikor kihozzák a sörünket, nagyot hörpintek belőle, majd a korsót az asztalra teszem. Észre sem veszem, hogy a sör tetején levő habból az ajkam fölé is jut, ezzel fehér „bajuszt” varázsolva oda.
Δ megjegyzés Δ zeneszám Δ szavak

Vissza az elejére Go down
Mark Cavelier
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : ➳ Félvér
Lojalitás : ➳ Jó
Családi állapot : ➳ Bonyolult
Lakhely : ➳ Roxfort
Foglalkozás : ➳ Megmentjük a Kilincseket klub elnöke
Pálca : ➳ 12 hüvelyk, kőris, sárkányszívizomhúr
Idézet :

Az életed felkiáltó jel legyen, ne magyarázkodás.

Karakterlap : Csak neked, csak most
Playby : ➳ Francisco Lachowski

TémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Hétf. 15 Jún. 2015 - 11:08Thea & Mark
- Ez csak természetes - felelem könnyedén.
Nem szívesen engedem el, de muszáj, ha nem akarok túl átlátszó lenni. Abban mi a pláne?
Percről percre sötétebb lesz, a társaságunk pedig - mintha csak a készülő űrt kívánná betölteni - egyre hangosabbá válik. Elnéző mosolyok, ám annál is inkább rosszalló pillantások kereszttüzében vonulunk végig az utcákon, olyan természetességgel, mintha mindannyian ezer éve ismernénk egymást és minden péntek esténk hasonlóképp telne. Hamarosan engem is magával ragad a hangulat és hatalmas nevetések és kiabálások közepette robbanunk be a bárba. Nem kell sokat gondolkoznom azon, mi járhat az itt ücsörgő felnőttek fejében, mikor megjelenünk, tökéletesen az arcukra van írva. Persze ezen is csak röhögünk egy jót, mert az ilyen reakciókhoz már tényleg hozzászoktunk. Ez van, fiatalság bolondság.
Szintén rutinosan mennek a pulthoz és kérnek ki egy vagonnyi alkoholt, én viszont szándékosan lemaradok Thea mellett és őt hívom meg az első körre. A lehető legszerényebben fogadja az ajánlatot, mire még szélesebb mosoly terül végig az arcomon. Csak a szokásos.
- Kezdhetünk eggyel, de akkor a következő kört is én állom - jelentem ki ellentmondást nem tűrően, továbbra is vigyorogva.
Nem sokára jön is a társaságunk két új tagja, és minden önfenntartásommal azon vagyok, ne húzzam le egyszerre a felét. Ez az egyetlen szerencsém, ugyanis majdhogynem ki is köpöm az egészet, mikor meglátom Jess habbajuszát és nevetni kezdek.
- Rád férne egy borotválkozás - vonom fel a szemöldökömet a bajusz felé biccentve. Végig sem gondolom: közelebb hajolok, megérintem az állát és a hüvelykujjammal gyengéden letörlöm a szája tetején lévő habot. Csak az jár a fejemben, mivel tudtam volna még eltűntetni. És hogy még mindig megtehetném.
Gyorsuló szívveréssel nézem az ajkait, majd a szemét. Most tudatosul bennem igazán, milyen közel vagyunk egymáshoz. Alig pár centi…
De még nincs itt az ideje.
Hátradőlök a székemben, majd nyugalmat erőltetve magamra pillantok újból felé.
- A végén még megszeretteted velem a habját - kacsintok rá.


words: 315 & note: -


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Hétf. 15 Jún. 2015 - 22:27

Mark & TheaNagyot sóhajtok, mert Mark nem engedi, hogy fizessem a következő kört, de persze azért a vigyor nem tűnik el az arcomról. Ha eljövünk, mindig ezt szokta csinálni, bár mindig megígérem magamnak, hogy nem engedem, hogy rám költse a pénzét.
-Majd meglátjuk. –kacsintok felé virgoncan, és már azon gondolkodom, hogy hogyan előzhetném meg, mikor elfogy a korsójából az alkohol, így most huncut tekintettel nézem a korsóját, majd őt. Felmérem, hogy milyen messze van tőlünk a pult, hátha futnom kell azért, hogy Mark ellen szegülve meghívhassam a következő körre.
Csak egy pillanatra feledkezem magamba, amikor Mark hangos kacagására leszek figyelmes, ami kizökkent a mélázásomból. Nem tudom, miért nevet, így csak várom a magyarázatot, amitől eléggé elpirulok. Vajon most kinevet? Mi lehet rajtam?
Aztán persze még jobban zavarba ejt azzal, ahogy letörli a habot, ugyanis elég közel kerül hozzám az arca, és egymás szemeibe nézünk. Hosszúnak, és véget nem érőnek érzem ezt a pillanatot, de aztán elkönyvelem magamban, hogy ezt valószínűleg csak baráti szándékkal teszi, ezért csak kedvesen rámosolygok, majd hátrébb húzódok a széken, és megigazítom a ruhám, mintha mi sem történt volna.
-Köszönöm. –mosolygok felé visszafogottabban, mint eddig, bár érzem, hogy az arcom most szinte lángol.
-Ilyet ne is mondj. Tudom, hogy senki nem tudná megszerettetni veled a habot. –grimaszolok felé széles mosollyal az arcomon, majd ismét a korsó mélyére nézek. Ezúttal többet iszok, hátha egy kicsit oldottabb leszek ismét.
-Bár Sarah biztosan megpróbálkozna vele… –teszem hozzá kis idő után, hátha ezzel sikerül elterelni a szót rólam. Figyelem a reakcióját, és biztos vagyok benne, hogy örülne, ha Sarah-val lehetne.
Úgy láttam, hogy a barna hajú lány minden alkalmat megragadna, hogy Mark-kal flörtölhessen, és ezt minden fiú szereti. Nem is tudom, hogy miért nem jöttek már össze? Most legbelül elkomorodtam, és ajkamba haraptam, de aztán Mark-ra mosolyogtam.
-Nézd csak meg. Folyton téged néz. –vonom fel a szemöldököm elvigyorodva. Nem is tudom, hogy miért mondtam neki ilyeneket, de valamiért ettől egy kicsit rossz kedvem lesz, ezért a korsót kezdem tanulmányozni, mintha az lefoglalna.

Δ megjegyzés: - Δ zeneszám: - Δ szavak: 329

Vissza az elejére Go down
Mark Cavelier
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : ➳ Félvér
Lojalitás : ➳ Jó
Családi állapot : ➳ Bonyolult
Lakhely : ➳ Roxfort
Foglalkozás : ➳ Megmentjük a Kilincseket klub elnöke
Pálca : ➳ 12 hüvelyk, kőris, sárkányszívizomhúr
Idézet :

Az életed felkiáltó jel legyen, ne magyarázkodás.

Karakterlap : Csak neked, csak most
Playby : ➳ Francisco Lachowski

TémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Szer. 17 Jún. 2015 - 19:22Thea & Mark
Válaszára kihívóan felvonom a szemöldökömet, hisz alighanem már mindketten tisztában vagyunk a végkifejlettel. Igyekszem bókolni neki, amikor és amivel csak lehet, ez pedig épp egy ilyen alkalom. Nem fogom elszalasztani. Mellesleg határozottan tetszik, hogy ellenkezni próbál - már csak ezért is megéri kiállni a meghívása mellett.
Ahogyan a zavara is tetszik, amit a hab letörléses akcióm vált ki belőle… jóllehet én is ugyanúgy kibillentem az egyensúlyomból egy pillanatra, csak épp képes vagyok uralni a helyzetet. Jelen esetben ez annyit tesz, hogy igyekszem másra is gondolni az ajkain kívül, tartani a stílusomat és kiköhécselni a hangszálaimra támadó hirtelen, pillanatnyi rekedtséget.
Köszönetére látszólag nyugodtan biccentek egyet.
- Hatalmasat tévedsz - mosolyodok el féloldalasan. A szemeim csillognak, ahogy ezredjére is végigmustrálom a vonásait, újból vissza-visszatérve a szájához. Már most imádom a habot.
A Sarah-val kapcsolatos megjegyzésén kissé megütközök, de próbálom palástolni. Eddig fel se tűnt, hogy máshogy viselkedne velem, mint a többiekkel, sőt. Szerintem nincs is így, Thea csupán túlreagálja. A csaj mindenkivel flörtöl, ráadásul esélyes hogy csak azért néz, mert látta az iménti félreérthető segítőkészségemet (persze, naná, csak az volt). Továbbá ha ennek ellenére igaz, hát nem számít.
- Had nézzen, én nem vagyok olyan könnyen kapható lány, sosem szerez meg - török ki magamból sértetten, elvékonyított hangon.
Remélem ettől jobb kedve lesz. Egyáltalán mitől komorodott el olyan hamar? Miért hiszi azt, hogy ennyi év ismeretség után nem veszem rajta észre, hogy nyomasztja valami?
- Sarah nyomulási célpontjairól meg lehetne írni az évzárói vendéglista felét - válaszolom egy fokkal komolyabban, vállat vonva. Ezen a listán persze én is rajta állnék, de ezt már nem teszem hozzá. Talán ha visszaemlékszik ő is rájön, hogy nem ez az első alkalom, mikor próbálkozik. Már amennyiben most próbálkozott. Volt egy időszak mikor rendszeresen dumáltam vele információ gyűjtésképp, mert enyhén szólva is felér egy pletyka bányával. Aztán kaptam egy meglepetésszerű csókot, hetek kellettek ahhoz hogy megértse, több ilyen nem fog összejönni, és most itt vagyunk.
Emlegetett szamárkánk még el is indul felénk.
Végig sem gondolom, egyszerűen csak odahajolok Theához és finom puszit lehelek a felső ajkára - se kevesebbet, se többet. Hátulról csóknak tűnik, ez pont elég lesz ahhoz, hogy a többiek békén hagyjanak minket egy ideig. Kár, hogy valójában nem az volt.
Amennyiben nem pofoz fel azonnal, egy centivel hátrébb hajolok és még csukott szemmel suttogom a mentséget:
- Gondoltam jobb, ha megint eltűntetem a habot.


words: 390 & note: -


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Csüt. 18 Jún. 2015 - 12:37

Mark & TheaKépes folyamatosan zavarban tartani, ami már számomra kínos, de azért próbálom úgy kezelni, hogy lehetőleg ne legyen feltűnő. Ez jelen esetben már annyira nem is nagy kihívás, mert érzem, hogy a vajsör, amit az előbb olyan bőszen kortyoltam, most a fejembe száll egy kissé.
Már csak alig van pár korty a korsó alján, amit még egy kis ideig őrizgetek.
Hirtelen kitör belőlem a nevetés a megjegyzésétől, és már el is felejtem, hogy az előbb Sarah-ról beszéltünk.
-Bolond vagy. -jegyzem meg vigyorogva, majd végignézek a többieken. Úgy látom, mindenhol egyre jobb a hangulat. Mosolyogva figyelem, ahogy az egyik fiú összegörnyedve nevet a másik poénjain.
Aztán már csak azt veszem észre, hogy az előbb felemlegetett Sarah összesúg a barátnőivel, majd felénk közeledik, és mindezt úgy teszi, mintha minden fiúnak ő kellene.
Aztán már felé sem nézek, hanem inkább Mark felé figyelek, aki ekkor odahajol hozzám, és már csak azt érzem, hogy ajkai az enyémek felett vannak.
Nem is tudom, hogy mire gondolok eközben, de mégis jó érzések töltenek el. Aztán rájövök, hogy tulajdonképpen ez nem csók volt, és kinyitom a szemem.
-Hát ha ennyire szereted a habot... -motyogom kábultan, és egy kicsit elmosolyodom. Magamat azzal nyugtatgatom, hogy biztosan csak azért csinálta ezt, mert Sarah ide akart jönni, és máris kissé nevetségesnek tűnt azt feltételezni, hogy esetleg viszonozná Sarah kacérkodását.
A szemem sarkából látom, hogy szinte mindenki minket néz, és hogy Sarah sértetten megy vissza az asztalhoz, én pedig próbálok úgy tenni, mintha semmi sem történt volna.
-Máris jövök vissza. -mosolygok zavartan, majd a pult felé veszem az irányt. Egy kicsit ki is használom az alkalmat, hogy kikérhetem Mark-nak a "viszont meghívásomat", és hogy egy kicsit arrébb, ha nem látom őt, akkor lenyugszom, és megint minden "normális és baráti" lesz közöttünk.
Azonban ahogy a pulthoz érek, és a csapos megszólít, hogy kikérjem a vajsöröket, Mark a hátam mögé ér.
-Most én jövök Mark, nincs ellenkezés. -mosolyodom el, és kicsit összetúrom a haját. Még nem csináltam soha ezt, bár már -magam előtt is titkolva- számtalanszor elképzeltem, hogy milyen lehet a hajába túrni.
Aztán előre fordulok, és a kezemben szorongatva a pénzt, vigyorogva várom, hogy kiadják az italt.

Δ megjegyzés: - Δ zeneszám: - Δ szavak: 353

Vissza az elejére Go down
Mark Cavelier
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : ➳ Félvér
Lojalitás : ➳ Jó
Családi állapot : ➳ Bonyolult
Lakhely : ➳ Roxfort
Foglalkozás : ➳ Megmentjük a Kilincseket klub elnöke
Pálca : ➳ 12 hüvelyk, kőris, sárkányszívizomhúr
Idézet :

Az életed felkiáltó jel legyen, ne magyarázkodás.

Karakterlap : Csak neked, csak most
Playby : ➳ Francisco Lachowski

TémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Kedd 23 Jún. 2015 - 13:59Thea & Mark
Sikeresen megnevettetem Jesst, sőt: úgy tűnik, a feszültsége is kezd elpárologni. Bár ez valószínűleg nem tudható be a saját érdememnek, sokkal inkább az ajándék, alapozó vajsörnek. Ez után az este után senki sem kérdőjelezheti meg, miért szeretjük annyira, hisz már most sokat segít. A hangulat fokozatosan csap egyre nagyobb magaslatokba, a hab is segítségemre van, és az egyébként is ép észt meghazudtoló merészségem is nő. Talán ennek köszönhető a cseppet sem baráti puszi, na meg a toleráns reakció. Persze, ő egyébként is türelmes lány.
Próbálom megfejteni az arckifejezését, de fogalmam sincs, mire véljem a zavarát. Ez most jó vagy rossz? Általában el tudom dönteni, rajta viszont lehetetlen kiigazodnom. A megjegyzése is… Miért ennyire semleges? Tudom, hogy régóta vagyunk barátok, mégis elég egyértelmű lépést tettem, amit aligha lehetne máshogy értelmezni. Esetleg a válaszon gondolkozik? Hogy hogyan utasítson vissza?
Mire észbe kapok a merengésből, már félúton van a pulthoz - épphogy utol tudom érni, mielőtt feltűnne a csapos és megszólíthatná.
Megjegyzem, más helyzetben kéne a hajamba túrnia.
- Te sem gondolod komolyan, hogy hagyom - vigyorodok el. Villámgyorsan előkapom a pénzt és mikor fizetésre emelné a kezét, ellenvetést nem tűrően a kezére teszem a szabad kezemet (ha kell, el sem engedem), a másikkal pedig rendezem a számlát. - Tudod, a srácoknak néha lehetőséget kell adni az udvariasságra. Még akkor is, ha egyébként méretes tahók - pillantok vissza rá kacsintva.
Mivel nem mond semmit az előbbiről, én sem kezdek el beszélni vagy kérdezősködni. Inkább elveszem a vajsörömet a pultról és csapatunk felé biccentek.
- Csatlakozunk a többiekhez? - kérdezem továbbra is mosolyogva, mintha mi sem történt volna. Ha nem akar róla tudomást venni, nem muszáj...


words: 272 & note: bocsánat a késésért ♥


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Szer. 24 Jún. 2015 - 21:20

Mark & TheaFogalmam sincs, mit gondoljak. Vajon tényleg csak Sarah miatt csinálta, vagy más oka volt? Ha más miatt, akkor eddig miért nem mondta el?
Ezer és ezer kérdés fogalmazódott meg a fejemben, miközben Mark-kal a pultnál vártuk, hogy a csapos kiadja a két korsó vajsört.
-De a hölgyeket hagyni kell, hogy egyenjogúak legyenek. –vigyorgom jókedvűen viccelődve, és arra gondolok, hogy később mikor tudnám megbeszélni vele ezt a dolgot.
-Persze, menjünk. –válaszoltam mosolyogva, és a korsóval a kezemben visszaültünk a helyünkre.
Még egy ideig mindenki beszélgetett, és nevetgélt, és bár én Mark puszijával voltam elfoglalva leginkább, mégis próbáltam elvegyülni, és önfeledten nevetgélni.
Végül, hogy ne legyen túl feltűnő, mindenki lassan visszaindult a Roxfortba. Kettes-hármas csapatokba verődve indultak vissza, de én még maradni akartam. Jay talán egy kicsit meg is haragudott, hogy nem vele megyünk vissza, de arra gondoltam, hogy majd remélhetőleg megbékél mindkettőnkkel.
-Nagyon jó volt ez az este. –vigyorogtam kótyagosan. Egyszerűen nem tudtam magam egyenesbe hozni, pedig minden erőmmel azon voltam, hogy nehogy kinevessen valaki.
-Most hova menjünk? –indultam meg bizonytalan léptekkel a Vadkan ajtaja fele, de azért annyira nem voltam ittas, hogy ne emlékezzem a dolgokra, amik itt történtek, bár már emiatt is egy kicsit szégyelltem magam.


Δ megjegyzés: Semmi gond <3 Most egy kicsit rövid lett a reag :S Ezért én kérek bocsit Sad <3 Δ zeneszám: - Δ szavak: -

Vissza az elejére Go down
Mark Cavelier
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : ➳ Félvér
Lojalitás : ➳ Jó
Családi állapot : ➳ Bonyolult
Lakhely : ➳ Roxfort
Foglalkozás : ➳ Megmentjük a Kilincseket klub elnöke
Pálca : ➳ 12 hüvelyk, kőris, sárkányszívizomhúr
Idézet :

Az életed felkiáltó jel legyen, ne magyarázkodás.

Karakterlap : Csak neked, csak most
Playby : ➳ Francisco Lachowski

TémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Pént. 26 Jún. 2015 - 10:30Thea & Mark
Nem tudom mire véljem a hallgatását, ami az iméntit illeti, de egyenlőre nem is baj: magamon se tudok kiigazodni. Csak tettem, amit épp tenni akartam, a miérteken már nem szokásom töprengeni. Nem vagyok a szavak, vagy a megfogalmazás embere.
Ő viszont - úgy tűnik - annál inkább, mert nem csinál semmit, mintha nem is történt volna semmi, hozzá se ért volna a szám a puha ajkához. (Mintha nem akarna újra és újra hozzáérni.) A ki nem mondott kérdések ott függenek köztünk a levegőben, én viszont túl hatásvadász vagyok ahhoz, hogy épp most hozakodjak elő velük. Majd akkor, mikor nem számít rá.
- Még növelem is a jogaidat - mosolyodok el féloldalasan.
Míg várakozunk, folyton futó pillantásokat vetek rá, mintha arra várnék, hogy megjelenjen a homlokán a válasz. Egy biztatás, akármi. Szívesen lennék egy pillanatra gondolatolvasó, hogy tudjam, mi jár a fejében. Kár hogy ilyen opció nincs.
Hamarosan viszont csatlakozunk a többiekhez és abbahagyom a kattogást. Úgyse jutok semmire, szóval miért erőlködnék, mikor jól is érezhetem magam?
Újabb vajsörök csattannak az asztalunkon, percek múlva már üres üveg katonákként sorakozva, mosásra várva. Szinte látom magam előtt ahogy a csapos és a többi alkalmazott idegei megfeszülnek és kirajzolódnak, a vérnyomásuk pedig egyre feljebb kapaszkodik. De már úgysem számít, hisz percek kérdése hogy elkezdjenek szállingózni az emberek.
- Egyetértek - válaszolom halkan, akaratlanul is az ajkaira pillantva.
Továbbra is jó a hangulat, de ilyen kevés létszámmal mégsem az igazi. Sokkal jobb ötletem támad, ha rám bízza magát nem fogja megbánni.
Kérdésére a számhoz emelem a mutató ujjam: ne kérdezősködjön tovább, annál jobb lesz a meglepetés. Szótlanul nyújtom neki a karomat és vezetem ki a bárból, egyenesen az erdő felé, messze az utcai lámpák fényétől.
Nem, nem vagyok sorozatgyilkos.
A telihold biztonságot keltő fénnyel követi minden lépésünket, bekúszva a fák lombjai közé, amint egyre feljebb haladunk. Figyelmesen pásztázom a kis ösvényt, hogy minden egyes bukkanónál figyelmeztethessem Jesst, néhol finoman segítve az előrejutását. Én már hellyel-közzel józan vagyok, az ő léptei viszont nem túl biztosak, ezért csak még jobban rajta tartom a szememet.
- Mit gondolsz az előbbiről? - vetem fel könnyedén. Remélem átugorja azt a részt, mikor úgy tesz mintha nem tudná, miről is szeretnék beszélni. Ellenkező esetben kénytelen lennék emlékeztetni.


words: 366 & note: np;)♥


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Hétf. 29 Jún. 2015 - 13:10

Mark & TheaA kíváncsiságom most is erősebbnek bizonyul, mint a kényszer, hogy ledőljek kicsit aludni, pedig most veszem észre, hogy milyen fáradt is vagyok.
Kézen fogva megyünk ki a bárból, és elindulunk egy kis ösvényen, végig a fák takarásában. Telihold van, ezért egy pillanatig eltöprengek, hogy vajon jó ötlet e ilyenkor kint mászkálni, de persze egyből tovább is lapozok a vérfarkas veszélyre fittyet hányva. Hát persze. Ilyenkor minden fiatalból eltűnik a veszély érzet, és ez velem sincs másképp.
Csak nem jön velünk szembe az a veszélyes lény, és még ha így is lenne, Mark biztosan meg tudna védeni, vagy ha nem, akkor is itt vannak a fák, amire felmászhatunk. Elég jól mászunk fára, ez már párszor kiderült a Roxforti éveink alatt.
Nem tudtam, hogy hogyan kezdjek bele a puszi megbeszélésébe, de aztán Mark megelőzött a kérdésével.
-A pusziról? -kérdem, habár tudom, hogy arról kérdez. Mégis mi másról?
-Én is erről akartalak kérdezni. -ezzel egy kicsit kitérek a válaszadás alól, és az ajkaira pillantok.
-De gondolom azért kaptam, mert nem akartad, hogy Sarah odajöjjön az asztalhoz. -arcomon egy kis szomorú mosoly terül el, és megvonom a vállam.
Zavarba esve pillantok le ismét az ajkára, majd ismét a szemébe nézek, bár attól félek, hogy lehet, hogy ez egy kicsit feltűnő, neki pedig az a puszi semmit nem jelentett.
Végül is más lányokkal is szokott flörtölgetni, és mivel hihetetlenül kedves, jószívű, és nem utolsó sorban jóképű is, más lányokat is megkaphat. Miért én kellenék neki?


Δ megjegyzés: I love you Δ zeneszám: - Δ szavak: 240

Vissza az elejére Go down
Mark Cavelier
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : ➳ Félvér
Lojalitás : ➳ Jó
Családi állapot : ➳ Bonyolult
Lakhely : ➳ Roxfort
Foglalkozás : ➳ Megmentjük a Kilincseket klub elnöke
Pálca : ➳ 12 hüvelyk, kőris, sárkányszívizomhúr
Idézet :

Az életed felkiáltó jel legyen, ne magyarázkodás.

Karakterlap : Csak neked, csak most
Playby : ➳ Francisco Lachowski

TémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Kedd 7 Júl. 2015 - 11:02Thea & Mark
Talán okosabb lenne elhúzni innen, elvégre már azt se tudom, mi neccesebb: teliholdkor az erdőben lenni, vagy Theával erről beszélgetni. Egyáltalán nem az én stílusom hogy feltárjam a lapjaimat, viszont ha így haladunk, mindenképp ez lesz a vége. Sőt, muszáj, hogy így történjen, mert ő nem egy lány a sok közül, hanem az egyik legjobb barátom. Így pedig különleges bánásmódban kell részesülnie, bármi is legyen a következmény.
Könnyedén felhozakodok a témával, ennek ellenére hamar elakad a szavam, mikor beszélni kezd. Hogy csak ezért kapta volna? Zavartan felnevetek és megrázom a fejem, ő sem gondolhatta komolyan, hogy ennyi az egész. Nem szokásom (viszonylag józan állapotban) idióta indokok miatt szó nélkül lekapni a lány haverjaimat. Még viccesebb is lett volna, ha egyszerűen csak elküldöm Sarah-t. Elképzelve a sértett arcát alig bírom megállni, hogy vigyorogni kezdjek.
Épp válaszolnék, mikor meglátom a mosolyát és a számra eső pillantását. Azt hiszem, kezdem érteni.
Meg kéne szegnem a szabályomat és egyszerűen csak tisztázni, amit csináltam, ahelyett hogy rátennék még egy lapáttal, a gyomromban pihenő vajsör viszont mást sugall.
Szavak helyett egyszerűen csak megtorpanok, a derekánál fogva gyengéden magamhoz húzom Jesst, szabad kezemmel pedig a hajába túrok, miközben megcsókolom. Ez már nem puszi, de még csak nem is egy jól nevelt, óvatos csók.
- Azért kaptad, mert kedvellek - suttogom a fülébe. Még én magam is meglepődök az őszinteségemen, mivel eddig meg sem fogalmazódott bennem. Pedig olyan régóta érzek így…
Veszek egy nagy levegőt - vele bátorságot - elengedem, és úgy mosolygok rá, mintha egyáltalán nem tartanék a reakciótól. Végül is az előbbi jelek alapján nem is kéne, csak hát ez mégsem olyan eldöntöm-dolog.
Muszáj egy kicsit elterelnem a figyelmemet a zakatoló szívverésemről és a kínzó gondolataimról, szóval tovább indulok az ösvényen. Nem sokára el is érjük a célt, egy különösen magasan fekvő tisztást. Még a sötétben is kivehetőek a virágok, az apró terület szélén pedig patak vize csillan meg, szinte választó vonalat húzva az erdő többi részétől.
Este lévén a fű már nedves egy kicsit, úgyhogy lekapom a pulcsimat és leterítem, hogy Thea rá tudjon feküdni, majd magamat is ledobom mellé.
- Egy kis romantikus csillagnézés? - kacsintok rá vigyorogva.


words: 354 & note: bocsii♥


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Szomb. 11 Júl. 2015 - 0:03

Mark & Thea
Egyre kínosabbá válik a szitu, én mégis itt maradok. Valószínű ez az ital miatt is van, hiszen, ha nem bátorítana, akkor most biztosan még inkább zavarba lennék, és megmondanám Mark-nak, hogy ezt a beszélgetést halasszuk el.
Most azonban csak nézek a szemeibe, és figyelmesen hallgatom minden szavát, és figyelem a reakcióját.
Magamban megmosolygom, hogy sikerült zavarba hoznom, de igyekszem visszafojtani, hogy ez az arcomra is kiüljön. Viszont arra nem számítok, hogy hirtelen magához húz, és hosszú, forró csókkal nyomatékosítja, amit eddig még csak nem is sejtettem.
Nem is igazán tudom, hogy hogyan reagáljak erre. Teljesen összezavarodok, és elkomolyodó arccal nézem, immár elég közelről őt.
-Hát... -kezdek bele, mert úgy érzem, mondanom kellene valamit, de csak zavartan beletúrok a hajamba. Eddig végig úgy tudtam, hogy Mark Cavelier, a griffendél kviddics csapatának játékosa, aki folyton a lányokkal flörtöl, és feltűnően megnézi őket, csak barátként tekint rám.
-Erre nem számítottam. -teszem végül hozzá, é mély levegőt veszek, hogy kicsit kitisztuljon a fejem. Vajon komolyan gondolja, vagy ez csak az alkohol miatt van? Holnap fog erre emlékezni?
Mikor lefekszünk a fűbe, egy mosolyt eresztek Mark felé.
-Régebben is néztünk csillagokat. -szólalok meg mosolyogva, miközben játékosan beleboxolok a vállába, csak hogy oldjam kicsit az ő, és az én feszültségemet, és enyhítsem a zavartságomat.
Egy rövid ideig csak szótlanul néztem a csillagokat, és elgondolkodtam.
-Gyönyörűek a csillagok. -mosolyogtam, majd Mark-ra pillantottam, és felkönyököltem.
-Egyébként mióta gondoltál rám másképp, mint eddig?
Nem is tudom, miért volt fontos nekem ezt tudni, de mint mindig, most is kíváncsiskodtam. Mindent tudni akartam, de ezt már biztosan megszokta ő is.

Δ megjegyzés: I love you Δ zeneszám: - Δ szavak: 260

Vissza az elejére Go down
Mark Cavelier
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : ➳ Félvér
Lojalitás : ➳ Jó
Családi állapot : ➳ Bonyolult
Lakhely : ➳ Roxfort
Foglalkozás : ➳ Megmentjük a Kilincseket klub elnöke
Pálca : ➳ 12 hüvelyk, kőris, sárkányszívizomhúr
Idézet :

Az életed felkiáltó jel legyen, ne magyarázkodás.

Karakterlap : Csak neked, csak most
Playby : ➳ Francisco Lachowski

TémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Pént. 24 Júl. 2015 - 18:11Thea & Mark
Kissé tartok a válaszától - már csak azért is, mert habozik. Az ilyesmi gyakran jelent rossz végkifejletet. De hogy nem számított erre? Azonnal kitör belőlem a nevetés.
- Nos, őszintén szólva én se - felelem mosolyogva. - Viszont erre a reakcióra se. Valami „én is kedvellek” vagy „menj a pokolba” nem játszik? Vagy egyszerűen csak mindegy?
Rajta még úgy se tudok kiigazodni, hogy részeg, pedig elméletileg részeg ember őszinte ember. Egy visszautasítást is könnyebben viselnék, mint a semmit, ilyet egyszerűen nem csinálhat olyan fiúval, aki ennyire kedveli. Tilos.
- Jól van, na - kacagok fel újból. - Honnan tudod, hogy nem a romantikus pillanatokra tett kísérlet volt? Esetleg a megalapozásuk?
Persze mindketten tudjuk, hogy nincs így. Sok mindenhez és sok mindenkihez számítóan állok hozzá, főleg ha csábításról volt szó, de ez teljesen más.  Kedvelni sosem szerepel a terveim között, sőt, egyáltalán nem is értek az érzelmekhez, ha a sajátjaimról van szó. Mindezidáig le se esett, mi van. Szerencse, ugyanis ennek köszönhetően minden szavam őszinte volt, semmi taktikázás. Nem azt érdemelné.
- Nem tudom. - Elgondolkozva megrázom a fejem, a közös perceink egy pillanat alatt peregnek le a szemeim előtt. Talán mindig is így gondoltam rá, hisz a látszattal ellentétben sosem vettem egy véka alá a többi lánnyal, a kezdetektől fogva máshogy álltam hozzá. Számomra ő különleges. - Eddig sosem mondtam ki, még gondolatban sem.


words: 224 & note: bocsii♥


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Csüt. 30 Júl. 2015 - 18:12
Mark & Thea


Mikor azt mondja, nem számított erre a reakcióra, elszégyellem magam. Nem a megszokott módon reagálok mindenre, de ez sosem volt így. Nem mondhatom, hogy átlagos gondolkodásom van, és ezt talán Mark tudja a legjobban.
-Nem gondoltam, hogy Mark Cavelier-t el lehet bizonytalanítani valamiben. –válaszolom elvigyorodva, és közelebb fekszem a fiúhoz.
Fölé hajolok. Sosem szerettem, ha nem nézhettem annak a szemébe, akivel beszélgetek, de ennek a cselekedetnek most nem csak ez az oka.
-Ebben az esetben az elsőt választanám.–teszem hozzá kissé felbátorodva, és magamban szitkozódom, hogy ezt így ki mertem mondani. –Én is kedvellek. –csak halványan elmosolyodom, és egy puszit nyomok az arcára. Nem vagyok elég bátor ahhoz, hogy én is a szájára adjak, ahogy ő.
Soha nem mondtam ilyet egy fiúnak. Odáig valahogy soha nem jutottam senkivel, hogy ezt mondhassam. De nem is voltam az a fajta lány, aki az első szép szóra így reagálna.
Mindig, mikor egy fiú úgy próbált meg közeledni, valami miatt abba maradt a dolog. Legtöbbször amiatt, mert Mark vagy valamelyik barátja lebeszélt róla. Valamit biztosan gyaníthattak, de akkor mi ketten hogy nem vettük észre?
-Ezt nem tudhatom. De tudom, hogy milyen az, ha valakit csak úgy fel akarsz szedni. –válaszolom széles mosollyal. –Nem hiszem, hogy ennyi év barátságot csak úgy feladnál emiatt. –nézek szemeibe, majd körülnézek a tájon. Minden nyugodt, és egyetlen varázsló vagy boszorkány sincs már itt.Δ megjegyzés: Bocsi a hosszú várakozás miatt <3 Δ zeneszám: - Δ szavak: 224


Vissza az elejére Go down
Mark Cavelier
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : ➳ Félvér
Lojalitás : ➳ Jó
Családi állapot : ➳ Bonyolult
Lakhely : ➳ Roxfort
Foglalkozás : ➳ Megmentjük a Kilincseket klub elnöke
Pálca : ➳ 12 hüvelyk, kőris, sárkányszívizomhúr
Idézet :

Az életed felkiáltó jel legyen, ne magyarázkodás.

Karakterlap : Csak neked, csak most
Playby : ➳ Francisco Lachowski

TémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Csüt. 6 Aug. 2015 - 18:23Thea & Mark
- Jól is gondoltad, nem lehet - vigyorgok vissza rá önelégülten. Végül is igaz, mivel nehéz lett volna úgy elbizonytalanítania, hogy nem is voltam biztos a dolgomban. Nem azért teregettem ki a lapjaimat, mert azt vártam, egyből a karjaimba ugrik majd, hanem mert végződjön akárhogy, tudnia kell róla. Egyrészt a barátságunk miatt, másrészt gyávaság lenne titkolni. Még ha nemet is mond… úgysem szűnök meg kedvelni őt. Akkor számít, hogy tudja-e vagy sem? A kapcsolatunkat úgysem ronthatja el ilyesmi, biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk éretten kezelni a témát.
Ezt is fura tőlem hallani, mi?
Mikor fölém hajol, hirtelen el sem tudom képzelni, mire készül. Megint ugyanaz a kettős érzés: minden lehetséges folytatás felmerül bennem, viszont hogy ő mit tesz? Hogy tud ennyi idő után is őrjítően kiszámíthatatlan lenni? Minden egyes perc egy újabb adrenalin löket.
Először meglepődök a beismerése merészségén, ám nem tart sokáig, pontosabban épp csak a pusziig. Ez már a jól megszokott Jess.
Széles vigyorral az arcomon közel hajolok hozzá és lassú, gyengéd csókot lehelek az arcára - egészen más milyet, mint ő. Szavak helyett talán ennyi is épp elég lesz.
- Látod, ezért már megérte felszedni pár lányt. Megvan az ellenpélda és tudod, hogy hihetsz nekem - mutatok rá zseniális komolyságommal. - És te? Gondoltál már… úgy rám? - Miközben kérdezem, teljesen felé fordulok és kíváncsian keresem a tekintetét.


words: 222 & note:-


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Szomb. 8 Aug. 2015 - 21:43

Mark & Thea


Már attól is túl merésznek érzem magam, hogy arcon pusziltam. Nem éppen a megszokott Thea-t láthatjuk most. A legtöbb barátom fiú, de ezen kívül egyetlen fiúval sem voltam még együtt úgy. És most, hogy Mark elmondta, hogy hogyan érez valójában, túlságosan is tapasztalatlannak érzem magam.
El voltam a könyveimmel, és a tudásszomjammal. Mindig volt mivel elfoglalni magam, és egyáltalán nem érdekeltek a fiúk. Vagy legalább is annyira nem, hogy bárkivel is együtt legyek.
Ő is közel hajol hozzám ismét, és szinte hallom, ahogy kalapál a szívem. El is fejeltek levegőt venni. Elpirultam hunyom le a szemem, mint a mugli filmek főhősnői, akik életük szerelmétől csókot kapnak.
Ez azonban egészen más volt. Mi ketten nem egy filmben szereplünk.
Most valahogy egészen meghitt hangulat alakul ki. Mark a puszija közben leheletével és szuszogásával csiklandozza az arcom, és ettől egészen kipirulok.
-Ó, hát persze.... -mosolygok, bár kicsit elfog a féltékenység. Mint amikor láttam, hogy Mark összejött valakivel. Pedig magamnak már akkor sem vallottam volna be, hogy érdekelt volna ez a fiú. Olyankor mindig úgy tettem, mintha valami érdekesebb dolgot találtam volna, minthogy az ő társaságát keressem. Sértődötten vonultam el a könyvtárba, és igyekeztem elmerülni bármiben, amit levettem a polcról, csak hogy eltereljem a figyelmem.
Kérdése zavarba ejt. Még sosem gondolkodtam ilyenen, és nem akartam becsapni sem.
-Igen. -válaszolom röviden, és elgondolkodom.
-Ami azt illeti, talán mindig is úgy gondoltam rád, csak nem érdekelt. -teszem hozzá, és a szemeibe nézek, amitől csak még jobban zavarba esek.
-Gondolom azért is hagytalak, mert nem akartam elutasítást kapni. -gondolkodom el elkomolyodva.Δ megjegyzés: -  Δ zeneszám: - Δ szavak: -

Vissza az elejére Go down
Mark Cavelier
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : ➳ Félvér
Lojalitás : ➳ Jó
Családi állapot : ➳ Bonyolult
Lakhely : ➳ Roxfort
Foglalkozás : ➳ Megmentjük a Kilincseket klub elnöke
Pálca : ➳ 12 hüvelyk, kőris, sárkányszívizomhúr
Idézet :

Az életed felkiáltó jel legyen, ne magyarázkodás.

Karakterlap : Csak neked, csak most
Playby : ➳ Francisco Lachowski

TémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Szer. 12 Aug. 2015 - 10:04Thea & Mark
Tudom mennyire őszinte Thea, mégsem vártam volna az iménti hallgatása után, hogy ennyire megnyílik előttem. Persze ennek csak örülök, a jelenlegi helyzetben a legjobb megbeszélni az egészet. Még akkor is, ha ennyire zavarba jön szegénykém.
- Tehát a bátor, griffendéles Miss Dewan fél az elutasítástól - jegyzem meg csipkelődve. Egyébként teljesen megértem, én se vallottam volna be magamnak semmit. Vagy mégis? Végül is ismer annyira, hogy tudja, ugyanúgy a haverja tudtam volna maradni, más esetben pedig a pasija. Én hiszek benne, hogy mindent képesek vagyunk megoldani, elvégre itt a suliban senki más nem tölt be számomra ilyen fontos szerepet. És ez nem csak amiatt van, mert úgy kedvelem, hanem mert egyben nagyon jó barátom is. Hiába különbözünk, mindig megértjük egymást, ráadásul azt hiszem ő az egyetlen, akinek hagyom, hogy törődjön velem. Ilyen dolog miatt nem veszíthetem el.
- Tudod, hogy bármit megbeszélhetsz velem. A bármibe pedig ez is beletartozik - folytatom immár komolyra fordítva a szót. Eddig a csillagokat bámultam, most visszanézek rá és találkozik a tekintetünk.
- Mi legyen ezek után?
Gondolom ha ő is így gondol rám, meg én is úgy rá, történnie kéne valaminek. Mondjuk egy randinak, egy kapcsolatnak, vagy valami hasonló, ezekben viszont a legkevésbé sem vagyok járatos. Akárkivel kerültem közelebbi viszonyba, mindig úsztam az árral, hagyva, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. Ennek ellenére most minden szempontból más a helyzet, nekem pedig fogalmam sincs, mit csináljak.


words: 230 & note:-


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Csüt. 13 Aug. 2015 - 22:24

Mark & Thea


Széles vigyor űl ki az arcomra, mert olyan szavakat használ, mint a bátorság, holott egyáltalán nem éreztem magam annak. A süveg mégis valami megmagyarázhatatlan okból a Griffendél-ház nevét harsogta. Telejen egyértelmű volt számára, hogy oda oszt, mert ha nem lett volna az, biztosan tovább morfondíroz azon, hogy melyiket válassza. Azonban az én esetemben, amikor a kis fa székre ültem, és McGonagall professzorasszony hozzáérintette a fejemhez a Teszlek süveget, még csak át sem gondolva válaszát, máris kimondta a piros-arany címert viselő ház nevét.
Magamat leginkább kíváncsinak tartottam. Szinte nem volt olyan dolog, amit ne akartam volna megvizsgálni, vagy alkalom adtán megfigyelni. Emiatt többször is bajba kerültem, sőt, már voltam büntető munkán is, melyet éppen Mark-kal töltöttem le, ugyanis együtt keveredtünk bele a slamasztikába. Mégsem éreztem magam bátornak vagy olyan kiemelkedő egyéniségnek, mint amilyen például Lily Evans, akiről talán az egész iskola tudta, hogy kicsoda. Ő igazán bátor, de én a legkevésbé sem tartottam annak magam.
-Talán igen. -húzom fel az orrom, miközben elvigyorodom, majd lesütöm a szemem, és szemérmesen a fülem mögé tűröm az eltévedt tincseket.
-Hát ő...nem is tudom. -mosolyodom el zavartan, mert nem gondoltam, hogy azt fogja megkérdezni, hogy mi lesz ezután. Sosem gondolkodtam el azon, hogy valami is lesz köztünk, és most annyira újként élem meg azt is, ami a Szárnyas Vadkanban történt, hogy egyszerűen nem jutok szóhoz.
-Már azt hiszem, elég jól ismerlek ahhoz, hogy randizzunk. -teszem hozzá elmosolyodva, de úgy gondolom, hogy valamit tenni kéne.
-De ha erre akarsz kilyukadni, akár azt is tehetjük. -teszem hozzá, majd bizonytalanul leteszem ismét a fejem, de most Mark vállára hajtom, és kezem a fiú karjára teszem. Közben azért figyelem a reakcióját, de ez a cselekedet most csak úgy automatikusan jött.Δ megjegyzés: - Δ zeneszám: - Δ szavak: -

Vissza az elejére Go down
Mark Cavelier
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : ➳ Félvér
Lojalitás : ➳ Jó
Családi állapot : ➳ Bonyolult
Lakhely : ➳ Roxfort
Foglalkozás : ➳ Megmentjük a Kilincseket klub elnöke
Pálca : ➳ 12 hüvelyk, kőris, sárkányszívizomhúr
Idézet :

Az életed felkiáltó jel legyen, ne magyarázkodás.

Karakterlap : Csak neked, csak most
Playby : ➳ Francisco Lachowski

TémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Pént. 21 Aug. 2015 - 11:54Thea & Mark
Ez az eset is jó példa rá, hogy Jess bátrabb, mint gondolná. A bizalma nem ok nélküli, tekintve hogy mennyi ideje vagyunk barátok, viszont pont ezért nagy szó hogy mindezt bemerte vallani. Ennyi idő után… Más talán meg is bántódna a titkolózásán, sőt, talán józanul nekem is rosszul esne, hogy elhallgatta az érzéseit és sokszor inkább került, minthogy tisztázza a felmerülő problémákat. Na de így? Csak azon jár az eszem, mennyire fantasztikus a mai nap, a helyzet, és tulajdonképpen minden. Különös, hogy egyetlen ember milyen boldoggá tud tenni alig egy óra leforgása alatt. Általában kizárólag azért vagyok vidám, mert kergetem az élményeket, az álmaimat, folyton szórakozok, és talán egy laza adrenalin függőségem is van, amit - ezzel mindenki tisztába van - állandóan kielégítek. Minden rajtam múlik. Épp ezért jelenleg egészen más.
- Nálam nem kell ettől félned - mosolyodok el. - Eddig se kellett, és soha nem is lesz másképp. - Mióta nyomom a nyálas szövegeket őszintén? Asszem beteg leszek vagy valami, ez nem normális. Mintegy áthangolódásképp köhintek egyet, majd újból megvillogtatom a laza mosolyomat, el ne felejtse a látványt.
Mikor azt mondja elég jól ismer a randizáshoz, nem bírom megállni hogy felnevessek.
- Sokkal inkább túl jól ismersz.
Elgondolkozva simítok végig a karomon pihenő kezén. Ismeretlen tőlem ez a mozdulat, hisz hiába voltak már barátnőim, ez teljesen más. A helyzetünk (értem ezalatt az eddigi barátságunkat), ő… Most mégis ösztönösen cselekszem.
- Mi lenne, ha holnap suli után elmennénk valamerre?
Őszintén szólva pont lógni terveztem, csak úgy, a változatosság kedvéért. Rita is meg fog gyilkolni amiért eltűnök és nem segíthetek akkor, amikor megbeszéltük, de hát had öljön. Azt hiszem bármit lemondanék a holnapi napért cserébe.


words: 275 & note: -


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Kedd 25 Aug. 2015 - 15:05

Mark & TheaA szavaitól végig zavarban voltam, hiszen még sosem mondott nekem ilyeneket. Olyan volt, mintha valami álomba cseppentem volna, amiből -hiába is csipkedtem magam- nem tudtam felébredni.
ha valaki másnak mondta volna ezeket, akkor valószínűleg azt hittem volna, hogy valamit megitattak vele, de én nem tettem volna ezt meg vele. Szerintem semmi jó nincs abban, ha valakivel megitatunk egy szerelmi bájitalt. Attól azok az érzések még nem valódiak.
-Rendben, menjünk el valahova. -mosolygok felé elpirulva. Most olyan boldogságot érzek, amit eddig talán még sosem. Meg kellene írnom pár házi dolgozatot, de most még ez sem veheti el a kedvem. Azt ráér később is megírni.
Elég sokáig ültünk, és beszélgettünk még, míg megjelent Jace. Kíváncsian figyeltem őt. Honnan tudta, hogy itt vagyunk?
Vajon Mark előre tudta, hogy ez lesz a reakcióm, és Jace-szel előre megbeszélték, hogy itt fognak találkozni?
-Szia Jace. -köszönöm neki oda, miközben körbe néztem a területen.
-Hogyhogy megint kijöttél? Még nemrég mentél vissza a Roxfort-ba. -mondom, miközben feljebb húzom a pulcsim zipzárját. Észre sem vettem eddig, hogy kicsit lejjebb hűlt a levegő.


Δ megjegyzés: - Δ zeneszám: - Δ szavak: -

Vissza az elejére Go down
Mark Cavelier
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : ➳ Félvér
Lojalitás : ➳ Jó
Családi állapot : ➳ Bonyolult
Lakhely : ➳ Roxfort
Foglalkozás : ➳ Megmentjük a Kilincseket klub elnöke
Pálca : ➳ 12 hüvelyk, kőris, sárkányszívizomhúr
Idézet :

Az életed felkiáltó jel legyen, ne magyarázkodás.

Karakterlap : Csak neked, csak most
Playby : ➳ Francisco Lachowski

TémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Pént. 28 Aug. 2015 - 20:59Thea & Mark
Látom rajta hogy zavarban van, ez pedig egészen... Milyen szót használhatnék, hogy ne legyen félreérthető? Lelkesít - azt hiszem ez az igazi kifejezés rá -, arra ösztönöz, még jobban nyűgözzem le. Viszont nyálba se akarok átmenni, az nem lenne méltó hozzám, szóval inkább hallgatok. Újra és újra végigmérem, minden egyes vonását az emlékezetembe vésve. Elvégre még szükségem lehet rá, ha holnapra meggondolja magát.
- Hé, ugye nem ittál annyit, hogy csak a vajsör beszéljen belőled?
Erről jut eszembe, biztos létezik olyan alkohol, ami olyan gondolatokat támaszt az emberekben, amik egyébként nem is lennének ott. Általában a muglis mondások, kifejezések és a többi mind a mi valós dolgainkból erednek. Már csak rá kell találnom.
Ez lesz az új életcélom.
Persze csak miután elvittem Theát egy totál felejthetetlen, tökéletes randira.
- Remek - vigyorodok el tovább hangsúlyozhatatlanul hiperszonikus majd kicsattanó jókedvvel. - De ígérd meg, hogy ha mégis arra jutnál, nem akarsz tőlem semmi hasonlót, a barátságunk nem fogja bánni. - Tudom, hogy ő nem olyan, mint a többi csaj, mégis muszáj ragaszkodnom ehhez a kikötéshez. Fontos nekem, nem veszíthetem csak úgy el hasonló ok miatt. Inkább maradok mellette, mint span és folytatom a nem tudatos srác elriasztást, minthogy kizárjon az életéből.
Épp közelebb hajolok hozzá, hogy újabb csókot lopjak, mikor feltűnik Jay, én pedig ugrok egy hatalmasat ültemben. Azaz csak félig ültemben, de ez már igazán részletkérdés.
Zavartan köhintek egyet és hátrébb húzódok, azonban Jess kezét továbbra sem engedem el.
- Helló srácok - köszön könnyedén, arca viszont teljes döbbenetről árulkodik. Megértem, én is néznék egyet, ha a helyében lennék. - Valami barátnőd elkenődött sminkkel, szipogva rontott nekem, hogy azonnal keresselek meg. Én meg hős vagyok, ugye...
Beszéd közben pár pillanatra látványosan elterelődik a figyelme, és mivel ránk néz, nem kell zseninek lenni, hogy nyilvánvaló legyen az ok. Újból köhintek egy finomat, mire pislog párat, majd zavartalanul folytatja tovább.
- Szívesen visszakísérlek, Jess. Téged úgyis hiányolnak a vajsörök mellől - biccent felém -, csak ezt nem tartottam elég fontos indoknak ahhoz, hogy tűvé tegyem utánad Roxmortst.
Mit ne mondjak, húzom a szám. Jobb szerettem volna, ha később ér véget az éjszaka és magam kísérhetem vissza Theát, és most is megtehetném, viszont egyrészt alig voltam a többiekkel az este alatt, másrészt hárman kellemetlen lenne, Jaynél jobban pedig senkiben sem bízok, harmadrészt (legfőképp) talán jó lenne hagynom egy kis teret Jessnek, hogy végiggondolja ezt az egészet. Félek hogy túlságosan hirtelen rohantam le.
Válasz helyett kérdően pillantok rá: a legjobb, ha hagyom dönteni.


words: 405 & note: remélem megfelel;) music: Shameless


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   Pént. 28 Aug. 2015 - 22:14

Mark & TheaKérdésére elnevettem magam. Teljesen biztos voltam benne, hogy ez a vajsör mennyiség csak arra volt elég, hogy jól érezzem magam, és elveszítsem a túlaggódó énem pár órácskára. Tudtam, ha nem lennék kicsit becsiccsentve, folyton azon aggódnék, hogy mit fog szólni ahhoz, ha elmondom mindezt.
-Az ittas ember őszinte ember. -mondom el neki mai bölcsességemet felvont szemöldökkel.
-...És hidd el, nem a vajsör miatt mondom ezeket. -mosolygok felé, hiszen ezt képtelen gondolatnak hiszem.
Amikor azt kéri, ígérjem meg, hogy a barátságunk mindenképp megmarad, még ha nem is akarok tőle olyanokat, amiket elmondtam, elgondolkodva nézem őt.
-Ígérem... -felelem, habár teljesen biztos vagyok abban, amit érzek, azért elmondom neki ezt.
-...De erre nem lesz szükség. -teszem azért hozzá, hogy őt is megnyugtassam. Ismét olyan közel van az arca, hogy a torkomban dobog a szívem, és már várom, hogy megcsókoljon. Ekkor váratlanul ott terem Jay, és mi ketten zavartan szétrebbenünk.
Azok a szavak, amiket mondott, eléggé megijesztettek. Mi történhetett? Csak nem bántotta valaki az egyik barátnőmet?
-Mark, menj csak vissza a többiekhez. Muszáj megnéznem, hogy mi történhetett. Lehet, hogy nagy baj van... Én nem tudnám elviselni, ha nem segítenék a barátnőmnek, ha valami baja van. -nézek bocsánatkérően Mark-ra.
Talán jót is tesz, hogy most végiggondolhatom, hogy mi is történt ma este. Úgy pörögtek az események, mint amikor olvasok egy könyvet, és az izgalmas részeknél gyorsabb tempóra váltok, csak hogy megtudjam, vajon mi fog történni a főhőssel...
Végigsimítottam még utoljára Mark arcán, és puszit nyomtam a szája sarkához, mert Jay már így is teljesen ledöbbent attól, amit látott.
Aztán felkelek Mark pulcsijáról, és odaadom a fiúnak, hogy aztán Jay után siessek, aki nyugtalannak tűnt.
Nem tudom, mi üthetett bele, hiszen a "nagydumás" Jay egy szót sem szólt, miközben mentünk a Roxfort felé. Mark legjobb barátja még a sötétben is úgy tűnt, sápadt, ami egy kicsit ijesztő volt számomra.
-Jay, rosszul vagy? -kérdezem, és igyekszem tartani vele a lépést.
-Elég...rosszul nézel ki. El kéne menned a gyengélkedőre. -figyelem a reakcióját, de ő nem felel, csak maga elé néz az útra. Én is arra kapom a tekintetem, és kissé hátrahőkölök.
Előttünk egy csuklyás alak hopponált, maga után fekete füstöt hagyva. Az álarc, amely az arcát takarta, nem engedte láttatni a személyt, aki mögötte rejtezik.
Rosszat sejtettem. Ilyen alakokat láttam az újságokban, és Tudjukki nevéhez kötötték őket.
Jay-re kaptam a tekintetem, aki ijedten nézett rám, és csak annyit mondott nekem:
-Sajnálom. Én nem akartam...
Késő volt bárhova is futni, ugyanis amikor elkezdtem menekülni, előttem termett a halálfaló, és én éppen a karmai közé futottam.
Ijedten felsikítottam, és megfordultam, de karjai az enyémekre kulcsolódtak.
Aztán már csak lélegzetvisszafojtva eszméltem arra, hogy dehopponál velem, ki tudja, hova...Δ megjegyzés: Remélem jól sikerült Smile Δ zeneszám: - Δ szavak: 437

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Mark & Thea   

Vissza az elejére Go down
 
Mark & Thea
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Információk :: Karakterek :: Lezárt Játékok-
Ugrás: