Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Aiden és Angie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Vas. 4 Jan. 2015 - 22:47Aiden és Angeles


Én és a nők
Nem kell olvasnom a fejében, hogy lássam, hogy szívesen segít nekem. A kis jótét lélek. Túl jóságos. De kiszámítható, de esetlen. Túl egyszerű! Túl unalmas! El sem hiszem, hogy lehet valaki ennyire jószívű. Hogy lehet valaki ilyen naív.
- Ne aggódj! Biztosan el fog múlni! Akkor is ilyen, ha otthon vagy? Mert ha igen akkor jobb, ha nem leszek ott! Nem akarom, hogy miattam is rosszul érezd magad! Eszem ágában sincs neked rosszat tenni!
Ekkora hazugot, mint én. Hogy hogyan tudok én így hazudni. Minden gond nélkül. A szemem se rebben és nem látszik, hogy máshogy gondolnám, mint ahogy elmondom a dolgokat. Pedig homlok egyenest az ellenkezőjét gondolom. De az én életem alapja ez.
Hazudni mindenkinek aki lélegzik és akitől valamit akarok. Bár a fiamnak nem kell hazudnom, hogy megtegye, amit akarok. Ő minden gondolatomat egyetlen pillantásomra tudja. Nem kell hazudnom, mert ismer annyira, hogy tudja neki nem látom értelmét hazudni.
Én el sem tudnék képzelni más életet! Én mindig is ilyen voltam. Gonosz, hazug, álnok, egy igazi halálfaló. Mindenki fejében kutattam, ahogy manapság is kutatok! Számomra mások az értékek, mint az átlagos embereknek. Én gyilkos vagyok, egy kegyetlen gazember.
Sose érdekeltek mások, vagy hogy ők mit tartanak helyesnek. Engem ez sosem érdekelt! Mindig csak magammal foglalkoztam. Hiszen ezt tartottam és tartim is helyesnek. Senki sem olyan fontos, mint én. A világ önző. Én is az vagyok.
- Maradjunk a taxinál! Most gondolj bele, hogy néznének, ha ilyen ruhában buszra szállnánk? Mindenki megbámulna, csak nyugodtabb taxival menni! Nem gondolod? Fizetem én! Ha már voltál olyan kedves, hogy meghívtál magadhoz.
Mondtam mosolyogva, s felé nyújtottam a karomat, amit el is fogadott! Majd kivezettem az operából. Igyekszem az udvarias mugli szerepét játszani. Azt akarom, hogy megbízzon bennem, hogy elmondja, amit tudni akarok. Utána nem érdekel!
Amint kiértünk rám nézett, elmosolyodtam, majd elindultam a taxiállomás felé. Még jó, hogy erre ismerem a járást. Most bajban lennél, ha másik színházba vittem volna. Csendben haladtunk, s amint az első taxit megtaláltuk rögtön be is ültettem.
- Akkor hova is megyünk? - Kérdeztem Angietől. Majd mikor megmondja közlöm az uticélt a sofőrrel és már indulunk is. Most nincs semmi elterelő tényező, tehát nem tudom álcázni, hogy érezni akarom a reakcióit. De kell, tudni akarom. Így vettem a bátorságom és megfogtam a kezét.
Mikor megérkeztünk segítettem neki kiszállni, majd a sofőrt is kifizettem. Még jó, hogy mindig van nálam mugli pénz, most mekkorát égtem volna. Csak az kellett volna még oda lett volna minden amiért szenvedek már több órája.

Note: Nem mert észrevennéd angyalom! Bár ki tudja mi lesz még este! *gonoszul felkacag* (:

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Szer. 7 Jan. 2015 - 19:46
Aiden &

Angie

Csak egy csendes déli külvárosi részen lakom. A taxis is ismeri azt a környéket. Barátságos csendes és biztonságos. Beszállva a taxiba. Megfogja a kezem úgy, mint opera közben, akkor csak egy baráti kéz fogásnak gondoltam, de most másnak. Lehet, hogy ő is így érez, ahogy én. Nem tudom, mit gondolni. Megfogtam a kezét és gyengéden megszorítom majd engedtem rajta.
Kissé hevesebben vert a szívem, mint általában. Talán ő az igazi talán ő lesz az aki után elfelejtem azt a világot. Egy részt nyugalom áradt belőlem másrészt legszívesebben a nyakába ugranék itt a taxiban. A lovagomnak. Tanár, szeret tanítani. Szerintem elég sok közös témánk van. Mint az én imádott zeném. Vagy csak ez, de sok lesz. Rá mosolygok majd kinézek az ablakon.
- Szép London este a legszebb talán nyáron a Temze partján sétálni.- Majd el kezdek a fejemből kipattant témát dúdolni azok az érzések hozták ki ezt belőlem, amik bennem kavarognak. Ebben a nyugalomban utazok hazafelé Aidennel. Megáll a taxi a házam előtt ki tesz minket. Meg várom míg kifizeti a taxit.
-Erre tessék és beinvitálom a kerítésen belülre. Itt is volnánk ez az én házam nagy kényelmes és tágas.- A táskámból pillanatok alatt elő kerülnek a kulcsaim. A bejárati ajtó is nyílt másodpercek alatt.
-Szezám tárulj. Érezd magad otthon.- Mosolygok rá kedvesen, Majd belépek a az előtérbe és a kabátomat a fogasra akasztom.
-Szívesen körbe vezetlek szerény hajlékomban. Hát igen elég szerény pár festmény lóg a falról. Egyetlen egy családi fotót nem lát az ember a falakon kitéve. Bár a nappalimban van két kép is van a vitrinben. Valamikor régen az első években valaki kérdezett a családomról és akkor megállítottam ezeket a képeket. Amin nővérem és szüleim szerepelnek és sógorom. A másikon én szerepelek a keresztanyámmal Minervával vagyok a képen. Nagyon régi kép már jó tizenkettő éve készült. Ő semmit nem változott én annál többet változtam. Mind a kettő furcsa kép, de be tudom magyarázni másoknak hogy nagyon művészi családból származom.
Körbe vezettem lent be mutatva a helyiségeket csak a legfontosabbakat. Konyha, a kis ebédlő, nappali fürdő és persze fönt is útba igazítottam melyik az én szobám és kinyitottam a három szobából az egyiket, mert hisz egyedül éltem itt meg tudtam fizetni ezt a csodás házat. A fönti tisztálkodó helység felé is útba igazítottam. A többit  helységet amit nem használtam vendég szobának tartottam fent. Itt egy nagy család is bőven elfért volna. Egyszer szeretnék családot, de még nem találkoztam olyan férfival, akivel szívesen megalapítottam volna. Tetszett a ház azért vettem meg.
Igen, fönt volt három rendezett vendég szobám. Mind hármat zárva tartottam. Egyiket végszükség esetére a családom egy tagjának tudtam volna oda adni. mivel minden "kacatot", ami valaha arról a világról meg tartottam ott helyeztem el a pálcámtól kezdve, a (hat évvel ezelőtti) karácsonyi ajándékba kapott két üveg lángnyelv whiskey amit úgy is neveznek otthon a híres McGonagall Whiskey.
A nappalimba néha egy kicsit káosz van, mert össze-vissza hevernek a kották az egyik kisebb stóc fotelben a másik dohányzó asztal szélén a zongora tetején. Hát igen látszik hogy egy művész lakik itt. És néha káosz uralkodik a nappaliként is üzemelő dolgozómba.
-Tudod mit? Keresek valamit vacsorára. Mindjárt elkészítek és alkotok valamit a konyhába. Érezd magad otthon magad. Bátran körül nézhetsz. Ja a fürdőben találsz törölközött.- mosolyogtam rá. Neki ezt ki mertem mondani, mert már volt aki otthon érezte magát nála de már annyira, hogy ruha nélkül szaladgált a szoba és fürdő között ami egy kicsit nyugtalanított. De az még a belvárosi lakásom időszakában volt. Reméltem, meg gondoltam Aiden nem így érzi otthon magát, ahogy annak idején egy vendégem tettem. Így pár percre eltűntem a szobám mélyében, hogy valami kényelmesebb és otthonosabb ruhában álljak neki a vacsora készítésnek, és ne az estélyiben, amiben operában voltam. Ha már vendégem van, akkor valami vacsora is kell neki és nem pizza rendeléshez fogok folyamodni.
Régen nem a főzés tudományomról voltam híres, de már egyre jobban főztem. Van olyan hogy nagyon bele merülök valamibe vagy néha főzés közben dúdoltam és megtetszett a dallam gyorsan kottára vettem és oda is tudom égetni olyankor az ételt, de most nem terveztem ezt csinálni. Valami olaszt csináltam amit félóra alatt az asztalra tudok tenni.

Music:Because Of You* Note: Remélem meglepjük egymást. Bírom az új avi képedet XD* To: Aiden* Words:

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Szer. 7 Jan. 2015 - 23:08Aiden és Angeles


Én és a nők
Most komolyan tudatlanul vágok neki ennek az egésznek. Ha nem lennék én az egyik legnagyobb halálfaló és nem lennék Noir, aki vissza tudja fogni az érzelmeit és képes minden helyzetben hidegvért mutatni, akkor most nagyon ideges lennék.
Így viszont hidegen hagy, hogy akkor most hova is megyek, meg hogy mit fogok ott csinálni. Az, ami engem érdekel az csak egyetlen egy dolog! Hogy mégis mi a fenéért gyűlöli a mágiát. Nem érdekel, mit tanít, nem érdekel mit csinál, mit gondol és miért csak ez érdekel. S amint ezt megtudom ott hagyom a fenébe.
Beültünk a taxiba. Egy ideig csendben haladtunk. Majd megint megfogtam a kezét. Érezni akartam, ahogy változnak az értelmei. Az operában kifejezettem izgalmas volt figyelni, ahogy egy egy részlet megváltoztatta a viselkedését.
Most azonban nem volt okom, hogy megfogjam a kezét, így kicsit különösen festhetett ez a mozdulat. Nem is tudom, hogy jutott az eszembe. Talán már kezdek túl türelmetlen lenni. Annak sosincsen jó vége! Vissza kell magamat fognom.
Viszont legnagyobb meglepetésemre nem azt a reakciót kaptam, amit vártam. Ő is megfogta a kezem, sőt meg is szorította egs picit. Éreztem, hogy felgyorsult a szívverése. Merlinre mit csináltam? Ez, akkor vannak ilyen érzések, ha valaki... Merlin szent nevére ez megkedvelt, nem is kicsit!
Egy pillanatra tanácstalanul álltam a dolog előtt! Majd eldöntöttem, hogy kihasználom a javamra. Lassan mozdítottam meg a kezem, s összefontam az ujjainkat. Megremegett. Éreztem, rám mosolygott én pedig visszamosolyogtam. Csak ne hánnyak!
- Olyankor tényleg varázslatos a Temze! - Igen olyankor lehet a legjobb portyákat rendezni! De ezt már inkább nem kötöm az orra alá. Dúdolni kezdett. Na ne! Még ez is! Csendben maradtam, s vártam, hogy megérkezzünk. Mikor ez megvolt kifizettem a taxit.
- Köszönöm! -Mondom az udvarias kényszermosolyt felöltve. Majd követem. Amint belépett felakasztotta a kabátját. Én is ugyazezt tettem. Körbenéztem, széo nagy ház, bár közel sem olyan, mint az én kastélyom.
- Oh annak felettébb örülnék! - Mondtam illedelmesen, majd csendben követtem, ahogy végigvezetett a lakáson. Minden megfigyeltem, s pillanatok alatt jegyeztem meg, hogy mi merre van. Nem is kell nekem sokkal több. Mikor végzett a körbevezetéssel felém fordult.
- Köszönöm! De miattam igazán nem kell fáradnod! Én már annak is örülök, hogy befogatál egy éjszakára a házadba! - Mondtam megint megragadva a kezét. De most egy kicsit többet tettem. Odahajoltam az arcához és két oldalt, ahogy azt udvariasan illik megpusziltam.
Amint ezt megtettem elengedtem, s rögtön meg is fordultam és felmentem az emeletre. Huhh, hányingerem van magamtól ez már egy cseppet nagy baj! Amint bejutottam a szobába ledobtam magamról a zakót meg a nyakkendőt. Én ugyan nem fogok ebben a házban fürdeni. Mágus vagyok az Istenit neki.
Egyetlen pálcaintéssel oldottam meg a dolgot. Bár ruhát nem cserélhettem, mert az feltűnő lett volna, de kicsit lazábbra vehettem a stílust. Az ingem ujját könyékig felhajtottam, s a gombjaiból is kigomboltam párat. Kibújtam a cipőből, s az inget kihúztam a nadrágomból. Máris sokkal jobb.
Amint végeztem, ami beletelt egy kis időbe. Elindultam lefelé. Finom illatok szállingóztak a levegőben. Kicsit éhes is lettem. Bementem a konyhába, ő átöltözőtt, s most a vacsorával foglalatoskodott. Arcomon egy pillanatra gonosz félmosoly lett úrrá, majd színészi tehetséggel váltottam kedves mosolyra.
- Mit főzöl Andgie? Nagyon jó illata van! - Útálom a felesleges udvariaskodást. Legszívesebben most elvégezném, amiért itt vagyok. Lefognám, ráijesztenék, aztán kiolvasnám a lényeget és mehetnék is. De ha már belekezdtem végig csinálom!

Note: Oh, biztosan meglepjük egymást! Csak az a kérdés hogyan? Köszönöm, örülök, hogy tetszik (:

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Pént. 9 Jan. 2015 - 19:49
Aiden &

Angie

Körbe vezettem a házban a vendéget. Mikor egyszer csak két puszit kaptam az arcomra. Meglepett. Igen ezt éreztem. Ennyire édes férfi két puszival ajándékoz meg. Rámosolyogtam. Majd kezemet  magam hoz húztam óvatosan. Megijedtem talán? Nem, ez volt a válasz inkább összezavart.
- Igen, jobb ha neki állok főzni- Elmentem és elkezdetem főzni.
Lehet hogy ő is szeret. Nem akarom elrontani. Egy nagyot sóhajtottam és el kezdem énekelni a főzés közben. Mindig valahogy így jönnek ki a mélyebb érzéseim.
Tésztát kifőztem és a szószt csináltam hozzá. Egyszerű és nem tudom elrontani.
- Olasz lesz. Carbonara szósszal lesz a tészta. Remélem ízleni fog.- Majd rá pillantottam egy kedves mosoly kíséretében.- Percek kérdése és kész is lesz. Foglalj addig is helyett.
Majd tovább énekeltem.  A szósz kezdett be sűrűsödni. Tökéletes.
Már csak tálalni kellett. Már megterítettem főzés közben két borospohár egy palack bor és a teríték is fent volt. Már csak az ételt kellett az asztalra tenni amit pillanatok alatt mint jó háziasszony asztalra tettem.
-Táádáám.- Mondtam boldogan. Elkészült ételt megcsodáltam. Ki volt bontva a bor is. Mivel a bort is hagytam úgy, mint a "nagyok" levegőztetni vagy hogy mondják a borszakértők? Nem tudom. Töltöttem mindkét pohárba az üvegből és koccintásra emeltem a poharam.
- Közös esténkre.- Mondtam vidáman, Adienre nézve.
Vajon most mit gondol rólam? Vajon tényleg tetszem neki? Egy nagyot sóhajtottam és leültem a székemre.
- Akkor mesélj! Mi történt veled, mindent tudni akarok, ha szabad aztán te is kérdezhetsz. Van családod? Feleséged gyerekeid? Testvéreid? Ne hazudj mert rá jövök.- mosolygok biztatóan, kérdez- felelek játékra invitáltam Aiden nem voltam benne biztos, hogy vevő rá, de megpróbáltam.
Szertettek játszani és kíváncsiságomat szeretem így kiélni és nem más módszerekkel, amik álmomban kisértenek.

Music:Because Of You* Note: Én még megfoglak lepni az biztos.  XD* To: Aiden* Words: Nem számoltam

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Pént. 9 Jan. 2015 - 22:08Aiden és Angeles


Én és a nők
Körbevezetett a lakásán én pedig mindent megjegyeztem, hátha egyszer majd más célból kell ide jönnöm! Mikor végzett két puszit adtam az arcára, ahogy az illik, ahogy nekem tanították. Nekem ez nem jelent semmi, viszont látom, hogy őt megleptem ez jó.
- Akkor nem is zavarlak! - Igyekeztem valami elviselhetőbb kinézetet adni magamnak, hogy ne látszon, hogy varázsló vagyok, de azért ne is legyek olyan, mint aki karót nyelt! Mikor végeztem lementem hozzá és megkérdeztem mit főz.
- Hmm... Jól hangzik! Az íze is biztos jó lesz! Köszönöm! - Mondtam mosolyogva, majd leültem, s mikor nem látott felvettem a normális arcomat. Már fáj a mosolygás komolyan. Ezt nem lehet bírni rendesen. Mikor megint felém fordult már mosolyogtam.
- Uhh... nagyon jól néz ki! - Majdnem kimondtam, hogy Merlinre, de az utolsó pillanatban sikerült benn tartani! Figyeltem, ahogy önt a borból. Nem vagyok valami nagy bór szakértő, inkább whiskey párti vagyok, de attól meg nagyon rámjön a szófosás.
- A közös estére! - Emelem meg a poharamat. Itt az ideje bedurvulni. Ha ki akarok belőle szedni valamit. Használjuk a megtévesztési képességeim, abban nem vagyok olyan jó, mint a hazugságban, de menni fog.
Nem nagy dolog. Csak annyit csinált, hogy amint belekortyoltam az italba először a szemibe néztem, majd tekintetem az ajkaira vezettem. El fogom magam hányni már érzem! Nem szabad, akkor lebukok, nyugalom Aiden minden rendben lesz.
- Kérdezősködni szabad! Nincs családom, mikor tizenhét voltam meghaltak az utolsó élő rokonaim is. Nincsenek gyerekeim, nem vagyok házas, mégcsak barátnőm sincs! És testvérem sincsen!
Mondom arcomon egy halvány félmosollyal. Egyenesen a szemeibe néztem. Eddig soha senki m vette észre ha hazudtam, bár eddig nem is hazudtam, csak nem mondtam el mindent. Enni kezdtem, már van egy tervem! Hogyan szedjem ki amit akarok.
- Tudod mit előbb vacsorázzunk utána játszatnánk egyet! A játék során sokat meg lehet tudni a másikról! - Ajánlom fel kedvesen. Merlinre ez már fáj, hogy tudok ilyen lenni?! Lassan ettem meg a vacsorát és megittam a boromat is. Néha néha rá pillantottam, s igyekeztem azt a benyomást kelteni, hogy akarok tőle valamit. Ami igaz is csak nem olyat, mint amire utalok!
Mikor befejeztük, felálltam és megfogtam a kezeit a tányérok várhatnak, tudnom kell, amire kíváncsi vagyok! Felállítottam, közel állt hozzám, mosolyogtam, majd a kanpéhoz vezettem és leültettem. Közel ültem hozzá, a kezeit nem engedtem el.
- És a te családod? - Kérdezek vissza mosolyogva. Már hányok magamtól ez nem igaz. Nem tudom, hogy ki fogom-e bírni végig! De igyekszem tartani magamat. Hiszen azért csak nem tudhatja meg, hogy mi vagyok, még nem.

Note: Már várom! Mit szólsz egy kicsit extrább játékhoz? Ki tudja mi lesz belőle! *kuncog* (:

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Vas. 11 Jan. 2015 - 20:48
Aiden &

Angie

Hallgatom a szavait és valahogy egész rosszul érzem, amiatt hogy rá kérdeztem. Arcomra fagyott a mosoly és komollyá váltam.
- Ez szörnyű. Sajnálom.- Automatikusan meg fogtam a kezét. biztatóan és együtt érzően.
- Rendben van.- mosolyogtam újra rá majd gyengén megszorítva a kezét és végül elengedve, hozzá kezdtem a vacsorához. Észre vettem mindent. Egekre talán mégis lesz egy férfi aki valaha tökéletes lesz számomra. Mert még mindig nem találtam benne hibát. Ő is érez valamit irántam. Lehet, hogy ugyan azt.
Befejeztük a vacsorát, ami egészen jól sikerült.
Nappalim kanapéján ültünk le.
- Az én családom, nagyon, de nagyon művész család. Még él a nagymamám és a szüleim is. Egyébként a McGonagall egy skót eredetű család volt, de már apám se skót földön született, ahogy a testvéremmel együtt mi is Angliában születtünk. Volt egy nővérem Marion, nagyon tehetséges énekes volt, de autó balesetben, meghalt. Nagyon rosszul érintett ez az egész, mikor megkaptam azt a hírt, hogy hallott, de lassan tíz éve hogy nincs köztünk. Nagyon szerettem őt. A sógorom elvitte az unokahúgomat és velük sosem találkoztam a baleset után. Apámnak meg anyámnak is vannak testvérei így népes a családom unokatestvéri szempontból nézve is. Ennyi szerintem, amit érdemes tudni röviden.- Ezt a hazugságot még én is beveszem. Ez a napi tablettám az új családképem amikor a muglik nem hajlandóak a varázs világról tudomást venni helyette furcsa és szokatlan dolgokat magyaráznak be. Én is ezt teszem már lassan hét éve magammal.
-Milyen hobbijaid vannak?- kérdezem meg Aidentől. Nem tudom, de nem tudok nem mosolyogni rá.

Music:Because Of You* Note: Nincs ellene kifogásom (:* To: Aiden* Words: Nem számoltam

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Hétf. 12 Jan. 2015 - 15:03Aiden és Angeles


Én és a nők
Ahogy elmondtam, hogy nincs családom arcára fagyott a mosoly! A fenébe is lehet ezt nem kellett volna! Na most már mindegy! Akkor folytassuk így. Nem mutatok érzelmeket a családommal kapcsolatban. Mázli, hogy ezt betudhatja annak, hogy annyira szomorú vagyok, hogy így védekezem.
- Nagyon régen volt már! Igyekszem túltenni magam rajta! - Egy pillanatra meglepett, hogy megfogta a kezemet. De gyorsan rájöttem, hogy már kicsit sem zavartatja magát! Ez komolyan belém szeretett!
Megszorította a kezemet egy picit. Egy pillanatra elfogott a vágy, hogy felpattanjak és megcsókoljam, de nem! Az nem én lennék! Nem szabad nagyon beleélnem magam a szerepbe! Amint végeztem elmegyek! Nem fog tovább érdekelni, nem szabad túl játszanom magam!
Vacsora közben muglis utalásokat tettem arra, hogy akatok tőle valamit, bár egyáltalán nem olyan dolgot, mint amire utalgatok. Hiszen az utalásaim inkább azt jelentik, hogy testileg akarom őt, de én csak egy információt akarok!
Befejeztük a vacsorát, s a kanapéra ültünk. Folyamatosan fogtam a kezét. Olyannak kell lennie, mintha azért nem akarnám elengedni, mert érezni akarom őt. Ez igaz is, csak az érzelmeit akarom érezni, nem a bőrét.
McGonagall! Skót! Honnan ilyen ismerős? Merlin szent nevére! Ez a csaj Minerva rokona! Merlinre engem megkopaszt az a nő, ha rájön mit tettem vele! Most mihez kezdjek? Kockáztassak? Abban jó vagyok! Mindig is az voltam.
Mikor a halott nővéréről beszélt azt tettem, amit egy mugli tenne ilyenkor. Megfogtam a vállát, megsimogattam, szemeibe néztem. Szomorú mosolyt öltöttem, majd lassan arcát is megsimogattam. Hagyom, hogy azt higyje szeretem én is! Pedig nem!
- Biztosan jó lehet egy ilyen népes családban élni! Akkor is, ha ilyen szörnyűség történt. - Mondtam kedvesen, de éreztem, hogy felfordult a gyomrom. Nyugi Aiden tartsd benn! Lesz rosszabb is!
Itt lenne az ideje kicsit felturbózni ezt a beszélgetést. Meg akarom tudni, ami érdekel! Minél hamarabb. Tehát be kell indulni. Nagyon is. Bele fogok halni! Komolyan mondom meg fogok őrülni! Nem akarok, nekem tiszta a fejem, de nem tudom meddig bírom!
- Utazgatok, olvasok egy csomó könyvem van, na meg zenét hallgatok! - Mondtam ajkira tapasztva tekintetem és lassan közelebb hajolva. Hajrá Aiden meg tudod csinálni. - Játszunk valami izgalmasat! Felelsz vagy merszet például! Kezdjük! Én merni akarok!
Hajoltam teljesen közel hozzá. Szemeibe néztem nem tudom, mit olvashatott ki belőle, de nem hagytam sok esélyt, hogy gondolkodjon. Két kezembe fogtam az arcát és lassan, mélyen megcsókoltam. Meglepett, nem számítottam rá, hogy nem lesz rossz! Élveztem! De hamar el engedtem!
- Sa... sa... sajnálom! Fo... fo... fogalmam sincs, hogy mi... mi... mi ütött belém! Csak... csak... - Tessék így kell hülye muglit játszani. Profi vagyok! Lassan megint arcához nyúltam, de csak megsimogattam, hagyom, hogy azt higyje én is belé szerettem.
Élveztem a csókot, de nem akarok tőle semmit sem, csak az információt, de nem tudtam ezzel a csókkal semmit sem kikutatni. De meg kell tudnom! Akkor is, ha bajba kerülök! Majd talán a következő alkalommal megtudok valamit. Kíváncsi vagyok, hogy reagál a csókomra.

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Kedd 13 Jan. 2015 - 23:28
Aiden a halálfalóm & Angie

Ott voltam vele a nappaliban és mondta a semmit tűnő hobbijait. Játszani? Kíváncsi voltam igen a játékra. Felelsz vagy mersz? Na ez volt az a játék, amit én mindig ki hagytam vagyis mindig a felelést választottam, pedig a griffendélesek a merésben voltak a legjobbak, de én nem vállaltam be sosem inkább a szavaknál maradtam. Merni akart. Mit találjak ki neki? Elmosolyodtam. Egy pillanatra lecsuktam szemeimet és elgondolkoztam mi legyen az. Mikor újra rá néztem közel volt hozzám és rá néztem szemei árulkodtak. Egy vágyról. A két keze az arcaimat simított és megállt az idő egy pillanatra előttem. Az ajkai az én ajkaimhoz értek. Meglepet valahogy tudtam abban a megállt pillanatban, mi fog történni és én mit fogok tenni, mert döntöttem hogy vissza csókolok.
Valahogy másképp csókolt és nem úgy, mint én. Nem volt benne szeretet. Valami mást éreztettem Aiden csókjában. Ahogy elengedett engem abban a pillanatban éreztem nem stimmel valami vele vagy velem és nem az volt, hogy én bele szerettem.
-Semmi baj.- Mosolyogtam rá. Majd felugrottam a kanapéról és a zongora székre ültem le.-Felelek vagyis kérdezz!-
Miért távolodtam el? Nem tudom, mert talán hiba szerelmesnek lennem vagy hiba hozzá közel lennem. Mindig az volt a rossz. Hiba a szerelem, és amit  most én éreztem az rossz volt. Nem akarom azt, hogy az érzelmeim irányítsanak engem. Éles nyelvem sosem volt csak fordulatos tetteim. Tettekből tanul az ember. Én is abból tanultam mindig is. Marion esettében és hét évvel ezelőtt is, mikor egy ember gondolataiba láttam bele és kis titkaira derült fény. Nem is ember volt, hanem egy szörnyeteg, egy élő démon, a megtestesült elkeseredettség, a gyűlölet és a halál lengte be őt.
Egyszerűen megborzongtam mélyen legbelül. Az, hogy ő volt az, aki egész héten figyelt és a vasút állomáson őt éreztem meg. Egy lehetséges magyarázat lenne.
Csak mosolyogtam és boldog voltam, mint a színésznő, aki bármit el tud hitetni a vele szembe ülő férfival. Mert mélyen legbelül nem így volt valami olyat éreztem hogy hazugságban élek és ő is hazugságokkal tömi a fejemet. Naiv, vagy Angie.
-Szóval hallgatom.
De ha az ami. Mit akar tőlem? Mi miatt van itt? Nem a keresztanyám küldte. Ő nem játszik velem ilyet ő nem tenne ki ilyennek. Ehelyett meglátogatna és úgy borítna ki, mint minden egyes alkalommal, mikor beteszi egy napra a lábát az életembe. Csak mosolyogtam és vártam a válaszát. Sosem látszik rajtam az, ha valamit tényleg igazán furcsállok. Erős vagyok? Nem, idegileg elég labilis vagyok. Vágyik rám? De hogyan? Nem voltam sosem egy zseni most sem vagyok az, nem járok előrébb egy lépéssel. Kockáztass, Angie. Súgja egy lágy hang onnan bentről. Nem teszem, mert már nem olyan vagyok... Én muglik közt élek.

Music:When I Look At You* Note:... * To: Aiden* Words: Nem számoltam

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Szer. 14 Jan. 2015 - 1:00Aiden és Angeles


Én és a nők
18+

A kanapén ültűnk. Beszélgetni kezdtünk. Meghallgattam a meséjét, majd megkérdezte milyen, hobbijaim vannak. Elsoroltam mindent, ami a mugli világhoz köthető. Mindent, ami nem feltűnő. Egy átlagos muglinak.
Majd felajánlottam, hogy játszunk egyet. Fel akartam pörgetni a dolgot. Haza akarok menni és elfelejteni ezt a csajt, nem kell nekem, csak. Tudni akarok. Tudni és tudni! De ha nem húzok bele nem tudom meg semmit.
Merni akartam. Lehunyta a, szemét. Gondolkodott, de én tudtam mit akarok! Kezeim közé vettem, arcát. Szemeibe, néztem! Ajkaihoz érintettem ajkaimat és lassan megcsókoltam. Lassan és mélyen. Élveztem, jól esett a csókja!
Egyetlen pillantásából tudtam, hogy gyanakszik! Hmm... nem jó! Kicsit sem az. Gyorsnak kell lennem és következetesnek. Most kell mindent megszereznem. Mindent megtudom, amit akarok. Most vagy nem lesz több alkalmam,.hogy megtudjam!
Nem válaszoltam, pedig azt mondta, hogy nem volt baj a csók, meg hogy kérdezek, de egyszerűen nem ment semmi. Kikapcsolt minden. Megbénultam és nem tudtam semilyen reakciót kifejezni! Csak némán ültem és néztem őt.
Szemeit figyeltem! Nem olvastam direkt a fejében, csak az érzelmeit éreztem, az emlékekre. Látott valakit! Nem is akárkit. Egy olyan embert, mint én. Érzem a halál, az elkeseredettség, a démoni erő! Ez egy halálfaló volt. Ez miatt gyűlölte meg végleg! Gondolom én, hogy ez miatt.
Profi színész, olyan, mintha nem lenne semmi baja, de az érzelmei úgy cikáznak, mint a levél a szélben. Nem is rossz! Nem rossz! Milyen eredményes lenne, ha nem jóságpárti lenne. Ha kihasználná, ami van neki. Mesteri lenne.
Megszólalt, megint. Éreztem, hogy megremegek! Tekintetem autómatikusan az ajkait kezdtem el figyelni! Éreztem,hogy valami belülről valami nyom, hogy ugorjak rá és csókoljam meg megint. Akarom. Érzem, hogy meg akarom tenni!
- Miért menekültél el? - Nyögöm, ki halkan, de már nem tudom megállítani magam. Felpattanok a kanapéról és mellé lépek. Gyengéden fogom meg a karját, majd lassan felállítom. Fél kézzel átkarolom, s magamhoz rántom, a másikkal pedig elhúztam a haját az arcából.
Most őszintén akartam a csókot és a teste érintését. Egyetlen pillanat alatt csókoltam meg megint! Lehunytam a szemem. Éreztem, ahogy az ajkaink összeérnek, ahogy ajaki szétváltak, ahogy az enyémek is, majd azt is, ahogy a nyelveink összértek.
Élveztem, akartam még! Lassan elhátráltam vele a kanapéhoz, amint megérkeztünk elvesztette az egyensúlyát és leült. Követtem mozgását, nem megszakítva a csókot. Egyenesen nekinyomtam a kanapé háttámlájának, majd gyorsan egy levegővételnyi szünetet hagyva fektettem el.
Megint megcsókoltam. Akarom, egyre többet tudok az emlékeiről! Kellenek nekem! Most a csókja is kell. Arcát simogattam, majd vállait is. Nem akarok ennél többet. Nem akarom magamévá tenninde, csókolni akarom. Nagyon is akarom.
- Más vagyok, akárcsak te! Miért nyomod el, magadban, mikor annyi esélyed lenne? Ezt akarom tudni! Mondd el nekem! - Csókoltam bele a nyakába, hátha ezzel kicsikarok belőle valamit. Ha igen, akkor már el is mentem, ha nem akkor még dolgoznom kell!

Note: Előre is elnézést ha kicsit több hiba van benne a kelleténél! (:

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Szer. 14 Jan. 2015 - 20:48

Aiden a halálfalóm & Angie


Előttem látom őt, aki el csavarta a fejemet. Vele szembe voltam. Megrémültem? Lehetséges, megijedtem az egésztől, hogy ő közeledett felém. Talán gyors volt számomra is. Pedig egész vacsora alatt láttam azt, hogy akar engem. Csend. Pár percnyi csend.
Miért menekültem el? kérdése egyre visszhangzott. Tőle? A világomtól ahol 18, évet életem? Nem tudtam mire értette. Lesütöttem szemeimet. Megráztam fejemet. Nem tudtam választ erőltetni a számra. Majd egy alig hallható halk.-Nem tudom.- hagyta el torkom. Lehajtottam a fejemet és a padlót néztem, a hajam arcomba elé bomlott. Szeret engem vagy csak ki akar használni?
Ott állt előttem és megérintette a karomat. Nem tudtam rá szegezni a tekintetem nem álltam ellent engedtem hogy magához öleljen. Ahogy az arcomból kiszedte a hajtincsemet, szemébe néztem, Azt hiszem eltűntek azok a kételyeim, ahogy hozzám lépett.
Szeretem őt, kedvelem Aident és ezt Ő is tudja vagy sejti. Nemtudok parancsolni magamnak ezen a téren. Hisz bele szerettem ebbe a "mugliba". Azok a pillanatok mikor a szánk egymáséihoz ért, Ahogy ott voltunk. Számomra megállt az idő már-már óráknak tűntek azok a percek. Élveztem. Átkaroltam a hajába túrtam. Élveztem, ahogy ott állunk. Valami változott csak mi ketten voltunk és boldog voltam. Hihetetlenül boldog. Nem tudom, hogy kerültem oda, mert nem figyeltem a környezetre csak is Aidenre. Hirtelenjéből huppantam le a kanapéra és egészen a támláig süppedtem.
Ott voltam vele és a csókjaival, hagytam magam. Átadtam magam az érzéseimnek. Sok mindent fel idéznek bennem. Ezek az érintések. Feküdtem és Aident láttam magam előtt. A kezeit és minden mozdulatát éreztem. A csókok közepette csak azt tudtam akarom őt, szeretem őt. Ilyenkor át kell adni az érzéseknek magad, én is azt tettem. Én is azt tettem és oda adtam azt a szeretett, amivel őt szeretem.
Mosolyogtam, mert mást nem tudtam tenni az a szelíd mosoly volt az arcomon.
Megszólaltunk. Majdhogy nem egyszerre. Aiden egy kicsivel előbb kezdte a mondandóját.
-Szeret? Ezután itt hagysz engem?- Kérdeztem meg tőle, miközben mondatait nekem címeztem. Bár az első kérdésből a második kérdés rögtön meg válaszolásra kerül, de hallani akartam ahogy kimondja. Ő tudja hogy nem hazudtolom meg az iránta érzet érzéseimet, de ha nem is tudja én kifejezem felé.
Pillanatok alatt, változtak meg az érzelmeim a mondatai hallatán.
Pillanatok alatt elakartam taszítani őt.Elrontodtad, Aiden.
Most mire gondolt? Az énekesi pályámra arra miért maradtam meg tanárnak, ha lehetnék sztár is. Nem arra. Valahogy legbelül tudtam, hogy a boszorkányi karrierem  elhagyására értette.
Ez komoly téma. Miért akarja ezt feszegetni? Semmi értelme egy fájdalmas életszakaszt felidézni, kezdve nővérem halálával és végezve egy bosszúvágyban szenvedő Nagyúrral.
Annyi esélyem lenne? Ez vicc...
Mit ér az ha kinéznek? Mi van akkor, ha aranyvérűbe szerettél bele? A muglik ügyeibe nem szólhatok bele nem segíthetek rajtuk varázslattal. Az aranyvérűek külön irtatlan szabályaik szerint élnek.
Fél vérű vagyok. Bárcsak Isobel nagyi nem egy muglihoz ment volna hozzá.
Tényleg esélyem lenne? Nem néznének ki egy olyan családból? Arra már nincs esélyem, amit vagyis akit én akartam. Megházasodott ő és eltűnt az életemből... A Sötét Nagy Úr meg őt is maga alá gyűrte. Nem kellett elmondania pedig találkozni akart velem az iskola elvégzése után. Az egyetlen élő olyan "civil" vagyok aki kiolvasott belőle valamit és nem a halálfalóinak nevezett társasághoz tartozott. Véletlen volt. Nem őt kerestem, de őt találtam meg...
A varázslatnak mi értelme van ha nem kapod meg azt, amit szeretnél. Semmi, de SEMMI értelme... Hét éve, hogy "száműztem" abból a világból magam hét éve hogy nem varázslat nélkül élek...
Ahogy a nyakamat csókolta, ambivalens érzelmek voltak bennem vágytam rá és taszítottam volna el magamtól.
-Ki vagy te? Ki vagy?
Nem akartam, hogy hazudjon, teljesen rá figyeltem. El is toltam egy kicsit magamtól hogy lássam az arcát. Komoly és borúlátó tekintettel néztem rá.

Music:When I Look At You* Note:... * To: Aiden* Words: Nem számoltam

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Szer. 14 Jan. 2015 - 22:05Aiden és Angeles


Én és a nők
+18

Csak ültem, ő pedig velem szemben ült. Valami megváltozott. Nem szeretem, nem nem ez a helyzet, csak akarom őt és az emlékeit. Kíváncsi vagyok, s a kíváncsiságom felett most átvette a hatalmat a testi vágy, iránta. Akarom őt most akarom!
Majd egy kis csend után kipréseltem magamból egy nagyon béna kérdést. Miért menekült el? Jelen pillanatban ezt arra értettem, hogy előlem, de nem tudom mit gondolt, hogy mire utalok vele. Nem is érdekelt. Már elharapóztak bennem a vágyaim és nem tudok neki ellenállni.
Hirtelen felálltam, nem foglalkoztam azzal, hogy mit mondott. Csak magaménak akartam. Odamentem elé, a földet nézte. Én megfogtam a karját és lassan felállítottam. Egyik kezemmel magamhoz öleltem, másikkal pedig kivettem a haját az arcából.
Látom, hogy szeret, hogy kedvel! Milyen kár, hogy én nem kedvelem őt. Hideg a lelkem. S biztos, hogy ez nem miatta fog megváltozni! Nem bírom tovább, akarom őt. Ajkaimat az övéhez érintettem, s megint megcsókoltam. Mélyen és lassan.
Átkarolt és a hajba túrt. Éreztem a kezét, megremegtem. Kell, még kell. Ajj-ajj kezd elborulni az agyam. Mikor legutóbb nővel voltam, akkor a kisasszony másnap reggel halott volt. Őt persze  nem ölhetem meg, Minerva ott fojtana meg, ha rájönne, de itt fogom hagyni, amint megkaptam, mindent amit akarok. Férfi vagyok néha nekem is ki kell elégítenem a vágyaimat.
Csókoltam Angiet és lassan elmentem vele a kanapéig. Majd mikor hátraesett, teljesen nekinyomtam a háttámlának. Elképesztő, hogy vágyik rám, pedig én nem akarok semmit sem tőle a titkain és esetlegesen egy kalandon kívül! Akármilyen csinos is, nem lopta be magát ebbe a jég szívbe!
Elfektettem a kanapén. Tovább csóloltam, arcát és vállait simogatva. Akar látom rajta, érzem, szeret. Minden csókkal közli velem. Milyen naív, milyen gyenge, milyen egyszerű. Az enyém és harcolni se kell érte. Ez mámorítóan hat.
Egyszerre szólaltunk meg. Hallottam a kérdéseit, de nem válaszolok rájuk. Tudom, hogy nem hazudhatok, hosszú válaszokhoz, meg most nincsen eszem! Hiszem semmi értelmes sem fordul meg az agyamban. Ami azért kicsit idegesítő.
Ez lenne az oka, hogy valakije meghalt?! Szerelmes volt, elhagyták! Mekkora csalódás lesz neki, ha én is itt hagyom! Fájdalom. A Nagy Úr ilyen félelmet, ilyen érzelmeket csak ő tud kelteni! Látta a Nagy urat! Ez volt az ok, ez mind. Megtudtam, amit annyira akartam.
Ennek ellenére nem tudok most elmenni. Egyszerűen nem megy. Túlságosan akarom. Akarom, hogy testileg az enyém lehegyen egy éjszakára. Utána pedig elfelejthetem. Mintha nem is lett volna. Nem is ismerném. Megint ugyanaz a szigorú, hideg Aiden Noir leszek, aki vagyok.
- Aiden Noir! Egy ősi máguscsalád utolsó élő tagja! De most cssss... - Tettem ujjam ajkára. Vágyakozás tükröződött szenemen és minden porcikámon érződött, hogy akarom. Megint megcsókoltam, de most már máshol is mozogtak a kezeim. Történetesen a ruhája felé.
Folyamatosan csókoltam, egy percre se engedtem el. Megpróbáltam levenni a felsőjét, de fél úton abbahagytam, s helyette gyorsan megszabadultam az ingemtől és úgy folytattam. Egy pillanatra elengedtem ajkait, de csak hogy nyakát is megcsókolhassam. Akartam őt, ki akartam élni a vágyaimat. Ő pedig pont itt van!

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Csüt. 15 Jan. 2015 - 18:32
+18
Aiden a halálfalóm & Angie
Nem válaszolt a kérdésemre. Nem mondta ki azt, hogy szeret. Itt fog hagyni ez után. Egy egy éjszakás kaland. Nem szeretett belém úgy, mint én belé, de szeret. Ha nem szeretne, akkor nem akarna testileg sem magáénak. Bármit is mondanak, hogy az ilyen dolgokra. A testi vonzódás is egy formája ennek az érzésnek. Ezt sokan nem hívják sehogy se, de mégis az. Akar engem. Mindketten akarjuk egymást csak én egy kicsivel másképpen is akarom őt.
Lebukott előttem és ellenszenvet éreztem iránta, de közben vágytam rá, hogy folytassuk. Ki mondta azt, amit hallanom kellett. Kimondta azokat a szavakat. Bár előbb észbe kaptam volna. Bár előbb rájöttem volna, hogy ki ő. Naiv vagyok. Tudtam ki ő, ismertem látásból a mardekárosokat. Egy kép ugrott be tizenegy évvel ezelőttről. Egy madekáros srác és néhány dolog, amit innen onnan megtudtam meg róla, aki az előttem lévő férfi volt. Miért most jöttek elő az emlékek, mert kerestem. Most hagytam, hogy belém lásson. Igaz még mindig megmaradtak nekem a titkok. Láthatta gyermekkoromat, a Roxforti külön órákat. Az első szerelmemet, Dominicet a befolyásos aranyvérű család fiát, az első csókomat. Keresztanyám animágusi leckéit. Az eddigi első és utolsó patrónus idézésemet.
-Te is...- Nem engedte, hogy kérdezzek. Hazudott és átvert engem, hogy megszerezzen. Fogadni mertem volna hogy nem szereti azokat, amiket mondott csak szédített. Tudta jól, hogy kérdeznék még sok dolgot, de belém fojtotta. Leblokkoltam. Szívverésem felgyorsult a torkomban éreztem. Ott feküdtem és ott voltam, visszacsókoltam óvatosan az ajkába haraptam. A kezei elkezdetek lassan vándorolni a felső test részemen. A ruha alatt éreztem kezeit. Megborzongtam. Engedtem, hogy vetkőztessen majd elkezdte levenni a felsőmet, de megállt  félúton és magáról kezdte lehámozni az inget amihez én is rásegítettem a kezeimmel. Csupasz felső testét éreztem kezeimmel. Érzékien végig simítottam a kezemet rajta. A csípőjét nekem nyomta éreztem ruhán keresztül is a férfiasságának eszközét. Ajkai újra ott voltak a nyakamon és csókjait jól estek. Kezemmel a hajába túrtam. Kezdeti kényeztetése és még csak nem is tartottunk ott, már kapált a szívem. Kezei érintése izgalommal töltött el, ahogy egyik keze a comb külső részét simogatta. Lábaimról a cipőmet egyszerűen lecsúsztam. Rég kényeztetett férfi így, mint ő, hiába legszívesebben elfutottam volna a varázsló elől, testileg vágytam rá, ezért mégsem tettem. A boldogság hormonok felszabadultak bennem. Hagytam hogy ő irányítson. Hagytam hogy ő vetkőztessen le míg én őt. Kezeimmel két apró mozdulattal az övét kioldottam és nadrágját lejjebb kerül róla.
Mikor szóhoz juttok halkan felszegett fejjel. Nem tudok rá nézni. Mert lentebb van el foglalva egyre lejjebb.
-Mond ki, hogy imádsz!- Nem érdekelt az hogyha hazudik, csak mondja ki. Halk sóhajok, hagyják el a szám. Néha-néha megremegek, miközben a kezeivel megérint. Két kezemmel gyengéden megfogva fejét visszairányítom ajkaim felé. Még várjon.

Music: Zene* Note:... * To: Aiden* Words: Nem számoltam

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Pént. 16 Jan. 2015 - 0:13Aiden és Angeles


Én és a nők
Nem válaszoltam! Nem mondtam ki, hogy szeretem. Mert nem igaz! Nem vagyok belé szerelmes! Csak vágyom rá, ahogy ő is vágyik rám. Bár ő kicsit többet akar tőlem, de ezt sose kapja meg. Nekem ő csak egy kaland lesz. Csak tudni akartam, hogy mi miatt viselkedik mugliként. Bár most mást akarok!
Megtudta ki vagyok, de nem tudja mi vagyok. Látom az emlékeit. Tizenegy éve, akkor még gyerek voltam. Látott, látásból tudta, hogy ki vagyok. Én is tudtam ő kicsoda. De nem foglalkoztam vele. Most is csak magammal törődök. Csak az számít, ami nekem jó. Nekem pedig most ő jó!
Emlékek cikáztak a fejében és én mindet láztam. Mindet hagyta, hogy lássam. Én pedig figyeltem is. Nem voltak érdekesek, de jobb, mint a semmi. Egyre többet tudok meg róla, ez pedig kicsit kárörvendővé tesz. Nem is kicsit!
Nem hagytam, hogy kérdezzen. Tudom, hogy sokat szeretne tudni, de nem fogom hagyni. Azt hiszi minden hazugságvolt. Pedig csak az iskola meg az hogy ki vagyok de az is csak részeben volt haugság. Ott volt velem, teljesen leblokkolva. Csókoltam, visszacsókolt, s belekarapott az ajakba.
Kezeim lassan vándolorltak a testén. Vetkőztetni kezdtem. Akarom őt, ahogy kezem megérezte a bőrét, elborult az agyam. Lassan elkezdtem levenni róla a felső ruháját, de félúton megálltam, s magamtól szedtem leszedni a ruhát, ebbe ő is belesegített... Kezei a mellkasomat simították.
Teljesen hozzányomtam férfiasságom, ágyékához. Éreztem, hogy odalenn mozgolódni kezdett a testem. Megint nyakába csókolta. Hajamba túrt, élveztem. A cipője koppant a padlón, kezeim a combajit simogatták. Érzem, hogy egyre jobban felizguloki.
Kényeztetem, mert akarom őt! Kell nekem, érzem, hogy ki tudja elégedíteni a vágyaimat. Hagyta, hogy irányítsak. Vetkőztettem, kezeim óvatosan mozogtak rajta. Ruhája alá nyúltam, majd lassam le is vettem. Ő is vetkőztetni kezdett, két kezével kicsatolta az övemet, mire lejjebb kerül a nadrágom!
Élveztem az érintését a bőrömön. Ajkaimmal kényeztettem, s egyre lejjebb és lejjebb jutottak ajkaim a testén. Élveztem, kezeimmel azon voltam, hogy levegyem róla az alsó ruházatot. Ekkor meghallottam hangját.
Hallottam a gondolatait is! Hazudhatok, csak mondjam! Legyen! - Imádlak Angie! - Megfogta a fejem két kezével, s visszairányított az ajkaihoz. Az még nem akarja. Legyen, megint megcsókoltam, s teljesen ráfekve, öletem át, hajába túrtam és csókoltam. Közben egyre szorosabban nyomtam magam a testéhez! Az enyém lesz. Ez már biztos!

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Pént. 16 Jan. 2015 - 19:36
+18
Aiden a halálfalóm & Angie
Nem tudom, miért, de nem voltam teljesen magam. Úgy éreztem, hogy valami akadályoz az egészben, hogy kiteljesedjek. Majdhogy nem, visszafogott engem.
Levette a felsőmet melltartómat kikapcsolva egy mozdulattal lekerült rólam. Számtól óvatosan egyre lefelé haladtak. Kezeivel melleimmel játszogatott, masszírozta, simogatta. Ajkaival és nyelvével mindkettőt kényezte és lejjebb és lejjebb haladt. Halk sóhajok hagyták el a számat és hevesen vert a szívem is. Aiden hajába túrtam néha bele markoltam ezzel jelezve, hogy jó amit csinál.
Csókja és annak érzelmi hatásai már-már  a végletekig jutott. A köldököm környékén volt és ott csókolgat.
Kimondta, hogy imád. éppen kezeivel azon volt, hogy levegye a nadrágom, de visszairányítottam. Még ott ne játszadozzon. Ajkaim az ő ajkaihoz értek. Hajamba túrva egyre lejjebb vándorolt a keze. Az arcomat simította végig lassan végig húzva nyakamon majd a karomon is. Másik karja alattam volt. és a gerincoszlopomat járta végig. Megremegtem ezt ő is érezte. Fokozódott bennem is a vágy, hogy neki adjam magam, de nem értem el azt a szintet. Szorosan átölelt engem én sem engedtem el a testem hozzá simult Aidenhez. Kezeim csupasz meztelen testén pihent meg.
Ne turkálj bennem! Zavar és visszafogsz. Nem mondtam ki. De tudtam, hogy belém lát és egy percet sem, hagy ki hogy ne olvassa a gondolataimat. Én ezzel születtem és érzékenyebb vagyok rá, mint mások ezt ő is észrevette szerintem az elmúlt napokban órákban, ha ezt meg teszi értem, akkor tökéletesen át tudom neki adni magamat.
Éreztem, hogy alig várja hogy behatolhasson.

Music: Zene* Note: Rövidke lett.* To: Aiden* Words: Nem számoltam

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Szomb. 17 Jan. 2015 - 0:37

Nem minden arany, ami fénylik!
+18

Angeles & Aiden

Teljesen elvesztettem az eszem! Nem vagyok egy nagy szoknyavadász! De most valahogy nagyon is akarom ezt a nőt. Magaménak akarom, már jó ideje nem játszottam nőkkel és most itt van ő, aki felajánlja magát, a szerelmét, mikor én ezt nem is viszonzom, milyen egyszerű, milyen együgyű!
Vetettem a felsőjét, majd a hátán kikapcsolva a melltartóját egyetlen mozdulattal dobtam el a ruhadarabot. Ajkaim lassan lejjebb vándoroltak. Melleit kezemmel kényeztettem, simogattam, masszíroztam. Majd lassan ajkim is eljutotak addig. Csókolgattam, nyalogattam, élveztem, hogy játszhatok vele.
Halkan sóhajtott, hevesebben vert a szíve, a hajamba túrt, belemarkolt. Jól csinálom, élvezi! Az én csókjaim mögött nincs igazi érzelem. De mégis olyan hatást váltanak ki belőle. Köldökét csókoltam, belenyaltam, derekát simogattam.
Kimondtam, hogy imádom, pedig nem is! De nem zavartatta magát. Éppen azon voltam, hogy levegyem róla a nadrágot,nde visszahúzot, megcsókoltam, kezem a nyakán és a karján húztam végig, meg a gerincoszlopán.
Éreztem, hogy akar. Szeretkezni akar vele, azt akarja, hogy ne hagyjam abba, de nem engedte el magát teljesen. Ez zavart, nagyon is zavart. Szorosan öleltem magamhoz, ő pedig nem engedett el engem. Szeret ezt az ostoba gondolatot.
- Rendben! - Egy pillanatra elfeketedik a szemem, ezzel zártam el a gondolatait. Tudom, hogy csak így fogom teljesen megkapni őt. Már mindent tudok, amit akarok. Nem kell több. Most már csak az élvezet miatt vagyok vele.
Kicsit nehezebb így, de ennyit bevállalok. Kényeztetni ugyanúgy tudok, mint ha figyelem a gondolatait. Én pedig élvezni fogom a szeretkezést, akkor is ha nem figyelem közben, hogy mit gondol. Nekem ez a ma este csak az élvezetről fog szólni.
note: Semmi baj! Minden benne volt, aminek benne kellett lennie! || To: Angie || Music: Szerelemről szó sem volt
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Szomb. 17 Jan. 2015 - 20:18
+18
Aiden a halálfalóm & Angie
Beleegyezett, már nem éreztem mást bennem és nem kellett más kellemetlenségekért aggódnom. Felszabadultabb lettem. Nem éreztem hogy bennem lett volna, de velem volt és újból haladt lefelé kezei lent ügyködtek. Levéve a nadrágomat és az Aidené is lekerült. Már csak az alsóneműink voltak rajtunk. Egyik kezével a combomon játszogatok cirógatott a másik pedig még mindig felső testrészem különböző pontjait érintették meg.  Élveztem ahogy csinálta ahogy hozzám ért és ahogy közeledett felém. Hiába nem szerelemből tette. Élveztem, mert lassan ki elégítette és egyre felhevültebb állapotba kerültem. Alul nedvesedni kezdett az anyag, amely takarta kincsemet. Imádom őt, most igen, ahogy csinálta és amit csinált.
Halk öröm sóhajok hagyták el a szám pedig még nem volt ott. Bele remegtem lassan Azt akartam hogy tépje le vegye le a tangát és ott kényeztessen. Ujjaival ajkaival bármivel. Érjem el a csúcsot és tegyen magáévá és hadd érezzem mind jobban a vesszejét, ahogy belém mélyed.
- Ah, csin..náld!- mondtam halkan egy-egy heves légzett vétel után közbe szúrva. Megremegtem alatta. Nem tudom, hogy megértette. Megteszek én is érte mindent, de nekem ez kell, hogy kiteljesedjek előtte és ha azok után ahogy elkezdi a legszebb részt is tovább ingerrel csak nagyobb élvezetet kap tőlem mindkettőnknek jobb lesz. Mert, ha a nő boldog, akkor a férfi megkapja azt amit szeretne. Én is nő vagyok és egyre boldogabb a hormonok dolgoztak bennünk. Egy férfire vágytam és nem egy kis srácra. Tudta hova kell nyúlnia. Minden mozdulata határozott, volt és nekem ez a határozottság kellett, hogy én is az legyek.


Music: Angie szíve. * Note: Nem akarlak irányítani. :/ Te vagy a férfi vagyis tedd, amit jónak látsz Wink Ez a gif pedig nagyon cuki* To: Aiden* Words:

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Vas. 18 Jan. 2015 - 0:29

Nem minden arany, ami fénylik!
18+

Angeles & Aiden

Megtettem neki, amit kért, de csak mert mindennél jobban vágytam most rá. A magaménak akartam tudni. Ehhez pedig az kellett hogy abbahagyjam a kutatást hát meg is tettem. S nem figyeltem tovább, hogy mikor mit gondol. Csak élvezni akartam, őt élvezni.
Pillanatok alatt került le róla a nadrág, ahogy megadtam neki, amit akart, s rólam is lekerült a nadrág. Már csak az alsóneműnk választott el attól, hogy teljesen az enyém legyen. Kezemmel a combján játszottam, másikkal pedig a felső testét izgattam.
Nem szeretem a nőt, de élvezem, hogy kiélhetem magam rajta. Gyengéden közeledek hozzá, minden mozdulatot meggondolva, s minddel azt éreztetve, hogy akarom. Kezemmel izgatom, érzem, hogy egyre jobban vágyom rá.
Akartam el akartam venni, lerántani róla az utosló ruhadarabot is, megszabadulni a sajátombtól és mélyen belehatolni a nőbe, de még nem. Lehet, nem siethetem el. Azt akarom, hogy teljesem felizguljon, hog élvezze ő is, úgy, mint én.
Heves szavaira megcsillant a szemem. Egyetlen mozdulattal szabadítottam meg a fehérneműtől, s ugyanazzal a mozdulattal kényeztetni is kezdtem. Először csak kezeimmel, majd ajkaimmal is. Tudtam, hogy élvezi, a nyögései mindent elárultak. Azt akartam, hogy élvezze, hogy aztán az enyém legyen.
Hihetetlenül élveztem az egész helyzetet, de a vágyam már hatalmas volt, amilyen gyorsan csak tudtam megszabadultam az alsónadrágomtól, s nyakába csókolva nyomtam neki testénének a legbecsesebb pontomat.
Lassan azzal is izgatni kezdem a nőt, s mikor látam, hogy már kellőképpen izgatottá tettem, egy óvatos és szenvedélyes mozdulattal döftem belé vesszőmet. Szenvedélyesen nyögtem fel, s érzékien kezdtem el mozogni benne, minden mozulathoz halkan nyögve. Az ajaki után kaptam, a nyakát csókoltam és testét csókolgattam. Kellett, mert élvezni akartam minden pillanatot, s azt aksartam, hogy ő is értékelje.
note: Igyekszem nem csalódást okozni. (: Köszönöm, reméltem, hogy tetszeni fog, direkt neked választottam. (: || To: Angie || Music: Szerelemről szó sem volt
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Vas. 18 Jan. 2015 - 10:32
+18
Aiden a halálfalóm & Angie
Szeretem őt, annak ellenére, hogy csak kihasznál és magáévá akar tenni. Én is akartam ezt, ha nem szeretem volna nem történik köztünk semmi sem. Akart és ez lerítt róla, de rólam is. Csókjai kezei érintése egyre csak azt tükrözte kellek és egyre jobban kellek. Aidennek nem kellett sok, hogy megtörténjen és lekerüljön az utolsó ruha darabom. Az utolsó, hogy csupasz testemet lássa teljes egészében. Egy pillanatra talán ő is megcsodált. Kezét hozzám érintette és lassan végig húzta lent a lábaim között. Éreztem az apróbb mozdulatait. Az ujjaival játszott még jobban felizgatva engem nedvessé vált testrészemnél. Nem izgultam, de vártam az érzést lábaimat széttártam, hogy hadd játsszon velem. Ujjai bevándoroltak és bent tapogattak a nedves üregben majd száját is hozzá értek ágyékomhoz és csinálta nyelvét is éreztem. Hevesebb öröm sóhajtások hagyták el egy kicsit gyorsított a tempóm és elélveztem abban a pillanatban halk mosolyra derültem nyögéseket hallattam a kezeimmel belemarkolta a kanapé párnáiba. Már minden érintésénél remegtem. Önkívületekben voltam. Ekkor került le róla is mely eddig takargatta a katonáját. Visszatért hozzám fel és nyakamat kezdte csókolgatni nyögtem. Megérintetem kezemmel, végig húztam rajta, érezni akartam így is, mivel állok szembe. Hozzám nyomta, de még nem tette be. Kezével és vesszőparipájával újra felhevített melyet csókjai tettek élvezetessé. Majd minden pillanatban apró nyögések hagyták el ajkaimat.
Forrongtam az élvezetekben. Majd a szájamra tapasztotta száját és egy hang se jött ki belőlem. Belém került egy óvatos mozdulattal egyesültünk abban a pillanatban. Lassan mozgott és én vele együtt mozogtam. Csókjaival hallomozott el testem porcikáit. Kezeimmel még mindig a kanapét markoltam. Nem akartam, kiáltani halkan magamba fojtottam, ajkamba harapva felszegve a fejem. Hagytam hagy élje ki a vágyait rajtam most ő parancsol. Majd én is megadom neki csak a megfelelő pillanatban, de ez még nem érkezett el. Akkor én leszek rajta és meglovagolom a paripámat. Csókjaimmal pedig el árasztom a mellkasát, Még övé az irányítás és élvezi ahogy néha rászorítanak izmaim. Talán nem kapott még ilyen érzést sosem mástól, mint tőlem. Inger gazdag voltam és ő is az.

Music: Angie szíve * Note: Jaj, de jó cukorfalat vagy. (: * To: Aiden* Words:

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Hétf. 19 Jan. 2015 - 15:06

Nem minden arany, ami fénylik!
18+

Angeles & Aiden

Nem szeretem nem érzek iránta semmit, csak vágyom a testére, az élvezetre. Semmi egyéb. Nem kell neki a kedvessége, nem kell a szerelme, csak a teste kell. Csak azt akarom. Semmi egyebet. Tudom mit csinálok, tudom, hova kell nyúlnom, tudom mikor kell megszabadítanom minden ruhától.
Mikor ez megtörtént vágyakozva néztem rajta végig, de csak egy perc erejéig! Máris folytatram, s kezemmel megérintettem lent. Lábai közt mozgattam ujjaimat. Izgattam, akartam, hogy évezze. Széttárta lábait, de láttam, hogy nem élvezi még eléggé.
Ha így állunk legyen! Mondtam magamban, s abban a pillanatban ujjaim bevándoroltak testébe, ahol tapogattak, kényeztettek, majd ajkaimat is ágyékázhoz érintettem és nyelvemmel is kényeztetni kezdtem. Merlinre, hogy ezt én mennyire élvezem!
Mikor sikerült magas fokra juttatnom, levettem magamról az utolsó ruhadarabot és nyakába csókoltam. Hozzám ért, végigsimított a testemen. Megremegtem, élveztem. Nekinyomtam testének legbecsesebb pontom, s azzal és kezeimmel ingereltem a nőt!
Minden pillanatban nyögött. Élveztem ezt a hangot. Az uralom hangja, uralom a testét. Csak az enyém. Ajkaim az ajkaira helyezem és megcsókoltam, egy hang se hagyta el az ajkát. Majd egy óvatos mozdulattal kerültem belé.
Lassan mozogtam benne, testét csókolgattam. Akartam, hogy élvezze. Halkan nyögtem, ahogy mozogtam és éreztem, hogy egyre többet akarok. Még élvezni, még hevesebben többet, jobban. Őt akartam most csak őt.
Élveztem, hogy irányíthatok. Melleit csókoltam, s ebben a pillanatban eldöntöttem, hogy keményen fogom elvenni, ami kell. Megvillantak a szemeim. Belemarkoltam hátsó felébe és gyorsanban kezdtem el mozogni benne. Őt is mozgattam magammal. Szenvedélyes voltam, heves és érzéki, s kényeztettem, ahogy csak lehet.
Élvezem, de még korán sem vagyok azon a szinten hogy teljesen élvezzem a dolgom, egyelőre, csak azt teszem, amit az ösztön akar. Csólolom, mozgom benne, simogatom, kiélvezem, hogy nő van a közelemeben. Mert ritkán van ilyen.
note: Ha olyan lennék, akkor most megsértődnék, de inkább nemteszem! Very Happy || To: Angie || Music: Szerelem?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Hétf. 19 Jan. 2015 - 21:00
+18
Aiden a halálfalóm & Angie
Ott volt közzel és remegtem vágyott a testem, hogy még jobban kielégítsék. Belém tette vesszejét. Csendben történt mert szája az én szájamhoz ért. Nem akartam egy hangot se kiadni van aki nem bírja, de én sem bírtam magammal adtam az érzéseimnek és élveztem ajkaim harapva fel-fel nyögtem. Nem tudtam türtőztetni magam, de vártam a pillanatra. Lassan csinálta élvezte, hogy kiszolgálom magam. Igen valahogy így kell lennie. A férfi ilyenkor tud csak az ösztöneinek élni és ezt kiszeretik élvezni. Bimbóimat csókolta amik már megduzzadtak a előjáték közben. A hajába túrtam a testét érintettem a mellkasát simítottam és  mosolyogtam a gyöngédségén, ahogy megáll egy egy döfésnél és ficánkol bennem egy nagyobb élvezet kedvért helyet csinálva. Egyre mélyebb és mélyebbre. Tövig bennem volt.
Mikor meg markolt, mintha tudtam volna, hogy most kezd bele jönni... Igen ez az. A hangosan felnyögtem... és megint csak a hangok takarták az élvezetemet. Nem mondtam ki, de vágytam a még gyorsabb tempóra és a hosszan tartó gyönyörre. A nyögéseim öröm kiáltásokká váltak pillanatok alatt. Vele együtt mozogtam az egyik kezem a kanapét markolta a másik pedig a kezéhez simult. várva mikor enged a szorításon és a kezemet az övével összekulcsoljam. Alig kaptam levegőt azt hiszem eléri lassan ő is azt a sebességet amivel rendelkezik. Megkapom a kezét és összefonódnak.Felső teste az enyémhez ér és a nyakamat csókolja. A másik keze a combjaimat cirógatja és a tempó marad. Még várok. Még várnom kell addig míg ő élvezi utána én nyújtom tovább az élvezeteket. Azt akartam, hogy fejelhetetlen legyen neki is meg nekem is. Rég voltam ilyen férfival, mint ő. Rég volt az mikor ennyire vagy még jobban élveztem a dolgot. Éhes voltam még mindig és ő is az volt a testünk egymásnak szolgatatuk és egymásból falatoztunk.  Csókok érintések és a ritmikus mozgás, hangjaink. Mámorító érzéssel töltött be még így is hogy nem szeret hanem vágyik rám. Csípőm a testével együtt mozgott. Nem volt fenn akadás köztünk éreztük egymást.
-Vááágyssz még... még... még vala...mire?- kérdezem meg tőle, mert legszívesebben most tenném rá a tortára a habot az én részemről, de addig nem míg ő nem engedi.

Music: Mint forró csontok a máglyán * Note: Szeresd ezt a dalt csak neked csak most. (: * To: Aiden* Words:

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Kedd 20 Jan. 2015 - 15:57

Nem minden arany, ami fénylik!
18+

Angeles & Aiden

Akartam vágytam rá, ki akartam elégíteni a vágyaimat. A testem akarta, hogy ő az enyém legyen. Szám szájára tapasztottam, így hang nélkül tudtam belé hatolni. Élveztem, de a vágyam csak egyre hatalmasabb lett, őt kívántam.
Lassan csináltam, hogy minden pillanatot ki tudjak élvezni. Melleit csókoltam, éreztem, ahogy hozzám ér. Ahogy a mellkasom simogatja, láttam ahogy mosolyog. Ez boldoggá tett, ő is élvezi. Na nem mintha ez annyira érdekelne, de sokkal kellemesebb, ha a partnerem is akarja. Hajamba túrt, amire elmosolyodtam, élveztem, ahogy ujjai a hajamba túrtak.
Egyre mélyebbre és mélyebbre jutottam benne. Lassan már tövig benne voltam. Megmarkoltam, most kezdek igazán belejönni. Hangosan felnyögött. Ez az csillagom, nyögj csak! Hangosabban élvezd! Mondtam magamban mámoros hangon.
A nyögései pillanatok alatt kiáltássá váltak. Élveztem, ahogy kiáltozik. Együtt mozgott velem, én pedig irányítottam a testét. Keze kezemre simult, már szaporán szedtem a levegőt. Ekkor elkapta a kezem, s összefonódtak a kezeink, ujjaimat ujjai közé fontam.
Felső testem az övéhez nyomtam, s a nyakát csókoltam. Szabad kezemmel a combját cirógattam. Az összefont kezünket pedig feje mellé helyeztem. A tempómat ugyanúgy tartottam. Egyszerűen ki akarom élvezni minden percét ennek a szeretkezésnek.
Éheztem a testére, s ő nekem adta. Miközben én is akaratlanul kiszolgáltattam a sajátom neki, de nem bánatam. Csókjaink, a gyengéd érintések, a szenvedélyes hangok, a ritmikus mozgás felejthetetlen érzéssé tette az egészet.
- Rád! - Súgtam érzékien a fülébe. Majd a fülét is megcsókoltam.
note:  Nagyon szépen köszönöm Angie drága! || To: Angie || Music: Szerelem?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Kedd 20 Jan. 2015 - 20:20
+18
Aiden a halálfalóm & Angie
Együtt voltunk. Ugyanaz tettük az éjszakát élveztük. Nem gondoltam másra csak arra hogy most ebben a pillanatban hatalmas öröm mámorban úszok.
-Most engedd, hogy én jöjjek.- Majd számat a szájára nyomtam. Csókjaival értem be. Vártam még egy kicsit újra csúcsra értem vele és alatta megremegtem. Remegtem alatta. A második az éjszaka. Merlinre, felkiáltottam örömben. A kezére rászorítottam és a másik kezem, ami a hajában volt belemarkoltam erőteljesen és gyengéden húztam. Alul sikamlós élvezetekben volt részünk. Önkivületi állapotban voltam majd minden mozdulatánál megfeszültem. Elnyomtam magamtól. Más testhelyzetre vágytam egy kis szabadságra. Lassan kicsusszant belőlem. Az a kezem amely hajfürtjeit markolta most egy kis erővel a mellkasát nyomta hátra. Majd el ereszetetem kezét is. Csere lesz most én dolgozok rajta. döntöttem el egy örömteli vágyakozó mosollyal. Reméltem hagyja, hogy az tegyem. amit akarok. Lassan felültem.  Ő pedig hátradőlt a kanapé másik végében. Nem teljesen csak az a hanyag félig ülő és félig heverő pózban. Nedveimbe mártottam száraz ujjaimat és ennek mind tanúja lehetet Aiden is. majd felé lassan a testét kezdtem el csókolgatni és ágyékom nedvével cirógattam a másik kezemmel pedig megfogtam a még mindig álló kemény részét  egy ideig megérintettem az egészet zacskóit és vesszejét és lassan visszahelyezettem magamba. Mozogtam rajta persze csak óvatosan. Csípőm külön tánca volt. Mindkét kezem nedveimtől volt nedves. Ettől a szagtól be indulnak a férfiak.  Egyik kezemmel ajkait kentembe majd óvatosan érzékien nyaldosni kezdtem és csókolni. Az ajkaiba haraptam óvatosan húztam majd eleresztettem. Majd mikor meg untam ezt a közeli játékot csak ültem rajta és hagytam hagy mozogjon bennem az ujjaimat nyálammal benedesítve arcomtól egészen végig húztam a testemen magammal játszottam majd egyre közelem és közelebb értem a férfiasságához, ami mind untalan belém hatolt. Melleim     mozogtak szó szerint ugráltak. Reméltem élvezi azt amit csinálok. Szeretem azt, ha ne szorítanak be és van szabadságom, de ha ő nem is bírja veszteg nélkül bármikor átfordulhat a helyzet és újra maga alá temethet így is egy tempós lovon ülök. Újból fel nyögök fel szegem a fejem. a hajamba túrok.
-Még csináld.

Music: Mint forró csontok a máglyán * Note: * To: Aiden* Words:

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Szer. 21 Jan. 2015 - 1:28

Nem minden arany, ami fénylik!
18+

Angeles & Aiden

Élveztük az éjszakát közösen szenvedélyesen. Jelen pillanatban semmi sem érdekelt az örömön kívül. Csak azzal tudtam foglalkozni, hogy élvezzem őt és az együttlétünket. Hagyjam hogy ő jöjjön? Rendben! Hagytam neki! De még várt, megint eljutottunk a csúcsra, remegett alattam én pedig élveztem.
Felkiáltott, mire arcomon önelégült mosoly terült el. Megszorította a kezemet, tetszett. Majd gyengéden húzni kezdte a hajamat, amire csak mosolyogtam. Alul már a mámor magas fokában úsztunk. Minden mozdulatnál megfeszült a teste, majd eltolt magától.
Lassan kicsúsztam belőle, szabadságot adva neki. Keze kisebb erővel nyomta el a mellkasomat, a másik keze pedig elengedte az enyémet. Örömteli mosoly jelent meg az arcán. Vajon mit találhatott ki? Hamarosan úgyis megtudom.
Lassan felült én pedig hátradőletem a kanpén, csak olyan félig hátradőlés volt ez, így még tökéletesen láttam. Ujjait nedvébe mártotta, mire megcsillant a szemem! Ezt a boszorkányt! Testemet csókolgatta és cirógatott, halk nyögések hagyták el az ajkaimat. Ekkor megfogta férfiasságom, mire beleharaptam az ajkamba. Merlinre ez a nő valami állat! Hamarosan visszakerültem belé, amit egy nagy örömittas sóhajjal nyugtáztam.
Óvatosan mozgott rajtam, ez kellemes volt, bár én jobban szeretem a hevesebb tempót. Mind két keze nedves volt, s én éreztem a szagát. Merlin mentsen meg a nőktől, milyen ártatlannak látszott és milyen lett! Egyik kezével bekente az ajkaimat, mire lehunytam a szemem az élvezettől. Érzékien nyaldosni kezte, majd csókolt, ajkamba harapott, óvatosan húzta, majd elengedte, én pedig minduntalan utána kaptam ajkainak!
Mikor megunta, csak ült rajtam, én pedig hevesen mozogtam benne. Megnyalta ujjait, majd arcától kezdve végighúzta a testén. Ez a nő tudja hogy kell felizgatni egy férfit! Egyre közelebb ért legbecsesebb pontomhoz, de ez nem érdekelt annyira, mint az ő teste.
Nehezen bírok magammal, de kíváncsi vagyok mit tud még. Persze heves vagyok, mint mindig. Ez az én stílusom, de azért hagyok neki is teret. Felszegte a fejét és a hajába túrt. Kell nekem! Villant meg a szemem. Hirtelen felültem és a nyakába csókoltam.
Akartam még, hogy ő mutassa meg mit tud, hogy élvezhessem még, de most egy pillanatra a vágyam erősebb lett, így keményen hatoltam belé és testét markoltam és csókolgattam, érzéki és heves voltam. Minden pillanatot kihasználva.
- Játsz még velem! - Súgtam fülébe izgatón, ahogy megint hátradőltem, helyet hagyva neki. Kiszolgáltatom magam, a prédája leszek azt tesz velem amit akar. Én élvezni fogom ebben biztos vagyok. /div>
note:  || To: Angie || Music: Szerelem?
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Szer. 21 Jan. 2015 - 23:24
+18
Aiden a halálfalóm & Angie
Igen átadtam neki és mikor felült csak még hevesebben kezdte csinálni és keményebben erőteljesebb volt, amik egyre kényelmesebbek voltak számomra. Csókjaival halmozott el és és én is vissza csókoltam ahol értem. Ahogy vissza helyezkedett úgy követtem őt is.
-Rendben.- Majd meg csókoltam. Játszottam vele lassan. Lassan körmeimmel végig kapartam mit a kis cica játékos mozdulatokkal. Játszottam rajta csípőmet meg táncoltattam és bennem lévő játékot. Vártam mikor durran el ő is. Mert bennem volt szufla egy újabb csúcsra. De nem voltam hülye, hogy belém élvezzen. Sosem érné meg kockáztatni. Így leszálltam róla, mikor láttam a szemeiben az a csillogást. Fel húztam álló helyzetbe a padlón térdeltem és lent játszottam először kézzel majd szájjal meg történt és a szájamba kaptam az adagot. Majd óvatosan a kanapéra visszalöktem és az ölébe ültem megcsókoltam. Talán most ennyi elég.
-Itt maradsz még?- Majd a hajába túrtam és megcsókoltam. -Reggelig csak velem, mert ez az mi közös esténk. - Ahogy még az opera előtt találkozva ki jelentettem, akkor ilyenre nem is gondolva. Újra meg csókolva a száját és a fülébe súgva.
-Egy estébe nem csak egy fér bele.- Majd mosolyra húzódott a szám és szemeibe néztem.
kiszálltam az öléből nem zavartattam magam hogy meztelen vagyok. Majd elindultam az ajtó felé és az ajtóban vissza fordultam felé. Vágyakozó tekintettel néztem rá egyik ujjam a szám szélén pihent meg a másik kezem pedig nedves ágyékom neveid érintette. Fogadni mertem vágyik még egy ilyenre, hogy még ő is így érez irántam éhes és mindent akar amit meg kaphat az éjszaka. A hálóba felé vettem az irányt. Reméltem nem marad le és nem húzza el a csíkot.

Music: Mint forró csontok a máglyán * Note: * To: Aiden* Words:

Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   Csüt. 22 Jan. 2015 - 1:29

Nem minden arany, ami fénylik!
18+

Angeles & Aiden

Most én voltam soron egy kicsit. Felültem és hevesebb lettem. Keményebben hatoltam belé, mint eddig. Testét markoltam és csókok ezreivel halnoztam el, amiket ő is viszonzott nekem. Majd mikor eldőltem, ő követett mozgásomban.
Megkértem, hogy játszon még velem. Beleegyezett, végigkarmolta a testemet, csípőjét mozgatta rajatam, s én hevesen mocorogtam benne. Még szívesen eljutottam volna a csúcsra, de nem tudom, hogy ez mikor is fog megtörténni. Egyelőre csak élvezem, ahogy kényeztet.
Leszállt rólam és felhúzott álló helyzetbe. Elém térdelt, s játszani kezdett legbecsesebb pontommal. Lehunyt szemmel élveztem, először kezét éreztem, mire ajkamba haraptam. Majd száját éreztem, s ettől az érzéstől egy szenvedélyes nyögés kíséretében élveztem el.
Majd óvatosan a kanapéra lökött. Leültem és figyeltem testét. Az ölelmebe ült, elmosolyodtam. Élveztem, ahogy rajtam ült, kezeimmel átkaroltam derekát, hogy közelebb vonjam magamhoz a testét.
Kérdezett, majd hajamba túrt és megcsókolt, szenvedélyesen csókoltam vissza! - Maradok! Mert a mai este csak a miénk! - Suttogtam megint, amit már korábban kimontam, majd szenvedélyesen csókoltam vissza.
Szavaira, amiket a fülembe suttogott elmosolyodtam, ahogy ő is. Láttam, mikor szemembe nézett. Kiszállt az ölemből, majd elindult az ajtó felé. Végignéztem meztelen testén, ahogy mozgott a dereka, miközben egyre közelebb ért az ajtóhoz, ahol visszafordult felém.
Vágyakozva nézett rám. Egyik ujja a szája szélén pihent, másik kezével pedig nedves ágyékához nyúlt. Megvillat a szemem. Akarom még, kiélvezni az estét, ameddig csak lehet. Elindult a háló felé, felpattantam és követtem. Amint beléptünk a szobába, elkaptam, s magam felé fordítottam.
Hevesen csókoltam meg, majd egyetlen mozdulattal terítettem le az ágyra, kezeim hevesen mozogtak rajta, ajkaim nem tudtak betelni a csókkal, s férfiasságom is egyre hevesebben kívánkozott bele újra a testébe. Akarom még őt, élvezi, ahogy nekem adja magát.
note:  || To: Angie || Music: Szerelem?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Aiden és Angie   

Vissza az elejére Go down
 
Aiden és Angie
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Információk :: Karakterek :: Lezárt Játékok-
Ugrás: