Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Lily and Regulus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Lily and Regulus   Szer. 4 Márc. 2015 - 10:29


Lily & Regulus


"egy titok?"


Kicsit álomkórosan járom a folyosókat, lassan mindenki a hálókörletébe kéne parancsolnom, de hogy őszinte legyek önmagamhoz semmi kedvem szabályszegő gyerekekre rászólni. Az alagsor folyosóin amúgy is mindig sötét van, alig jön be természetes fény. Viszont most teljesen hipnotizálva bámulom a fáklyák játszotta fénnyel. Csak arra tudok gondolni, hogy ha vége a "műszakomnak "  a prefektusi fürdőbe kipihenem a napot. De az még odébb van. Csalódottan sóhajtok a gondolatra. Az egyik szintén hetedéves mardekáros akivel sokszor szoktam látni Perselust, de nem tudok róla semmit, elmegy előttem, és jól megmér. Csak fintorgok rá, legszivesebben a középső ujjammal viszonoznám a nem éppen jóleső tekintetét magamon. Legszivesebben kihasználva prefektusi képességeimet, megszivatnám, pontot levonva küldeném a hálótermébe, de sajnos én nem az a fajta vagyok, aki kihasználja helyzetét. Még egy darabig bámulom a fáklyákat, utálom mikor rám esik az alagsori részleg. Bezzeg Remusnak a tornyok jutottak, ott mi vagyunk meg a hollóhátosok. Miért nekem jutnak mindig a kigyók? meghallok pár hangot mögöttem. Körbe nézek, de a sorok másik feléből jön, ahol nem láthatom az arcokat. Megvonom a vállamat, de mikor a "nagyúr" nevet hallom, kicsit oldalra osonok, hogy jobban halljam őket. Nem tudom hányan lehetnek, ahhoz kétség sem férhet, hogy minimum ketten. Mondjuk rossz májúan a mardekárosokból kinézem, hogy magukkal beszélgetnek. Viszont még azt sem tudom, hogy mardekáros diákokról van szó. Viszont mást még nem hallottam a nagyúrral beszélgetni. Alig hallok valamit, nagyon halkan beszélgetnek. Nem akarok közelebb menni, mert lebukom.
_____________________________________________________________
Words: nem számolok ♣ Music: Smells Like Teen SpiritNote: kezdésnek remélem megfelel Very Happy

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily and Regulus   Kedd 10 Márc. 2015 - 20:53

Regulus + Lily
Jó fél órával elmúlt már a lefekvési idő, mikor a hálótermeinkbe kellett volna vonuljunk. Mit nem adtam volna érte ezekben a percekben, hogy valóban ott lehessek... Bellatrix Black és Lucius Malfoy azonban úgy rendelkezett, hogy egyeztetnem kell velük bizalmas ügyekben. Ezt nyilván megtiszteltetésnek kellett volna vegyem, de nem ment. Rögtön görcsbe rándult a gyomrom, mikor elkaptak a klubhelyiségben, és tettek egy halvány, mégis félreérthetetlen utalást, hogy azonnal velük kell menjek. Hármunkon kívül még néhány fiatalabb mardekáros fiú is érkezett. Bellatrix és Lucius felvázolták a lényeget, majd az én gondjaimra bízták a csapatot. Úgy álltam ott, mint akit leforráztak. Mégis mit kéne kezdjek fél tudatnyi emberrel, minde instrukció nélkül? A bizonytalanságom ellenére igyekeztem összeszedni magam, és úgy felfogni a helyzetet, hogy tulajdonképpen mondhatok bármit, ők azt fogják elfogadni, hiszen a halálfalók sorában messze felettük állok. Ők legalábbis ezt hiszik. Mikor ezzel megnyugtattam magam, már-már magabiztosan kezdtem beszélni. Nagyjából ugyanazt ismételtem el, amit már Luciuséktól is hallottak, csak egy kicsit bővebben kifejtve és emberközelibben. Aztán hagytam nekik, hogy kérdéseket tegyenek fel, és tettetett határozottsággal valamint magabiztossággal felelgettem. Már rég felesleges szócséplésnek éreztem az egészet, mikor még mindig kérdeztek és még mindig kérdeztek, de ostobábbnál ostobább dolgokat. Hirtelen jutott eszembe, hogy miért is vagyok velük ilyen kedves és megértő? Luciusék is milyen bunkón itthagyták őket. Ezek a kis senkik azt tartják maguknál feljebbvalónak, aki úgy viselkedik, mintha az lenne. Azokra néznek fel, akik lekezelőek velük... Ettől kezdve egyre kurtábban és gorombábban válaszoltam a kérdésekre, nem rejtve véka alá a véleményem, milyen tudatlannak és gyerekesbek tartom őket. A hatás minden várakozásomat felülmúlta: ahogy egyre otrombábban viselkedtem velük, úgy szelidültek kezesbáránnyá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily and Regulus   Szer. 11 Márc. 2015 - 10:59


Lily & Regulus


"egy titok?"


Sajnos semmit nem tudok kivenni a beszélgetésből, csak szó foszlányokat, ami igen csak idegesít. Viszont tekintve, hogy az alagsorban vagyunk és a nagyúr neve többször is felmerült, kétség sem fér hozzá, hogy mardekárosokról van szó, és bizonyára nem a leckét beszélik meg. Mély levegőt veszek, majd " véletlen " befordulok a sarkon, és neki megyek a szélén lévő embernek, aki nem más mint Regulus. Miért is lepődnék meg? Viszont nagyobb fogásban reménykedtem, mondjuk Lucius. Őt már többször kapnám el takarodó idő után, és azt hiszem már jogos lett volna egy büntető munka kiadása. Nem kicsinyességből, vagy bosszúból, rosszindulatból. Hanem addig se tudna segíteni a nagyúrnak.
Kérdőn tekintek végig a díszes társaságon. Az egyik kis mitugrász talán 4. évfolyamos lehet tippem szerint, végig mér undorodó fejjel. Én se nézek szebben vissza rá. Látom rajta, alig tudja vissza fogni magát, hogy minimum egy sárvérűt ne köpjön felém. Egy másik megkérdezi mi a fenét keresek itt. Erre csak kihúzom magam, mert ezek szerint szemüvegre lenne szüksége, hisz nem látja a prefektusi jelvényemet.
- Ezt inkább én kérdezném tőletek. Ha csak nem akartok büntetőm munkát végezni, mert már a serlegek eléggé porosak, menjetek a hálókörletetekbe. - nem szeretem kihasználni a "hatalmamat" mindig kínosan érint így beszélni a diákokkal, viszont a mardekárosokkal... komolyan kész élmény. Főleg az az arckifejezésért éri meg, amit az egyik arca torzul el. Mintha ezernyi szót akarna rám ordítani de vissza fogja magát, és már szinte hasonlít egy hörcsöghöz. Ezen kicsit elmosolyodom, de persze az egyik neki megy a vállamnak, amitől meginoglok egy kicsit. Mikor Regulus is menne, a mellkasára teszem a kezemet.
- Egy percre... - tudom, hogy nem lesz az ínyére, hogy megállítom, de szeretnék vele beszélni. Megvárom amíg mindegyik eltűnik. - Mi volt ez a csoportos suttogás. Biztos nem az átváltoztatástant beszéltétek meg... - nem tudom ebbe Regulus hogy került bele, de Sirius öccse, és ha segíthetek mindent megpróbálok. Különben is már volt egy kis kalandunk együtt és nem tipikus halálfaló palántának nézem. Nem akarom hogy az legyen, hogy ezzel fájdalmat okozna Siriusnak.

_____________________________________________________________
Words: nem számolok ♣ Music: Smells Like Teen SpiritNote: remélem elmegy ^^♣

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily and Regulus   Szer. 18 Márc. 2015 - 22:24

Regulus + Lily
Evans megjelenése megzavarta kibontakozóban lévő előadásomat. Sokkal inkább színészi előadás volt, de ezt senkinek nem szükséges tudnia. A fenyegetése nem ért váratlanul, hisz mi mást várhatnék egy griffendéles prefektustól? A megzavarás ellenére felbukkanását felszabadításként éltem meg. De úgy határoztam, a döntő pillanatban semmiképpen sem engedhetem összeomlani gondosan kiépítgetett tekintélyemet a srácok szemében. Mikor Evans megpróválta elhessegetni őket, intettem nekik, hogy ne menjenek sehová. Felháborodottan, lesajnálóan néztem rájuk. - Megijedtetek egy lánytól?! - Ezúttal szándékosan nem a sárvérű jelzőt használtam, pedig az jött volna automatikusan a nyelvemre. - Elég megfenyegetni titeket azzal, hogy serlegeket kell pucolnotok?! Hol vagyok, az óvodában? És ti akartok a Nagyúr szolgálatába állni?... Ez nem játék! Taknyos kölykök vagytok! - Undorodva beszéltem velük, hogy minél kevesebbnek érezzék magukat. Mikor tétován elindultak vissza felénk, rájukförmedtem. - Vissza ne gyertek! Takarodjatok a szemem elől! Takarodjatok! - Szégyenteljesen elhúzták a csíkot. Rettenetesen élveztem frissen megtapasztalt hatalmamat, és eszemben sem volt kiengedni a kezemből. Ez volt az első pillanat, mikor tetszett, hogy a halálfalók közé tartozhatok. Máris vad tervek körvonalazódtak a fejemben, hogy miképpen kéne kiépítenem kiskirályságomat a legfiatalabb halálfalójelöltek körében. Még soha nem éreztem magam ilyen magabiztosnak, ha a halálfalók jutottak eszembe.
Evans felé fordultam, ahogy megszólított. A fiúk felé mutatott dühömnek már nyoma sem volt. Vidáman néztem a szemébe. - Esti őrjárat? Nem unod még? - Biztos voltam benne, hogy hallott részleteket a beszélgetésből, így egyetlen pillanatnyi mérlegelés után meg is született a stratégiám. - Ők itt a második generáció legifjabb képviselői. Rendszeres kiképzésben fognak részt venni, hogy mire elballagnak, méltóak legyenek a Sötét Jegyre és a Halálfaló névre. - Emelt fővel, már-már büszkén ejtettem ki ezeket a szavakat. - Én fogom felkészíteni őket ebben a két évben. Egész nyáron erre a feladatra készített fel az apám; minden egyes nap nyolc órán keresztül edzett. - Ugyan tényleg sokat tanított az apám, de ez a kijelentés mégsem volt igaz abban a formában, ahogy elhangzott. - Holnap este lesz az első próbatételük a Szellemszálláson. - Ez már szemenszedett hazugság volt, de szemrebbenés nélkül közöltem Evansszal. Hadd gyanakodjon. Talán még nyomozni is fog utánunk holnap este, ki tudja. Hogy röhögnék! - Egy utolsó csürhe. Meg fog gyűlni velük a bajom. - Megcsóváltam a fejem. Ma este formában voltam: ez is olyan remek színészi alakítás volt, mint amit a kis taknyosok csodálhattak meg az imént.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily and Regulus   Kedd 24 Márc. 2015 - 12:00


Lily & Regulus


"egy titok?"


Onnantól kezdve, hogy felfedem magam, csak pislogok Regulus felé. Ahogy beszél a gyerekekkel, és nyíltan beszél a nagyúrról. Komolyan sokkol a helyzet. Meg se tudok szólalni nagyon csak nézek rájuk. Mikor bunkó módon, mardekorosoktól megszokottan távoznak, még mindig elképedve nézek Regulusra.
- Ez meg mi a fene volt! Komolyan gyerekeket toborozol az iskola falain belül a "nagyúrnak ???"   - suttogva kiabálásnak lettem nagy mestere. Próbálok lehiggadni, de ez nem igazán az a pillanat mikor sikerülni is fog. Legszívesebben karon ragadnám és vinném is Dumbledorehoz. Ezt kéne tennem, mert ez a helyes. Helyette csak állok és figyelek rá.
- Igen esti őrjárat, mivel prefektus vagyok, ez a dolgom.  - nézek rá, és az agyam csak jár, hogy mit kéne tennem, mondanom mi lenne a helyes. Végig az van bennem hogy Sirius öccse, de nincsenek a legjobb viszonyban. De még is testvérek nem köphetem be. Azért csak jelent neki valamit, és nem én akarok lenni a spicli, főleg hogy James és köztem kezdenek jól alakulni a dolgok, és már Sirius is egész jó barátommá válik. Majd próbálom felfogni a szónoklatát, második generáció, sötét jegy, halálfaló. Nem tudom elhinni. Átmosták az agyát? Mi folyik itt? Majd hogy ő fogja őket felkészíteni. Erre megrázom a fejemet, mintha meg se hallottam volna, nem akarom meghallani.
- Téged erre kényszerítenek? Fenyegetnek valamivel? Regulus ha bajban vagy, Dumbledore segíthet, nem kell ezt csinálnod. - tör ki belőlem, bár legbelül tudom, hogy szó sincs ilyesmiről. Csak szeretném ha erről lenne szó. Komolyan megrémiszt. Azt se értem igazán miért mondja ezt el mind nekem. Mi történik ? Hát komolyan mostanában nagyon sok furcsa dolog történik, főleg ebben az évben, de erre ma nem számítottam. Mély levegőt veszek, össze kell szednem magamat, tisztán kell gondolkodnom. Aztán említi a szellemszállást, és a szivem dobban egy nagyot.
- Oda több okból kifolyólag se tudtok menni, szóval meg se próbáljátok. És különben is miért árulod ezt el mind nekem? Lehet az első dolgom az lesz, hogy rohanok McGalagonyhoz vagy egyenesen Dumblesorehoz. Miért csinálod ezt ? Nem értelek..   - tényleg nem értem, ez az egész szitu egy merő zagyvaság, amiből nem tudok józanon kibújni. Világosan akarok látni, de egyenlőre semmi esélyem rá.

_____________________________________________________________
Words: nem számolok ♣ Music: Smells Like Teen SpiritNote: remélem elmegy ^^♣

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily and Regulus   Csüt. 23 Ápr. 2015 - 22:03

Regulus + Lily
- Igen, Evans, egészen jól látod a helyzetet, éppen azt teszem - feleltem kedvesen mosolyogva rá, kedélyesen és lazán. Tudtam, hogy nem fog Dumbledore-hoz vinni, vagy ha netán mégis, az öregtől akkor sem kapnék semmi komoly büntetést, csak megpróbálna jobb belátásra bírni. Mikor Lily éppen az igazgató segítségét ajánlgatja, majdnem fel kell nevessek. - Nem kell az öreg segítsége. Mit tud ő a Nagyúrhoz képest? Nem, nem kell a segítsége, remekül érzem magam nélküle is. Nem fenyegetnek semmivel. - Valóban nem volt szó ilyesmiről. Aztán hogy mennyire önszántamból vagyok benne vagy mennyire nem, az megint egy egészen másik kérdés. De nem fenyegetnek, tehát még csak hazudnom sem kellett. Ez tökéletesen megnyugtatta az amúgy sem épp forrongó lelkiismeretemet. Ha Evans szemébe hazudnék, akkor sem éreznék semmi kellemetlent. Egy Dumnledore-mániás sárvérű. Bár annyira már becsülöm, hogy legalább ez utóbbit ne vágjam a fejéhez.
A Szellemszállást persze csak most találtam ki, de ragaszkodni fogok a kimondott szavaimhoz. Rögtönöztem egy igen meggyőző magyarázatot. - Ezt pedig igazán egyszerű megérteni, kis évfolyamelső. - Gúnyosan beszéltem vele ugyan, de minden rosszindulat nélkül. - Megnézzük, mennyire vagy Dumbledore csicskása. Ha holnap megjelensz a Szellemszálláson, talán nem is leszünk ott. De az is ugyanennyire lehetséges, hogy megölünk. Ha Dumbledore-t és az összes kis barátját odacsődíted, talán nem is leszünk ott, és nagyon beégsz. De az is ugyanennyire lehetséges, hogy minden halálfaló lesben fog állni, és lemészároljuk az egész bagázst. Ha viszont nem teszel semmit és nem is szólsz senkinek... Nos, akkor mindenki igazán jól jár. - Szándékosan ködösítettem.
Persze én nem tartottam számon, hogy éjjel telihold lesz. Mégis miért kellett volna tudnom? Számomra ez egy olyan mellékes információ, aminek legfeljebb asztronómia órán veszem hasznát, de akkor sem igazán.   -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily and Regulus   Szomb. 25 Ápr. 2015 - 10:18


Lily & Regulus


"egy titok?"


Érthetetlenül állok az egészhez. Aggódva nézek Regulusra. Oké, hogy a Black család nem a jó indulatáról, és Dumbledore iránti szeretetéről híres, de merlinre ő csak egy gyerek. Feszült vagyok, és ideges, ebből próbálok semmit kimutatni. Nem tudom mit tegyek, jó belátásra bírjam? Tudnám egyáltalán? Szóljak valakinek ? Ha igen kinek? Siriusnak, McGalagonynak, Dumbledorenak ? Azt hiszem igen kellemetlen helyzetbe kerültem. Miközben beszél ledöbbenve nézek rá. Elsőnek nem tudom mit tudnék mondani, mi lenne ilyenkor a jó dolog.
- Hidd el nem véletlenül fél a "nagyúr" Dumbledore professzortól.   - az hogy nem fenyegetik semmivel, valahogy elhiszem, de valami akkor is van a háttérbe, lennie kell. Komolyan úgy beszél mint akin agymosást végeztek. Lehet az imperius alatt áll ? Az pedig nem vicc, de ezzel se állíthatok senkihez, amíg nincs rá bizonyitékom.
- És még is mit kapsz a "nagyúrtól" cserébe a szolgálataidért? Valamit biztos, ha ennyire hűséges vagy hozzá, és még ezt is megteszed neki.   - úgy érzem ki kell puhatalóznom mi folyik itt. Ha bajban van segiteni kell rajta. Viszont erre bizonyitékot kell szereznem. - Halálfalónak ígér? Vagy már az vagy?  - kérdezem őszinte érdeklődéssel, próbálok minden idegességet kiszűrni a hangomból. Viszont mikor a szellemszállás került témába a gyomrom egy kettőre görcsbe rándul. Mély levegőt veszek, megpróbálom össze szedni magamat, egy normális és hihető válasz reményében.
- Engem tesztelsz? Komolyan? És ez neked mire is jó ? Természetesen Dumbledorehoz vagyok hű, és minden erőmmel harcolok a "nagyúr" és a halálfalók ellen ahogy tudok. És ha ezzel segítek bárhogy is hogy lebuktassak kiskorúakkal teli " átnevelést ", akkor igen kockáztatni fogok. És nem ismersz eléggé ha azt hiszed mást is veszélybe sodornék ezzel. Természetesen egyedül járnék utána. - és ezt komolyan gondolom. Több okom is van rá, hogy ezt tegyem. Több okom van arra, hogy tudjam valóban a szellemszálláson lesznek e. A barátom Remus az egyik oka, a másik hogy gyerekek halálfalóvá neveléséről beszélünk! Sötét mágia gyakorlásáról, és később az emberek kínzására, ölésére nevelni őket. Ez még csapdának , és viccnek is rossz, és valóban képes vagyok utána járni. Komolyan nézek a szemébe, hogy ezzel nyomatékosítsam, hogy komolyan gondolom.
_____________________________________________________________
Words: nem számolok ♣ Music: Smells Like Teen SpiritNote: remélem elmegy ^^♣

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily and Regulus   Vas. 26 Ápr. 2015 - 13:16

Regulus + Lily
Bólintottam, mint aki elfogadja a kihívást. - Rendben van. Akkor találkozunk este a Szellemszálláson. - Természetesen én nem leszek ott, ahogy senki más sem a kis csapatomból. A kicsi Evans pedig nem fogja kialudni magát az éjjel. Hogy mi várja majd a Szellemszálláson, arról nekem fogalmam sem volt. Úgy képzeltem, hogy órákig bolyong majd egyedül, aztán értetlenül visszajön a kastélyba.
- A Nagyúr nem fél Dumbledore-tól. Ezt csak azok találták ki a maguk megnyugtatására, akik az öreg talárja szegélyébe kapaszkodva keresnek menedéket. Ahogy te is. - Nem kedveltem az igazgatót, az egész halálfaló-ügytől függetlenül sem. Tenyérbemászóan kedvesnek találtam, aki nagy kegyesenleereszkedik másokhoz, hogy életviteli tanácsokkal lássa el őket hatalmas életbölcsességéből adódóan. Még jó, hogy nem gügyög mindenkivel...
A feltételezésre, hogy esetleg halálfaló vagyok, felé nyújtottam a bal karomat. Úgy fordítottam, hogy a karom belseje nézzen felfelé. - Húzd fel a pulóver ujját, és győződj meg róla a saját szemeddel. - Rezzenéstelen arccal néztem a szemébe, és mozdulatlanul tartottam felé a karom. Ha felhúzza a ruha ujját, maga is meggyőződhet róla, hogy nem viselem a jegyet. - Nem azért követjük a Nagyúrt, mert valamiféle jutalmat remélünk. Azért követjük, mert egyetértünk vele, és mert ő a legerősebb; méltó arra, hogy úr legyen minden és mindenki fölött. - Ó, ha erről valóban ennyire meg lettem volna győződve! Legalább olyan pozícióban lennék, mint Bellatrix, és legalább annyira élvezném is a hatalmamat. - Amit teszek, nem szívesség. A szent célért küzdeni nem fáradság. Élvezem azt, amit csinálok. Erre tettem föl az életem. - A szüleim erre tették föl az életem.   -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily and Regulus   Hétf. 27 Ápr. 2015 - 11:32


Lily & Regulus


"egy titok?"


Úgy érzem magam mintha szó szerint a falnak beszélnék, bár a Roxfortba van mikor válaszolnak is, így ez nem éppen jó hasonlat. A kiakadásomra csupán annyi reakciót kapok, hogy ott találkozunk. Közbe figyelem minden vonását, valamiért van egy érzésem, hogy nem lesznek ott. Nem tudom megmondani, talán a pókösztön, de egy próbát megér, majd hogy meglessem. Nem fogok ott kukkolni az egyik sarokba várni őket. Prefektusi teendőim közé beletartozik a járőrözés akár éjszaka is, csak most kis kitérővel. Nem nagyon villanyoz fel a gondolat, nem éppen a kedvenc nővényem a fúriafűz. Végülis ha nem a halálfalók, majd az a fa végez velem. Csak nézek rá hitetlenül,
- Egyáltalán miért mondod el mind ezt nekem? Komolyan nem értem mi folyik itt. - folyamatosan kattognak a fogas kerekek, de akkor se tudok rájönni. Lehet mert már késő van, vagy egyszerűen nem tudok minden embert megérteni, ami eléggé idegesítő számomra. Kihívás, az tény. Arra, hogy a "Nagyúr" nem fél Dumbledore-tól csak elnevetem magam, kissé vicces a gondolat.
- Ugyan Regulus, ha valami biztos vele kapcsolatban, az ez. Mindenki fél valamitől, még ő is. Nem hiába rejtőzik, és küldi csupán a csatlósait. És az a világ leggyávább húzása, hogy gyereket toborozz...  Nem menedéket keresünk, de ezzel az erővel ezt simán rólatok is elmondható. - Kellemetlen ez a beszélgetés, de jó lenne ha tudnék rá hatni. Beszéltünk már, és tudom hogy van benne jó, láttam. Csupán mint Severus viszi őt is az ár, na meg Lucius. Elkeserítő a világnézetük, komolyan nem tudom felfogni. Meglepődöm, mikor felajánlja, hogy nézzem meg a karját, elsőnek nem is tudom mit akar vele, majd a friss emlék előbukkan. Jameset és engem megtámadtak Roxmortsba, és egy tetoválás éktelenkedett a támadónk karján. Dumbledore elmondta nekünk, az a sötét jegy, amit megkap minden halálfaló. Most hogy eszembe jut kirázz a hideg, és remegő kézzel nézem meg Regulus kezét. Megkönnyebbülten felsóhajtok.
-Még nem késő! Nem bélyegzett meg, legyen eszed! Beszélj Siriussal, biztos kitaláltok valamit, vagy ha én nem ő biztos jó belátásra tud téged bírni. Tudok a családodról, de látod hogy kilehet válni belőle.   - mivel itt áll, beszél velem, nincs rajta a jegy, és ezt meg is mutatja nekem, arra kell jutnom, hogy nem kötelezte el magát, csupán össze van zavarodva. Segíteni akarok neki!
- Egyet értesz vele ??  - na ez az a pillanat mikor kiakadok. Közelebb megyek hozzá, már szinte kínosan, de nem akarok kiabálni. - Egyet értesz, hogy ártatlanokat kell megölni, a tiszta vér érdekében? Nincs olyan hogy tiszta vér, az ritka, mindenki fél, vagy negyedvér, ha alaposan belevetnétek magatokat a családfákba. Tiszta vérű mágus tudod mennyi van? Körülbelül öten ha élnétek a háború után, ha nem kevesebben! Még maga vol.... a nagyúr se az! Nem szavahihető!  - nagyon belemélyedtem ebbe a témába, mint mugli születésű első számú célpont vagyok, de mindig is érdekeltek a vérvonalak, igy utána jártam a dolgoknak, így nagy hülyeséget nem beszélek.  - És ha megöltetek minden muglit? És olyan aranyvérűeket akik ellenállnak? Akkor mi lesz ? Családi vacsi a nagyúrral minden este? Gondolj már bele kicsit jobban! - tudom a hangom kissé erélyesebb a kelleténél, de próbálok rá hatni. Tudom hogy még nem kötelezte el magát, és még van remény.
_____________________________________________________________
Words: nem számolok ♣ Music: Smells Like Teen SpiritNote: remélem elmegy ^^♣

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily and Regulus   Szer. 3 Jún. 2015 - 19:55

Regulus + Lily
Vidám mosollyal széttártam a karom. - Miért csinálnék titkot belőle? A Nagyúr úgyis hamarosan átveszi az irányítást az egész varázsvilág fölött. A győztes oldalom fogok állni. Egyébként pedig, már meg ne haragudj, de nem kifejezetten izgat, hogy mit gondolsz rólam. - Barátságosan, mondhatni vidáman beszéltem vele. Tulajdonképpen bírtam Evanst, de a véleménye tényleg nem izgatott. Úgy mosolyodtam el, mint valaki, aki valami olyan titkos tudás birtokosa, amit a másik nem ismer. - Gyáva dolog volna gyerekeket toborozni? Olyan kis lelkesek, hisz láthattad... - A hangomból egyértelműen érződött, hogy iróniával mondtam ki ezeket a szavakat. Én sem képzeltem, hogy lelkesek volnának a srácok, de valamiért mégiscsak jelentkeztek, nem mi válogattuk ki őket. Kényszerről szó sincs. A mi irányunkból legalábbis biztos nem.
Ahogy Evans remegő kézzel húzzta fel a pulóverem ujját, majd látványosan megkönnyebbült, felnevettem. A vigyor azonban rögtön lefagyott az arcomról, ahogy Siriust hozta szóba. - Azt hiszed, ismered Siriust, mi? Legalább annyira utál engem, amennyire én őt. Elhiheted, hogy nem ő lesz az, aki meggyőz a nézetem helytelenségéről. Különben pedig megásta a saját sírját azzal, hogy kitagadtatta magát. Talán megfeledkeztél róla, de már nem vagyunk testvérek. - Konokul álltam a tekintetét. - Nincs olyan, hogy tiszta vér? Nincs olyan, hogy ártatlan! - vágtam rá. - Azt pedig, hogy a Nagyúr szavahihető-e avagy sem, hadd ne te döntsd el - feleltem a vádaskodására. A hangneme a legkevésbé sem zavart. Hozzá voltam szokva, hogy ordítsanak velem. Csak összevontam a szemöldököm és elkomorult az arcom. - Hogy mi lesz azután? Nem mindegy az neked? Te úgysem fogod túlélni a háborút. - Ez egy kicsit erős volt, ezt én is éreztem. De már le akartam állítani. Nem akartam az érveit hallgatni, mert nem voltam biztos benne, hogy esetleg nincs igaza. Nagyon határozottan védtem a Sötét Nagyúr elveit, ahogy mindig is tettem, de valójában nem éreztem őket magaménak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily and Regulus   Csüt. 4 Jún. 2015 - 11:59


Lily & Regulus


"egy titok?"


Regulus kissé megijeszt. Fura lett, valami nem stimmel vele. Beszéltem már vele, volt kis kalandunk, és akkor is tudtam hogy nem olyan mint Sirius, de most valami más van. Lehet ezért is húzom fel magam rajta. - Azt rögtön gondoltam,hogy nem nagyon érdekel téged hogy mit gondolok. Ne aggódj ekkora hülye még nem vagyok. Abban az egyben vagyok az, hogy látom az emberekben a jót,ha még magukban észre se veszik. És szerintem benned benned van, csak épp rossz hatások alatt vagy. És tehetsz erre egy gúnyos megjegyzést, nem nagyon izgat. Csak gondoltam elmondom. - tényleg nem várom el, hogy erre is kedvesen reagáljon, csak szerettem volna ezt tudatni vele. Még ha hangosan nem, de gondolom fejben azért átfut a fején, még egy pillanatra is a gondolat, hogy igazam van. És ha igen az már egy kis haladás. Egyszerűen számomra mindig képtelenség felfogni, hogy valaki ennyire főleg ilyen fiatalon, saját gondolatai szerint a nagyúr mellé álljon. Tulajdonképpen ez nagyrészt a családról is szól, nyilván azt követi a gyerek, amit a szülők tartanak jónak. Lehet ha én is egy aranyvérű, voldemorthű családban nevelkedtem volna, lehetséges hogy én is a mardekárba járnék, és én is toboroznék. Bár én úgy vélem megvan annyira az önálló akaratom, és nézeteim mint Siriusnak, hogy fellázadjak ez ellen. Most hogy nézem Regulust, mint akinek át van mosva az agya, nem is értem Siriusnak mind ehhez hogy volt ereje.
- Igen eléggé gyáva dolognak tartom. A gyerekek még befolyásolhatóak, keresik önmagukat. És gyáva az, hogy így viszitek bele őket. Más házból is vannak lelkes jelentkezők, vagy csak a kígyók ilyen lelkesen? - jegyzem meg csípősen. Hogy miért érdekel ez? Több szempontból is. Az egyik az, hogy meddig terjedhet a nagyúr hatalma, és kiket tud megfélemlíteni. Hisz más házakban is van nem egy aranyvérű arisztokrata, és azoknak a többsége szokott egyetérteni azzal, hogy le a sárvérűekkel. Másik dolog az, hogy pont ellenünk toborzunk éppen embereket, a titkos párbajszakkörünkre, hogy ellenük tudjuk megvédeni magunkat. Tudnom kéne mennyire kéne vigyáznom a többi ház embereivel. Bár már most kissé aggódom ez miatt, lehet már benn is van olyan akiben nem kéne megbízni. Ez egyre bonyolultabb és ijesztőbb lesz. Mikor Siriust hozza témába, még idegesebb leszek, hisz egyik jó barátomról van szó, és minden tiszteletem az övé, hogy benne volt annyira erő, hogy nem hagyta magát befolyásolni. Csak összehúzott szemöldökkel hallgatom a bátyjáról szóló monológját. Egyáltalán nem tetszik, ahogy beszél róla. Nekem is van nővérem, én se vagyok jóba vele, ami azt illeti ugyan úgy viselkedik velem, ahogy Regulus Siriussal. Semmibe vesz, mintha nem is léteznék. Így nagyon is átérzem ezt a helyzetet. - És ez mind a te véleményed vagy a szüleiddé?   - jegyzem meg első körben eléggé csípősen.  - Sirius nem utál, és ha kérnél tőle bármily fajta segítséget azonnal menne. Te nem ismered a saját bátyádat. Az igazit legalábbis egészen biztosan nem.   - nem tudom van e bármi esélye is jobb belátásra bírni, főleg mert egyre inkább felbosszant, és a hangerőm is abban az ütembe növekedik. De én mindent megpróbálok, hisz nem hagyott még faképnél, hanem itt áll és beszélget. Ezt már én haladásnak tekintem.  - Nincs olyan, hogy ártatlan, ebben igazad van. De nem nektek kell eldönteni ki érdemli meg az életet, és ki nem. Nem vagytok istenek.    -ezt soha nem értettem hogy meri magát bárki is a többi ember fölé helyezni. Sosem mondtam még ki hangosan de nagyon gyávának találom voldemortot és szánalmasnak. Fél, és ezért akar nagyobb hatalmat, és ezért veszi körbe magát a halálfalókkal. Félve megnéztem Regulus karját, mivel nincs rajta a sötét jegy úgy gondolom, még mindig megvan az a kiskapu, hogy ki lehet ebből rántani. Viszont nem tudom ezt hogy tegyem. Nem akarok bekavarni, és ha beszélek Siriussal igenis bekavarok nem kicsit. Lehet mással kéne, de kivel ?  A nagyúr szavahihetőségén csupán elmosolyodom, sajnálom hogy ezek a emberek mind ennyire félre vannak vezetve. A következő szúrása eléggé szíven talált. De csak elmosolyodom. - De legalább én olyasmiért áldozom az életemet, amiért érdemes volt. A barátaimért.  És lehet meghalok, de akkor is az én oldalam fog győzni, és már ezért megérte.    - mindig úgy tartottam, ha meg kell halnom akkor olyan valakiért halljak meg akit szeretek. Akkor volt értelme.

_____________________________________________________________
Words: nem számolok ♣ Music: Smells Like Teen SpiritNote: remélem elmegy ^^♣

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily and Regulus   Vas. 5 Júl. 2015 - 3:35

Regulus + Lily
Hiába próbáltam teljesen kizárni a fejemből a szavait, mégis elgondolkodtattak. Nem ő ültette el bennem a kételyt - az mindig bennem volt. Ő csak tömi a fejem ezzel a sok hülyeséggel. Ez a helyzet most nekem rossz, ennyit éreztem biztosan. Hogy azért rossz, mert Evans ostoba kioktatása zavar, vagy konkrétan az, hogy elbizonytalanít a hitemben, nem tudtam volna megmondani. Nem is gondolkoztam rajta, nem is tudatosult bennem, mit érzek valójában. De abban biztos voltam, hogy nem tetszik, amit mond. Ergo nem lehet igaza. Mert én így vélem logikusnak. - Úgy beszélsz, mint Dumbledore. - Csak ennyit fűztem hozzá a szavaihoz, ezt pedig nyilván nem bóknak szántam. Még akkor sem, ha szerinte egy cseppet sem sértő, ha ahhoz a vén bolondhoz hasonlítom. Az én számból ez súlyos sértés. - Igen, a gyerekek keresik önmagukat, és úgy tűnik, ezek a gyerekek ezekben a nézetekben találtak önmagukra. Tizenöt évesen már minden fiatalban meg kell legyen az a képesség, hogy azt tudja mondani, nem. Ők azt mondták, igen. Érzed a különbséget? Nem hétéveseket toborzok, Evans. Nálad egy-két évvel fiatalabbakat. - Meg három-négy évvel fiatalabbakat, de erről neki nem kell tudnia. - Emlékezz csak vissza, mennyire tartottad magad gyereknek tizenöt évesen! Nem soroltad magad a hétévesek közé, igaz? Látod, erről beszélek. El kell fogadnod, hogy ők is szinte már felnőttek. Vagyis nem muszáj elfogadnod, de attól még úgy van. A saját dolgodat könnyíted meg vele, ha belátod, de felőlem azt gondolhatsz, amit csak akarsz. - Ha tényleg nem érdekelne, mit gondol, valószínűleg már réges-rég faképnél hagytam volna, de csak miután halálosan megfenyegettem, hogy a hallottakról egy szót sem szólhat senkinek. Mégis itt beszélgetünk. A kérdésére kísérteties mosollyal válaszoltam. - Mardekár dicső háza az, ahonnan a legtöbben belátják, mi a helyes út. De mentségetekre legyen mondva, azért a többi házban is akad egy-két okosabb diák, akinek erre húz a szíve. Nagy kár értük, hogy a ti házaitokban kell rohadjanak a magadfajták mellett. - A sértést szinte csak megszokásból szúrtam oda a mondat végére, valójában nem volt éle. Persze az ő szemszögéből ez tűnhet máshogy.
Ahogy Siriusról beszél, az nagyon fel tud húzni. A szemében Sirius egy szent. Egy bálvány. A befolyásolhatatlan jóság mintapéldánya. Csakhogy Sirius nem ilyen. - Kettőnk közül én éltem tíz évig együtt Siriusszal. Egy kicsit talán jobban ismerem, mint te. Hiába mondod, hogy évek óta nem beszélünk, hiába vágod a fejemhez, hogy én utasítom el őt, egyáltalán nincs igazad. Azt javaslom, ne szólj bele olyan dolgokba, amikről fogalmad sincs. Nem látsz bele abba, mi van köztünk. Vagy semmit nem tudsz, vagy azt tudod, amit Sirius bemesélt neked. Csakhogy Sirius hazudik. De igen, hazudik. Tudom, hogy a barátod és tudom, hogy elfogult vagy vele szemben. Gondolom nem akarod azt hinni róla, hogy hazudott neked, pedig nyilvánvalóan ez történt. Biztos nem fogsz hinni nekem, tulajdonképpen nem is várom, hogy higgy, de azért elmondom, hogy is volt ez valójában. Hátha elgondolkozol rajta, hogy a csodálatos Sirius barátod talán nem is olyan ártatlan, mint amilyennek látni szeretnéd. - Rövid szünetet tartottam, és az arcát figyeltem közben. - Kiskoromban rajongtam Siriusért. Ő volt a szememben a nagy bátty, mindenben őt próbáltam utánozni és követni. Szerinted jó néven vette? Nem, a legkevésbé sem. Mindig elkergetett és kicsúfolt. Erre lehet azt mondani, hogy gyermekkori sérelmekkel próbálom alátámasztani, miért is nem közeledem hozzá most, de bármily meglepő is, én próbáltam békét kötni vele, nem is egyszer. A Roxfort előtt szimplán elkergetett, azóta viszont mindig kéznél van neki a kedvenc ütőkártyája: te mardekáros vagy, te olyan vagy, mint a szüleink. És ezt persze még sértések hosszú sora követte minden alkalommal. Szerinted mit kellett volna tegyek eközben, mosolyogva bólogassak? Persze, hogy én is kifakadtam! Ez pedig csak olaj volt a tűzre, hogy a legcifrábbaknak is elszidjon. Ezek után talán érthető, miért nem érzek kedvet magamban ahhoz, hogy kedvesen közeledjek hozzá. Nem fogom békésen és szeretettel tűrni, hogy minduntalan a sárga földig alázzon. Megutáltam, hát hogy a fenébe ne? Most pedig neki már nagyon kényelmes azzal takarózni, hogy én mennyire utálom őt. Igen, ha ez volt a cél (és nagyon úgy tűnik), akkor sikerült elérnie. Úgyhogy most én vagyok a gonosz öccs, hidd csak el nyugodtan te is, hisz Sirius jólelkű, Sirius ártatlan, Sirius egy szent. - Mire az utolsó mondathoz értem, a hangomból szinte fröcsögött a gúny. De még így is kevesebb volt benne a gúny, mint a keserűség. Érződnie kellett, milyen őszinte vagyok és milyen fájdalmasan érint mindaz, ami történt. Mert ez történt, ez az igazság.
Mikor újból a halálfalókra terelődik a szó, valamivel nyugodtabb leszek. Az a téma is frusztrál, nem is kevéssé, de még mindig kellemesebben érint, mint a bátyámról lelkizni. - Ha az oroszlán megeszi az antilopot, mit mondasz? Gonosz oroszlán? Azért ölt, hogy éljen, és mert ez a természet rendje. Az antilopok közül azért pont az halt meg, mert az futott a leglassabban. Ha az az antilop szaporodott volna tovább, és minden lassú antilop továbbszaporodhatna, hamarosan az antilopok egész faja lassabb lenne, tehát az oroszlán sokkal többet tudna elkapni. Ezt hívják természetes szelekciónak. Az ember elkorcsosult faj, a természetes szelekció már nem működik. Mégis szabályozni kell, ki szaporodhat és ki nem. Mindazonáltal ezt nem mi döntjük el, hiszen itt már életbe lép a természetes szelekció: a jobbik éli túl. Ha te ölsz meg engem, kettőnk közül neked van jogod az élethez. Ha viszont én öllek meg téged, nekem van jogom hozzá. Minden jel arra mutat, már meg ne haragudj, hogy az aranyvérűek győzik le a sárvérűeket, így ti vagytok az antilopok, és mi az oroszlánok. (Hm, inkább kígyóval és patkánnyal kellett volna példálózzak. Na most már mindegy, nem lényeges.) Az oroszlán üldözi az antilopot. Ha az antilop megmenekül, élhet. Ha nem, az azt jelenti, hogy nem volt elég erős az élethez. Egy társadalom nem akkor működik jól, ha a szociális háló lukain fennakadt nyomorultakat mindenáron próbáljuk életben tartani. Nekik meg kell halniuk. Máskülönben tovább szaporodnának, és az egész antilopcsorda megnyomorodna - érted már? - Bizakodva néztem rá. Reméltem, hogy tudott követni, és feléri ésszel, amit mondok. - Nekem nem személy szerint veled van bajom, és nem is a szüleiddel. A fajtáddal, a típusoddal van bajom, mert lassú antilop vagy. Én pedig oroszlán. (Ha már ilyen griffendéles példát találtam felhozni.) Fajtánkból adódóan ellenségek vagyunk. - Az önfeláldozására csak bólintok. - Igen, bizonyos szempontból igazad van. Ha feláldozod magad, és hagyod, hogy megegyen az oroszlán, a barátaidat tényleg nem fogja kergetni egy darabig, mert nem lesz éhes. De ha újból megéhezik, megint vadászni indul, és ha a barátaid is lassú antilopok, őket is el fogja kapni egyszer. - Megvontam a vállam. Én nagyon logikusnak találtam mindazt, amit elmondtam. Hogy ő megérti-e, az már nem rajtam múlik. Ha meg akarja érteni, úgyis megérti, ha nem akar róla tudomást venni, úgyse fog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily and Regulus   Csüt. 9 Júl. 2015 - 10:44


Lily & Regulus


"egy titok?"


Teljesen úgy érzem magam most, mint egy anyuka, aki épp próbálja a gyerekét jó útra terelni. Beszéltem már Regulussal, és úgy érzem, hogy ő egyáltalán nem rossz ember. Kár hogy nem látta magát akkor, mikor Siriust megtámadták, és mennyire aggódott a testvéréért, ami teljesen természetes dolog. De jelenlegi helyzetbe, úgy érzem hiába mondanék bármit. Egyszerűen elakadt a szavam, és figyelmesen hallgatom végig. Úgy érzem most ez a legmegfelelőbb megoldás, főleg mert félek ha közbe szólok nem fogja végig mondani, vagy felidegesítem és teljesen mást fog mondani mint amit szeretett volna. Így most Lily Evans kivételesen nem fűz semmit a hallottakhoz, csak figyelmesen hallgat. Megdöbbenésemre be is jön amire gondolok, hisz Regulus mindig itt áll, és nagyon sok mindent kiad magából. Hogy olyan vagyok mint Dumbledore, erre összehúzom a szemöldökömet. Náluk ez olyan bók, mintha én azt mondanám neki, hogy úgy beszél, mint Voldemort. Nem értem, soha nem is fogom úgy hiszem, hogy mi bajuk van Dumbledoreral. Ő tényleg csak jót, és békét akar, még a vak is láthatja, hogy ő a fő jófiú ebben a történetben. Arra viszont ökölbe szorítom a kezemet, mikor a fiatal gyerekek toborzását említi. Erről tényleg kénytelen leszek szólni az igazgatónak. Ezt nem hagyhatom. De nem szólok semmit, valósággal összepréselem a számat, hogy egyetlen egy szó se hagyja el. "Mardekár dicső háza " hát erre kénytelen vagyok felnevetni, már ne haragudjon. Az összes rosszakaratú diák oda jár, és csak csalással tudják azt is elérni, amiben nyernek. Főleg azért is haragszom rájuk, mert a legjobb barátom Pitont is képesek voltak a hatáskörük alá vonni.  Összeszorul a szívem, főleg mikor az otthoni dolgokról beszél. Ha lennénk olyan viszonyba most megölelném. De úgy hiszem kapnék egy crucio átkot, ha ezzel próbálkoznék. Kis levegőt vesz, úgy érzem most eleget hagytam beszélni. Volt időm nekem is össze szedni a gondolataimat, és mély levegő után kinyilvánítom a véleményemet.
- Először is, abban teljesen igazad van, hogy úgy beszélek mint Dumbledore. Tudod miért? Mert az ő nézőpontját tartom helyesnek, mi szerint mindenki egyenlő. Te pedig úgy beszélsz mint a "sötét nagyúr"    - forgatom a szememet, ahogy kiejtem ezt a fellengzős nevet. - Mivel mind a ketten másnak a szemszögéből látjuk a világot, hónapokig állhatnánk itt és veszekednénk. Annyi biztos Regulus, hogy nem a jó oldalon állsz, és egy nap ezt észre fogod venni. És attól félek, mikor eljön ez a pillanat...      - lenézek a karjára, ahol a sötét jegy szokott a halálfalókon lenni. - Túl késő lesz szabadulni. De annyit még fűznék hozzá, hogy minket megfogsz találni, és fogunk segíteni. És tudod mit. Erre most nem kell reagálnod, mert tudom, hogy úgy is azt mondanád jelenleg, hogy dugjam fel a segítségemet, mert márpedig neked nem fog kelleni. - mosolyodom el, gyengéden, barátságosan, mert komolyan gondolom amit mondom. A gyerek toborzásra nem reagálok inkább, mert nem tudok mit. Nem fogom figyelmeztetni arra se, hogy ezt jelenteni fogom Dumbledore-nak. Annyi bizonyos, hogy a szellemszállásra azt hiszem elfogok látogatni, meg kell valahogy zavarnom, még mielőtt belépnek a fúriafűz környékére. Nem mehetnek oda. - Én megértem a családi tragédiádat, mindenkinek van. Én 11 éves korom óta egy szót nem beszéltem a nővéremmel, nem csak neked vannak gondjaid a testvéreddel. És abban is igazat adok neked, hogy valóban nem ismerem Siriust, ha ismerem is, teljesen más szemszögből mint te. Nekem se volt könnyű nyaranta egy olyan nővérhez haza menni, aki megvetett, és rám se nézett, mert féltékeny volt rám, amiért én más vagyok mint ő. - egyszerűen megvonom a vállamat, sajnálatos módon ebbe már beletörődtem. - Minden családban vannak zűrök. Viszont annyit tudok Siriusról, hogy ha segítséget kérnél tőle, nem tagadná meg. Te is minden utálatod ellenére elakartad kapni, azt aki megtámadta. Sirius is ugyan ezt tenné.   - jelentem ki nemes egyszerűséggel. Azt már lenyelem, és elhessegetem a gondolatot, ha én kerülnék bajba valószínűleg Petunia legszívesebben inkább még rúgna egyet rajtam, minthogy segítsen. De ez az én nővére, Sirius pedig nem ilyen. Ő gondolkodás nélkül segítene az öccsén, bármilyen viszonyban is vannak. Ezt az egyet 100%osan tudom róla, még ha nem is ismerem annyira mint ő.
Aztán figyelmesen ismét hallgatom az állatvilág előadását, erre csak nagy szemekkel nézek rá. Oké ha mugli lenne, erre lenne egy frappáns válaszom, de inkább nem teszem. Csupán mély levegőt veszek, és legszívesebben megfognám a fejemet, mert ebbe már az is belehasadt.
- Köszönöm ezt a biológiai felvilágosítást, komolyan értékelem, és nem beszéltél hülyeséget, de nekem estére ez már sok volt. Ez is azt bizonyítja, hogy igen két külön oldalon állunk, de én csak ismételni tudom önmagamat, mi szerint te nem oda tartozol. Csak görcsösen szeretnél, de nem lesz a valódi éned.   - eléggé jó ember ismerő vagyok, és ebben teljesen biztos vagyok, így eléggé könnyedén mondom ki a szavakat.  A következőkön csupán könnyedén elmosolyodom.
- Tévedsz én nem antilop vagyok, bármennyire is gyengének tűnök. Nőstény oroszlán vagyok, aki minden áron megvédi a gyerekeit, és jelen helyzetben a gyerekeimet a barátaimat értem, akikért bármit megtennék. A szeretteimért... és hidd el ez nagyobb erőt, és bátorságot add, mint bármi a világon. És ezt nem vagytok képesek felfogni. Ti a hatalomért, mi a szeretteinkért harcolunk, szerinted melyik cél az erősebb, mi add több erőt? Te harcolsz valakiért?  - nézek rá sajnálkozva, és egyben kérdő tekintettel.

_____________________________________________________________
Words: nem számolok ♣ Music: Smells Like Teen SpiritNote: remélem elmegy ^^♣

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily and Regulus   Csüt. 9 Júl. 2015 - 13:15

Regulus + Lily
Valóban nagyon felhúztam volna magam, ha félbeszakít, úgyhogy nagyon jól tette, hogy végighallgatott. Mindig nehezen éltem meg, ha még azon ritka alkalmakkor is belém akarják fojtani a véleményem, mikor ki akarom fejezni. Pedig tényleg nem gyakran fordul elő, hogy állást foglaljak. Ezek a témák, amiket Evansszal érintettünk, éppen olyan típusúak voltak, amikről volt mondanivalóm. Máskülönben hagytam volna, hogy ledarálja a mondandóját, és faképnél hagytam volna. Akiket még ennyire sem tartok, azokat nem átallom a mondat közepén otthagyni. Nehogy már én alkalmazkodjak másokhoz!
- Szíved joga, hogy Dumbledore-t kövesd. Én aztán nem akarlak megtéríteni. Kettőnk közül te vagy az, aki ezzel próbáljozik. - Ezt egyszerű tényként közöltem, nem volt a hangomban sem lenézés, sem szemrehányás.
Mikor azt mondta, bármi történjék is, fordulhatok hozzájuk segítségért, egyszerűen megütköztem a szavain. Nem tudtam velük mit kezdeni. Nem az lett volna az első reakcióm, hogy dugja fel magának (bár a megfogalmazás akár tőlem is származhatott volna), csak nem tudtam hova tenni a felajánlását. Nem gúnyosan mondta és nem is szánalomból, egyszerűen...barátságosnak tűnt. De mégis mi oka rá, hogy barátian viszonyuljon hozzám? Épp most fejtettem ki neki a nézeteimet, miszerint a halálával semmit nem vesztene a világ, erre egy megértő baráti gesztussal felajánlja a segítségét, ha esetleg bármikor szükségét érezném, hogy igénybe vegyem? Persze nem terveztem élni a lehetőséggel, mégis valamiért mélyen érintett. Hogy jó vagy rossz értelemben, azt ebben a pillanatban még nem tudtam eldönteni. Nem válaszoltam egy szót sem, elvégre mondta is, hogy ne tegyem. Nem is tudtam volna mit mondani.
- Na látod - felelem, mikor a nővérét hozza szóba. - Akkor neked kéne a legjobban tudnod, milyen érzés ez. - A támadást, amit szóba hozott, inkább figyelmen kívül hagytam. Igen, aggódtam Siriusért...mégiscsak a testvérem, még ha nem is vagyok a szíve csücske. Az pedig, hogy ő is megtette volna ugyanezt értem... Hát nem tudom. Szeretném én is ezt hinni.
Az állatos hasonlatomra adott válaszára bólintottam. Elismerte, hogy bizonyos szempontból igazam van, és ez pont elég hozzá, hogy én is hajlandó legyek elfogadni az ő meglátását. - Igen, nőstényoroszlán. Ebben is van valami, pláne, hogy ekkora griffendéles elhivatottság buzog benned. Tényleg jobb lett volna kígyóval és patkánnyal példálóznom.
A hatalom nagyobb erő a szeretetnél. Ebben a Nagyúr tanításai nélkül is biztos voltam. De nézzük csak, volt részem valaha is igazi szeretetben? Nem. Így már cseppet sem meglepő, hogy nem tulajdonítok világmegváltó erőt a szeretetnek. Hogy harcolok-e valakiért? Hogy harcolok-e valakiért? - Nem harcolok senkiért - válaszoltam őszintén, mielőtt még átgondoltam volna a kérdést. A Sötét Nagyúrért harcolsz! - szólalt meg rögtön egy hang a fejemben. Igaza volt. A Sötét Nagyúrért harcolok. De abban az értelemben, ahogy Evans értette...nem, úgy nem harcolok senkiért. A Nagyúrnak valójában nincs szüksége rám. Egy vagyok a sokszáz alattvalója közül. Az ő oldalán harcolok, de valójában nem érte. Ezt csak akkor értettem meg, mikor a saját hangomat hallottam, ami azt mondta, senkim sincs, akiért harcoljak. És valóban. Senkim sincs.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily and Regulus   Kedd 14 Júl. 2015 - 14:44


Lily & Regulus


"egy titok?"


Azt hiszem, hogy mindent elmondtam amit akartam, és eléggé kifejtettem a véleményemet. Úgy hiszem Regulus csak levan veszve és ahhoz a csoporthoz fog nyilvánvalóan tartozni, amelyik törődik vele. Mármint természetesen nézőpont kérdése milyen törődést is kap tőlük. Látom egyes mondani valómmal megtudtam lepni. Kicsit furán érzem magam, nem az volt a célom hogy mint egy gyereket kioktassam, bár úgy érzem arra lenne szüksége, útmutatásra. Kissé fáradt vagyok, már takarodó után vagyunk, na meg persze ez a beszélgetés is épp elég energiát szívott ki belőlem. Ugyan ezt látom Siriuson is, már ő is legszívesebben menekülne tőlem, és persze ezt meg is értem. Azt se értem, hogy bírta idáig.
- Persze, hogy próbálkozom. Látom rajtad hogy nem te nem az a fanatikus vagy, ennyi. Egy próbát meg megért.   - vonom meg nemes egyszerűséggel a vállamat.
A testvér részét viszont teljesen átérzem. De akkor se hiszem, hogy ez vezethetett volna ahhoz, hogy a sötét oldalt válassza. Bár ha most belegondolok, lehet ha jóba lennének Siriussal, a bátyát követné. Lehet tényleg el kéne beszélgetnem vele, viszont nem akarom olyanba ütni az orromat, ami nem az én dolgom. Viszont Regulus gyerekeket toboroz, ez már csak tartozik rám is? Sóhajtok fogalmam sincs mi lenne a helyes döntés.  
- Tudom milyen, de ti még tudnátok rajta változtatni, mi nem. - mosolyodom el halványan, valóban úgy gondolom, ha Regulus oda állni Sirius elé, és komolyan kezdene vele beszélgetni, nem hajtaná el.
- Bármilyen hasonlattal is próbálkoznál ugyan az lenne a lényege. Na igen nem hiába kerültem ebbe a házba. - elvigyorodom  magam, majd akaratlanul is eszembe jut, amit Lumpsluck mondott nekem, hogy többre vihetném a mardekárba, nem is érti miért nem oda osztottak be. Én megsértődtem, és szerinte jogosan. Vajon tényleg mi lett volna ha oda osztanak be... főleg mert mugli vagyok? Lehet már rég szétszedtek volna. Majd látom betaláltam az utolsó monológommal. Megsajnálom, vissza kell fognom magam hogy akár a kezemet a vállára tegyem...
- Amint lesz kiért harcolnod meg fognak változni benned a dolgok. Most tudom nem érted miről beszélek..  - akaratlanul is az az irónia jut eszembe, mi lenne ha egy mugli lányba szeretne bele... akkor mi lenne?

_____________________________________________________________
Words: nem számolok ♣ Music: Smells Like Teen SpiritNote: remélem elmegy ^^♣

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Lily and Regulus   

Vissza az elejére Go down
 
Lily and Regulus
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Kastély :: Alagsor-
Ugrás: