Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Dorcas & Fabian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Dorcas & Fabian   Szer. 29 Okt. 2014 - 17:19


Dorcas és Fabian

Belépek a seprűbe. Egy finom mézsört rendelek a csapostól a pulthoz közeli üres asztalhoz. Benjyvel találkozom innen megyünk tovább. A tervünket meg valósítjuk. Benjy lebeszélt Dumbledoreral is egy találkozott az este folyamára. Szörnyű a minisztériumba dolgozni. Még Traverstől a főnökömtől is elkéretem magam erre a találkozóra. Szombat van én pedig bent dolgoznék ma a minisztériumba.
- Fabian, Fenewick késik két órát nem rég kaptam egy baglyot. Elnézését kéri, de közbe jött neki valami.- Mondja a csapos nekem mikor hozza a korsó sörömet.
- Ez Benjyre vall.- Bele iszok a korsóba. Persze, ő nem dolgozik úgy, mint én és ő késik. Bosszankodhatok magamban, de igazam volt.
Körbe nézek Roxfortos diákokat is láttok, elvétve a Seprűben. Majd a kabátom zsebéből előveszem a Reggeli Próféta mai számát. Még el sem olvastam vagy is nem lapoztam át ezt a szennylapot. Szóval ma milyen hazugságokat hordanak össze és milyen értelmes dolgokat olvashatok benne. Gringottsi lopás kísérlet... Celestina Magicca újabb világ körüli turnéja... A Wizengam új tagjai. Zsebpiszok közben elfogták és bezárták a fekete árukkal üzletelő Norman Perez spanyol származású varázslót.
-Megérdemelte.- Mondom ki hangosan. Majd felpillantok, hogy ki figyelt ide. Senki. Majd tovább lapozok egyet. Halál esetek oldalán találom magam. Itt le ragadok. Majd meguntam az újságot. Megint bele iszok a sörömbe és a gondolataimba révedve bámulom az asztalt. Margaret jár a fejembe. Már két éve halott. || To:Doe || Note:|| Music: PopularVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Szer. 29 Okt. 2014 - 23:02


Fabian & Dorcas


Meg kell hagyni tartalmas szombatom volt. Reggel felkeltem azt hittem semmi dolgom sem lesz. Rájöttem, hogy szőke napom van. Ez pedig azt jelentette, hogy el kellett mennem levelet gyűjteni.
Elindultam a remgeteg mellé és a Fekete tónál kötöttem ki. Ott kibe botlottam bele? Nah kibe? Lily Evansba! Ki gondolta volna, hogy a mindig bozgó Lilyt ott találom a tó mellett? Hát én nem gondoltam volna.
Egy olyan beszélgetésen estem túl, amire nem számítottam. Sőt bevallottam Lilynek, hogy teljesen belezúgtam Remus Lupinba és kiderítettem, hogy a lány pedig Jamesbe szeretett bele. Akkor is, ha nem mondja el.
Aztán elmentem ebédelni vissza a kastélyba. Délutá befejeztem a gyógynövénytan leckémet. Utána pedig egy újabb felfedező útra indultam az iskolában. Megfejtésre váró pletykák után kutatni. Ez az egyik kedvenc elfoglaltságom.
Most pedig eljöttem ide a Három Seprűbe. Na itt tuti találok valami jó kis kibogozni való pletykát. Dugig volt a hely. Mindenhol Roxfortos gyerekek meg egy két idegen. Elmosolyodtam, a hiperaktív részem beindult.
Rendeltem egy mézsört na igen. Ha már itt vagyunk, akkor hasznájuk ki az alkalmat. Körbenéztem, hogy hova üljek le, lehetőleg olyan helyre, hogy mindent lássak. Hát nem sok lehetőségem volt. Mindenhol ültek.
Egy fiatal férfi viszont egyedül ült. Az a hely teljesen tökéletes lesz arra, hogy mindent szemmel tartsak. Ha már jobb nincsen. Elégedjünk meg azzal, amink van, na nem? De! Én pedig mindig megelészem azzal, amit kapok.
- Elnézést, uram! Esetleg leülhetek ide? Máshol nincsen hely. Ígérem nem fogom zavarni. - Mondom széles mosollyal az arcomon és az aranyvérre jellemző udvariasságommal. Volt haszna a mama illemóráinak, akármennyire is utáltam.
Talán most is nagy hasznomra lesz. Eddig még sose volt hátrány, hogy tudtam, hogyan legyek udvarias. Pedig emlélszem mennyit szenvedtünk a bátyámmal, mikor a mama azt magyarázta, hogy kell viselkednünk.
Olyankor mindig kő, papír, ollóztunk az asztal alatt. Nem figyeltünk arra, ami nem érdekelt minket. Ezért anya nagyon mérges volt. De sose tudott ránk igazán haragudni. Így mindig megúsztuk a szídást.


Vissza az elejére Go down
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Pént. 31 Okt. 2014 - 22:06


Dorcas és Fabian

Milyen gáz az életünk. Van-e olyan ember, akinek nem sérült meg a lelke? Nincs, olyan ember a világon. Mindenki bánt mindenkit. Akarva vagy akaratlanul.
Az asztal néztem a kezemmel a korsó sörömet markoltam.
Egy ismerős hang szólt hozzám, aki fel rázott ezzel a gondolataimból. Arcomra visszatértek fegyelmezett komoly vonások. Ránézek a lányra. Ismerős hang ismerős arc. Dorcas Maedows, Molly évfolyamtársa és egykori háztársam. Most se hagyott cserben az arc és név memóriám. Elmosolyodom. Uramozik tőle aztán nem várná az ember, hogy Uramnak szólítson engem.
- Nem zavarsz. Persze leülhetsz, Doe.- Mondtam kedvesen a lánynak. Tudom ijesztő tudok lenni, ha nem tudja rólam az ember hogy ki vagyok és én pedig a nevén szólítom és mellé egy igazi "Fabian Prewettes mosoly"-t kap, amit most Doe megúszott. Eltudom képzelni azt, hogy nem emlékszik rám. Két éve még én is oda jártam. Semmit sem változott a lány, amit Mollytól elvétve hallok róluk. Szerintem még mindig tőle zeng a Griffendél klubhelyiség.
A lány arcvonásait fürkésztem. Talán egy kicsit komolyodtak az arcvonásai és felnőttesebb lett. Lehet, hogy már rám nem emlékszik, olyan sokat változtam az elmúlt években vagy ennyire gyorsan elfelejtenek engem a diáktársaim.
-Ugye emlékszel még rám? Meghívhatlak valamire, Dorcas?-Kérdeztem meg a velem szembe helyet foglalt lányt. Ezt mind udvariasságból tettem, ami természetemből adódott.
- Na és mi újság veled? Merre mész tovább az iskola után?- szerettem átlagos témákról beszélgetni távoli ismerősökkel. Furcsálltam, hogy egyedül jött, de lehet hogy később csatlakoznak hozzá a barátnői is. Ez tűnt róla a legvalószínűbbnek. Az is lehet hogy tévedek ezzel kapcsolatban.  || To:Doe || Note:|| Music: Holding OnVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Szomb. 1 Nov. 2014 - 0:55


Fabian & Dorcas


Rejtély vadászat! Most ez a napirendi pontom. Eljöttem a Három Seprűbe, hogy keresek valami rejtélyt, amit ki tudok bogozni. Nem hiába vagyok én az iskola füle. Kevés olyan dolog van, amiről én ne tudnék.
Mivel rengetegen voltak így képtelen voltam egy idegen mellé ülni. Viszont ki kellett választani a megfelelő helyet. Hamar meg is találtam egy fiatal férfi pont egy olyan asztalnál ült, amelyiktől jól meg lehetett mindent figyelni.
Mikor megszólítom a fiatal férfit, az felnéz és elmosolyodik. Az én arcomon rezzenéstelen a mosoly, de  elkezdek gondolkodni. Nagyon ismerős. De ki a fene lehet? Pedig jó az arcmemóriám. Viszont akárhogy igyekszem nem ugrik be.
Doe?! Hej, így csak a barátaim hívnak! Ennek a fazonnak jól kell ismernie, ha megengedtem neki, hogy le Doezon! Most már komolyan kezdek ideges lenni. Miért nem ismerem fel. Pedig a hangja is olyan ismerős!
Fhuuu… Nem kellene pont most és pont itt gutaütést kapnom. Le kell nyugodnom, akkor lehet jobban fog menni az emlékezés is. De nekem lenyugodni se könnyű. Mindenki tudja, hogy hiperaktív vagyok.
Ilyen viselkedéssel képtelenség lenyugodni. Akkor legalább a gondolataimat gyűjtsem már össze. Ha más nem megy ezt meg kellene tudnom csinálni. Hiszen jól bírom a stressz helyzetet. A gondolkodásommal eddig sosem volt baj.
- Fabian! Merlin nevére, de sokat változtál. Fel se ismertelek! Bocs az uramért! Tudod a modor teszi! Istenem de régen nem láttalak! - Juhú, végre leesett, hogy ki a fiú!
Dorcas te nem vagy eszednél ma. Először elkotyogom Lilynek, hogy belezúgtam Remusba, aztán megcsinálom a leckét. Most meg nem ismerem fel Molly bátyját. Ki kellene kapcsolnom kicsit az agyam. Hátha attól rendbe jönne!
Most jól megfigyeltem magamnak Fabiant. Még egyszer nem fogok ilyen helyzetbe kerülni. Olyan pontokat kell keresnem, amik nem változtak semmit. A szeme ilyen azt hiszem. Meg talán a modora. De amúgy olyan, mintha nem is ő lenne.
- Amúgy pedig meghívni meghívhatsz, de nem kérek semmit! Megvagyok én ezzel az egyel is! - Mondom egy tipikus Dorcasos poént bevágva. Na igen ezzel a papát ki tudom kergetni a világból.
- Nem sok minden. Teperek ezerrel. Még most mindent bele kell adni. Merre tovább az bajos kérdés. Első helyen az aurorképző áll, de nem tudom, hogy meg bírom-e ütni a határt. Úgyhogy tartaléknak ott van a gyógyítói szakma is. Bár az nem a szívem csücske. Na és veled mi újság? Molly nem sokat beszél rólad. Pedig szoktam faggatni!
Igen én mindig mindenkit kifaggatok, ha valamiről elkezd beszélni. Ahogy az egy rendes hírszerzőhöz illik. Apa mondta is, hogy mennyek inkább újságírónak. Mire közöltem, hogy szemetet nem vagyok hajlandó leírni.
Hát igen én csak a minőségi pletykákat osztom meg és pontosan úgy, ahogy hallottam. Semmi változtatás. Ilyen hozzáállásal pocsé firkász lennék. Hiába vagyok jó a rejtélyek megfejtésében.


Vissza az elejére Go down
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Vas. 2 Nov. 2014 - 21:37


Dorcas és Fabian

-Igen nagyon rég találkoztunk.-  Akkor még volt máshogy állt a szénám. Talán nem voltam olyan karót nyelt, mint mostanság. Margaret és Ivanhoe is mellettem volt. Mára csak Benjy és Gideon maradt.
- Nem hiszem el, hogy te is auror készülsz.- Igazábból nem vagyok oda ezért a szakmáért, de nagyra becsülöm a kiváló aurorokat, mint Alastor. Dumbledore mutatott be egymásnak Ivanhoe temetésén. Elég furcsa egy szerzett. Makacs és nagy skót az öreg. A lényeg az, hogy velünk van. Igaz szerintem még mindig nem bízik meg bennünk, de az egymás kérdés. Majd rájövünk a titok nyitjára, hogy megbízzon bennünk .
-Azt gondoltam tényfeltáró riporter vagy nem annyira híres Átoktörő szakmát választod. Bár mindig is eltudlak képzelni átoktörőként, ahogy felkutatod az elveszett kincseket. Na de mindegy is. Remélem fel vesznek téged aurornak. Igaz azt rebesgetik, hogy most nehezítenek a vizsgafolyamatokon. Főleg pszichológiai részen.- Nem akartam megrémiszteni, az igazságot mondtam el. Oda a legjobbak legjobbjai kerülnek be. Bele ittam a sörömbe majd folytattam.- Hát én tanulok szorgosan és közben dolgozok is a minisztériumban gyakornokként. Még egy évem van hátra tanulmányaimból. Mágiatörténelem, nemzetközi mágiatudományok szakon vagyok és felvettem mellé a politológiát. Tudom nagyon érdekes szakokat hallgatok. Emlékszel még Fenewickre? Na, vele együtt elkezdtünk egy pártot szervezni. Szeretnénk indulni a következő választásokon. Ezekkel foglalatoskodom.- Befejeztem a mondataim. Tudtam mindig is beszélni. Főleg mikor retorika órán beszédet kell mondani vagy érvelni kell az első vagyok mindig. Hát szóval semmi bajom másokkal való kommunikáció terén.  
- Na mond mi újság a suliban? A kviddics csapattal? Potterék mindig csinálják a balhét?- Kérdeztem érdeklődve Doera mosolyogva.
Szerintem a legelevenebb évfolyam volt ez az évfolyam McGongallnak mennyi zűrt csináltak James, Sirius, Remus és Peter is. Aztán nekünk prefektusoknak is. Csoda volt úgy találkozni velük, hogy nem tettek valami csínyt. Hát jó, hogy nem találkozok velük minden áldott nap. Merlinre, hiányoznak a roxforti évek, mikor én vezetem a kviddics csapatot. Ebben sem változtam meg még mindig aktív vagyok és rengeteg dologgal foglalkozom, mint az iskola évek alatt.


|| To:Doe || Note:|| Music: Holding OnVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Vas. 2 Nov. 2014 - 23:10


Fabian & Dorcas


- Ki gondolná, hogy ilyen helyen régi ismerősökbe fut bele. Pedig csak,pletyka hadjáratra jöttem! - Mondom megráva a fejem. Na igen mindenki tudja, hogyha Dorcas Maedows pletyka hadjáraton van, akkor jobb, ha befogja, ha nem akarja megosztani velem a titkait.
- Egy,darabig én sem hittem el. Ez nekem is ugyanolyan furcsa, de ezt hozta az élet! - Mondom egyszerűen. Hiszen pontosan tudom, hogy nézek ki olyannak, mint amilyennek egy aurornak lenni kell.
Igazából nem is tudom hogyan jutottam el eddig. De itt vagyok. Aurornak készülök, persze csak ha sikerül a vizsgám, amit nagyon kétlek sajnos. Az agyam nincs olyan szinte, hogy meg tudjam oldani. De majd meglátom mit hoz a sorsom.
Mindig is hittem a sorsban és tudom, hogy minden okkal van. Én se hiába tudok mindenről az iskolában, s hallok meg mindent, ami érdekes. Csak nem mindig tudom elsőre, hogy miért fontos, amit hallottam. De mindig fontos.
- Nehezítik? Pszihológiai szinten? Azt hiszem itt az ideje megpályázni a tényfeltáró riporteri állást! Ha tényleg úgy lesz, ahogy mondod, engem tuti meghúznak. Mégis mi a jó Merlin faragott varázspálcáját fognak gondolni az én hiperaktív életfelfogásomról és helyzetkezelésemről? Viszlát aurori pálya!
Hmm… Sikerült kicsit drasztikusnak lenni! Na mindegy. Ezt nálam már meg lehet szokni. Mondjuk úgy, hogy hozzátartozik a Dorcas jelenséghez. Gyakran tudok bolhából elefántot csinálni. Főleg, ha magamról van szó éppen.
- Hát nem mondom nagyon érdekfeszítő szakokat választottál! De te ilyen vagy! Nem meglepő, ha így nézem. Persze emlékszem rá! Az arcmemóriám kiváló! A nevekkel már nagyobb gondjaim vannak. Pártot csináltok? Ez de izgi lehet! Meg is mondom a mamáéknak, hogy rátok szavazzanak. Sőt, amint tehetem én is rátok szavazok majd. Már ha nem fogom elfelejteni, hogy mikor van! Valahogy a világ híreket nem tudom nyomon követni. Most túlságosan leköt a suli!
Emberemre találtam Fabianban már mikor megismertem. Hiszen ugyanolyan sokat tud beszélni, mint én. Egyszer az egyik barátnőm mondta is, hogy ha nekünk kettőnknek kellen tartani valamilyen előadást, onnan sose szabadulna meg az iskola.
Nem értem miért panaszkodott. Én visszatudom magam fogni. De ha egyszer lehet beszélni, akkor miért ne beszéjek? Ki az a hülye aki nem hasznája ki azt az alkalmat, hogy beszélhet. Én mindig maximálisan kihasználom.
- Szerintem nem sok minden változott azóta, hogy elmentél. Talán csak McGalagony lett egy kicsit keményebb. Főleg, hogy vas marokkal kellett fognia Potteréket. Volt egy két nagyobb balhéjuk, ami igazán kínos helyzeteket eredményezett, de semmi olyan, ami nem lett volna tőlük várható előbb vagy utóbb. Igaz mostanában visszafogják magukat, sajnos. Az egyik legjobb forrásom ment ezzel galyra. De érthető a viselkedésük. Most mindenki ráhajt a tanulásra. Érzik, hogy ez az utolsó évben vagyunk. A kviddics csapat egész jól fejlődik. James rendesen fogja őket! Amikor tehetik folyton kint vannak a pályán. A hugrabug majdnem reklamált, hogy mindig csak ők gyakorolnak. Szerintem jó esély van rá, hogy megnyerjük az összes meccset!
Hadarom le a legfontosabb információkat. Pontosan kiválogatva a lényeget az emlékeimből, ahol minden egyes hallott információnak meg van a maga helye. Így sokkal egyszerűbb visszaadni, ha valaki kérdezi.
Vissza az elejére Go down
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Szer. 5 Nov. 2014 - 17:15


Dorcas és Fabian

Doe, beszéd stílusa és ahogy tud beszélni. Mindig is meg nevetett, ha nem épp nagy dolgozatok előtt zavart, mert akkor bizony mindig zavartak a hangoskodó diákok. Ezért menekültem a könyvtárba, olyankor.
-Hát van egy-két auror ismerősöm. De ne add fel, az álmodat. Ha pedig ennyire nem bízol, hogy nem vesznek fel téged aurornak, akkor szerintem meg Átoktörő szakra menj hasonló izgalmakat rejt az a szakma is mégis csak Boszorkány vagy én csak utána ajánlanám a tényfeltárói szakmát. Egyébként sok más rendvédelmi szak van Varázsbaj-elhárítási szak, ahova kevesebb a követelmény vagy az amneziátor képző is egy egész jó választás lehet. De nem vagyok pályaorientációs tanácsadó, Sosem árt több helyre jelentkezni. - Biztatóan mosolyogtam Dorcasra. Tudtam róla hogy nem a tanulás az erőssége. De, ha valaki valamit el akar érni és nagyon ráhajt.
- Köszönöm ennek örülünk. Számítunk akkor a Meadows családra. Hát pedig a suli után a nagy világban fogsz élni és elég érdekes, furcsa és szokatlan dolgok történek mostanság. Néhány hír, azért igaz is az újságokban.- Egy háború elő szeleként történnek gyilkosságok ami több nappal később az újság egy kis oszlopában apró betűkkel szedve írnak le. Miért? Mert nem akarnak tudomást venni a tényekről. Voldemort hívei gyilkolnak, lopnak, csalnak és áskálódnak a minisztériumban. Még én sem tudom hogy kik az ő kémei és emberei csak sejtem, hogy ott vannak és készülnek valamire.
-Hát akkor nem volt értelmetlen döntés Pottert meg választani kapitánynak. Ennek örülök, hogy sikerült egy eredményes csapatot összeszednie.- Zártam röviden a kviddicset. Hát részben én állítottam össze a csapatot és nagy része még az én időmben is játszott.
- Na, mit tudsz Mollyról és arról a Weasley srácról? Tudom hogy együtt vannak, de nem igen találkozok a húgommal, sajnos, a sok elfoglaltságom miatt és ha találkozunk akkor ez a téma nem igen jön fel egymást közt. Te pedig elég sok mindent hallasz és látsz. Még mindig olyan szeleburdi az a srác vagy változott valamit?- Jó bátyként mindig érdeklődök húgom felől és hát érdekel az ő élete, és hát nem akarom hogy meg bántsa bárki is a húgicámat. Bármikor eltudom kapni az illető személyt és mély benyomást tudok rá tenni. Mert még mindig úgy gondolom, hogy nekem ezt meg kell tennem Molly védelmében. Bár Gideon szerint nagyon rosszul állok Molly fiújához. Én csak azt szeretném, hogy ne sérüljön meg a mi húgunk.
Előveszem a zsebórám és rá pillantok az időre.  Közben figyelemmel hallgatom Doe szavait.
Ez a lány semmit nem változott. Remélem meg marad ez az örökös hiperaktivitása, mert ezt kedvelem benne.


|| To:Doe || Note:--|| Music:---[
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Szer. 5 Nov. 2014 - 21:55


Fabian & Dorcas


Nah igen megint mosolyog. Ez az amit én igazán szeretek. Megmosolyogtatni az embereket. A legtöbbeket feldobja a pozitív  hozzáállásom és az, hogy folyton jár a szám. Szerintem a csacsogásom miatt kezdenek el mosolyogni rajtam.
- Lehet, hogy nem vagy az, de nagyon jól csinálod! Lehet, hogy inkább tanácsadónak kellett volna menned Fabian! Na jó ez viccnek is rossz! De azt hiszem megfontolom a tanácsodat.
Mondom neki mosolyogva. Mindig is szerettem vele beszélgetni, hiszen nagyon hasonló a stílusunk, bár ő jobban ráfekszik a tanulásra, mint én. Nekem valahogy sose ment a tanulás úgy, ahogy kellene neki menni.
Persze tudom, hogy minden csak akarat kérdése csak van itt egy apró pici gond. Én nem akarok tanulni. Az unalmas és elveszi mástól az időt. Nem ugyanaz, mintha pletyka hadjáraton lennék, vagy levelet gyűjtenék.
- Hmm… Alicenek igaza lesz! Ott ahol én vagyok mindig van valami! A végén be kell zárni egy szobába! De persze tudom, hogy nem puszta hazugság minden, ami le van írva, csak nem szabad kézpéznek venni!
Mondom arcomon egy széles vigyorral, hiszen tényleg mindig galiba van ott, ahol én megjelenek. Kisebb vagy nagyobb az már teljesen mindegy, de mindig van valami. Vonz a bajt azt hiszem, vagy keresem? Nem tudom!
- Jó érzéked van a kviddicshez és a játékosok megválasztásához is. Nem furcsa, hogy jól döntöttél vele kapcsolatban is! Legalábbis szerintem nem az! - Nyugtázom le a dolgot.
A következő kérdésén arcomon szélesre szalad a vigyor! Na igen a jó nagytestvért játsza! Tudni akarja mi van a húgával. Én meg nem lennék a hiperaktív szófosásos önmagam, ha nem mondanám el.
- Weasley? Változni? Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy Lucius Malfoy hirtlen puszipajtás lett James Potterrel! Még mindig szeleburdi, bár Molly mellett kicsit visszafogja magát. Nagyon jól megvannak ők ketten. Szerintem az egyik olyan pár a suliban, akiknek semmi bajuk sincs a kapcsolatukban. Weasley mindent megtesz Mollynak! Jól néznek ki együtt!
Hadarom le gyorsan a lényeges dolgokat. Meg amiket ém fontosnak találok elmondani. Hiszen tudom, hogy milyen Fabian. Ezerszer jobban figyel a húgára, mint az én bátyám, de azért nem kellene aggódnia, ha baj lenne Molly rögtön neki szólna!


Vissza az elejére Go down
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Pént. 7 Nov. 2014 - 16:18


Dorcas és Fabian
Attól függetlenül még mindig nem volt szimpi a srác. Az, hogy Mollyval járt a srác hát nem kapott helyet a szívembe. Molly azzal jár, akivel szeretne felnőtt boszorkány azzal a tizenhét évével. Össze is házasodhat bárkivel ezt jól tudtam. Azt is sejtettem, hogy mikor eljön az idő jó családanya lesz belőle, olyan lesz, mint anyánk. Már most olyan, mint anya. Az számít hogy tényleg jól meglegyenek egymással. Talán úgy mint, mi Margarettel.  Az hogy jól néznek ki együtt mellékes dolog. Mollynak van esze, csak nem mindig használja. Sokkal nagyobbra is vihetné, de nem akarja. A húgom, ezért nem követem őt mindenhova. Távol élünk egymástól én Londonban a húgom pedig otthon szüleinkkel. Nem beszélünk minden nap egymással, úgymint Gideonnal.
- Na és te, hogy állsz a fiúkkal? Nem, nem kell válaszolnod rá. Bocsánat, ha ez nagyon személyes térbe való belépésünk volt.-
A korsómból kiittam a maradék sörömet és még egyet rendeltem.
Úgy gondoltam, hogy egy ilyen csajnak, mint neki. Van egy barátja. Doet körül zsongják a fiúk, mert szeret a központba lenni még akkor is, ha fiúk közt van. Ez a Dorcas jutt eszembe mikor én is ott tanultam az iskolában.
Akkor máshogy láttam a dolgokat, mint most. Mily könnyűnek gondoltam az életet. Naiv voltam egy cseppet. Talán ezt a barátaim tudják a legjobban rólam.


|| To:Doe || Note:|| Music: ShadowsVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Szomb. 8 Nov. 2014 - 9:05


Fabian & Dorcas


Hogy öszinte legyek Fabian le se tagadhatkja, hogy nagyon nem kedveli Weasleyt. Nem nagyon értem ez miért van. Szerintem vicces figura. Én jókat szoktam rajta nevetni. De ez már magán vélemény.
Mondjuk lehet, hogy csak a húgát félti. Gondolom nem akarja, hogy Mollyt csalódás érje. Bár szerintem, ha ez Weasleyn múlik akkor soha sem fog csalódni. Az a fiú úgy belezúgott, ahogy hajtó zúg le a seprűről.
Komolyan mondom. Szerintem igazán ritka az ilyen. De én csak örülök a dolognak, hiszen két barátom igazán boldog együtt. Már csak Lilyt meg Jamest kellene összehozni, meg nekem kellene Remussal megoldani a dolgot és mindenki boldog lenne.
- A kíváncsiság mindenkinek természet adta joga Fabian! Én meg tudod, hogy olyan vagyok, hogy bármiről beszélek. Jelen pillanatban nincsen senkim! De mint tudjuk az nem jelenti azt, hogy nincsen olyan, akit szeretnék, ha lenne!
Jelentem ki mosolyogva. Igen, most visszakapom magamat. Hiszen Fabian is tud olyanokat kérdezmi, amitől az emberben megáll a levegő. De én tudom hogyan kell ezekre válaszolni. Hiszen én is ilyen vagyok.
- És te hogy állsz párkapcsolati téren? Jól megvagytok Margarettel? Ugye így hívják? Nem vagyok benne biztos a névmemóriám pocsék! - Mondom s közben az ajkamba harapok, hiszen nem tudom, hogy neki kényes-e a téma.


Vissza az elejére Go down
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Hétf. 10 Nov. 2014 - 0:33


Dorcas és Fabian
Figyelmesen végig hallgatom, Doe válaszát. Bátorság kell, hogy bevalljuk a másik embernek mit érzünk iránta. Ezt szerintem Doenak sem kell magyarázni, mert okos lány és ő is tudja.
Kihozták a második korsó sörömet. Aztán mikor be fejezte a válaszadást Dorcastól várhatóan visszakérdez ezzel a témával kapcsolatban. Kitágulnak a szemeim egy pillanatra majd rendeztem arcvonásaimat. Először csodálkozom, hogy nem tud róla. Aztán rájöttem nem olvas híreket így már nem annyira döbbent meg ez a tény, hogy nem tud Az én balsorsomról. Húgom, pedig ilyenekről, meg erről nem beszélget szerintem sok emberrel.
- Igazság szerint sehogy, özvegy vagyok.- Röviden válaszolok a kérdésére.Tekintetem leszegtem. -Gyönyörűen megvoltunk együtt. Igen, úgy hívták.- Ezen elmosolyodom.
Margaret név a legszebb nő neve volt. Szeretem még mindig. Ezt nem tagadom. Meg az sem, hogy anyámmal ezek miatt elég rosszul áll a szénám. Mintha szerinte tizenöt évnyi ismeretség amiből nyolc évnyi szerelem volt, ezek után könnyen túl lép ezen bárki is. Hát nem így van. Anyám nincs abban a helyzetben, ezért nem is tudja úgy át élni,mint én.
Sosem néztem senkire úgymint Margaret lehetséges utódjára. Mert nem tudom el fogadni ezt a tényt. Hogy meggyilkolták és a bűnöző szabadlábon van. Fiatal vagyok és már megtanultam nem olyan az élet mint az iskolában. Sokkal keményebb. Lecsuktam szemeimet.
Emlékek törtek fel Margaretről az első csókunk pillanata. Az első összezördülésünk, amely elég nevetséges mai felnőtt szemmel nézve. Az esküvőnk napja. Csodaszép fehér bőre. Gyönyörű haja. Illata, az finom francia rózsa parfüm.
Elkezdek egy papírra vésni a hangokat. Majd lejátszom. Már másfél órája csak zenét írok. A vége hiányzik még. Újra lejátszom. Rájövök nem ez nem jó. Összegyűröm a papírt és bedobom a sarokban lévő szemetesbe. Teli találat. Nem hallottam mikor jött be mióta figyelt engem. Halkan köhintett egyet. Megfordultam rá mosolyodtam. Margaret pedig ki vette az összegyűrt papírt a kukából. Oda jött hozzám. Óvatosan lábujjhegyre emelkedett majd megcsókolt. Végül megszólalt. "Folytasd ez szép volt."
Kinyitottam szemeimet és újból Doera felnézek. Elmosolyodom. egyik kezem a zsebórám  felé halad, hogy megnézzem mennyi az idő, más részről ezzel valahogy úgy érzem Margaret még mindig velem van.
-De most ezt hagyjuk, szerintem.-
Így is úgyis folytatni kell az életet, bár nélküle sokkal nehezebb élnem. Benjy szerint idővel jobb lesz. Remélem is.
- Van még valami éredek feszítő dolog az iskolában amiről jó tudni?- kérdezem ismételten vidám erővel.


|| To:Doe || Note:|| Music: Violin solo: MargaretVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Hétf. 10 Nov. 2014 - 22:19


Fabian & Dorcas


Jár ám a szám ahogy szokott, akkor is, ha nem olyan témában beszélek, amiről szeretnék beszélni. Hiszen mostanában számomra egyre kínosabb ez a Remus téma. De az benne a legkínosabb, hogy nem merem megszólítani se.
Látom, hogy meglepődik mikor visszakérdezek azzal a megszokott szeleburdi ártatlanságommal. Kitágultak a szemei! Miről maradtam le? Lehet, hogy el kellene kezdenem megint nagyvilági újságokat olvasni?
Ö…ö…öz…özvegy?! MI VAN? Valamiről nagyon lemaradtam. De hiszen imádta azt a lányt és a lány is őt. Nem hiszem, hogy otthagyta. Viszont akkor csak egyetlen megoldás van a dologra. Mégpedig az, hogy a lány meghalt.
De hogy halhatott meg. Hiszen nagyon jó egészsége volt. Nem is emlékszem, hogy valaha beteg lett volna, amíg én láttam a suliban. Viszont akkor lehet, hogy balesete volt, vagy… nem az nem lehet!
De csak az lesz! Vagy a baleset, vagy a gyilkosság. Nem értem akkor sem, ki akarna egy olyan lányt megölni, mint ő. Nem ártott senkinek. Sőt mindenkinek segített. Egyszer még nekem is, na jó nem most volt, de akkor is.
Fabian megint rám néz. Elmosolyodik. Persze én tudom, hogy ez nem egy olyan igazi mosoly, mint amilyen az volt, amivel fogadott. Lily jó emberismerő, én meg meg tudom mondani, mikor boldog valaki igazából.
- Először is sajnálom, hogy rákérdeztem. Nem kellene mindig mindenbe beleütnöm az orromat. Rossz szokás, elézést kérek érte! Másodszor pedig, pont az a baj, hogy semmi sincsen. Ha lenne bármi is nem itt enne a penész, hanem a kastély harsogna tőlem. Tudod milyen vagyok, mellettem nem lehet nyugodtan megmaradni.
Vissza az elejére Go down
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Kedd 11 Nov. 2014 - 16:30


Dorcas és Fabian
Semmi bajom. Ennek így kell lennie. A fájdalmat el kell fogadni és vele kell élnem. Miatta is változtatom és fogom jobbá tenni a világot. Az ilyen események felett, mint a halál nincs befolyásom és hatalmam. Bár sokak azt gondolják ostobán hogy lehet hatalmuk a halálon. A nagy hatalom vággyal teli emberek semmitől sem félnek és ők azok az őrültek, akiknek nincs helyük a világban.
-Ne sajnáld! Nem tudtad, Doe. Te ilyen van és hát valljuk be, igen, van stílusod és bírtuk is mindig. Bár néha nem egyezett össze a prefektusi létünk a tieddel. Neked tényleg ez a lét elemed ez a pörgés. Furcsa úgy látni téged, hogy nincs semmi híred. Mintha elveszett lennél ilyenkor.- Mosolyogtam rá. Olyankor olyan szomorúbbnak és elkeseredett kislánynak tűnik a szememben, Dorcas.
-De nézd a jó oldalát, ha nem lett volna egy ilyen napod nem is találkoztunk volna. Ezt pedig simán elújságolhatod bárkinek, hogy találkoztál a nagyszerű Fabian Prewettel. Igaz nem biztos, hogy az a nagy hír értékem van, mint annak idején mikor még én is oda jártam.- Ez kissé sem volt egoista megnyilvánulásaim egyike. Mert bizony magamat néha fényezni kell és ezt itt meg tettem. Aztán mégse tűnjek annyira gáznak hozzá csaptam azt az utolsó mondatott. Nem vagyok a régi srác az iskolából. Talán letűnt az a tiszteletparancsoló tekintem is. Helyette valami üres komoly melankolikus megüresedett tekintetté változott. HIÁNYZOTT belőlem valami, amit elvesztettem Margaret halálával. Igen. Feltettem magam  az elmúlt években. Oly sok esetben az egyik örök kérdést: Ki vagyok én? Most nem fogok magamról filozofálni és a helyemről a világban. Az otthoni lakásom mélyére való és nem egy Három Seprűbe.


|| To:Doe || Note:|| Music: Violin sonataVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Szomb. 15 Nov. 2014 - 0:27


Fabian & Dorcas


Azt a hét meg a nyolcát. Megint el kellene kezdenem az újság olvasást. Mi az, hogy egy ilyen dologról csak most szerzek tudomást. Komolyan elszégyenlem magamat és elbújok a föld alá.
- Nem tehetek róla vonzom a bajt! Vagy a baj vonz engem! Végülis egyre megy. A végeredmény ugyanaz. Folyton bajba kerülök. A mostani prefektusoknak is meg van velem a bajuk. Még a célegyenesben is folyton a balhé után járok. És tényleg elveszettnek érzem ilyenkor magamat.
Mondom szomorkás arckifejezést erőltetve magamra. Viszont a szememben folyamatosan ott csillogott a Dorcasos csínytevés. Nem tudom megjátszani, hogy szomorú vagyok, ha egyszer nem vagyok az.
- Mi az hogy nem biztos, hogy akkora hír értéked van? Utoljára akkor láttalak, mikor végeztél. Pár napon belül megint te leszel a téma a kastélyban. Miért is került Fabian Prewett a Három Seprűbe? Még mindig megvan a hírneved! Lesz mit feleleveníteni!
S ki más is indítaná el ezt a dolgot, ha nem a nagy Dorcas Maedows! Mert minden pletyka általam nyer értelmet. Amiről én nem tudok, annak nincsen lényege. Vagy hazugság! Egyik sem jó eset.
De legalább tudom, hogy én állok a Roxfort hírszerzésének középpontjában. Most pedig megint ott lehetek majd. Hála Fabiannak. Máris jól végződik a napom. Egy ilyen hírrel visszamenni a kastélyba. Hatalmas öröm!
Vissza az elejére Go down
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Szomb. 15 Nov. 2014 - 19:10


Dorcas és Fabian
Ez csak mosolyt tud csalni az arcomra, mert hisz. Ez számomra még öröm hogy nem felejtek el. Ki lennék én ha senki nem ismerne engem. Egy senki és én soha sem akartam senki lenni. Mindig valaki akarok lenni hogy az elkövetkező Prewett nemzedékek felnézzen rám úgy, mint én is felnézek az őseimre. Ha Dorcas igazat is mond, de hát ő, ő vagyis kissé túloz is.
-Csak meg akarsz vigasztalni ennyi az egész? Nincs más szándékod ugye, csak az hogy jobb kedvre derüljek Ez egy Maedowsos vigasztalási forma. Meg ne sértődj, Doe, de sokszor láttalak, hogy ezt csináltad.- Mosolyogtam rá majd bele ittam a korsómba. Most már tényleg meg néztem az időt és elő vettem a zsebórámat. Pár perc, ha még nem késik még egy órát Benjy. Reméltem, hogy nem késik. Mert nem akartam miatta itt ücsörögni egy félnapot. Bár jó beszélgetni Doeval, de fontos dolgaink vannak, amik nem tűrnek halasztást. A párt. A szervezkedés a Sötét Nagyúr ellen. Mind fontos dolog volt.
-Tényleg még nem is tudod miért ülünk itt. Ha vársz pár percet, akkor azt is meg tudod kit várunk itt, mert bármelyik pillanatban beléphet az illető személy. Azon az ajtón ott.- Mutattam a bejárati ajtóra. Valami olyasmit is rebesgetett, hogy valakit hoz még magával erre a körutunkra, de nem mondta meg nekem se, hogy ki lesz a vendég személyünk. Vagyis én is vártam Benjy vendégét, kit szerzett a csapatunkba. A meglepetésekért, pedig nem sokszor vagyok oda.


|| To:Doe || Note:|| Music: Violin sonataVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Vas. 16 Nov. 2014 - 0:25


Fabian & Dorcas


Jó bevallom néha... ő... gyakran... ő... általában túlozni szoktam. De nem tehetek róla, én egyszerűen ilyen vagyok. Ez vagyok én. Gyakran túlzok, hogy jobban felvidítsam az embereket, mint amennyire feltudn, ha csak az igazat mondanám.
- Renben nyertél! Általában túlozni szoktam, de most kivételesen nem ez volt a helyzet. Erre pedig meg is esküszöm neked! Most még mindenki emlékszik rád, hiszen mi veled voltunk összezárva évekig.
Mondom teljesen komoly arcal. Hiszen addig nem fogják elfelejteni az iskolában, amíg vannak olyanok akik ismerték és még oda járnak. Ez egy tény. Ezzel még én sem tudok vitatkozni. Márpedig akkor annak egy nagyon biztos ténynek kell lenni.
Én olyan vagyok, hogy mindent képes vagyok meghazuttolni. Amit pedig nem az kőbe vésett szabály, vagy pusztán az élet rendje. Márpedig ezt az emlékekről szóló elméletet nem tudom meghazuttolni. Tehát ez egy valós tény.
- Oh, akkor itt nagy dolgoknak lehetek szemtanúja, igaz? Na csak megérte ma lejönni ide. Nem is egy hanem rögtön két hírrel fogok visszamenni. Amúgy ne számíts rá most már, hogy elmegyek. Nem fogok kihagyni egy ilyen izgalmasnak ígérkező dolgot.
Tekintetem az ajtó felé irányul. Pontosan oda ahova Fabian mutatott. De vajon kit fog hozni Benjy. Mert ha jól értettem ők ketten akarnak pártot csinálni. Már most nagyon izgulok. Mindig is szerettem a meglepetéseket. Most pedig még hírértéke is lesz. Úgyhogy külön jó.


Vissza az elejére Go down
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Vas. 16 Nov. 2014 - 19:45


Dorcas és Fabian
Benjy nem nagy szám szerintem. Bár lehet, hogy Dorcasnak az lesz. Igen Dorcas ebből hírértéket fog előállítani, valahogy. Egy kicsit hangosan felnevettem.
-Nem leszel nagy dolgok szemtanúja, Doe. Inkább csak egy másik régi ismerőst fogsz találkozni.- válaszoltam a kérdésére. Meg kitudja ki toppan be mellette. Bár van Benjynek néha valami eszement dolga akkor is ha hollóhátas. Lehet Gideont jelenti a vendég, de majd megtudom.
Kinyílik az ajtó. Benjy toppan be rajta egy kapucnis és napszemcsis férfival az oldalán. Látszik Benjyn, hogy még nem talált meg a szemeivel. De én a másik férfit nézem az arcberendezkedése valahonnan ismerős. Mikor rá döbbenek ki is ő. Nem, nem lehet ő. Csak valamilyen dublőre. Benjy honnan ismeri őt? Már sejtem, hova megyünk innen, ha tényleg ő az.
-Merlinre!- Mondom ki hangosan a csodálkozásomat. A fejemet fogom, nem hiszek a szememnek. Ezt nevezi inkognitó módnak. Én úgy fel ismertem ahogy az rendje módja szerint szokás. Vagy csak én vagyok ennyire jó meg figyelő.
Kissé se idóta a férfi. El van szállva magától jobban mint Potter vagy én. Sosem ismertem igazán őt. Végzős volt, mikor én elsős. Fenewick, most túl lőtte a célt.
Végül is észrevett, minket Benjy és elindult felénk. Egy fintort vágtam le.  Kiittam a korsómat. Aztán felvettem egy kellemes mosolygást, amivel üdvözölhettem őket. Két méterre voltak tőlünk. Benjy felé bólintottam ő pedig válaszul vissza intett.
Mikor odaérkeztek. Felálltam kezet fogtam Benjyvel.
-Hát Benjy jó téged látni.- Üdvözöltem régi barátomat.
-Szint úgy jó látni téged. Enged meg, hogy be mutassam.- Majd rá nézet Dorcasra és nem folytatta csak elmosolyodott. Tudtam nem bízik az idegenekben.
-Nem kell bemutatni már rájöttem ki.- Majd a férfi felé fordultam és bemutatkoztam. -Fabian Prewett-
-Örülök, hogy megismerhetlek, halottam már rólad Benjytől.- mondta kedélyes hangnemben a fickó. Kigondolta, hogy Benjytől hallott rólam. Majd visszafordultam Fenewick barátom felé. Nem feledkeztem meg Doeról sem.
-Ben, ő pedig Dorcas Meadows, tudod Molly egyik barátnője és évfolyamtársa.- Mondtam nagy örömmel Benjynek.
Aztán vissza pillantottam barátom vendégére. Colin Johnsonra, az angliai kviddics válogatott hajtójára és kapitányára. Szóval most a sportolói közösségek a megcélzottjaink Benjynek. Nem figyeltem Dorcast, mivel fontosabb gondolataim voltak. Reméltem nem fog letámadni senkit se a kérdéseivel. Felismert-e a másik  személyt vagy nem? Erre sem figyeltem különösebb okoknál fogva. Lefoglalt az agytekervényeimben a következő beszédem a célközönség előtt jártam már képzeletben.


|| To:Doe || Note: Sztárvendég + Jó pénzért eladhatsz autogrammokat XD
|| Music: Violin sonataVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Vas. 16 Nov. 2014 - 21:51


Fabian & Dorcas


Nem érdekel, hogy Benjy csak egyedül vagy valakivel jön. Itt azon van a hangsúly, hogy két régi ismerőssel találkozom egy nap. Ez egy akkora hír, mint a csoda. Most lesz miről beszélnem a suliban az is biztos. Úgyhogy csak jöjjön Benjy, kellenek a hírek.
- Hidd el Fabian az is érdekesebb, mint hogy hanyadik új hálót szövi a griffendél klubbhelység plafonjának sarkába az a hatalmas keresztespók. Legalábbis szerintem sokkal izgalmassabb. A pókon nem sok mindent lehet figyelni.
Mondom egy fintor kíséretébe, mert tényleg csak ennyit lehet most a suliban összeszedni. Hiszen komolyan semmi az ég világon nem történik, még a mardekárosok se zaklatják a többieket, ami már igazán furcsa.
Hopp nyílik az ajtó egy kapucnis napszemüveges alak, meg Benjy. De ki a napszemüveges fazon. Mind a ketten őket bámuljuk Fabiannal. Én pedig pörgetem az agytekervényeimet, de nem nagyon akarnak működni. Le vagyok lassulva. Ez nem jó jel. Kicsit sem az.
- Azt a Merlin faragott varázspálcáját! - Hagyja el számat egy hosszabb szépen kifejtett káromkodás, mikor felismerem a napszemüveges pasast. De ez lehetetlen. Honnan a fenéből szedte ezt össze? Ez de király! Senki se fogja nekem elhinni.
Komolyan ezt mondhatom akárhogy esküdözve akkor se fogják nekem elhinni. Mert ki a fene hinné el? Én se hinném el magamnak, ha nem lennék itt és nem látnám. Azt hiszem Fabian tévedett olyan dolognak vagyok szemtanúja, amilyennek soha többé nem leszek.
Figyeltem ahogy Benjy köszöntötte Prewettet. Majd azt is észrevettem, hogy mikor észrevett abbahagyta a beszédet. Arcomon a szokásos ártatlan Dorcas mosollyal integettem a felettem magasodó varázslónak. Majd belebújtam a vajsörös korsóba.
Jobb, ha nem nézek oda, akkor lehet, hogy nem fogok nagyon szemet szúrni. A fenébe is most de kínosan érzem magam. Csak némán hallgatom, ahogy Fabian bemutatkozik az angliai kviddicsválogatott kapitányának.
- Szia Benjy rég találkoztunk! Remélem jól mennek a dolgaid. - Ennyivel le is zártam a köszönést. Nem akarom kínos helyzetbe hozni. Pedig lenne egy két kérdésem, viszont jobbnak látom majd később feltenni őket.
Általában nagyszájú vagyok, viszont most azt hiszem sokkal jobban járok, ha befogom a számat és csak akkor szólalok meg, ha kérdeznek. Vegyék úgy, hogy itt sem vagyok. Nem is létezek. Pedig kellene szerezni egy autógrammot Colin Johnsontól!


Vissza az elejére Go down
Fabian Prewett
Varázsló vagyok...
Varázsló vagyok...
avatar

Származás : Aranyvérű vagyok, mert annak születtem.

Lojalitás : Dumbledorehoz, Tesvéreimhez, Prewett családhoz, Barátaimhoz
Családi állapot : Ez privát ügy
Lakhely : London
Foglalkozás : Diák és Gyakornok
Pálca : Eredeti elsőpálcája: Lucfenyő, egyszarvú, 11és 3/4, merev Második pálcája: Ciprus, Griffkarom, 12 hüvelyk, merev
Idézet : "A hatalom (...) szörnyen pusztító dolog (...). Ahhoz, hogy jól tudj vele bánni, ugyanannyira kell gyűlölnöd, mint amennyire szereted."


"Vannak ilyen emberek. Az igazsággal szembe tudnak nézni, akármilyen szörnyű is, mert bátorsággal fogadják az életet, azzal a bátorsággal, ami nélkül az élet nem ér egy fabatkát sem."
Karakterlap : Viam meam persequor ...
Karakterzene : Silent Strom
Fekete Ország
Playby : Benedict Cumberbatch
Kép : Fabian Prewett

TémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Hétf. 17 Nov. 2014 - 18:18


Dorcas és Fabian
Mikor meg említette a pókokat kirázott a hideg. Én utálom és rühellem őket. Felállok. Üdvözlöm barátomat és Colint. Majd lassan bele rázódok egy töménytelen sok szóban. Agyam kattog oda bent, csoda, hogy a többiek nem hallják meg a zúgását. Gondolataimba mélyedtem. Egész jól össze sikerült állítanom egy beszédet. A fejemből ki bambulva nézem a Seprű padlóját.
-Fab, akkor mehetünk?- Zökkentett ki a barátom a gondolataimból.
-Igen, persze mehetünk. Már rég várok rátok.- Vigyorogtam rá, mint a vadalma. Ilyenkor van értelme az életemnek mikor tehetek valamit, ha már a családi életem pillantok alatt össze dőlt két évvel ezelőtt. A világnak jobb helynek kell lennie általam és a társaim által. Majd Dorcas felé fordultam.
-Hát remélem még találkozunk.-Búcsúzok el Doetól, de ahogy néz az arc. Rájövök hogy simán lenne ezer kérdése az újonnan jöttekhez, de mi siettünk. Mert ez idő alatt a gonosz is munkálkodik és nekünk tennünk kell ellene.
Halkan egy kéréssel fordulok Johnsonhoz. Mit nem meg adja azt, amit kérek. Talán félre ismertem az előttem álló embert. Majd vissza fordulok a lányhoz.
-Doe, üdvözlöm Molly. Ja, kifizetnéd az italomat helyettem meg a vendégem voltál mára, Doe.- Leteszem a pénzt Dorcas elé egy képpel együtt melyen ott vírít Johnson feje a hát oldalára írva. "Sok szeretettel Doenak Colin Johnson".  Doera kacsintok.-Legyen szép és izgalmas napod és heted!-
-Na akkor irány nyugat aztán kelet. Meg kitudja merre. Hova is megyünk Fenewick?- Szólt Johnson Benjyhez majd elindultak mindketten a kijárat felé. Elővettem a zsebórámat rá pillantottam az időre. Hát ma se fogok unatkozni. Ha ezek ketten ilyen szórakozottak lesznek. Komoly tekintettel néztem feléjük. Majd Benjy intett,hogy kövessem őket. Elindultam kifelé a fogadóból.
Még egy pillantást vettem, Doera. Végül kiléptem a hideg szeles őszi roxmortsi utcára. Hát emiatt sem szeretem az őszt meg hát sok más miatt sem.
-Hova megyünk?- kérdezem meg barátomat. Ő pedig sejtelmesen rám mosolyog.
-Majd meg tudod. Imádni fogod a helyet.- Nem szeretem, ha ezt csinálja velem, de bízok benne. Mert hisz sosem árulna el. Én egy borzasztó Fabianes mosollyal viszonoztam a válaszát. Hát akkor ne késlekedjünk és együtt hopponáltunk el reményeim szerint az  új támogatóinkhoz.


|| To:Doe || Note: Fab elköszön
|| Music: The Road Goes OnVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   Kedd 18 Nov. 2014 - 22:20


Fabian & Dorcas


Izgatottan figyelem a beszélgetést amit a fiúk itt előadnak. Bár Fabian nem nagyon vesz benne részt. Na mindegy is nekem jelen pillanatban az a lényeg, hogy megint lesz mit elújságolni a többieknek.
Hamarosan azonban indulni készülnek. Egy kicsit elszontyolodok. Még szívesen hallgattam volna őket. Arról nem is beszélve, hogy mennyi kérdésem lenne. De nem teszem fel egyiket sem. Jobb, ha befogom a lepénylesőmet.
- Én is remélem és tudod a Maedowsokra számíthattok! - Mondom mosolyogva. Bár szerintem könnyen észre lehet venni, hogy azért küszködök, hogy visszafogjam a kérdéseimet. Amik ott kavarognak a fejemben.
Nem Doe, ők most nem érnek rá ilyenekkel foglalkozni. Majd egyszer máskor. Talán. Addig is neki kell kezdenem a világhírek megismerésének. Nem állapot, hogy mindenről lemaradok, ami a falakon kívül történik.
- Természetesen kifizetem. Átadom Mollynak az üdvözleted! Az italt meg köszönöm Fabian! - Mondom hálásan majd magamhoz veszem a pénzt, amit az asztalra rakott. Nagylelkű egy fiú az tuti. Kifizeti helyettem, pedig csak véletlen találkoztunk.
- Köszi! Sok szerencsét nektek! - Mondom mosolyogva, ahogy elindul. Majd a képre pillantok, amit a pénzel együtt letett elém. Johnson van rajta. Kicsit furcsán nézek rá először.
Aztán viszont megfordítom és egy kisebb meglepettségből adódó sikoly hagyja el az ajkamat. "Sok szeretettel Doenak Colin Johnson" Ezt el se hiszem. Egy aláírt képem van személyesen Colin Johnsontól.
Meglepve fordulok az ajtó felé. Fabian már elment. Mégis elrebegek egy köszönömöt. Azt hiszem megkaptam a legjobb szülinapi ajándékot, pedig nincs is szülinapom. Lassan, felállok. Kifizetem az italt, majd visszaindulok a kastélyban. Kezemben a dedikált képpel, s elmémben a fergeteges hírekkel.

Note: Doe lelép! Very Happy


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Dorcas & Fabian   

Vissza az elejére Go down
 
Dorcas & Fabian
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Információk :: Karakterek :: Lezárt Játékok-
Ugrás: