Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Aiden & Adriana - You really want to kill me?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Kedd 13 Jan. 2015 - 14:38Aiden és Adriana


What are you want from me?
Egy kis magány! Na végre! Mostanában teljesen elegem van mindenből! A jóság szentélyében az agyatlanokat oktatom. Itthon meg a fiamat. Nekem is kell néha egy kis magány és kikapcsolódás. Hétvége van! Vagyis péntek este.
Sethet elküldtem egy kis vadászatra. Amennyi embert kiadtam neki, hogy el kell tennie lábalól, azzal még legjobb esetben is beletelik öt napba, hogy végezzen. Így szabad a hétvégém. Pihenhetek! Elmehetek magamtól gyilkolni, pokolsétára is, a könyvtárba is!
Már most élvezem a hétvégémet. Rexet kiküldtem az udvarra felügyelőnek! Mard Geer itt gubbaszt a szoba sarkában. Komolyan mondom kezdem megkedvelni ezt a démont. Múltkor közösen ugrottunk le a pokolba egyet sétálni.
A fotelben ültem, a nappaliban. Az asztalon az elmaradhatatlan whiskeys üveg. Előttem pedig ott pihen egy ódon könyv. Lassan lapozgatom és olvasom. Szeretem a feketemágia történetét. Olyan elragadó, ahogy kifejlődött.
Sokkal izgalmasabb, mint a fehérmágia. Ez a könyv pedig bámulatos. Az egyik legöregebb, amit valaha olvastam. Nagyon régi a nyelvezete, ezért nem is csoda, hogy sokáig bogarászok egy-egy oldalt. Meg akarom érteni, hogy a titkait tudjam használni.
Nekem ez ilyen mániám. Megfejteni az ősi tekercseket, könyveket, kódexeket. Aztán kipróbálni a praktikáit. Néha nagyon hasznos dolgok vannak benne az ilyen ősi könyvekben. Vajon miért is lettem én mágiatörténész, azon kívül, hogy ezt örököltem.
Mard Geer hirtelen felkapta a fejét és szaglászni kezdett. Felé pillantottam. Ez nem jelent jót. Akkor csinálja ezt, ha idegen van a birtokon. Lassan becsuktam a könyvem, s egy csettintéssel az otthoni könyvtárba küldtem.
Elfeketedett a szemem Rex szemével néztem. Nem látott semmit! De hamarosan megpillantott egy alakot, aki óvatosan közeledett a kastélyhoz. Nő! Pálcával a kezében! Elmosolyodtam, s lehunytam a szemem, majd hátradőltem és a kandallót kezdtem el figyelni.
- Csak egy fejvadász! Menj fel Seth szobájába! Megoldom én! Ma este nyugodtan aludhatsz! - Mondtam a démon felé fordulva. Majd figyeltem, ahogy felment az emeletre. Nem lesz itt semmi gond egy orvgyilkossal álmomban is végzek.
Rex rohant be a szobába és egyenesen a vállamra mászott. Elmosolyodtam, de nem mozdultam, majd utolsó pillanatban. Az úgy sokkal, de sokkal drámaibb! Én pedig szeretem a nagy belépőket. Főleg, ha egy olyan ostobát lehet kitűntetni ezzel, aki azt hiszi, hogy engem könnyen meg lehet ölni.

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Kedd 13 Jan. 2015 - 18:54


Adriana & Aiden


Gonosz mosollyal az arcomon bámultam kifelé az ablakon. Micsoda hevesség! Ez az alak mindenképp szeretné eltenni láb alól a célszemélyt. Én pedig élvezem, hogy ilyen. Végre egy újabb kihívás, még ha egy kicsit nehéznek tűnik is! Aj Adri! Neked semmi sem nehéz! Hessegettem el ezen gondolataimat. Az asztal felé fordultam, s végigsimítottam a borítékon. Milyen vastag!
Ismét elmosolyodtam, majd megnéztem a mappát, mely már napok óta ott villogott az asztalomon. Hm! Nem rossz, kár lesz érte! Viszont nekem csak a pénz számít!
- Azt hiszem ideje indulni! - elmosolyodtam. Szemeim gonoszságom tükrében csillogni kezdtek. Tudom, hogy élvezni fogom. Imádok ölni és ezt nem is tagadom!
Megérkezvén szembesültem a kerítéssel. Oké! Lássuk csak! Profi vagyok a mászásban, de a leesésben is! Felérve a tetejére sikerült lezúgnom onnan. Szerencsém volt, hogy pont a frissen összeszedett falevelek halmazába pottyantam.
Ahogy sikerült letakarítani magam előkaptam a pálcámat, s gyorsan körbepillantottam. Találkoztam már furcsa dolgokkal, kutyákkal, s mindennel, ami meglepett. Ezért próbálok óvatos maradni.
Lassan, megfontoltan lépkedtem a kastély felé. Még meg pillanatra meg is álltam és megbámultam. Mondhatom szép! Hogy egyeseknek milyen jó dolguk van! Kijár a luxus és a kényelem én meg kapargassam össze!
Felnyomtam az ablakot, s igyekeztem hangtalanul bejutni az épületbe. Ám az ablak önálló életre kelt, s lecsusszant egyenest a lábamra. Észveszejtően sajogni kezdett a combom a ránehezedő súlytól.
- Hogy az a sistergős ménkű csapna bele! Hogy lehet ennyire lepukkant helyen élni? Még az ablak sem úgy működik! - morogtam magamban, ahogy kiszabadítottam lábamat.
Úgy látszik ez nem az én napom! Ma valahogy semmi sem úgy sikerül, mint, ahogyan azt elképzeltem. Elővettem a térképet a nadrágzsebemből, s megnéztem hol lehet most a célpont. Hm...a legjobb helyen! Elbicegtem az ajtóig, majd a falhoz simulva várokozó álláspontba helyeztem magam. Csak a lábam ne fájna ennyire!


Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Kedd 13 Jan. 2015 - 23:09Aiden és Adriana


What are you want from me?
Csendben és nyugodtan ülök a nappaliban a legújabb szerzeményem felett. Imádom a régi kódexeket. Valahogy teljesen el tudják feledtetni velem a világot. Úgy ahogy van! Sokkal nyugodtabb kikapcsolódási mód ez, mint bármi!
Nem mellesleg sokat lehet tanulni egy ilyen ősi könyvből. Márha a varázsló megérti mi van benne! Én pedig olyan vagyok, aki könnyen megérti az ősi nyelveket. Megfejti a kódokat és mindent ki is próbál, amit megtudott. Hiszen mit ér a tudád, ha nem használjuk?
Teljesen belemerültem a könyvbe. Nem figyeltem semmi mást. A kódfejtéa, hatalmas figyelmet kíván. A birtokomon, pedig egyetlen épelméjű varázsló se támadna meg. Tehát nincs mitől tartanom. Nyugodtan kikapcsolhatok.
Mard Geer kezdett szaglászni hirtelen, mire felkaptam a fejem. Idegen lenne a birtokomon? Ki olyan ostoba, hogy a Noir birtokra tegye a lábát, mikor a kastély egyik ura itthon van? Rex, majd mindjárt megtudom, ki az.
Egy nő! Boszorkány! A falon át mászott be! Fejvadász! Elnevettem magamat. Majd felküldtem Geert Seth szobájába. Ma szabad estélye lesz! Egy ilyen piti fejvadásszal álmomban balkézzel és tiltott átkokkal is elbánok!
Rex a vállamra mászott én pedig elküldtem, hogy figyelje a csajt! Én a szemével néztem! Hoppá! Találkozott a védelmi rendszeremmel! Elmosolyodtam! Jól rávágódott az ablak. Úgy kell neki! Be akar törni ide!
Vajon ki küldhette rám? Hmm... sokan vannak, akik holtan akarnak látni! De ki az, aki ezért fizetne is valakinek! Olyan személy, akinek nincs gernince tisztességesen kilehelni azt a nyomorult lelkét! Nem jut eszembe senki, aki lehetne. De nem is igazán izgat.
Oh, még térképe is van! Nem kispályás a hölgyike! Visszahívom Rexet, aki abban a pillanatban, már rohan is hozzám. Hallottam, ahogy közeledik. Az ajtóban megállt. Mire vár még? Tapsra?! Merlinre! Csak nem olyan profi, mint gondoltam.
- Fáradjon beljebb hölgyem! Ne fárassza magát! Tudom, hogy ott van. Az én birtokra senki se teszi be úgy a lábát, hogy azt ne tudjam! Nyugodtan megmutathatja magát!
Mondom teljesen nyugodtan. Tekintetem le se véve a lángokról. Egyik kezemmel a pálcám fogom az övemnél a másik pedig lezseren pihen a fotel karfáján. Várok, ha nem jelenik meg, akkor pedig én fogok először lépni! De abba nem lesz köszönet.

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Szer. 14 Jan. 2015 - 0:48


Adriana & Aiden


Egy újabb munka, újabb szép összeg. Alig vártam, hogy elvégezhessem ezt a munkát! Ahogy kézhez kaptam az előleget és az anyagot úgy döntöttem neki is állok. Hamarosan úgy is virrad. Én pedig túl akarok esni rajta. Fogtam hát a mappából a térképet és a címet, s hamarosan meg is érkeztem. Micsoda kastély!
Aki jó helyre születik annak rettenetesen jól megy! Én pedig gürizhetek minden fillérért! Megráztam a fejemet, majd átmásztam a kerítésen. Vagyis másztam volna, ha fentről nem zuhanok bele az összekapart levelekbe. Ez is jól kezdődik! Gyorsan kikászálódtam belőle, majd leporoltam magam, s nekiindultam a kastélynak.
Közelebbről nézve még szebbnek tűnik az ódon ház, melyben nyilvánvalóan valaha rengetegen éltek. Kiszemeltem egy ablakot, ahol be is másztam ám az ablak a lábamra csapódott én pedig szentségelni kezdtem. Őszintén megmondva rohadtul fáj az ablak súlya alatt.
- Dúsgazdag és hagyja tönkremenni a házát! Egy skót, sóher idióta! - magyaráztam még egy jó darabig, míg kihúztam a lábamat.
Végül elővettem a térképemet. A nappaliban van! Tökéletes! Meghal mielőtt azt mondhatná bukj fel szépségem! Elbicegtem az ajtóig, majd megálltam. Ekkor hallottam meg hangját.
- Honnan a fészkes fenéből tudja? - súgtam magam elé, majd felemeltem pálcámat.
Így léptem be a helyiségbe, csöppet sem mutatva, hogy mennyire fáj a lábam. Mélyen a szemeibe néztem. Látni akarom, hogy miként reagál rám, mit tesz, mit nem tesz meg. Amúgy sem vagyok az a lelkizős típus.
- Kérem a pálcát! - szóltam határozottan, miközben le sem vettem sajátomat róla - Figyelmeztetem! Egyetlen mozdulat és azonnal halott! - fenyegetőztem. Nem fogom hagyni, hogy hozzám érjen.


Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Szer. 14 Jan. 2015 - 14:40Aiden és Adriana


What are you want from me?
Csend, nyugalom béke. Ez a hétvége erről fog szólni. Végre kiengedhetem a gőzt, ami ezekben a hetekben felhalmozódott bennem. Már meg vannak a terveim, s az előt meg is valósítottam. Egy egész estés kódfejtés. Nem is tudom mikor volt utoljára időm, úgy rendesen nekiülni egy ilyen dolognak.
Azonban Mard Geer kicsit keresztbe tett a dolgonak. Pont mikor már majdnem végeztem. Szaglászni kezdett. Felkaptam a fejem. Ki olyan botor lélek, hogy betörjön a birtokomra, mikor itthon vagyok. Mert hogy vendéget nem várok az biztos.
Rex segítségével megtudtam, hogy egy nő jött. Pálca a kezében és oson. Fejvadászt küldtek rám! Ekkora ostobaságot. Felküldtem a démont Seth szobájába, majd nyugodtan vártam, hogy megérkezzen a jövevény.
Találkozott a biztonsági rendszeremmel! Én skót?! Ez sértés! Nem látom jól Rex szemében a nőt, de alakját ki tudom venni. Térképe van. Na szépen vagyunk. Akkor okosabb lesz itt maradni. Majd eljön ő ide. Komolyan lőttek a mai terveimnek. Én kora estétől hajnal kettőig szeretek gyiljolni, de ha már ilyenkor pofátlankodik ide, akkor muszáj kivételt tennem vele.
Egy ideig vártam, majd behívtam. Unalmas várni ezekre a fejvadászokra. Felemelt pálcával lépett be. Én nyugodtan, érzelemmentes arccal, gonoszul csillogó szemekkel figyeltem, ahogy belépett. Én nem ilyedek meg semmitől, főleg nem egy nőtől!
Mikor megszólalt szemeiben megvillant az "Ezt most komolyan gondolod?" kérdés. Ajkaim gonosz félmosolyra húzódtak, tehát ne merjek megmozdulni, rendben van kisasszony. Gerite! Inhebere! Ivento!Adom ki magamban a parancsot meg sem mozdulva.
A következő pillanatban a hölgy lábán izzó bilincs lesz, a nyakában pedig egy kígyótekereg és fojtogatja. Majd a pálca egyenesen a kezemben landol. Gonoszul mosolygok, majd leteszem a pálcáját az asztalra. Figyelem, hogy varázslataim milyen hatással vannak rá.
- Nyugalom! Ne fojtsd meg! Beszélni akarok vele. - Lassan felálltam és elé lépkedtem. Szemeibe néztem. - Ki küldött? Nem közölte veled a jóember hova kell jönnöd? Pocsék betörés volt ez ahhoz képest, hogy Anglia egyik legnagyobb halálfalóját akarta eltenni lábalól! - Mondtam gonoszul elvigyorodva. Majd csettintettem és a keze össze lett kötve a kígyó pedig eltűnt a nyakából.

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Csüt. 15 Jan. 2015 - 23:52


Adriana & Aiden


Végre! Újabb munka! Élvezem! Újra gyilkolhatok, s ez felemelően jó érzés. Mosolyogva indultam neki az éjszakának. Imádom a sötétséget! Ilyenkor tudom, hogy kiélhetem magam, engedhetek a vágyaimnak, s azt is teszem. Önmagam lehetek. Ám ez az este nem kezdődött valami fényesen. A hopponálással is sikerült a mellé fognom. Aztán a kiszemelt célpont kapujára felmászva bezuhantam a birtokra. Eleinte tetszett a hely. Még morgolódtam is magamban egy sort. Hogy lehetséges, hogy egyesek ilyen luxusba születnek? Azonban rögtön nem tetszett a hely, mikor is az ablakon bemászva a lábamra zuhant az ablak.
Szitkozódva húztam ki alóla a sérült végtagomat, majd megnéztem a térképemet. Hm...a nappaliban! A legjobb helyen! Nos kedvesem hamarosan halott lesz! Az ajtónál megálltam, összeszedtem magam. Nem szabad látnia, hogy bármi problémám is van.
Ő maga hívott be. Na ez most akkor, hogy is van? Honnan a fészkes fenéből tudja? Belépve rászegeztem pálcámat. Közöltem vele, hogy meg ne merjen mozdulni különben meghal.
Legnagyobb meglepetésemre, mire észbe kaptam lábamon izzó bilincsek, nyakamban pedig egy kígyó fojtogatott. Pálcám pedig az ő kezében virított. Nehezebb lesz, mint gondoltam, de nem érdekelt. A nyakamhoz kaptam. Túlságosan fojtó volt a kígyó.
- Egy jó fejvadász nem árulja el a megbízóját! Miért tennék neked ekkora szívességet? - kérdeztem gúnyosan - Amúgy sem tartozik rád!
Hirtelen eltűnt a jószág a nyakamból a kezeim pedig összekötözve találtam. Csöppet sem tetszett ez a helyzet. Nem azért jöttem, hogy olyan legyek, mint a kötözött sonka.
- Eressz el bunkó! - miközben kezeimet próbáltam szabadítani.
Néha jól jönnek a tanult dolgok, ám ezzel a csomóval valahogy nem bírok. Ez a pasi jobb, mint gondoltam. De ki fogok találni valamit, hogy megszabaduljak tőle.


Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Pént. 16 Jan. 2015 - 2:02

Even a killer can fall in love!

Adriana & Aiden

Oh vendégem van, nem is akármilyen! Egy fejvadász. Elég gyér lett a bejutása, de betudom ezt annak, hogy jó a biztonsági rendszerem. Mit ne mondjak kell, ha egyszer gyilkos az ember, na nem. A hölgy az ajtóban állt meg, mire én beinvitáltam.
Közölte velem, hogy ne merjek megmozdulni mert megöl. Na persze, majd pont ő fog engem megölni. A következő pillanatban már izzó bilincs volt a lábán és egy kígyó fojtogatta. Nem hagyom, hogy betörjenek hozzám és könnyen megússzák!
- Oh, oh az én régi jó barátom bérelt fel! Csak tudnám miért pikkel rám! Szivességet tettem neki, mikor kivégeztem a feleségét, folyton csalta a némber! - Mondtam kárörvendően nevetve. Nem kell mondnia semmit, mindent tudni fogok.
Egyetlen igével tűntetem el a kígyót, s kötöttem össze a kezét. Észrevehetetlenül mértem végig. Nem is rossz! Formás hölgyike! Ahhoz képest, hogy fejvadász! Vajon értem mennyit kap? Csak nem vagyok már valami olcsó!
- Álmodban, hogy megölj mi? Nem, nem engedlek el még! Felesleges erőlködnöd, hogy eltégy láb alól, minden tettedet előre látom! - Mosolyogtam gonoszul. Igen ez vagyok én, a rideg, alkudozó ember.
Közel mentem hozzá, jobb kezemmel megsimogattam az arcát. Egy darabig néztem a szemeit, majd a pálcáját magamhoz hívtam, s az övemre raktam. Majd csettintettem egyet.
A lánc és a kötelek eltűntek egy pillanat alatt. Nem félek tőle! Nem tud bánatani! Gyenge, nem tudja felvenni velem a versenyt. Nem hagyom a közelében a pálcáját. Tudom, hogy az első adandó alkalmmal nekem támadna. Nekem meg nincs kedvem meghalni.
- Foglaljon helyet hölgyem! Italt? Mondja meg őszintén mennyit kapna a fejemért? - Kérdeztem természetes hangnemben. Nem nagyon érdeke, hogy mennyit ér volt barátomnak a fejem. De mit nem mondjak, ha már van esélyem egy ilyen gyönyörűsséggel tölteni az időm akkor kihasználom! Persze, hogy meg teszem!
- Hogy szeretsz ölni. Tudtad, hogy kivel állítottak szembe? Megölhetnélek már most, csak egy gondolatomba kerülne! - Ültem le vele szemben és közelebb hajolva figyeltem. Elővettem a whiskeyt és ittam belőle.
Valami más ezzen a nőn, mint a többin! Látom benne azt a tiszta gonoszságot , ami bennem is ott van. Látom, ahogy csillog a szemem, ha kitalált valamit. Azt is látom mit és ez nem nagyon fényes, de ez van. Tovább figyeltem, az idomait.
Valami megfogott benne, mintha vonzana magához. Olyan, mintha egy mágnes mellett állnék. Érzem, hogy vonz magához, hogy szinte már vágyakozom utána. De nem úgy vágyom rá, mint másokra. Ez teljesen más. Ez valami új. Fogalmam sincs, hogy hogyan jött rám ez, de érzem, hogy a péznellenére ő is érdeklődik irántam.
note: || To: Adriana
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Hétf. 19 Jan. 2015 - 13:44


Adriana & Aiden


Gyorsan el akartam végezni a legújabb munkámat. Ám úgy látszik sikerült bal lábbal felkelnem! Ez nem az én napom! Remek! Kész förtelem volt ez a bejutás a kastélyba. Még én is meglepődtem saját magamon. Hogy lehetek ennyire szerencsétlen?
Az ajtóban megálltam egy pillanatra, mire a kiszemelt célpontom beinvitált. Honnan a fenéből tudja? Lényegtelen! Beérkezvén közöltem vele, hogy meg ne próbáljon megmozdulni különben meghal! Mire észbe kaptam én kerültem csapdába. Nem lett volna akkora gáz, ha egy kígyó nem tekeredik a nyakam köré, s nem kezd el fojtogatni.
- Ő nem így látja! - válaszoltam, miközben az állatot próbáltam leszedni magamról.
Ilyen még soha nem fordult elő velem, de úgy látszik keményebb dió lesz ez a fickó, mint gondoltam. Nevetségesnek tartottam a helyzetet, csak röhögni felejtettem el.
Hirtelen a kígyó eltűnt, de kezeim összekötve találtam. Levegő után kapkodva próbáltam szabadulni a kötéltől. Egy legszívesebben menten megfojtanálak pillantással néztem végig rajta. Hm... így élőben még jobban néz ki, mint a képeken. Nem rossz!
- Elvégre azért fizetnek, hogy megöljelek! Szóval előbb vagy utóbb elteszlek láb alól! Meg fogom találni a módját! - magyaráztam.
Mikor közelebb lépett küldtem felé egy hozzám ne merj érni pillantást, ám ő ezzel mit sem törődött. Végigsimította arcomat, majd eltette pálcámat, s elengedett.
- Kösz, de nem vagyok szomjas! A pálcámat kérem! - nyújtottam a kezem érte - Pont eleget ahhoz, hogy elvigyem a fejedet a megbízómnak! - válaszoltam dühösen.
Hát jó! Ha ezt akarja! Leültem, majd karba tettem kezeimet, s lábaim keresztben voltak. A pálcám nélkül el nem megyek. Meg hát na jó valljuk be...szóval egész jól néz ki...Aj Adri! Mi a fene ütött beléd? Ezt nem lehet!
- Minél véresebb annál jobb! Minél kínzóbb annál jobban élvezem, ha az áldozat kínlódik! - válaszoltam, majd összehúztam szemöldökömet - Akkor mire vársz még? Tedd meg! - húztam ki magam.
Nem félek! Állok elébe a halálnak! Talán jobb is lenne, mint ezen a világon maradni. A másik dolog, ami a fejemben járt, hogyan szerezhetném meg a pálcámat. Talán, ha flörtölnék vele! Nem! Túlságosan vonzódom hozzá! Ismerem már magam annyira, hogy tudjam ebből több is lesz, mint egyszerű kaland. Ezt pedig soha többé nem akarom! Túl fájdalmas lenne!


Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Hétf. 19 Jan. 2015 - 21:26

Even a killer can fall in love!

Adriana & Aiden

Lőttek a nyugodt estémnek. Vendégem jött. Egy fejvadász. Mondhatnám, hogy megtisztelve érzem magam, de nem. Hidegen hagy, hogy meg akarnak őlni. Sokan akarnak megölni. Ez nem újdonság. Az új itt a gyilkos személye. Egy nő! Komolyan? Most ugye csak viccelnek velem?
Beinvitáltam a hölgyikét. Közölte, hogy ha meg merek mozdulni, akkor megöl. Elmosolyodtam, engem ő? Megölni? Nem, nem! Gyorsan csapdába került. Nekem nem kell megmozdulnom, hogy varázsoljak, pálca nélkül is megy. Hiszen Noir vagyok, a legnagyobb feketemágus család sarja, s hamarosan a fiam is a nyomomba lép!
- Az nem érdekes! Neki nincs joga ellenkezni velem! - Mondtam komolyan. Majd eltűntettem a kígyót, s helyette a kezét kötöttem össze. Merilnre de tüzes ez a hölgy, szinte láng!
Látom a szemében, hogy meg akar ölni. De aranyos. De szép, ahogy gyűlöl. Viszont csak egy darabig látom ezt. Utána valami mást láttam. Tudom, hogy látott már képet rólam látom a fejében. Hmm... nem a legjobb képek azt meg kell hagyni.
- De mindig ki fogom tudni védeni! Nagyon szemfülesnek kell lenned, hogy ártani tudj nekem! - Közelebb léptem hozzá. Láttam rajta, hogy nem akarja, hogy hozzá érjek. De én akarom, hogy perzseljen a tekintete, hogy lássam, ahogy szikrákat szór rám.
- Maga tudja! Én felajánlottam. Nem kapja meg. Nem adom oda! Csak annyit?! - Csattantam fel hirtelen, mikor megláttam az emlékeiben az összeget! - El fogok beszélgetni ezzel a jóemberrel. Ez sértés! Ilyen keveset adni, értem! Áh nem is... oh azért adott ilyen keveset, mert azt hittem megölöm, magát. Mindig is egy skót volt!
Leült velem szemben, kezei karba téve, lábai is keresztben vannak. Azt akarja mutatni, hogy elérhetetlen. Merlinre, de szemrevaló! A mozgása, a hanghordozása, a szemei... Az a gyilkos tekintet... Nem Aiden maradj erős, le akkar venni a lábadról, hogy aztán végezzen veled!
- Uralni életet és halált. Tudni, hogy a te kezedben van a nyomorult élete. Látni ahogy szenved, érezni a félelmét. Tudni, hogy minden rajtad áll és kedved szerint játszhatsz velük! - Fejeztem be a megindított beszédsorozatot.
- Nem áll szándékomban megölni téged! Főleg, hogy védtelen vagy. A pálcádat meg nem adom oda! Mondd csak Adrina Duval! Miért nézel rám úgy, mintha azon gondolkodnál, megölj-e? Igen tudom a nevedet! Ott van a fejedben. Nekem pedig gyerekjáték megszerezni!
Mondtam közelebb hajolva. Megint megnéztem magamnak. Vonz, egyszerűen rángat magához. S egyre nehezebb megmaradni egy helyben. De muszáj. Csak a fejemet akarja elcsavarni és nagyon megy neki! A gonoszsága, a természeti adottságai, a gondolati. Egyre egyre vonzóbbá teszi!
note: || To: Adriana
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Szer. 21 Jan. 2015 - 23:57


Adriana & Aiden


Úgy látszik ma sikerült bal lábbal felkelnem. Valahogy semmi sem úgy sikerült, mint, ahogy szeretném. Végül ennek ellenére indultam útnak egy újabb munka miatt. Hát mit ne mondjak. Sikeresen átestem a kerítésen, majd az ablak zuhant a combomra. Szitkozódtam egy sort, majd átkoztam azt a pillanatot, mikor elvállaltam ezt a melót! Sőt! Inkább azt bántam, hogy pont a mai estét választottam.
Mikor beinvitált meglepett, de gyorsan eltüntettem arcomról ezt a kifejezést. Majd besétáltam, s közöltem meg ne merjen mozdulni. Ám fogalmam sincs hogyan, de csapdába kerültem.
- Átadom neki a fejeddel együtt! - magyaráztam a kígyót próbálva kiszedni a nyakamból.
Hamarosan az állat eltűnt, de kezeimet összekötve találtam. Próbáltam szabadítani őket, de valahogy ez a csomó másmilyen volt, mint amikről már hallottam. Csak egyszer szabaduljak meg a bilincstől és a kötéltől! Megfojtom! Ám hirtelen mégis sikerült elkalandoznom. Ha jobban belegondolok így élőben sokkal jobban néz ki, mint a képeken...Sőt! Egyre jobban kezd megfogni ez a fickó!
- Nem érdekel! Akkor is meg fogom találni a módját! - harsogtam fennhangon, miközben közelebb lépett hozzám.
Nem akartam, hogy hozzám érjen. Ez az arcomra ki is ült, de ő nem is törődött vele. Végigsimította az arcom, én pedig legszívesebben felpofoztam volna.
- Miért? Legalább hamar túl lennénk rajta! Csak annyit egyenlőre! - magyaráztam, mikor felcsattant - Azt gondolod, hogy olyan egyszerűen meg tudsz engem ölni? - érdeklődtem miközben leültem.
Kezeimet karba tettem, lábaimat pedig keresztbe. Mi lenne, ha elcsavarnám a fejét? Nem Adri nem jó ötlet! Ne felejtsd el mi volt a legutóbb! Éppen a lábaimat akartam máshogy keresztbe rakni, mikor felszisszentem. Rájöttem, hogy ez nem jó ötlet szóval maradunk az eredeti felállásnál.
- Pontosan! Ezt érzem minden egyes gyilkolásnál! És élvezem! - magyaráztam, mikor befejezte az elkezdett beszédsorozatot - Pedig most lenne a legkönnyebb dolgod! Mi a fene vagy te? - kérdeztem, miközben elgondolkodtam.
Valóban! Vitatkozom magammal, hogy megöljem e vagy sem. Hogy miért? Mert egyre jobban vonzódom hozzá! Bele sem merek gondolni, hogy ezek után mi fog történni. Legszívesebben könyörögtem volna, hogy öljön meg. De túl büszke vagyok hozzá, hogy ezt tegyem.


Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Csüt. 22 Jan. 2015 - 1:31

Even a killer can fall in love!

Adriana & Aiden

Elrontották a mai pihenős napomat ez idegesítő. Megáll az eszem egy nyugodt napot akartam, egy kis magányt, minden gond nélkül. Olyan nagy kérés ez? Egyszerűem nem hiszem el, hogy mindig akkor jön közbe valami, ha én éppen pihenni akarok.
Fejvadász érkezett a kastélyomba, na nem mintha nagy gond lenne, de akkor miért pont ma? Egy nőt küldtek rám. Ez röhelyes! Beinvitáltam a kisasszonyt, mire közölte, hogy ha megmoccanok megöl. Elmosolyodtam, s a következő pillanatban már meg is békjóztam.
- Próbálkozni lehet! - Mondtam gonoszul vigyorogva, ahogy eltűntettem a kígyót és összekötöttem a kezét. Merlinre de jól áll neki, ha szikrázik a szeme. Elképesztő. Ez a nő valami álom. Ahogy forrong benne a gyilkolási vágy.
Láttam a fejében, hogy látott rólam már képeket, de meg kell hagyni elég pocsékokat. Vannak sokkal előnyösebbek is. De nem lehet minden tökéletes. Furcsa, mintha valami más is mozogna benne a gyilkolási vágyon kívül.
- Sok szerencsét hozzá! - Mondtam gonoszul vigyorogva, ahogy közelebb mentem hozzá. Láttam, hogy nem akarja, hogy hozzá érjek, de ez hidegen hagyott. Megsimítottam az arcát. Puha bőre van és milyen szép.
- Nem szeretem elsietni a dolgokat! Egyelőre azt mondod? Megnyugtatlak akkor se fog fizetni ha végzel velem. Ismerem, nem szavahihető ember. - Mondtam, ahogy válaszolt nekem.
- Nem gondolom, tudom! Olyan átkokat ismerek, amilyenekről nem is hallottál még. Sőt úgy használom őket, hogy meg sem kell hozzá szólalnom. - Mondtam egy önelégült vigyor társaságában. Hát igen a családi örökség!
Leült velem szemben és elkezdett azon gondolkodni hogyan szerezze meg a pálcáját. Hát leginkább sehogy. Nem fogom neki odaadni. Megint megfigyeltem magamnak. A kisugárzása egyenesen magához ránt ez elmondhatatlan ézés.
- Nem különbözünk mi annyira mint azt hiszed! A te életed is gyilkolásból áll, az enyém is. Az ok is ugyanaz, csak míg te kapsz érte pénzt, addig én a Nagyúr megbecsülését és hatalmat kapok! - Mondtam mosolyogva.
- Nem ontok vért a saját kastélyomban! Legfeljebb a falakon kívül! Mi vagyok? Egy gyilkos! Egy gonosztevő! Egy legilimentor! - Mondtam egyre közelebb hajolva hozzá. Minduntalan figyelmeztettem magam, hogy csak el akar csábítani.
De nem bírom visszafogni magam, megmozgatott bennem valamit, amit még senki. Csillogott a szemem. Vágyom rá, de nagyon is. Meg akarom szerezni! Most nincs esélye ellenkezni. Csak a pálcákat kell biztos helyre raktni. Egyik kezemet ráraktam a pálcákra, mire azok eltűntek. Egyetlen biztos pont van most a kastélyban, ahova senki nem teszi be a lábát és az Seth szobája, ahogy Geer alszik! Oda kerűltek a pálcák az asztalra.
Most már szabad utam volt. Én pálca nélkül is tudok varázsolni főleg itthon. Lassan felálltam, s közelebb mentem a nőhöz. Felemeltem az állát és a szemeibe néztem. Azok a szemek, az a szikra, az a láng a tekintében, milyen csodálatos is.
- Nem tudsz ártani nekem! Én pedig nem akarok ártani neked. Van benned valami, ami nagyon vonz! De nem tudom mi az! Csak azt tudom, hogy nem bírom figyelmen kívül hagyni! -Mondtam szemet, majd ajkait vizsgálgatva.
A vágyam és a vonzása akkora lett pillanatok alatt, hogy éreztem, hogy lehetetlenség volt visszafogni magamat. Tekintetem ajkaira vándorolt, milyen élettel teliek, mennyire édesnek látszanak. A következő pillanatban közel hajoltam hozzá és megcsókoltam.
Lassan és szenvedélyesen csókoltam. Megáll az eszem, még sosem élveztem ennyire egy csókot sem. Pedig nem egyszer csókolóztam már. De ez a nő más, a gonoszsága átjárja a csókját is, a szemében égő tűz az ajkaiban is ott van, s ezt én mind érezhetem.
note: || To: Adriana
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Csüt. 22 Jan. 2015 - 23:41


Adriana & Aiden


Ez a nap...Sőt! Az egész hét nem az enyém! Valahogy mostanában nem úgy jönnek össze a dolgok, mint ahogy azt én szeretném. Miután átestem a kerítésen és az ablak is rácsapódott a lábamra keserű arccal indultam el a nappali felé. Megálltam egy pillanatra. Próbáltam összeszedni magam, de meglepett. Tudja, hogy itt vagyok!
Vettem egy nagy levegőt, majd kifújtam. Próbáltam összeszedni magam.
Végül beléptem, s semleges arccal közöltem vele, hogy meg ne próbáljon megmozdulni különben meghal. Mindig elfelejtem, hogy a legnagyobb halálfalóval van dolgom így csapdába ejtett. Viccesen nézhetek ki. A fejvadászt az áldozata fogja megölni.
Hirtelen a kígyó eltűnt, de a kezeim megkötözte. Próbáltam szabadulni, de valahogy ez másmilyen csomó volt, mint amilyet életemben láttam. Rafinált egy alak!
Elkalandoztam. Valahogy így élőben sokkal jobban néz ki, mint a képeken. Micsoda férfi! Végigvezettem rajta tekintetemet! Adri felejtsd el! Nem lehet! Nem teheted!
- Pedig hidd el gyorsan végeznék veled! Szinte észre sem vennéd! Megvannak a módszereim a pénzbeszedésre! - válaszoltam, majd rögtön folytattam is - Túl magabiztos vagy Aiden Noir! Akarom mondani! Családi örökség! - mosolyodtam el gúnyosan.
Leültem vele szemben. Azon kezdtem el gondolkodni, hogyan szerezhetném meg a pálcámat. Ám figyelmemet, hamarosan elvonta Aiden. Valami annyira vonz benne, mint a mágnes. De nem lehet. Őrültség Adriana Duval! Te kész elmebeteg vagy!
Máshogy akartam keresztezni lábaim, de rájöttem ez nem jó megoldás. Hangosan szisszentem fel. Én észre sem vettem.
- Nem különbözünk sokban, de mégis teljesen mások vagyunk! - magyaráztam, majd folytattam is - Akkor menjünk ki! Ne érdekeljen, hogy védtelen vagyok! A Noirok öröksége! - súgtam végül, miközben ő egyre közelebb hajolt, én pedig hátra dőltem.
Nem akarom, hogy a közelemben legyen! Nem, nem és nem! túlságosan közel lenne hozzám! Azt már nem engedhetem meg. Csillog a szeme. Csak tudnám miért. Hirtelen a pálcákhoz nyúlt. Lehunytam a szeme m és arra vártam, hogy mikor fog megölni.
A következő pillanatban azt éreztem, ahogy az állam alá nyúl és felemeli a fejem. Kinyitottam a szemeimet és rápillantottam. Mélyen a szemembe nézett. Izzottak a szemeim. Ezt nem akarom!
- Hogy bennem? Jó vicc! - erőltettem magamra egy nevetést - Nem hinném, hogy bármi is igaz ebből!
Ám, ahogy újra a szemeibe néztem rájöttem, hogy nem hazudik. Ráharaptam ajkaimra. Most mit fog tenni velem? Csak figyeltem őt, de egy pillanat alatt csókolt meg. Időm sem volt reagálni a dologra.
Lassan és szenvedélyesen csókol. Én pedig hogy élvezem ezt. Két kezem közé fogtam arcát, miközben magam felé húztam és viszonoztam a csókot. Szenvedélyesen és hevesen.
A csók végén eltoltam magamtól és idegesen pattantam fel. Ez a vonzódás csak fokozódik bennem, ezt pedig nem szeretném! Átsétáltam a másik oldalra, hogy minél távolabb legyek tőle.
- Add ide a pálcámat! Én pedig eltűnök és soha többé nem látsz! - magyaráztam, miközben a kezemet nyújtottam felé.
A hozzászólást Adriana Duval összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 23 Jan. 2015 - 1:22-kor.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Pént. 23 Jan. 2015 - 1:04

Even a killer can fall in love!

Adriana & Aiden

Ne már! Oda a napom! Olyan nagy dolog lenne egy kicsit nyugton hagyni? Olyan nehéz ez? Én is kibírom, hogy nem ölöm a diákokat a jóság szentélyében, az ég is kibírhatná, hogy egyszer nyugton hagy csak egy napra. Ezt nem olyan eszméletlenül nehéz megtenni.
A fejvadászom, aki mellesleg egy nő megvárakoztat így beinvitáltam a szobába. Belépett, majd közölte, hogy ha megmozdulok meghalok, mire én elfogtam. Engem megöl, ő ez most valami vicc! Mert ez annak is rossz. Nem fog egy ilyen jött ment fejvadász megölni!
Eltűntettem a kígyót a nyakából és összekötöttem a kezeit. Szabadulni próbált, de hiába. Végignéztem rajta. Csinos, formás és még gonosz is, valami nagyon vonz benne. Ekkor láttam meg, hogy már látott rólam fotókat, s hogy ezek nem a legjobbak.
- Csábító ötlet, de élni akarok! Nem szándékozom hagyni, hogy megölj. Pontosan családi örökség, de van is mire magabiztosnak lennünk! - Mosolyodom el gonoszul válasza hallatán.
Leült velem szemben, láttam ahogy elkezd azon gondolkodni, hogy hogyan szerezze meg a pálcáját. Majd máson kezdett el gondolkodni, de nem törődtem vele sokat. Inkább rá kincentráltam. Nem tudok rájönni mi vonz engem annyira ebben a nőben.
- Olyan érdekes nem? Hogy mennyire hasonlítunk és mennyire vagyunk mások! Nem akarlak megölni! Nem támadok védtelen boszorkányra. - Mondtam teljesen nyugodtan, mintha mi sem lenne természetesebb ennél.
Egyre közelebb hajoltam hozzá, ő pedig hátra dőlt. Látom, hogy vonzódik hozzám, miért menekül. Csillog a szemem. Vágyom rá, hogy megkapjam őt. Meg akarom magamnak szerezni. Felkeltette az érdeklődésemet, én pedig meg akarom szerezni.
A pálcákhoz nyúltam, s felküldtem őket Seth szobájába Geer mellé. Ott biztonságban vannak. Majd felálltam és közel mentem a nőhöz, felemeltem az állát. Mélyen szemeibe néztem. Izgatott volt, nem akarja, de én igen. Megszólaltam, amit végig hallgatott.
- Benned! - Ismételtem meg, ahogy figyeltem. Nevetett, de nem igazából nevetett. Nem hisze nekem, viszont, ahogy szemeimbe nézett rájött, hogy nem hazudok neki. Ráharapott az ajkára, arra a telt, gyönyörű ajak.
Hirtelen megcsókoltam, lassan és szenvedélyesen. Kezei közé vette arcomat, s maga felé húzott, élveztem. Ahogy azt is, ahogy visszacsókolt. Hevesen és szenvedélyesen. Ez elmondhatatlanul jó érzés.
Ahogy befejeztük a csókot eltolt magától. Majd felpattan és idegesen sétált át a túloldalra, hogy messzebb legyen tőlem. Egy pillanatra csalódott voltam. Én élveztem, ahogy csókolt és akartam még. Egyre hevesebben és jobban. Az enyém lesz! Kerül, amibe kerül!
- Nem akarom, hogy eltűnj örökre! - Suttogtam halkan, majd közelebb mentem hozzá. Először megragadtam a kezét, amit felém nyújtott, majd a másikat is. Gyorsan nyakamba raktam, majd karjain végigvezetve ujjaim, átöleltem a dereát. Szemeibe néztem, akarom még őt. Megint ajkaira tapasztottam a sajátom és hevesen kezdtem el csókolni. Szabadon csókoltam és szinte vágyakoztam, hogy ne hagyjuk abba soha a csókolózást.
note: || To: Adriana
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Szomb. 24 Jan. 2015 - 23:21


Adriana & AidenRemek nap ez a mai! Sikerült átesnem egy kerítésen, majd a lábamra zuhant az ablak, mikor behatoltam a kastélyba. Mi jön még? A nappali és áldozatom felé vettem az irányt, majd megálltam egy pillanatra az ajtóban. Össze kell szednem magam. Nem láthat gyöngének! Ő nem!
Ahogy beléptem közöltem vele, hogy meg ne merjen mozdulni különben meghal. Ez nem jött be. Ekkor tudatosult bennem, hogy ő nem olyan, mint a többiek. Mire észbe kaptam már csapdába is kerültem. A kígyó eltűnt a nyakamból, de a kezeim összekötözve maradtak. Még ilyen csomót nem is láttam pedig párral már összehozott az élet.
Ha jobban szemügyre veszem élőben sokkal jobban néz ki, mint a képeken, amit róla kaptam. Adri! Nem szabad! Folyamatosan hadakoztam magammal. Nem akartam vonzódni hozzá, de mégis megtörténik velem.
- Talán olyan jó életed van ebben a világban? - kérdeztem gúnyosan.
Az a legnagyobb gondom, hogy a bajokat mindig sikerül tetéznem ezzel a nem félek stílussal. Sokszor kerültem már pácba emiatt a gúnyos, fennhéjázó magaviselettel, ami néha előnyömre válik.
Végül leültem vele szemben. Azon gondolkodtam, hogyan vehetném vissza a pálcám. Ám ez a fickó minduntalan képes magára vonni a figyelmemet. Nem! Az nem lehet!
- Nagyon érdekes! Mindkettőnket hajtja a gyilkolási vágyunk, de mégis mások vagyunk! Szóval sehogy nem tudlak rávenni, hogy megölj? - kérdeztem még mindig karba tett kezekkel.
Egyre közelebb hajolt mire én hátra dőltem. Menekülni akartam előle. Nem akarok vonzódni hozzá, pedig éppen azt teszem. Láttam csillog a szeme, majd a pálcákért nyúlt. Lehunytam szemeim talán most megteszi. Ám hirtelen az állam alá nyúlt és felemelte azt. Én kinyitottam a szemeimet, majd rápillantottam. Végighallgattam, majd egy gúnyos nevetés kíséretében nem hittem neki. Ám ahogy szemeibe néztem. Igazat mond, de nagyon is.
Ráharaptam az ajkamra. Ekkor csókolt meg lassan és szenvedélyesen. Merlin szerelmére! Elvette az eszemet! Kezeim közé fogtam arcát. Fejét magam felé húztam, s csókoltam vissza szenvedélyesen és hevesen.
Mikor abbamaradt a csókunk eltoltam magamtól. Felpattantam és idegesen átsétáltam a túloldalra. Csak hogy minél messzebb legyek Aidentől. Nem akartam a közelében lenni.
- Miért? - kérdeztem, miközben kezemet felé nyújtottam, hogy adja vissza a pálcámat.
Közelebb lépett. Teljesen leblokkoltam. Megragadta először azt a karom, ami felé nyúlt, majd a másikat is és a nyakába rakta őket. Végigvezette karjaimon ujjait. Zihálva figyeltem. Nem bírtam megmozdulni. Hirtelen átölelte a derekamat. Szemeimbe nézett. Éreztem, ahogy nedves ajkai az enyémhez érnek és hevesen megcsókolt. Lehunytam szemeimet, s ugyanazzal a hevességgel csókoltam vissza. Végem van! Akarom, akarom, hogy így csókoljon. Akarom őt érezni! A karjaiban akarok maradni örökre. Ez nem jó jel!
Beletelt egy kis időbe, mire észhez tértem. Kapálózni kezdtem, mindent csináltam, hogy elengedjen. De valahogy ez nem működött.
-Tudod mit? Nem kell a pálca! Tartsd meg! - magyaráztam izgatottan, miközben próbáltam szabadulni - Mit gondolsz kimehetek az ajtón vagy menjek ugyanott, ahol bejöttem? - ám sehogy sem megy a szabadulás.
Túlságosan elgyengít a csókja. Úgy érzem hamarosan elvesztem a fejem és nem lesz menekvés. Mindemellett kötődni fogok hozzá, amit a legkevésbé szeretnék.


Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Vas. 25 Jan. 2015 - 1:17

Even a killer can fall in love!

Adriana & Aiden

Mikor a vendégem belépett közölte velem, hogy ne merjek megmozdulni, mert halott vagyok! Na persze, én halott! Nem ismer engem ez a nő cseppet sem. Csapdába ejtettem, olyanba, amilyenből nem tud szabadulni. Pedig csak a kezét kötöttem meg, meg a bilincsek vannak rajta.
Megnézem magamnak az én fejvadászomat. Nem is rossz! Sőt csinos és van benne valami különös tűz. Milyen szép mikor haragszik rám. Szikráznak a szemei, mint a csillagok! De gyönyörű nő! Egyszerűen lélegzetelállító, nem az nem kifejezés rá.
- Eléggé! - Mondtam ugyanolyan gúnyos hangon. El sem hiszem még az is tetszik, ahogy beszél! A hanglejtése, a szavai, a stílusa! Imádni való, számomra az. Mintha valami ajándékot kaptam volna. Pedig nincs is szülinapom.
Végül leült velem szemben. Elutasító volt, de én csak annál jobban akartam őt! Folyamatosan idomait és gondolatait figyeltem. Vissza akarja kapni a pálcáját! Na azt ugyan lesheti! Nem fogom odaadni, hogy megöljön vele.
- Pontosan és nem nem tudsz rávenni, hogy megöljelek! - Hülye leszek megölni, mikor vonzódom hozzá, teljesen máshogy, mint bárki máshoz. Van benne valami, aminek nem tudok ellen állni.
Lassan egyre közelebb hajoltam hozzá, ő pedig hátrafelé dőlt. Előlem ugyan nem menekül. Csillogott a szemem, akarom őt. A pálcákhoz nyúltam, s a legbiztonságosabb helyre, Geer mellé küldtem őket. Odamentem hozzá és felemeltem a fejét.
Elmondtam neki mit érzek. Gúnyosan nevetett, élveztem a nevetését. Majd mikor felfogta, hogy őszintén beszélek ledermedt. Ajkaiba harapott. Azokba a gyönyörű ajkakba. Majd megcsókoltam. Lassan és szenvedélyesen, visszacsókolt.
Kezei közé vette arcom, maga felé húzott és hevesen csókolt vissza! Imádom ezt a nőt. A csókja mámorító, minden ami ő elkápráztat. Mikor befejeztük ellökött és távolabb sétált tőlem. Mintha menekülne előlem, vajon mit tettem?
Nem feleltem neki, csak csillogott a szemem és az ajkait néztem. Közelebb mentem hozzá. Az egyik kezét felém nyújtotta, hogy adjam vissza a pálcáját, de én csak megfogtam a kezét, majd a másikat is és a nyakamba tettem. Lassan végigsimogattam a karjait.
Leblokkolt. Átkaroltam a derekát. Szemeibe néztem, még mindig csillog a szemem. Majd ajkaimat az övére tapasztom és hevesen csókolom meg. Visszacsókol ugyanúgy ahogy én csókolom őt. Milyen édes, ez a nő különlege!
Érzem, hogy más, van benne valami, ami senki másban nincs. Akarom őt, a karomban tartani. Csókolni, amíg világ a világ. Kell nekem, valami vonzz benne és én meg fogom ezt szerezni. A csók után kapálózni kezdett, de nem engedtem el.
Kapálózva magyarázott nekem. Menekülni akar. Már az sem érdekli, ha a pálcáját sem kapja meg csak engedjem el. Ez nem fog menni. Nem engedhetem el. Kérdésén elmosolyodtam, tudom, hogy nem fog neki tetszeni a válaszom, de hidegen hagy!
- Nem mehetsz el sehol! Azt akarom, hogy maradj itt! - Mondtam határozottan, majd megint megcsókoltam. Merlinre nem bírom abba hagyni. Akarom még csókolni. Magamhoz szorítom és simogatni kezdtem a hátát. Ez elképesztő elveszi az eszemet ez a nő. Ez kész vicc, de élvezem nagyon élvezem.
Tetszik nekem ez a lány, nem is kicsit. Már a megjelenése megbabonázott, mikor megláttam, most meg azt hiszem az eszemet is elvettem. De ha lehet ilyet mondani én még élvezem is hogy teljesen megboldulok, ha ránézek, hogy teljesen kiesik minden más, ami van.
note: || To: Adriana
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Hétf. 26 Jan. 2015 - 18:53


Adriana & Aiden


Menekültem előle, mikor közelebb hajolt. Nem akarom a közelségét. Túlságosan vonzó a számomra. Láttam, amint a pálcákhoz ér. Lehunytam a szemem. Hátha megteszi, de közölte, hogy ő ugyan nem fog megölni. Hirtelen kezét éreztem az államnál. Felemelte a fejem. Kinyitottam szemeim, s rápillantottam. Elmondta, hogy mit érez velem kapcsolatban. Egy nevetést erőltettem magamra. Ám ahogy őt figyeltem láttam rajta, hogy nem hazudik. Ajkaimba haraptam. Hirtelen megcsókolt lassan és szenvedélyesen. Kezeim közé fogtam fejét, magam felé húztam és hevesen, szenvedélyesen csókoltam vissza. Merlinre! Hamarosan el fogom veszíteni a fejemet, amit cseppet sem lenne szabad! Azonban úgy vonz, mint a mágnes, csak tudnám miért.
Mikor abbamaradt a csók eltoltam magamtól, s elsétáltam a szoba másik végébe. Minél távolabb tőle annál jobb! Kinyújtottam a kezem, kérvén a pálcámat. Nem tágított. Sőt! Közelebb lépett hozzám, majd elkapta a kinyújtott karomat, majd a másikat és a nyakába tette őket. Lassan végigsimított a karjaimon. Teljesen leblokkoltam. Hogy én mennyire élvezem ezt! Átkarolta a derekam, s belenézett a szemembe. Csillognak a szemei. Miért? Mit akar tőlem?
Újra megcsókolt hevesen. Merlinre, hogy én ezt mennyire élvezem! Viszonoztam ugyanolyan hevességgel a csókot. Egyszerűen imádom! Valaki valamilyen szinten érdeklődik irántam. A csók befejeztével kapálózni és magyarázkodni kezdtem. El akarok tűnni, mielőtt az érzelmeim túlságosan kibontakoznak felé. Már a pálcám sem érdekel. Tartsa meg, ha nem akarja visszaadni. Csak engedjen el.
- Te megvesztél? Miért maradnék? Miért nem hagyod, hogy elmenjek? Ugye tudod, hogy ez emberrablás? - magyaráztam dühösen felé - Eszem ágában sincs itt maradni! - tiltakoztam hevesen.
Újra megcsókolt, amire én válaszul visszacsókoltam. Nem bírok magammal. Akárhányszor száját az enyémre tapasztja kívánom és viszonozni akarom. Magához szorított és simogatni kezdte a hátam. Élvezem! Rettenetesen élvezem ezt a helyzetet!
Nem lehet! Kötődni kezdtem hozzá! Ne! Nem akarom! Ezt nem! Ettől tartottam a legjobban! Próbáltam megszabadulni kezeitől, kapálóztam, s tiltakoztam ellene.
- Most már eressz el! - magyaráztam kissé idegesen - Hallod? Eressz el! - ziháltam, miközben újra ajkamra haraptam.
Úgy érzem kezdek megőrülni. Kötődöm hozzá, akarom őt! A testem, a lelkem és a szívem kívánja őt, de a józan paraszti eszem valahogy már nem bízik benne. El kell mennem, de sürgősen, még mielőtt nagyobb baj lesz belőle!


Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Kedd 27 Jan. 2015 - 0:34

Even a killer can fall in love!

Adriana & Aiden

Menekülni akar előlem. Érez valamit irántam. Ahogy én is iránta. A pálcáinkat felküldtem Geerhez, ott biztonságban lesznek. Közöltem vele, hogy nem fogom megölni. Felemeltem az állát és elmondtam, hogy mennyire vonz. Nevetett, de amint belenézett a szemembe abba hagyta. Nem hazudom neki. Tényleg vonzódom hozzá.
Ajkait bámultam, amire ráharapott. Abban a pillanatban mozdultam és megcsókoltam, lassan és szenvedélyesen. Kezei közé vette fejemet, s maga felé húzott. Visszacsókolt. Merlinre, olyan mintha egy mágnes mellett állnék ami nem akar elengedni.
Amint befejeztük a csókot eltolt magától és a szoba másik felébe menekült. Kinyújtotta a kezét. A pálcáját akarja. Közel mentem hozzá elkaptam a kezét, majd a másikat is és nyakamba tettem. Végigsimítottam a végtagokon, majd derekát átölelve csillogó szemmel néztem a szemeibe.
Hevesen csókoltam meg, s ő megint visszacsókolt. Merlin szerelmére. Úgy csókol, mint még senki. Úgy vágyom rá, mint még senkire. Nem fogom kiengedni a kezemből. Ezt már most eldöntöttem. Akármi is lesz az ára, ma este velem marad!
Amint befejeztük a csókot kapálózni kezdett. Magyarázkodott, hogy neki nem is kell a pálca csak engedjem el. - Tudom, de az ilyen apróságok nem szoktak zarani. Mellesleg, ha te is itt akarsz maradni az nem emberrablás és tudom, hogy te is úgy vágysz rám, mint én rád!
Mondtam fátyolos tekintettel nézve rá. Akármit is tesz nem fogom elengedni ebben biztos lehet. Ha másra nem legalább egy éjszakáig had élvezzem a testét!
=#00FF00>- Kár! - Mondtam halkan, majd hirtelen megint megcsókoltam. Mire visszacsólt. Ajkainak íze egyszerűen mámoros kell nekem. Bárhogy! Akkor is az enyém lesz!
- Nem! Akarlak téged Adriana! - Magamhoz szorítottam és a nyakába csókoltam majd. Ajkait is megcsókoltam, valahogy más volt a csók, mint szokott. Élveztem és boldog voltam, hogy csókolhatok, símogatni kezdtem a hátát, s kezeim óvatosan bevándoroltak a ruhája alá. Akarom őt. Kell nekem, engedni akarok a mágnesnek.
note: || To: Adriana
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Kedd 27 Jan. 2015 - 22:06


Adriana & Aiden


Merlin szerelmére! Amikor elvállaltam ezt a munkát nem gondoltam, hogy ez fog történni. Vonzódom hozzá, akarom őt, akarom minden porcikáját, a csókjait...
Hirtelen a pálcákhoz nyúlt. Ekkor húnytam le szemeimet, Ám ő ahelyett, hogy megölt volna az állam alá nyúlt és felemelte azt. Rápillantottam. Elmondta, hogy mit érez irántam. Nem hittem neki csak mikor szemeibe néztem.
Hirtelen megcsókolt észre sem vettem, de beleremegtem. Két kezem közé fogtam arcát, magam felé húztam és visszacsókoltam. Nem akarom, hogy távol legyen tőlem. Vele akarok lenni ma és talán mindörökre! Csak vele és senki mással!
Mikor befejeztük a csókot eltoltam magamtól, s a szoba másik végébe siettem. Minél távolabb akarok lenni tőle. Nem érezhetek iránta semmit. De igen! Vonz, akarom őt. De nem csak a testét! Hanem a lelkét és a szívét is. Nekem nem egy éjszakára kellene...Nekem többet jelentene annál. Sokkal többet!
Kinyújtottam felé a kezemet a pálcámat kérve. Ám ő közelebb jött megfogta a felé tartott kezemet, majd a másikat is és a saját nyakába tette. Merlinre mondom ez a fickó nem kispályás. Egyre jobban tetszik! Ujjaival végigfutott karjaimon, majd átölelte derekamat. Csillogó szemekkel nézett az enyémekbe.
Hevesen csókolt, meg amire én válaszul ugyanolyan hevességgel csókoltam vissza. Én pedig élvezem! Kedvelem! Szeretem! Vonzódom...nem az nem lehet! Teljesen összezavarodtam! Mikor befejeztük a csókot szabadulni akartam, de ő nem engedett el. Már a pálcám sem érdekelt.
- És ha igen? Akkor sem maradok itt! Egy nekromantával, aki lehet hogy amint befejezte a dolgát velem reggel vagy akár az éjszaka folyamán megöl? Áh! - magyaráztam dühösen.
Igen vágyom rád, de nem csak úgy ahogy Te gondolod! Gondoltam végig a mondandómat. Nem csak egyszer akarom őt, hanem életem végéig, de biztos vagyok benne, hogy nem lenne képes engem szeretni.
- Csak egy éjszakára igaz? - súgtam, miközben ő belecsókolt a nyakamba. Beleremegtem ebbe a csókba - Ne válaszolj! Nem akarom tudni! Jobb ha nem tudom!
Élveztem minden egyes mozdulatát! Ekkor csókolt meg megint, amit viszonoztam. De ez valahogy más volt, mint eddig. Simogatni kezdte a hátamat, ami jól esett, majd csak annyit vettem észre, hogy kezei máris a ruhám alatt matatnak.
- Várj! - ragadtam meg a felkarjait - Nem tehetem meg! Nem vagyok a kurvád! Hogy csak egy éjszakát velem tölts és utána eldobj! Nem zongorázom végig ezt újra! Nő vagyok! - magyaráztam idegesen.
Nagy nehezen sikerült kiszabadulnom. Az ajtó felé vettem az irányt, s úgy döntöttem valahogy majd csak vissza kimászom az ablakon. Lehet a másik lábam is bánni fogja, de ha így van és kint valami várni fog örömmel halok meg.
- Remélem hasznát veszed a pálcámnak! - súgtam magam elé.
Kötődni kezdtem hozzá. Sőt! Több ez, mint kötődés! Ne! Nem akarok megint szerelmes lenni! Nem teheti ezt velem a szívem! Újra nem! A szívem hevesen kalimpált, ahogy egyre jobban távolodtam tőle.


Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Kedd 27 Jan. 2015 - 23:39

Even a killer can fall in love!

Adriana & Aiden

Na jó, erre nem számítottam! Kicsit sem számítottam rá, hogy ez a csaj úgy fog magához vonzani, mint a vas a mágnest. De sikerült neki. Akarom őt, már a szeme csillogása, a gonosz mosolya is elég hogy megbolondítson, de tudom, hogy ennél többre vágyom tőle.
A pálcáinkhoz nyúltam, s felküldtem őket Geerhez a kastély legbiztonságosabb helyére. Oda ember be nem jut, aki nem én vagy Seth. Odamentem a nőhöz és felemeltem az állát, elmondtam neki milyen érzelmeket vált ki belőlem. Nem hazudtam neki, igazak az érzelmeim, felesleges hazudnom.
Megcsókoltam, kezei közé vette arcomat és maga felé húzott. Érzem a mágnes megtalálta a párját. Mintha minden eddigi csókom eltűnt volna, mintha most csókolnék először. Minden más női arc elszürkült, csak ő maradt. Csak az ő arca, elvarázsol.
Amint befejeztük a csókot eltolt magától és a szoba másik felébe ment. Nem akarom, hogy távol legyen. Messze van. Azt akarom, hogy itt legyen előttem, a karjaimban. Akarom őt, a testét, a lelkét, a szívét, mindenét. ŐT!
Kinyújtotta felém a kezét, tudom hogy a pálcáját akarja, de én inkább úgy fogtam fel, hogy azért nyújtja, hogy én fogjam meg. Közel mentem és megragadtam, majd a másik kezét is és a nyakamba tettem, végighúztam ujjaim a karjain és  átkaroltam a derekát. Csillogtak a szemeim, ahogy rá néztem.
Hevesen megcsókoltam, ő ugyanúgy viszonozta. Akarom őt minimum egy estére, nem kettőre, nem tízre, nem húszra, nem egy hónapra, nem is inkább egy évre, nem nem örökre, örökre kell nekem. Mikor befejeztük a csókot tiltakozott és el akart menni, nem akarom, hogy itt hagyjon.
- Te is nekromanta vagy! Nem kell tartanunk egymástól. Nem öllek meg, nem akarlak megölni! - Mondtam komolyan, hiszen komolyan is gondoltam. Nem akarom megölni, én vonzódom hozzá, én lehet hogy megőrültem, de belé szerettem.
Belecsókoltam a nyakába, megremegett. Szeretem, Merlinre szeretem. Szavaival mit sem törődve megint megcsókoltam. Lassan simogatni keztem a hátát, élvezem, hogy velem van, hogy itt van velem. Majd a ruhája alá nyúltam be.
Érezni akartam a bőrét, ahogy a kezeimhez ér. Ekkor megragadra a felkarjaim. Nem vagy kurva! Nem akarlak eldobni! Meg akarlak tartani! Örökre, magam mellett! Ziháltam magamban, kicsit elkeseredve, hogy kiszabadult a karomból.
Egyre távolabb került. Ne! Ne! Ne hagyj itt kellesz nekem! Fájt, hogy távolodik tőlem. Nem bírtam magammal, nem mehet el. Elrabolta a szívemet! Utána iramodtam és lekaptam a kezét, magam felé fordítottam.
Hirtelen megint megcsókoltam, de ez a csók már szerelemmel volt tele. Mikor befejeztem arcát kezeim közé fogtam és simogatni kezdtem. Varázslatos, ez a nő egy álom. Az arcát vizsgáltam milyen szép, milyen tiszta. Bámulatos.
- Nem vagy a kurvám, nem is akarom, hogy az legyél. Nem csak egy estére kellesz. Nekem most és mindörökre kellesz. Nem akarlak megölni, nem lennék rá képes. Mert abban a pillanatban ahogy megpillantottalak én... én beléd szerettem! Ne menj el, kérlek. Maradj velem! - Súgtam elhaló hangon.
note: || To: Adriana
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Csüt. 29 Jan. 2015 - 0:50


Adriana & Aiden


Valahogy pont erre nem számítottam. Nem számítottam rá, mikor elvállaltam, hogy sikerül beleszeretnem. Pedig belszerettem! Igen szeretem és ezt már nem tagadhatom le. Kell nekem! Mindene kell! Teljes egészében! Lehet hülyének néznének, de én már csak ilyen vagyok! Pálcákhoz nyúlt, abban bíztam, hogy végre megöl és vége ennek a szenvedésnek, ami körül vesz. Helyette az állam alá nyúlt, majd felemelte azt. A szívem hevesebben kezdett verni, s ő pedig megcsókolt. Nem bírtam magammal. Két kezem közé fogtam az arcát, magamhoz húztam és visszacsókoltam. Mint a mágnes úgy vonzott, s úgy is csókoltam, hogy nem bírtam elengedni.
Mikor abbamaradt a csók eltoltam magamtól. A szoba másik felébe siettem. Távol akartam lenni tőle. Tőle, akit akarok testestől, lelkestől és szívestől együtt. Nekem nem csak egy játék lenne. Vele szeretnék lenni akár egy életen át.
Kinyújtottam a kezem a pálcámat kérvén, de ahelyett, hogy visszakaptam volna ő megragadta a kezem, majd a másikat is és a nyakába tette. Ujjaival végigfutott rajtuk, majd átölelte a derekamat. Csillogtak a szemei.
Hevesen csókolt meg, amire én ugyanolyan hevességgel válaszoltam. Milyen édes és milyen heves! Akarom őt! Szeretem őt! De nem akarok újra csalódni. Benne nem! Valahogy ő más, mint a többiek! Heves tiltakozásban törtem ki. El akarok menni!
- Miért nem? Szabadíts meg ettől az élettől! - szinte már könyörögtem neki.
Azt hiszem végem van! Teljesen belezúgtam. Pont az történt, amitől féltem! Hirtelen a nyakamba csókolt, amitől megremegtem. Miután kezei becsúsztak felsőm alá menteni akartam a menthetőt. Elmondtam, hogy nem vagyok a kurvája, nem csak egy estét akarok vele eltöltetni, s nem akarom, hogy ő is eldobjon, mint a többiek.
Kiszabadultam a karjaiból. Fájt...fájt, hogy talán ő is csak egy szeretkezés után elzavar...Lassan eltávolodtam, miközben néha-néha rápillantottam. Ő csak állt, s engem nézett. Aztán éreztem, hogy elkapja a kezem, s maga felé fordított.
Hirtelen megcsókolt megint. Éreztem, hogy szerelemmel teli. Viszonoztam hevesen és szerelmesen. Hát mégis szeret? Engem? De miért? Teljesen összezavarodtam. Végül kezei közé fogta arcom és simogatni kezdte. Mikor vizsgálgatni kezdett lehunytam szemeimet. Csak élvezni akartam a pillanatot.
Ami ez után következett teljesen ledöbbentett. Megtette azt amit a legkevésbé vártam volna tőle. Szerelmet vallott, s tudtam ez őszinte érzelem nem csak, amolyan humbuk.
- Ezt...ezt komolyan gondolod? - nyögtem végül ki.
Aj Adri ne légy már ostoba, hiszen látod nem? Legszívesebben kupán csaptam volna magam. Tényleg idióta vagyok. Miért? Miért kérdezek vissza, ha látom? Talán mert már sokszor megéltem ezt, talán mert sokszor sikerült ugyanabba a hibába esnem.


Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Csüt. 29 Jan. 2015 - 23:15

Even a killer can fall in love!

Adriana & Aiden

Akarom őt kell, egyszerűen nem tudok nélküle meglenni. Már most látom, pedig még csak a szemeit nézem, még csak a mosolya kápráztat el. Érzem, hogy ő más. Ő különleges. Benne van valami, ami mindenki másból hiányzik.
A pálcákhoz nyúltam, s eltűntettem őket. Felemeltem a fejét. A szemeibe néztem és megcsókoltam. Visszacsókolt, két keze közé vette az arcomat és magához húzott. Éreztem a mágnes bennem megtalálta, amit keresett. Most már nem akarom elengedni.
Mikor abbamaradt a csók eltolt magától, s elszaladt a szoba másik felébe. Távol van tőlem. Messze, pedig itt kellene lennie a karomban, itt a helye érzem, hogy itt van. Az enyém. Csak az enyém. Senki, de senki másé. Szeretem őt, beleszerettem.
Kinyújtotta felém a kezét. Tudom, hogy a pálcát akarja, de én annak tudom be, hogy felém, értem nyúl. Engem akar. Odamentem hozzá, megfogtam kezeit és nyakamba tettem. Ujjaim végigfutottak karjain, majd megöleltem, s csillogó szemekkel néztem rá.
Hevesen csókoltam meg. Megint visszacsókolt. Merlin szakállára. Ez megunhatatlan. Édes, heves, szenvedélyes. Akarom, kell nekem. Csak ő. Örökre csak ő. Senki, senki más. Szeretem, Merlinre! Szerelmes vagyok, szerelmes, egy gonosz bombázóba.
- Mert... mert... Nem akarlak megszabadítani az életedtől. - Mondtam halkan, ahogy nyakába csókoltam. Elvette az eszemet. Akarom magamnak, most! Kezeim a ruhája alá vándoroltak be. Éreznem kell a bőrét. Vágyom rá.
Megállított. Elmondta mit gondol, nem bírtam felelni, csak magamban válaszoltam neki. Kiszabadult a karomból és távolodni kezdett. Lassan, lassan egyre messzebb. Ne, nem mehet el. Velem kell maradnia. Itt kell lennie velem.
Álltam és néztem őt. Távolodik tőlem. Hirtelen odamentem hozzá és megragadtam a kezét, magam felé fordítottam és megcsókoltam. Csókom tele volt szerelemmel. Visszacsókolt, a csókjában szerelem volt. Szeret, ő is szeret.
A csók után kezembe fogtam arcát és simogatni kezdtem. Majd vizsgálgatni a gyönyörű arcát. Szeretem, imádom, akarom csak őt. Egyszerűen elbűvöl, elvarázsol, megbabonáz. Képtelen vagyok másra gondolni csak ő van nekem, csak ő. Bevallottam, hogy szeretem.
- Komolyan gondolom Adriana! Szeretlek! - Megint kimondtam és tetszett a hangzása. Közel hajoltam hozzá és megint megcsókoltam. Majd derekánál fogva rántottam magamhoz és felkaptam.
Az enyém lesz, most és mindörökre! Felvittem a szobámba, majd az ágyra fektettem és rámásztam. Újra megcsókoltam, de most már ruháját is kezdtem levenni róla. Kezeim simogatták testét, ajkam pedig folyamatosan csókolta. Élveztem, élveztem a szerelmet, ami mind a kettőnket átjárja.
note: || To: Adriana
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Szomb. 31 Jan. 2015 - 1:35


Adriana & Aiden


Ahogy átölel! Ahogy megcsókol! Már azzal képes elérni a hatást nálam. Azt a hatást, amit egy ideje kerülni próbálok! De mindig ugyanabba a hibába esem! Mindig szerelmes leszek!
Nem tudom elkerülni ezt a dolgot, ahogyan azt sem, hogy újra és újra csalódjak. Tudom, hogy minden egyes alkalommal rettenetesen tud fájni. Ám én naivan képes vagyok elhinni, hogy meg tudok bárkit is hódítani.
Hevesen csókolt meg, amit ugyanolyan hevességgel viszonoztam. Szerelmes vagyok! Beleszerettem ebbe a fickóba! Szeretem őrülten szeretem és nem tudok mit tenni ellene! Akarom, hogy szeressen, akarom, hogy velem legyen! Szeretni akarom!
- Kér....kérlek! - suttogtam. Meg akarok halni, nem akarom többet átélni. Nem akarom! Nekem semmi keresnivalóm ezen a világon!
Belecsókolt a nyakamba, én megremegtem, majd keze a ruhám alá került. Ne! Nem akarom, hogy ő is kihasználjon! Elmondtam, amit akartam, s kiszabadultam karjaiból.
Vonzódik hozzám, de nem szeret! Ő is csak egy kis kalandot keres, amire éppen jó vagyok! Mert éppenséggel kéznél vagyok! Egyre jobban távolodtam tőle. Ez pedig elszomorított. Láttam, ahogy csak ott áll és vár. Tudtam! Már épp célegyenesbe értem, mikor megragadta a karom és maga felé fordított.
Megcsókolt szerelmesen. Hát szeret? Viszonoztam ugyanolyan szerelmesen, bár ezt magam sem vettem észre. A csók után fürkészni kezdte az arcom. Lehunytam szemeim. Élvezni akartam ezt a pillanatot! Csak vele!
Hirtelen szerelmet vallott, ami teljesen ledöbbentett. Hogy ő belém? Az lehetetlen! De tudom, hogy nem hazudik. Látom a szemein. Ajkaimba haraptam, mikor újra kimondta, hogy szeret.
- Szeretlek! - súgtam, miközben figyeltem ajkait, amik egyre közelebb értek hozzám, s megcsókolt.
Csókoltam vissza, ahogy csak tudtam. Éreztem, ahogy a derekamnál fogva magához ránt és felkapott. Merlinre ez a fickó nem cicózik!
Karjaim a nyakába csúsztak, s erősen kapaszkodtam belé, míg felértünk a szobába. Egy pillanatra sem vettem le a tekintetem róla. Már a puszta látványa is érzelmeket gerjesztett bennem.
Letett az ágyra, s újra megcsókolt. Kezeim végigsimultak mellkasán, ahogy csókoltam vissza, mindeközben vetkőztetni kezdett. Gonoszul belemosolyogtam a csókba, ami egy pillanatra sem maradt abba. Kell nekem! Ő kell nekem! Tudom! Érzem!
- Szeress! A tiéd akarok lenni! - suttogtam szenvedélyesen a fülébe, majd megcsókoltam azt.
Oka volt, hogy ide kellett jönnöm! Ha pedig már így alakult akkor miért ne? Miért ne lehetnék az övé. Nem tudom mi vár rám reggel, de jelen pillanatban csak az számított, hogy vele vagyok!


Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   Szomb. 31 Jan. 2015 - 10:38

Even a killer can fall in love!
18+

Adriana & Aiden

Csókol, hozzám ér, élvezi, akar engem. Tudom és ezzel olyan érzések szabadulnak fel bennem, amilyenek eddig soha. Belenézek a szemeibe és megszűnik a világ. Megérzem az ajkainak az ízét és repülök. Hozzám se kell érnie, elég rám néznie és elvesztem.
A rabja vagyok. Szeretem, igen azt hiszem ez az a szó, ami takarja az érzéseimet. Azt akarom, hogy örökre velem maradjon, hogy mindig csókoljon. Szeretem, egyszerűen belé bolonndultam egy pillanat alatt. Hevesen csókoltam, ő pedig visszacsókolt. Akarom, akarom őt, magam mellé minden percben.
- Nem tudom megtenni! - Mondom ki halkan. Nem, nem vagyok képes megölni őt. A nyakába csókoltam, megremegett. Merlinre milyen édes, milyen gyönyörű. Kezeim ruhája alatt matattak, megállított és elmondta mit akar, majd kiszabadult a karomból.
Leblokkoltam. Miből gondolja, hogy csak egy kaland lenne? Nem kaland lenne! Az életem lenne! Távolodik tőle. Valami különös érzés van bennem, nem akarom, hogy elmenjen. Az utolsó pillanatban állítottam meg. Megragadtam a kezét és magam felé fordítottam.
Szerelmesen csókoltam meg. Visszacsókolt, ugyanolyan szerelemmel. Szeret, csak szeret engem! Boldog voltam. Kezeimbe vettem arcát és  vizsgálni kezdtem. Lehunyta a szemeit, majd hirtelen szerelmet vallottam neki. Tudnia kell, mit érzek iránta. Majd kérdése után megint kimondtam, hogy szeretem.
- Örökre és azon is túl! - Suttogtam halkan, ahogy egyre közelebb hajoltam hozzá, majd megcsókoltam, visszacsókolt. Nem győztem falni a csókját, de akarom még, örökre ezt akarom. Derekánál fogva magamhoz rántottam, majd felkaptam. Karjai a nyakamban voltak, amíg fel nem értünk. Élveztem.
Nem vettem le róla a tekintetemet. Elvarázsolt, elég rá néznem és tudom, hogy ő az igazi, az egyetlen. Lefektettem az ágyra és rámásztam. Megint megcsókoltam, éreztem puha kezeit a mellkasomon, életemben nem éreztem még ilyen vibrálást magamban. Vetkőztetni kezdtem, hogy az enyém lehessen.
Meghallottam a hangját. Merlinre, ez a leggyönyörűbb hang, amit valaha hallottam. Belecsókolt a fülembe, nem bírtam megint meg kellett csókolnom. Hajába turtam és simogattam, ott ahol értem. Milyen puha a bőre, mint a bársony. Vagy annál is puhább.
- Szeretlek! Azt akarom, hogy az enyém legyél örökre! - Súgtam szenvedélyesen megnyalva a fülét, majd gyorsan megcsókolva őt. Vetkőzni kezdtem. Azt akarom, hogy eggyé legyünk, szeretni akarom őt.
Mikor végre sikerült megszabadulni minden gönctől, magamhoz öleltem és úgy csókoltam meg. Merlinre, a bőre tapintása, már alapból felizgat, a szemei bolondá tesznek. Ő az aki kell nekem. Csókolgatni kezdtem testét. Kezeim jártak rajta, amít meg nem találták leggyengébb pontját, ahol megálltak és csak ott folytatták.
Szeretni akarom, szeretni. Csak őt senki, senki mást. Érzem, tudom. A nyakát kezdtem szívni, lehunyt szemekkel. Majd megcsókoltam a csívás helyét, mély levegőt vettem. Milyen jó illata van. Mintha mindig is ezt az illatot kerestem volna, most pedig itt van a karjaimban. Életem szerelme az enyém lesz, csak az enyém.
note: || To: Adriana
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Aiden & Adriana - You really want to kill me?   

Vissza az elejére Go down
 
Aiden & Adriana - You really want to kill me?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Aiden & Alicia

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Információk :: Karakterek :: Lezárt Játékok-
Ugrás: