Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Alice Griffen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Alice Griffen   Szomb. 30 Aug. 2014 - 21:38
Alice Griffen
Kor: 17, Ház: Griffendél,
Évfolyam: Hetedik évfolyam

Oldal: Világos/jó oldalon,
Play by.:Carey Mulligan

Vér:


Aranyvérű család tagja


Jellem:


Ki is Alice Griffen?
Egy titok, amelyet nem lehet egy könnyen megfejteni. Vagyis éppenséggel lehetetlen. Egy átoktörőt vagyis inkább lélektörőt, ha felkérnél megöregednél, addigra mire megfejtik Alice miben létét.

Mi jellemző rá?
Inkább megfigyel és utána beszél és jegyzi meg másoknak a megfigyeléseit. Csendbe burkolózik ez az ő legnagyobb zenéje. Hangja szépen cseng, ha megszólal legtöbb emberbe nyugalmat ébreszt.
Nem hajszolja a dicsőséget. Hallott már valaki szerény Griffendélesről? Most, akkor itt áll előtettek Alice, aki az.
Visszahúzódó személyiség az iskolában diáktársai előtt. A barátai előtt egy kicsivel nyitottabb tud lenni. Annak ellenére, hogy zárkózott vidám és igazán mosolygós griffendéles diák.
Álmodozó egy lány. Ha álmodozik akkor egyik fülén be, amit mondasz a másikon pedig rögtön ki megy. Néha az a furcsaság is elő fordul, hogy közben felfogta azt, amit mondtál neki. Sokat tud filozofálni.
Nagyon makacsul tud ragaszkodni elveihez. A saját hibájából tud és szokott tanulni általában. Talpraesetten megoldja az előtte lévő problémát.
Több rejlik benne, mint azt hinnék barátai és társai. Na igen és mikor kiderül néhány dolog róla valahogy elfelejtődik. "Alicenek megint szerencséje volt". Szándékosan ront bele némely feladatokba, hogy elhitesse másokkal. "Kicsit béna, Alice." "Szegény Alice már megint elrontotta." Közben pedig egész ügyesen megcsinálja egy másik alkalommal.
Nem tűri azt, ha sajnálják őt bármi miatt is. (pl. anyja elvesztése miatt, vagy nem sikerült egy beadandó házi feladata)
Tisztelettudóan tud viselkedni, de mikor ki jön a béketűrésből. Elveszti ezt az erényét.
Ha elbukik valamilyen nehézségen. Sokat tud egyedül rajta őrlődni nem szól a barátainak, de ha figyelnek rá és meg látják ezt, akkor egész hamar visszatér az életkedve és újjászületik, a bátor Alice.
Szende, tartózkodó lánynak tűnik. Közben pedig hányszor és hányszor kerül bajba döntései miatt? Nagyon nagyon sokszor.
A gyengéket akárkiről is legyen szó megvédi. Nem tűri azt, ha a másik csak fitogtatja az erejét mások előtt. "feltűnési viszketettségük van azoknak a személyeknek, akik ezt csinálják" Ilyenkor nagyon tüzes szellemiségű tud lenni. A barátainak kell néha visszahúzniuk, hogy nem ne avatkozz közbe az események folyásába, Alice.
Idegenekkel nagyon bizalmatlan tud lenni, nem könnyű a bizalmába férkőzni. Próbáld csak át verni nem fog menni. Nem egy hiszékeny kis lány. Nagyon tisztánlátja a dolgokat. "A valóság fájdalmas el kell fogadnom."
Ha azok a kevesek közé tartozol, aki barátja lehet Alicenek, akkor tudod milyen hűséges barátod ő.
A legtöbb dologban gyorsan és egyszerűen ésszerűen dönt, de vannak olyan dolgok amiken órákat napokat hetek tud hezitálni.
Tényleg meg van benne az, hogy kiváló auror legyen.
Szeret sportolni, kviddicsezni. Nincs benne a csapatban sosem akart valakimást megfosztani attól, hogy a Griffendél csapatában játsszon. Inkább lelkesen szurkol a ház csapatának, mint hogy játsszon. De az évek folyamán egy-két meccs erejéig erősítette a csapatot, hogyha valaki éppen lesérült a meccs előtt vagy kizárták az illető személyt valamilyen vétség miatt.
A repülésben szabadnak érzi magát, mintha a madár lenne.
Művész hajlamai  vannak talán az apjától örökölte. A zenét nagyon szereti, csak jó legyen és legyen valami megfogható megfoghatatlan benne. Mint a főnix dalában is a szépség ott rejtőzik, amelyet nem tudsz megfogni mégis a tiedé válik lassan a zenéje.
Érdekes egy jellem nem érdekli általában őt, hogy mit mondanak róla. Azt szeretné, ha úgy szeretnék és úgy fogadják el őt, ahogy van. Hiszen ő csak Alice Griffen és nem egy Barbie baba.


"Ha szeretnéd megszelídíteni, akkor tud hogy egy igazi főnixszel van dolgod. Nehéz megszelídíteni és mindig újjászületik a hamvaiból."

Milyennek látod Alice Griffent, kedves varázsló/boszorkány?
Ezt csak te tudod...


Csoport:


Diák


Kinézet:


Magassága: 169 cm
Szemszín: Barna
Hajszín: Barna
Hajhossz: Általában hosszú. A válláig ér vagy egy kicsivel hosszabb, de van mikor rövid kis pixie hajjal futkározik az iskolában.
"Mire jó egy kis haj növesztő varázslat? Ha nincs kedvem a rövid hajhoz megnöveszthettem. Bár ezt ritkán teszem meg."

Ruházkodási szokások: Szereti a sálakat. Kényelmesen öltözködik. Van egy ki forrt stílusa. Kötött pulcsi, egy hosszú szoknya, színes harisnya. régmódi cipő vagy egy bokaszárú kis csizma. Talán mindent elárul róla. Alice, nem a divatot követi, amit talál a ruhás ládában az veszi fel. Bár vannak alkalmak, amikor nagyon szépen és igényes és választékos, de ezek az alkalmak nem gyakoriak.
Ékszerek: Nem nagyon visel ékszereket. Amiket hord azoknak mindnek meg van a maga története. Az arany nyakláncának vagy éppen az ezüst karkötőjének is jelentősége van az életében.Történet:


-Beszélj egy kicsit magadról!
"Hát, ha magamról kell beszélnem annyi tudnék mondani neketek.
Öhm.. Szia, Alice Griffen vagyok. Igen. Az a Griffen vagyok. Hetedikes vagyok. Aurornak fogok tanulni. Igen tudom, ez valami ütődöttség lehet a családban főleg anyám családjában. Körül belül ennyit mondanék magamról nektek."


-Jól van, Alice. Ha nem beszélsz nekem, akkor kérdezlek. Mesélj egy kicsit a családodról kérlek!
"Édesanyám Aurora Elinor Moody volt. Korán elvesztettem őt. Apám Oliver Alain Griffen, aki most is nevel minket testvéremmel. Van egy bátyám, aki egy évvel idősebb tőlem. Most jogot tanul, ha minden jól megy Wizengamot tagja lehet. Egyébként édesapám az egyik főszerkesztője a Szombati Boszorkány heti magazinnak. Szóval őt péntek este nem szabad zavarni főleg a lapzártakor."

- Nem akarsz valamivel többet mondani édesanyádról és családjáról? Moody? Csak nem?
"De igen pontosan az a család. Az a skóciai aranyvérű Moody család, amely már hosszú idők óta rengeteg aurort adott egész Európának és Nagy-Britanniának. Nem szerettem megemlíteni, de úgy is meg kérdeznéd. Igen, Alastor a nagybátyám. Szóval ennyit a anyám családjáról. Édesanyám auror volt. Nagyszerű volt a szakmában. Apám szerint: Mindenki irigyelhette a Minisztériumba a tehetségét és erős jellem volt. Aurorok büszkesége minden meg volt benne ami egy ilyen szakmához kell. Persze anyámnak neve is volt a szakmába, ahogy nagybátyámnak is neve van.

- Alice, hogyan halt meg édesanyád? Úgy tudom te is ott voltál.
"Igen ott voltam.Az utcán sétálttunk, öt éves voltam. Rátámadtak nem tudom ki voltak és mi miatt tették ezt. Anyám ki adta a parancsot, hogy fussak el. Persze én meglepődtem így csak meredten álltam mellette. Egy varázslattal félre lökött az útból pontosabban egy sűrű bokor mögé. Egy kicsi pajzsbűbájt vont körém, akkor szűnt a varázslata mikor meghalt. A szemem láttára ölték meg őt és hopponált el a gyilkos hat tagú banda. A szemem előtt van még mindig ez az eset."

- Ezek után mi történt veled?
"Hát semmi.  Az ami a legtöbb szülőt elvesztő gyerekkel történik. Sokáig sírtam. Nem tudtam feldolgozni, hogy elvesztettem anyámat. Végül valahogy sikerült ezen túl tennem. El költöztünk apámmal és bátyámmal egy másik helyre. Élnünk kellett tovább az életünket. "

- Szóval elköltöztettek. Honnan hova?
"Skóciában Kirkwall környékén születtem az ottani házunkból Godric's Hollowba költöztünk apám családjához vagyis szüleihez közel vettünk házat. Így a szomszéd utcában laknak nagyszüleim."

- Godric's Hollowba. Szeretsz ott élni? Vannak ott barátaid? Mesélnél róluk!
"Igen szeretek szép környék és nem olyan hideg, mint Kirkwall volt.
Vannak barátaim. Például Emmeline Vance a szomszédom. Egy nagyon kedves, okos lány egy évvel fiatalabb tőlem. Már az első héten mikor oda költöztem igazi csíntalanok voltunk együtt. Sokat szeret  beszélni én, pedig hallgatom őt általában. Igazán szoros a barátságunk."


- Hogy érezted magad mikor megkaptad a levelet hogy járhatsz a Roxfortba?
"Már vártam a július harmincadikát, mivel a bátyám is itt tanult már a Hollóhátasként. Szomorúan néztem, mikor elment a vonattal és nem mehettem vele. A fellegekbe jártam. Valahol a messzeségbe és elképzeltem, milyen lehet a száz tornyú Roxfort."

- Melyik házba vagy? Hogy kerültél be abba a házba? Szerinted jó helyre kerültél? Melyik beszerettél volna kerülni?
"A Griffendélbe kerültem.  Szerintem te is tudod, hogy kerültem a kalap oda osztott be.
Melyik házba vágytam?

A Hollóhátba bátyám miatt,
a Hugrabugba apám miatt,
a Mardekárba anyám miatt,
a Griffendélbe szívem miatt.

Ha a kalap így döntött, akkor biztos jó helyre kerültem. Néha kételkedem benne, hogy itt kéne lennem. Úgy érzem sokkal másabb vagyok személyiségben, mint az évfolyamtársaim."


- Milyen volt az elmúlt pár éved az iskolában? Hogyan jössz ki az iskolában a diáktársaiddal?
"Szépen egész jól telt el összességben ez a hat év és még van egy évem itt. Volt pár nagyon gáz hónapom mikor büntető munkám volt. Sok felejthetetlen emlékeim maradnak ezekből az évekből. Hát... Én szerintem jól kijövök bárkivel, aki nem szennyázik velem. Akik meg  belém kötnek azoknak meg úgy kell meg érdemlik, amit kapnak."

- Van kedvenc tanárod és ki az? És kedvenc tantárgyad?
"Igen van, de most nem szeretnék róla nyilatkozni, mert azért nem fair a többi tanár szemével nézve, hogy egy tanár mindenkinél jobb. A kedvenc tanárom mentorként van az életembe.  Ezzel is ugyan így vagyok, de talán az SVK szeretem a legjobban. De Pszt... Ez maradjon titok még."

- Hogy állsz a pasikkal? Van fiúd most?
"Elég jól állok velük.  Jó... Talán még se. Van egy stílusom, amit nem mindenki kedvel, de aki kedveli azzal egész jól ki jövök. Van most egy barátom, Frank Longbottom. Igen pontosan ő az a helyes, önzetlen fiú. Nem fogok erről részletezni semmit. Ez a mi kettőnk magánügye. Na jó... Pár hónapja együtt vagyunk, de ennyi nincs több információ, mivel nem tudnak róla a suliban."

- Azt mondtad auror leszel. Miért döntöttél így? Nagybátyád biztos büszke, hogy édesanyád nyomdokaiba lépsz.
"Hát talán, mert anyám is az volt és meg van bennem  az, hogy jó auror legyek. Szeretném, ha világot ezzel jobbá tenni. Nem tudja, Alastor nagybátyám. Nem tartja velünk a kapcsolatot anyám halála óta. Nem tudom miért? Pedig örülnék neki, hogyha mesélne anyámról, milyen volt gyerekként."

-Hallottam, hogy zenélsz. Min játszol? Benne vagy ezek szerint az iskolai zenekarban? Van valami aktív más el foglaltságod is a zenén kívül. Miért nem mész inkább zenésznek?
"Csellón játszok. Hát néha beszállok az iskolai zenekarba. Nem akartam sosem annak menni, mert annyira nem vagyok tehetséges.  Vannak más aktív elfoglaltságaim is. "
Patrónus:
Vissza az elejére Go down
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Alice Griffen   Hétf. 1 Szept. 2014 - 19:38

ELFOGADVA!
Nagyon szépen megírt, tartalmas lett a lapod, öröm volt olvasni Smile Már csak avi foglalás, és játszótárs keresés vár!

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Alice Griffen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Információk :: Karakterek :: Kellékek :: Átvehető karakterek lapjai-
Ugrás: