Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Marlene & Lily

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Marlene & Lily   Vas. 11 Jan. 2015 - 22:26


Lily & Marlene


"my friend"


Későn értem vissza a gyengélkedőről. Eleve takarodó már bőven elmúlt, mikor szabályt szegve meglátogattam Jamest. Megérte? Megcsókolt. Az a csók... Nem jár más a fejembe, de miért? Összezavarodottan tértem vissza a klubhelyiségbe.
- Mandragora - suttogom alig halhatóan a kövér dámának. Az csak horkol. - Mondom mandragora... - nem akarok hangoskodni, nem akarom hogy itt a célegyenesbe bukjak le. Csettintek egyet, mire zavarodottan felkapja a fejét a dáma. - Hogy mi, ki ? Ilyen későn drága gyermekem? - hogy tud egy festmény ilyen szigorúan nézni? Komolyan mintha anyát látnék, aki épp leszidja a gyermekét.
- Prefektus vagyok. - megvilágítom a pálcámmal kis jelvényemet kelletlenül, mire a dáma csak két nagy ásítás között végre kinyitja a portrét. Természetesen egy árva lélek sincs a klubhelyiség előterébe, mindenki békésen alszik. Az én fejem momentán szétrobbanni készül, nem tudom hogy fogok ma is aludni. Nem mintha olyan szépen átálmodott estéim lennének. Kezdek vészesen kimerülni a sok átalvatlan éjszakától. Sóhajtok, és felosonok lábujjhegyen a hálótermünkbe. Mindenki alszik, így nem akarok senkit felverni, így úgy ahogy vagyok ruhástul belemerülök az ágyam kényelmébe. Fáradt vagyok, de még mennyire. Mind fizikailag, mind érzelmileg. Hogy melyik győzne egy versenyen? Egy jelenet játszódik le előttem miközben lehunyom a szememet: James megérinti az arcomat, megsimítja, feljebb ül, oda húz magához, megcsókol... Kiveszem a fejem alól a párnát, és az arcomba nyomom. Hogy hogy nem robbanok fel ennyi érzelemtől??

Másnap reggel eléggé kimerülten ébredek. Amíg a többiek alszanak sunyiba lehúzom a bájitalt, amit arra szoktam használni, hogy nappal annyira felpörgessen, hogy tudjam teljesíteni a napokat. Tudom nem valami egészséges dolog, és lehet kicsit függő is lettem. Viszont nem tudnék figyelni az órákon, hisz naponta 2-3 óra alvás cseppet sem elég. Lemegy a napi rutin, reggelizés és majd az órák következnek. Átváltoztatástanon viszont , nem is ismerek magamra, de nem megy... Kezdek ideges lenni. Állandóan elkalandozom, és ez eléggé bonyolult bűbáj.
- Fenébe... - morgolódok, mire Marl aki mellettem ül döbbenten néz rám. Igen néha nekem se sikerülhet minden. - Nézd meg csak a füle, de miért csak az a f... - elkezdek már csapkodni a pálcával , ami nem igen jellemző rám. Ideges vagyok, kialvatlan, és az a nyanvadt csók nem akar kimenni a fejemből. Szétrobbanok. Természetesen Marlene megkérdezi jó baráthoz illőn, hogy mi bajom van, hisz ez nem én vagyok. Sóhajtok, hisz ő a legjobb barátnőm, és ha neki nem mondom el akkor kinek? Amúgy is nem tudok ennyi mindent magamba tartani, valamit ki kell adnom magamból. És azt hiszem a fiú téma az amiért Marl még hálás is lesz, de hogy kiről van szó, azért nem tudom.
- Órák után a könyvtárba...- ott nem sok mardekáros fordul elő, és van engedélyem a tiltott részlegbe is. Azt hiszem ha ott nem akkor sehol nem tudnánk ezt megbeszélni.
Órák után megvárom Marl a könyvtárba, majd együtt bemegyek a tiltott részlegekhez. Ott is a legvégébe megyünk, és jól körülnézek. Egy ideig fel alá járkálok, tördelem a kezemet. Ez nekem igazán nehéz, hisz nem én szoktam sosem beszélni az érzéseimről. Általában más mesél nekem, panaszkodik, tanácsot kér és nem fordítva. Én barátaim körébe híres vagyok arról, hogy magamba fojtom az érzéseimet, és nem traktálok velük senkit. Viszont most tényleg eljött a pillanata annak, mikor : " ez már nekem is sok "
-Szóval, tegnap én.. én takarodó után elmentem a gyengélkedőre. - itt a szívem vészesen elkezd dobogni, majd kiugrik a helyéről, hisz pár másodperc alatt lepereg előttem a tegnap este. -Meglátogattam Jamest. Igen aggódtam. És hát, beszélgettünk, beszélgettünk... kapott egy csomó főzetet, gondolom attól lágyult el ennyire. Őszintén beszélt velem, sose láttam ilyennek. Aztán... megcsókolt. - nyögöm ki végül. Nagyon fura érzés hangosan kimondani, és őszintén szólva kicsit meg is könnyebbültem. Lehet sűrűbben kéne beszélgetnem nekem is?


_____________________________________________________________
Words: nem számolok ♣ Music: LightsNote: csak óvatosan>< ♣ ©

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marlene McKinnon
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Aranyvér

Lojalitás : Dumbledore, barátok, család
Családi állapot : Nem publikus (szingli)
Lakhely : Roxfort, Griffendél torony
Foglalkozás : Diák, kviddics játékos
Pálca : Tíz és fél hüvelyk mahagóni egyszarvúszőr-maggal
Idézet :

"Marching, marching onward
Searching out the light of truth
I did not start the war
But it's a battle I can't lose
Faith will be my armor
And love my sword and shield
I must defeat the enemy
I will, I will, I will"

Karakterlap :
Playby : Freya Mavor
Kép :

TémanyitásTárgy: Re: Marlene & Lily   Hétf. 12 Jan. 2015 - 19:35

Lily & Marlene
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nyúzottan ébredek, mindössze alig két óra alvás után. Az este nagy részében álmatlanul forgolódtam, Sirius napról napra egyre jobban beeszi magát a lelkembe és felbolygatja az egész életemet. A huzavona ami kettőnk között feszül teljesen kifordít önmagamból, de hál istennek még fenn tudom tartani a "minden-rendben-van" álarcot, így nem veszi észre senki, hacsak Lily nem rajtam gyakorolja megint a mindent látó tekintetét. Nem tudom mi lesz a vége, de határozottan nem tetszik, hogy ennyire ki vagyok szolgáltatva Blacknek, mindamellett hogy olyan jó vele lenni. Kínzom magam a közelségével, de egyszerűen képtelen vagyok távolságot tartani. Az a lágy pillantás és csibész mosoly még akkor is előttem van amikor nincs mellettem. Nem voltam addig szerelmes és határozottan nem tetszik nekem amit művel velem. Jó lenne minél előbb valami kiutat találni, összejönni vagy végleg lezárni, még akkor is ha az utóbbiba megkeseredek és talán bele is halok. De azt várhatom hogy Sirius végre lépjen! Mindig amikor azt hiszem megteszi, valami mindig közbejön. Vagy Potterék toppannak közbe, valamilyen új balhéval vagy pedig valamilyen egészen más szakít minket ketté. Pedig mindig olyan közel járunk! Veszélyesen közel, ezt abból tudom hogy mindig szétrebbenünk, mintha éppen valami csínytevésen kapnának rajta minket.
Kikászálódok az ágyból és nagy nehezen felkészítem magam a napra. Kihagyom a reggelit és csak átváltozástanon csatlakozom Lilyhez. Ő sincs valami jó paszban, megütközve, kérdőn nézek rá amikor ingerülten hadonászik a pálcával és még valami lanyha káromkodásféle is kicsúszik a száján. Barátnő receptoraim valami történést érzékelnek, igazi sos helyzetet, de mielőtt rákérdezhetnék hárít, majd később.
Homlokomat ráncolva süppedek vissza a semmibe, miközben már nem csak Sirius birizgálja a gondolataimat, hanem még Lily is. Fantasztikus napnak nézek elébe. Unottan próbálok a feladatra koncentrálni, de már az első sikertelen próbálkozás után tudom, hogy ez most nem fog menni, így aztán nem is feccölök bele túl nagy energiákat. Minek pazaroljam ha úgy is kevés van.
Óra után, mint egy árnyék követem Lilyt egészen a könyvtárba, egyenesen a zárolrészleg legmélyére.
- Halljam! - mondom egyszerűen és már sejtem miről van szó. Nem sok minden tudja felzaklatni kedves barátosnémet ennyire, általában akkor ilyen ha egy bizonyos gazemberről van szó, de amit mond arra még én sem számítottam. Elkerekedett szemekkel nézek rá, ajkaim egy néma o-t formálnak.
- Ezt most mond el még egyszer, mert rosszul hallottam!
Bírtam Pottert, de nagyon féltettem Lilyt hogy megütheti a bokáját, ha a srác nagyon hamar nem növeszti be a feje lágyát.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
to: Lily from: Marlene notes: gyenge, de lesz jobb
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


A hozzászólást Marlene McKinnon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 19 Jan. 2015 - 14:25-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Marlene & Lily   Kedd 13 Jan. 2015 - 12:57


Lily & Marlene


"my friend"


Tudtam, hogy marl megfog lepődni, igazából még én se fogtam fel a dolgot. Kíváncsi vagyok malr mit fog gondolni, tanácsolni. Általában ilyen témában ő szokott lenni a specialista. Sose mondanám neki, de tipikus olyan ember, hogy jó tanácsokat tud adni ilyen téren, de a saját magán nem tud. Erre természetesen Siriusra célzok, hisz nem vagyok hülye sem vak. Randiztam már, nem arról van szó hogy nem tudok mit kezdeni egy fiúval. Inkább arról van szó, hogy nem tudok mit kezdeni James Potterrel. Keserűen elnevetem magam a reakcióján.
- Hát jól hallottad. James tegnap este megcsókolt. És a legrémisztőbb, hogy én is vissza csókoltam. - itt az ajkamba harapok. Mondjam ki amit nem akarok? - Gondolom nem kell kimondanom, hogy ez mit jelenthet. -nem tudom kimondani hangosan, hogy élveztem a csókot, és több mint valószínű valamit megnyitott bennem. Mély levegőket veszek, és abba hagyom a járkálást. - Nem érezhetek ilyeneket. Be volt gyógyszerezve, lefogadom hogy abban az állapotban mást is megcsókolt volna, még Siriust is. - najó ezen elmosolyodom.  - Vagy csak szórakozik velem, vagy tesztelt, vagy fogalmam sincs! Ez őrjít meg, hogy fogalmam sincs miért csinálhatta. Ő az egyetlen egy ember a világon, aki rejtély számomra. Tegnap nagyon más volt Marl, mint akiről leszedték volna az álarcát és végre  őszinte lehet, mikor végre nem kell másnak mutatnia magát.  - egy szuszra hadarom el szerencsétlen marlnak. Megállok levegőt venni, és hogy reagáljon is szegény valamit, ha már a véleményére vagyok kíváncsi. Valamiért bekönnyezek, ezért kicsit lehajtom a fejemet, és megtörlöm a szememet. A szüleim halála óta még jobban vágyom a törődésre, és valakire mint előtte. Tegnap estig nem is tudtam mennyire vágyom valakire. Bonyolult személyiség vagyok, belül törékeny, olyan akinek rengeteg érzelem játszódik le benne egyszerre, és kezd a súlyaiktól a padlóra esni, mert nem bírom tartani. Kívülről olyan vagyok mint egy érzelmi robot, aki nem beszél soha az érzéseiről, nem akarok ezzel fárasztani senkit. De azt hiszem most elszakadt valami. Szegény Marlt most biztos össze zavarom ezzel, hisz még egyszer se kerültem ilyen állapotba.
_____________________________________________________________
Words: nem számolok ♣ Music: LightsNote: rövid de tartalmas Very Happy©

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marlene McKinnon
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Aranyvér

Lojalitás : Dumbledore, barátok, család
Családi állapot : Nem publikus (szingli)
Lakhely : Roxfort, Griffendél torony
Foglalkozás : Diák, kviddics játékos
Pálca : Tíz és fél hüvelyk mahagóni egyszarvúszőr-maggal
Idézet :

"Marching, marching onward
Searching out the light of truth
I did not start the war
But it's a battle I can't lose
Faith will be my armor
And love my sword and shield
I must defeat the enemy
I will, I will, I will"

Karakterlap :
Playby : Freya Mavor
Kép :

TémanyitásTárgy: Re: Marlene & Lily   Hétf. 19 Jan. 2015 - 14:50

Lily & Marlene
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nem hittem a fülemnek. Na mármint, nem mintha annyira meg kellett volna lepnie a dolognak, hiszen amióta ezek ketten beszélőviszonyban vannak vagy megölik egymást - vagyis Lily kinyírja Pottert - vagy összejönnek. Csak Potter... Kiérti ezt a srácot, mikor már azt hittem kiismertem mindig mutat valamit amivel ámulajtba ejt. Na nem olyan fajta ámulatba, hiszen nálam Sirius viszi a pálmát bár ez a két srác néha olyan mintha ikrek lennének. Önelégült nagymenők, de meg kell hagyni lenyűgöző amit művelnek. Na de visszatérve Lilyre, valamilyen szinten örülök nekik végre úgy néz ki James végre összeszedte a bátorságát és nem csak a kivagyiságban mutatja meg milyen fene nagy gyerek.
- Először is - mosolygok rá Lilyre, miközben megfogtam a vállait és mélyen a szemébe néztem. Azt akartam hogy figyeljen rám, de annyira belelendült a mesélésbe és a dolgok ecsetelésébe, hogy féltem szerencsétlen lány feje felrobban a sok gondolattól és érzelemtől ami ott kavargott a csinos vörös fürtök alatt - nyugodj meg. Mély levegők Lily, mert ha így folytatod, úgy végzed mint az a szerencsétlen békám átváltoztatástanon, akit ahelyett hogy lufivá változtattam felrobbantottam... emlékszel? - vigyorodtam el, miközben magamelőtt láttam a jelenetet ahogy a félig gumivá változtatott béka szétrobbant előttem. McGalagony feje is majdnem hasonló műveletett hajtott végre, miután végignézte a kis közjátékot.
Miután úgy látom, hogy kicsit lehiggadt elengedem a vállait, és felhuppanok az egyik olvasó asztalra és keresztbe teszem a lábaimat. Nem igazán zavartatom magam a zárt részleg miatt, Lilyvel vagyok aki prefektus, így bűntetés nélkül lehetünk itt, nem kell startrakészen várni, mikor kell elmenekülnünk.
- Szerintem James nem csak azért csókolt meg mert be volt gyógyszerezve... Tény, hogy segíthetett neki végre összegyűjtenie a bátorságát, nem tudom mi tartott neki ilyen sokáig - jegyzem meg szem forgatva - A fiúk olyan teszetoszák és tuyimutyik tudnak néha lenni, még Potterék is - forgatom meg a szememet, aztán komolyan pillantok újra a barátnőmre - Szerintem ez nem rossz dolog Lily, neked is el kell ismerni hogy van valami... Viszont legyél óvatos... Nagyon sok pletyka kering Potterről és nem szeretném hogyha bántana. Kedvelem a srácot, tudod hogy mi a véleményem a dologról, de legyél óvatos...
.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
to: Lily from: Marlene notes: végre. remélem jó <3
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Marlene & Lily   Szer. 21 Jan. 2015 - 22:37


Lily & Marlene


"my friend"


Marl az egyetlen ember akinek ezt elmerem így árulni, és akitől tanácsot kérek. Tudom előre, hogy örülni fog a dolognak, hisz eléggé romantikus. Azt is tudom ha nem, akkor tényleg gond van. Ezért kicsit ideges is vagyok, elhadarok neki mindent, mire ő kezd észhez térni. Hát igen ez egyértelmű, erre még ő se számított. Bocsánat kérően rá mosolygok, hisz ezzel egészen megleptem, és cseppet kiborulva mondtam el mindent. Megfogja a vállaimat, mintha egy légző gyakorlatra készülnénk. Azt is teszem mély levegőt befújok, majd lassan ki.
- Nyugodt vagyok. Jajj ne is mond szerencsétlent. Meggyilkoltad! - nézek rá szigorúan, sajnáltam szegény békát. Majd vissza térve a tárgyra figyelmesen végig hallgatom. Már az első mondatánál kérdően nézek rá.
- Mi az hogy "mi tartott ilyen sokáig" ? Valamit tudsz amit én nem? - ez kicsit meglep. Ha tud valamit akkor azért, mert azt hittem ilyenkor elmondja nekem rögtön. Nem értem mire gondolhat. - James-el rühelljük egymást, azt hittem ez már az iskola legendája közé tartozik. - még magamnak is hazudok, azt hiszem kezdek gondban lenni. Nem rühellem Pottert, csak haragszom rá. Okos, tehetséges, hűséges... és elpazarolja a sok marhaságra. Hát igen el kell ismernem, a csók után már bennem is kezdődnek tisztázódni a dolgok.
- Azt tudom, hogy vigyáznom kell vele. Nem akarok egy strigula lenni. Még mindig dühös amiért negyedikbe vissza utasítottam a randiját, lehet ez valamiféle bosszú... Nem tudom Marl, folyton ezen agyalok, kezdek felrobbanni. Főleg mert... éreztem valamit. Csókoltak már meg, és az nem volt ilyen.. - Miért ilyen nehéz ez? Miért kedvelek olyat, aki 6 évig idegesített? Komolyan kétlábonjáró ellentmondás vagyok mikor Jamesről van szó.
- Főleg azért, mert nem rég még Isla-val láttam. Leakartam menni egyik könyvemért este, és ott voltak a klubhelyiségbe és épp... ölelkeztek. - sóhajtok, olyan kicsinyesnek és féltékenynek hangzik. És az a szörnyű, hogy akkor abban a pillanatban az is voltam. Néztem őket egy-két percig a lépcsőről, majd vissza fordultam, és vissza siettem a hálószobába. Máskor, másnál simán lemegyek ha ilyet látok, vagycsöndben vállat vonva, vagy egy vicces megjegyzést oda dobok. Most csak meg dobbant a szívem, és úgy éreztem nem kell ezt látnom. Ezt a jelenetett nem meséltem el senkinek, mert féltem, ha ezt elmesélem rögtön gyanúba keveredek, és kapnám a "mi van Lily, csak nem féltékeny vagy? " megjegyzéseket. Ezért úgy gondoltam, hogy magamban tartom. Most viszont kénytelen vagyok szóba hozni. Ha valaki tudd róluk valamit, az Marl. És ahhoz hogy tisztázzam magamban a dolgokat, ezt is muszáj leszek tudnom.
- Ha ezek a nő ügyei nem lennének, lehet ennyire nem is bántana a dolog... vagy lenne kérdés, nem tudom. Még soha életemben nem voltam ennyire határozatlan. - sóhajtok. Akaratlanul is eszembe jut egy jelenet, ahogy lent ülünk a nagyteremben, én James mellett Marl pedig Sirius mellett. Igen nem vagyok vak, egyértelmű hogy tetszenek egymásnak, és náluk igazán nem tudom mi a fenére várnak. Kicsit félek rákérdezni, de lehet meg fogom, ha már ennyire pasi témánál vagyunk.
_____________________________________________________________
Words: nem számolok ♣ Music: LightsNote: rövid de tartalmas Very Happy©

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marlene McKinnon
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Aranyvér

Lojalitás : Dumbledore, barátok, család
Családi állapot : Nem publikus (szingli)
Lakhely : Roxfort, Griffendél torony
Foglalkozás : Diák, kviddics játékos
Pálca : Tíz és fél hüvelyk mahagóni egyszarvúszőr-maggal
Idézet :

"Marching, marching onward
Searching out the light of truth
I did not start the war
But it's a battle I can't lose
Faith will be my armor
And love my sword and shield
I must defeat the enemy
I will, I will, I will"

Karakterlap :
Playby : Freya Mavor
Kép :

TémanyitásTárgy: Re: Marlene & Lily   Szomb. 24 Jan. 2015 - 20:29

Lily & Marlene
tell me tell me something i don't know
Amikor azt mondja nyugodt, kétkedve felvonom a szemöldökömet, amivel jelzem neki, hogy mást etessen. Nem most jöttem le a felvédőről, hét éve ismerem ahhoz hogy tudjam, mindjárt felrobban annyira széttúráztatja az agyát még ezen is. Kezeim finoman fogják a vállát, éppen csak annyira szorítom, hogy érezze. Kirobban belőlem a nevetés, amikor sajnálkozik szerencsétlen béka sorsán.
- Ugyan már, McGalagony visszacsinálta az egészet, nem lett semmi baja! - legyintettem, majd miután látom, hogy tényleg lehiggadt elengedem és felugrom az asztalra és keresztbe teszem a lábaimat és lóbálom őket. Kérdő tekintetén csak mosolygok és a szememet forgatom.
- Istenem Lily, ne csináld - rázom meg a fejemet - Az egész iskola tudta, hogy van valami.. Nem mindig volt tiszta hogy mi, mert néha inkább azért aggódtam hogy kinyírod Pottert, de mindig is látszott hogy ez több mint a "gyűlöllek"-dolog - mondom, miközben ujjaimmal macskakörmöket formálok - James dehogy rühell téged, ezt csak magadnak akarod beadni, hogy ne kelljen beismerned hogy tetszik neked... Nem emlékszel mi volt negyedikben?
Kérdőn, mindentudón nézek rá. Nos igen, James már negyedikben elhívta Lilyt randizni, de a kis vörös barátosném kosarat adott neki. akkor kezdődött az igazi huzavona, de mind a ketten pontosan tudjuk, hogy nem teljesen őszintén utasította vissza az ajánlatot. Lehet magának tud hazudni, de nekem annál sokkal jobb szemem van. Tény, hogy sokszor haragszik Potterre, de csak amiatt hogy marhaságokra pazarolja a tehetségét. Ez pedig nem olyan dolog, ami miatt egy "ősellenség" haragszik a másikra. Ez több és mostmár végre Lilynek is kezd felnyílni a szeme, ahogy James is végre valamit a lábaközé növesztett és mert lépni.
- Igen legyél óvatos, de ne zárkózz el!! - figyelmeztetem gyorsan, aztán sóhajtok - Lily, ez nem ilyen bonyolult. Igen... James bosszút állt a kosár miatt, de az nem a csók volt.. A bosszú a többi lány volt. Tudod milyen hülyék a pasik... Megsértetted az önérezét, de nem hiszem hogy ha te igent mondanál neki akkor nézne másra... És ismered Islat... Kire nem mászott még rá? - vonom fel kecsesen az egyik szemöldökömet. Istenem, az a lány rosszabb mint  egy ragadozó vadmacska. Pár hete Sirius körül somfordált, miközben én a fogamat csikorgatva nagyon igyekeztem hogy ne menjek oda és tépjem meg a csajt. Féltékeny? Én?! Ugyan!
- Én is hallottam pletykákat, de ezzel szemben szerintem ezt nem kell túlbonyolítani... Nyiss felé, de legyél óvatos, de ne túlságosan ahogy általában teszed! - teszem hozzá lágy hangon. Sajnálom szegényt hogy így kell látnom, és még jobban fáj hogy magamra ismerek a tekintetében és a viselkedésében, csak én nem mutatom. Megértő tekintetet villantok rá, egy másodpercre felfedem előtte én is a fájdalmam, de ez csak tényleg egy villanás és el is tűnt. Nem akarok róla beszélni, Lily ügye most sokkal fontosabb.
- Ne foglalkozz senkivel... Leegyszerűsítem neked, csak válaszolgass gondolkodás nélkül, de előbb felejts el mindent és mindenkit csak te maradj és James... - mondom lassan és várok kicsit - Megvan?... Jó, akkor most válaszol azonnal! Látod magad előtt?... Van bármi kifogásod ellene? ...Megkérdezne mit mondanál?... Feléd hajol, engeded hogy megcsókoljon?.. Visszacsókolsz?..
.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Marlene & Lily   Vas. 25 Jan. 2015 - 16:36


Lily & Marlene


"my friend"


Számomra eléggé kínos erről beszélni, az érzéseimről, főleg a James Potterről szóló érzéseimről. De mit csináljak ha vannak? Zavarban vagyok, csupán attól, hogy beszélnem kell róla. A békás sztori miatt csak rámosolygok, igaz McGalagony megmentette, szóval egy szavam se lehet. Maximum szegény béka lelki traumája miatt. Majd a zavarom, és feszültségem ott kezd tovább fokozódni mikor Marl belemerül, az egész iskola tudja, hogy Potter és köztem volna valami. Itt kikerekednek a szemeim, én azt hittem, hogy pont az ellenkezőjét sugalljuk egyfolytában. Én biztosan. Hisze az egész iskola előtt szünetben, a folyosón képesek vagyunk patáriát csapni. Jó idén nem, idén érzem hogy nagyobb gondjaim is vannak Potternél, bár ő is feliratkozott a csókkal a gondjaim listájára.
- Sosem gyűlöltem, csak idegesített az más tészta. Mindig idegesít, egy öntelt barom. - sóhajtok, ezt most jól esett kimondani. - De emlékszem mi volt, díszes társaság kíséretében, és egy öntelt vigyorral a képén elhívott randira. Én elsőnek elnevettem magam, mikor kiderült, hogy komolyan gondja, elárultam neki, hogy előbb randiznék egy polippal mint vele. - most hogy ezt hangosan kimondtam mit mondtam neki 14 évesen kitör belőlem a nevetés. Úristen nem rég történt és mennyire gyerekes beszéltem. Mondjuk egy 14 évestől mit vár az ember. Az egy dolog, hogy mit érzek, de ezek sosem egyszerű dolgok. Hisz Jamesről van szó. Kezd a fejem szétrobbanni a sok gondolattól, amit ő vált ki belőlem, finoman megnyomkodom a fejemet, és magamba mormolok, mintha az segítene.
- Az természetes, hogy vigyázok vele. És te honnan tudod olyan biztosan, hogy még mindig tetszem neki? Igen voltak jelek, kedves volt, és mikor azt nem viszonoztam akkor robbant igazán a bomba. De őszinte leszek, nem tudnék bízni benne. - nagyon vastag az a páncél amit felhúztam, és növekszik mikor potter közelít felé. - De különben is most, úgy beszélünk róla, mintha ez a csók egyenlő lenne egy lánykéréssel. Csak gondolom meg fogjuk ezt beszélni, és előre félek tőle. - őszintén szólva, én nem ismerem Isla-t. Eggyel alattunk jár, és mindig is csúnyán nézett rám, én pedig az ilyeneket messziről kerülgetem. Szóval én nem ismerem azt a csajt, csak azt tudom róla, hogy nagyon szereti a súlyát ráhelyezni Potterre. Fűha már ettől is ideges leszek, tényleg van velem valami.
- Ismersz, kedves leszek de egyben zárkózott, szerintem ebben a szituációban is ez lesz a megfelelő, mikor beszélek vele. De lehet annyiba is marad a dolog. Mintha semmi nem történt volna - nem is tudom igazán melyiktől is félek jobban. Ha James úgy tesz mintha semmi nem történt volna, vagy ha meg kell vele beszélnem a dolgot. Én sem tudom mit akarok, ez a legrosszabb az egészbe. Majd Marl hirtelen elmondja most kérdésekkel fog bombázni, amire azonnal megijedek.
- Öhm.. hát jó..   - próbálom össze szedni magamat. Jajj marl, már az első kérdésnél belepirulok a nadrágomba. Tudja jól, hogy Lily Evans ilyenekről nem beszél!!  De becsukom a szememet, és belemegyek. Ki tudja, lehet valóban segít. James arca tegnap estéről van előttem, ahogy megérinti az arcomat. -Látom..   - majd ahogy oda hajol, én meg szó nélkül engedem magam... - nincs kifogásom ellene ...   - hogy ha megkérdezne mit mondanék. Mit kérdezne? Marl ebbe a részletbe nem merül bele, de a fejembe egy kérdés van benne, hogy mit mondanék ha randira hívna. - igent mondanék ha randira hívna.. - majd olyat kérdez ami már megtörtént, és folyton benne van az emlékezetembe, mint pár másodperccel ezelőtt is. - engedném, és igen vissza csókolnék. - gyorsan kinyitom a szememet, elég volt ebből. A kezem remeg, gyorsan lefogom. Komolyan kezdek megbolondulni.
- Azt hiszem átmentem a Potter teszten, az én fejemet is becsavarta. - azt hiszem ez az a pillanat mielőtt még jobban belemerülünk, hogy elferdítsem a témát felé. - Mint ahogy a tiédet Sirius. - nézek rá bosszúszomjasan, mindent tudóan.

_____________________________________________________________
Words: nem számolok ♣ Music: LightsNote: csicseregj te is >< ♣ ©

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Marlene & Lily   

Vissza az elejére Go down
 
Marlene & Lily
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lily Anne Deveraux ~
» Lily Collins

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Információk :: Karakterek :: Lezárt Játékok-
Ugrás: