Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Lily & Regulus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Lily & Regulus   Hétf. 25 Aug. 2014 - 23:55

Regulus + Lily
Kevés helyzetben vetemedtem volna arra, hogy megszólítsam Evanst. Ebből máris egyenesen következik, hogy krízishelyzetben voltam. Pánik. Világvége. Merlin halála.
Sirius. Akassza fel magát. Hogy nekem - nekem - kell intézkednem, mikor életveszélyben van. Hol vannak ilyenkor a híres nevezetes barátai?! Az a pápaszemes Potter, az a felfújt, otromba hólyag? A tudálékos Lupin, meg a rusnya Pettingrew? Hol vannak? Én rohanjak a nagy barátjuk segítségére. De...miért is teszem? Miért is? Tulajdonképpen semmi okom nincs rá. Jobban belegondolva nekem sokkal egyszerűbb lenne hagyni, hogy szép csendesen elvérezzen. A kisujjamat sem kéne mozdítanom, akár végig is nézhetném, most legalább nem vág olyan önelégült fejet, mint általában. Már nem a testvérem. Hivatalosan semmi nem köt hozzá. De mégis, csessze meg! Akkor is a testvérem (volt 15 évig), és amilyen állapotban van, nem jósolnék neki nagy jövőt.
Épp a kviddicspálya felé mentem, amikor a bejárati csarnok végében, a nagy tölgyfaajtó előtt két párbajozó alakot pillantottam meg. Sirius állt velem szemben, így a másik alakot nem ismertem fel. Odaszóltam a bátyámnak - már nem is emlékszem, mit, de valami ócsároló megjegyzés volt. Idegesen visszaordított, és ez volt az a pillanat, amikor a mellkasába csapódott egy fénycsóva. Térdre esett, és szinte azonnal megjelentek a ruháján a vérfoltok. Először csak egészen picikék voltak, aztán másodpercről másodpercre egyre nagyobbak és nagyobbak. A döbbenet hatása alatt reflexből odarohantam hozzá, hogy megnézzem, mi baja, a sérülések ugyanis komolynak tűntek. (Eközben a párbajtársa csendben kereket oldott, szinte észre sem vettem.) Biztos voltam benne, hogy még soha nem találkoztam ezzel a varázslattal, így meg sem próbáltam egyedül elállítani a vérzést. Sirius szinte azonnal elájult, amit a lehető legrosszabb jelnek vettem, és elrohantam segítségért. A nagyterem közepén jártam, mikor megláttam az éppen belépő Evanst.
Lily Evans. Sárvérű. Potter aktuális szajhája. És különben is egy okoskodó hülye picsa. A három okból egy is elég lett volna, hogy ne alacsonyodjak le ehhez a csajhoz, és mivel mindhárom egyszerre játszott, talán nem is kell mondanom, hogy nem beszéltünk gyakran. De ez most vészhelyzet volt, és nem mérlegeltem ilyesmit. Végzős, és kitűnő tanuló, tehát bizonyára tud majd mit kezdeni Sirius sebeivel. Meg különben is jóban vannak.
Odarohantam hozzá, és veszettül cibálni kezdtem a bejárati csarnok felé. Közben megpróbáltam neki elhadarni a helyzetet, de nem lepődtem volna meg, ha egy szót sem értett volna belőle. -
Segítened kell! Vérzik! Elájult! Gyere már! Evans, gyere már! - Ezek voltak azok a mondatok, amiket talán tisztán lehetett érteni a hadarásomból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Kedd 26 Aug. 2014 - 12:05

Lily and Regulus

Már elmúlt a takarodó idő, épp a prefektusi teendőimet teljesítem. Szóval járkálom a kastélyt szabályszegőkre vadászva. A kis gonosz énem élvezi a hatalmat, amit ezzel a kezembe adtak. De természetesen eszem ágában sem volt egy percig is, hogy vissza éljek vele. Ami azt illeti pont hogy az ellenkezője. Csak ténylegesen súlyos kihágásokért szoktam pontot levonni. Ha most is találnék itt valakit kijárási tilalom után, csak figyelmeztetném. De ha még egyszer meglátom kemény 5 pontot levonok. Tudom, szörnyen kemény prefektus vagyok. Csak járkálok mint egy zombi, folyton a gyengélkedőn agyalok. Kattog az agyam Potteren, hogy ez az egész csók mit is jelenthetett. Neki, és nekem. Neki valószínűleg annyit, hogy teljesen betépett a gyógynővényes főzetektől. De a legnagyobb problémát az jelenti, hogy nekem mit jelenthet. Folyton rá gondolok, és arra hogy bárcsak örökké ott tudtam volna maradni. Sóhajtok, nem nem zúghatok bele James Potterbe, nem szabad. Az arcom még mindig dagadt, tegnapi verekedésemből. Nem mentem a gyengélkedőre, mert nem akartam potterrel összefutni. Úgyhogy amíg elnem múlik smink, és a hajam az arcomba. De hirtelen megijedek mikor egy mardekáros srác előttem terem. A szívem majd kiugrik a helyéből, főleg mikor látom az arcán, hogy nagy gond van. Csak hebeg habog.
- Várj lassíts, semmit nem értek. - vérzik.. ki? Merlinre mi a fene történhetett? Csak fogom magam, és egy mardekárosra bízva magam, elkezdek futni utána. Sietve, rohanva oda érünk a bejárati csarnokhoz, kapkodom a levegőt, majd mikor meglátom Siriust. Sikítani akarok, de csak egy halvány utánzata jön ki a torkomon. Sirius valóban vérzik, és elájult. Oda rohanok hozz, legugolok.
- Mi történt... - az agyam kattog, mint egy szallagon sorban sorakoznak fel a varázslatok a fejembe. Nem kap Sirius levegőt. - Menj gyorsan hívd Madame Pomfreyt. - előveszem a pálcámat, és sirius nyakához érintem. Majd nagy határozottsággal kimondom a varázsigét.
-Anapneo - aggódva, könnyes szemekkel nézem Siriust. Vele mindig is jóba voltam, hiába Potter bűntársa. Sirius talpig úriember. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem bírom ha egy élőlény szenved. Hála Merlinnek a varázslat bevált, és egy kis vért köhög fel, ahogy kitisztítja a légutait. Megkönnyebbülten felnevetek.
- Jól van csak vegyél mély levegőt. - mondom neki, aggódva. Közbe végignézem a testén apró sebekből folyik a vér.
- Oké EVans... - még sose gyógyította ilyen súlyos sérülést. Behunyom a szememet, erőt veszek, majd a pálcámat a sebekhez nyújtom. - ... Hippokrax - motyogom minden sebhez oda illesztve a pálcám hegyét. A vér szép lassan kezd felszívódni a sebekbe. Majd végre megérkeznek. Megfogják Siriust és viszik a gyengélkedőre. Én kapok egy dicséretet, és pár ház pontot. De nem érdekel, szinte visszhangként hallom csak meg. Regulus csak annyit mond Dumbledorenak hogy már így találta meg, de remek ember ismerő vagyok, és tudom, hogy többet tud. Majd elmennek ápolni Siriust. Én csak karba tett kézzel, mérgesen Regulus felé fordulok.
- Mond el valójában mi történt...

©_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Kedd 26 Aug. 2014 - 12:59

Regulus + Lily
Még mindig ideges voltam. Sirius fel fog épülni, ez teljesen biztos - csak néhány napot tölt majd a gyengélkedőn. Utólag nem tudtam megítélni, hogy egy valóban komoly varázslat találta el, vagy ártatlan tréfa volt az egész, és én reagáltam túl a dolgot. Az elsőt találtam valószínűbbnek, de az, hogy pont Evanshoz rohantam segítséget kérni, utólag mélyen megalázónak hatott. Talán nekem kellett volna megpróbálnom segíteni rajta. Vagy inkább az elkövető után kellett volna futnom? Ki tudja. Most mindenesetre gyorsan felmértem a helyzetemet: nagy szarban vagyok. Ha nem is vonnak felelősségre, joggal hihetik, hogy én támadtam meg a bátyámat egy veszekedés közepette, majd ostobán, kétségbeesetten rohantam segítségért - esetleg aljas megfontolásból, hogy a megmentőjeként tűnjek fel. Az, hogy gyakran balhézunk és párbajozunk Siriussal, közismert, tagadhatatlan tény. Igazából semmit nem tudok felhozni a mentségemre.
-
Nem tartozom neked magyarázattal, Evans. - Én is összefontam a a karomat a mellkasomon, és összeráncolt homlokkal néztem le rá. Most nem éreztem magam olyan fölényben, mint általában, és ez szörnyen frusztrált. Még van képe magyarázatot követelni tőlem. Hová süllyedt ez a világ?
-
Mielőtt nyíltan megkérdeznéd, nem, nem én voltam, de nem, ezt semmivel nem tudom bizonyítani. Akarsz még mondani valamit, vagy elvonulhatok aludni? - Persze ezek után dugába dőlt az elképzelésem, hogy én majd kimegyek repülni egy kört a kviddicspályán. Még annak is örüljek, ha nem vonnak le pár pontot a házamtól, amiért kimerészkedtem a klubhelyiségből. Micsoda helyzet, hogy pont Evansnak van joga pontokat levonni... Ez a gondolat hirtelen nagyon feldühített.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Kedd 26 Aug. 2014 - 23:17

Lily and Regulus

Valami itt nekem nagyon nincs rendben. Láttam Dumbledore professzor arcán is, hogy nem hisz Regulusnak. De az mindenkinek egyértelmű, hogy ezek csaták nyomai voltak Siriuson. Vagyis egy csatáé, ami egy elég erős és végzetesnek tűnő bűbájnak köszönhető. Még sosem láttam ilyet,és most kivételesen büszke vagyok saját magamra, hogy megtudtam őrizni a hideg véremet, és sikerült segítenem az egyik barátomon.
- Nem tartozol nekem magyarázattal ? - konkrétan fel vagyok háborodva. Oké hogy mardekáros, de azért ez több a soknál. - A saját testvéredet majdnem megölték. És tudom hogy tudsz valamit. Én mentettem meg, szóval igen tartozol nekem egy gyönyörű magyarázattal!! - Eddig észre se vettem, hogy végig idegesen rá szegezem a pálcámat, és hogy a kezem véres. Érzem ahogy elsápadok. Nem a vér látványától, csak egyszerűen feldühít ez az egész helyzet. Majd a következő kijelentésére lassan ránézek.
- Tudom hogy vannak köztetek ellentmondások, de egy percig se gondoltam, hogy ez a te műved lett volna. - hogy miért vagyok ilyen biztos? Mert akkor is a testvére ha kitagadták, és Reguluson látszott ahogy oda jött hozzám, hogy igenis szereti. Másik dolog, hogy ő még fiatal, és ezt a varázslatot egy tapasztaltabb varázsló tudta előhozni. Én speciel nem is hallottam még róla. De ezzel is csak a gyanúm lett erősebb, hogy a kastélyba is beférkőztek az ellenségeink. Meg kell tanulnunk védenünk magunkat, minél hamarabb el kell kezdődnie a szakkörünknek.

©_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Pént. 29 Aug. 2014 - 21:54

Regulus + Lily
Mikor felháborodottan nekem esett, legszívesebben a falhoz vágtam volna. Igen, ennyire utáltam, de természetesen visszafogtam magam. Így is elég rosszul áll a szénám, csak rontanék a helyzetemen, ha puszta kézzel rátámadnék egy prefektusra, aki mindennek a tetejébe még lány is. Utólag magam is megbánnám, még ha egy pillanatig nagyon jól is esne kiadni magamból a dühömet. Hogy ő kér számon engem, hogy ő követel magyarázatot tőlem, hogy ő szegez pálcát rám, hogy még neki áll feljebb... Mielőtt válaszoltam volna, kétszer is mély levegőt kellett vennem, majd kifújnom, hogy valamelyest lenyugodjak. Nem a higgadt természetemről voltam híres, de az esetek többségében uralkodtam magamon. Viszonylag higgadtan szólaltam meg, hogy szűkszavú választ adjak a kérdéseire. - Már mondtam: így találtam rá. Párbajozott, az ellenfele elmenekült, mikor megjelentem. Már biztosan árkon-bokron túl jár, hiába is próbálnánk megtalálni. Talán Sirius emlékszik rá, de nem lennék meglepve, ha azt sem tudná, hogyan került ilyen állapotba. Mit akarsz még hallani, Evans? Ennyit tudok!
Igazság szerint meglepett, hogy nem engem gyanúsítgatott. Fel voltam rá készülve, hogy testvérgyilkostól kezdve mindennek elszid majd, olyasmiket kenve rám, amit nyilvánvalóan nem tettem, és nem is tennék meg. A józansága végleg belém fojtotta az esztelen dühöt a szitkokkal együtt, amit a fejéhez vágtam volna, ha vádaskodni kezd. Így azonban higgadtan néztem le rá, mondhatni várakozásteljesen, készen arra, hogy megvitassuk a körülményeket, és közösen próbáljunk meg valamilyen következtetést levonni. Soha nem gondoltam, hogy egyszer majd Evansszal fogok tárgyalni a bátyámról, de mivel "ellenségem ellensége a barátom", úgy döntöttem, ezúttal hasznunkra válhat ez a beszélgetés. Láttam az arcán, hogy az agyában kattognak a fogaskerekek, és máris kombinál. -
Válaszoltam - most én kérdezek. Mit tudsz erről a varázslatról? Kire gyanakszol, kitől kaphatta? Sok ellensége van Siriusnak, de mégis ki küldene rá halálos varázslatot, miért, és egyáltalán honnan ismert ilyen erősségű átkot? - Figyelmesen néztem rá, vártam a választ a kérdéseimre. Úgy éreztem, nem fog kitérni előlük, és nyitott lesz rá, hogy megvitassuk a véleményünket. Ha már idáig voltam kénytelen süllyedni, és ilyen hangnemben beszélek vele, legalább értékelje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Szomb. 30 Aug. 2014 - 21:37

Lily and Regulus

Az amúgy is teljesen leterhelt agyam folyton csak pörög. Regulus mardekáros révén eléggé indulatos, és nem éppen barátságos velem, amit persze nem is várok el. Próbálok lehiggadni, a kezemet pánik szerűen letörlöm egy zsebkendővel, közben még egyszer elmondja, hogy nem látta ki volt Sirius támadója. Ideges leszek ezen, legalább valami támpontunk lenne. Melyik házhoz tartozik, vagy akármit. Bár öt csokibékában fogadnék, hogy az illető bizonyára a mardekár ház tagja lehet. Végre sikerül a kezemet viszonylag tisztává varázsolnom, majd ránézek.
- Értem. Remélem Sirius hamarosan felépül, és eltudja mondani hogy ki lehetett. Ezt nem úszhatja meg, de szerintem a professzorok is így gondolják. Még mindig ideges vagyok, eléggé frusztrált a helyzet siriussal, hogy siker e gyógyító bűbájom. Minden mindig sikerül, de még is bennem van, hogy ha éles helyzet van tuti akkor fog az a nagy tudásom felmondani. De hála merlinnek nem így történt, és próbálom lenyugtatni saját magamat. Ráz a hideg, fáradt vagyok, és megijedtem. Karba teszem a kezemet, majd látom Regulus is lehiggad, gondolom nem lát már bennem ellenséget. Főleg, hogy most nem is egymásban kell látnunk, hisz nem rég az én egyik jó barátomat, és az ő testvérét ölte meg majdnem valaki.
- Őszinte leszek veled, de én se hallottam még erről a varázslatról. Bizonyára a tiltottak közé tartozik, vagy valami saját ige is lehet. És ne vedd magadra, de ha az iskola diákja, ami a legvalószínűbb, csak mardekáros lehet. Viszont ha kiderül nem diák, nagy baj van. - az utolsó mondatomnál kicsit elcsuklik a hangom. Még nem lehet, nem juthat be ennyire veszélyes illető az iskolába. Bár az is ijesztő hogy egy diákunk is képes erre. Most már biztos, hogy meg kell tudnunk védenünk magunkat, mert e már nem vicc.

©_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Kedd 2 Szept. 2014 - 21:48

Regulus + Lily
Az utolsó néhány mondata villámként hasított belém. Nem azon akadtam fenn, hogy leszólta a házamat - gyakran megesik az ilyen, Evans sem fog egy másodperc alatt megváltozni, hiábavaló lenne tőle rendes belátást várni a beteges elfogultsága helyett. De az, hogy külső behatolóra gyanakszik, övön alul ért. Bennem is felmerült a lehetőség, de csak egy halvány, sunyi hátsó gondolatként, és rögtön ki is zártam a lehetőségek közül. Hogy ide valaki betörjön? Kizárt dolog. Pláne nem azért, hogy Siriust megölje - ennyire nem fontos ember a bátyám, hogy bérgyilkosok loholjanak utána tűzön-vízen át. De a betolakodó talán egészen másért jött, s Sirius csak rosszkor volt rossz helyen. Vagy talán megpróbálta feltartóztatni? Megeshet. Nem lepett volna meg, ha ilyen ostoba botrányokba keveri magát. Ő ilyenkor nem fogja fel, hogy az életével játszik?!
Bármennyire is izgalmasnak tűnt a behatoló körüli találgatás, azért mégis abból kell kiindulnunk, hogy egy diák volt az elkövető. Mindenképp felsőbbévesnek kellett lennie, valószínűleg végzősnek, hogy ismerhessen egy ilyen átkot. Bár ha egy ilyet ismer, ismer kettőt, hármat, tizenhármat is. A baj nem jár egyedül.
-
Igen, reméljük, hamarosan elmondja. Ha egyáltalán emlékszik valamire. Ami egyáltalán nem garantált. - Egy ilyen varázslat bőven okozhat részleges amnéziát, vagy akár egy egyszerű felejtésátokkal is megtoldhatta, mikor észlelte a jelenlétemet. Nonverbálisan varázsolt, így nem tudtam, miket használt, és a hangját sem hallottam. Eszembe jutott, hogy felvázoljam Evansnak, mi volt a benyomásom az illetőről. - Nem láttam a támadó arcát, és a hangját sem hallottam. Férfi volt, nem túl magas, és egy teljesen szabványos fekete talárt viselt. Ez alapján lehet diák is, meg nem is. - Megrántottam a vállam. Nem tudtam részleteket az illetőről, de a neme, a magassága és a ruházata is több a semminél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Szer. 3 Szept. 2014 - 11:04

Lily and Regulus

Most már kezdek úgy, ahogy lenyugodni. Azt nem mondom, hogy a gyomrom már nincs görcsben. De mivel én vagyok Lily Evans, aki a mérgén kívül semmi fajta negatív érzelmeket nem mutat ki magán, nem látszik rajtam. Mély levegőt véve megpróbálok teljesen Regulusra figyelni, összpontosítani.Látom rajta, hogy a mardekáros megjegyzésem nem tetszik neki. Ezzel nem tudok mit kezdeni, eddig a ház minden egyes tagjával voltak gondjaim, még az elsősökkel is. Lehet elfogultnak tarthat, és biztosra veszem, hogy vannak kivételek, de ha még nem láttam? Gyerekkori legjobb barátom, szinte már testvéremként szeretett Servelus is "elromlott" abban a házban. Miattuk elvesztettem, meg persze a felhőtlen gyűlölete miatt, amit James vállt ki belőle. Ezekkel nem tudok kezdeni, de az biztosra veszem, ha más házba került volna, még mindig a legjobb barátok lennénk, és mellettem állna.
- Azt hiszem az amnézián még tudnánk segíteni. Azzal nem lenne gond. De remélem ilyesfajta varázslatra nem volt ideje, illetve nem okozott ez a bűbáj rajta komolyabb kárt. - igen ha a tanárok nem akarnának arra vetemedni, Siriust ismerve engedni fogja nekem a bűbájt, ami használ hogy az agya legmélyéről is de előszedjem a csata emlékeit. Ő akarja majd tudni a legjobban. Az agyam veszettül elkezd kattogni, így vagy úgy megfogjuk tudni ki az illető, csak ne legyen túl késő. Ma még biztos nem fognak felengedni hozzá arra mérget veszek. Igen férfi lehetett, és ennyi a nyomunk rá. Erre legszívesebben, mint egy mugli rajzfilmbe rácsapnék a homlokomra : francba.  De az agyam mindig nem áll le, és ahogy Evans szokta, nem is fog addig ameddig nem derít erre fényt. Oda ballagok közbe a tett helyszínére.
- Valahogy én is érezem hogy férfi lehet. - mondom neki elgondolkodva, miközben leguggolok oda ahol a csata helyszíne zajlott le minden valószínűséggel. Minden bizonyára furcsállhatja, hogy mit csinálhatok. Hajszálat vagy egyéb dolgot próbálok keresni, ami sikerhez vezethet egy nyomkövető bűbájhoz. Igen a türelem nem az erősségem, de ha találnék valamit, lehet tudnánk már most követni a nyomát. És látnánk merre ment... melyik klubhelyiséghez, vagy éppen ki a kastélyból. Bár még mindig nem tudom felfogni az hogyan is lehetne lehetséges, hisz nem lehet hopponálni a birtok területén belül. Az egyéb bejutási lehetőségek is kizártnak tartom, hisz a Roxfort a világ legbiztonságosabb helye. És ennek így is kell maradnia, ezt is kell hinnünk. De valaki még is majdnem megölte Siriust, ami teljesen feltüzelt, hisz tök mind1 diák vagy külsős lehetett, nem vagyunk így se úgy se biztonságban.

©_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Vas. 12 Okt. 2014 - 19:07

Regulus + Lily
Először nem tudtam mire vélni, hogy a földön kuporog, és úgy csinál, mint aki szimatol - hátulról legalábbis annak tűnt. Aztán jobban megnéztem, mit kapirgál a földön, és hirtelen megvilágosodtam. Azon nyomban hasravágtam magam, és a földre fektettem a fejem. Nem, nem hallgatóztam, hanem ebből a szögből próbáltam kiszúrni egy hajszálat, szöszt, sárdarabot, bármit, ami nyomra vezethetne minket. Ahogy ráfókuszált a szemem, rögtön észre is vettem egy hajszálszerűt, de mikor megérintettem, kisült, hogy macskaszőr. - Utálom a macskákat - morogtam, mit sem törődve azzal, hogy Evans valószínűleg nem érti, miért jutott ez most eszembe. Tovább vizslattam a padlót. Néhány szöszön kívül csak egy hajszálat találtam, az is valószínűtlenül hosszú volt ahhoz, hogy férfihez tartozzon. - Csomó szösz, némi macskaszőr és egy darab félhosszú fekete hajszál - összegeztem, miközben feltápászkodtam, és rutinszerűen lesöpörtem magamról a rámtapadt porszemeket. - Nekem női hajszálnak tűnik, de akár férfihez is tartozhat. Ez az egyetlen nyom, amin elindulhatunk. Igen vagy nem? - Nem voltam biztos benne, hogy elfogadja a kihívást, de mi oka lenne visszautasítani? Őt legalább annyira foglalkoztatja az eset, mint engem. És azt hiszem, van benne egy "nyomozói hajlam", vagy legalábbis nagyon kíváncsi természet. Úgy is fogalmazhatok, hogy mindenbe beleüti az orrát. Kivételesen kapóra jön.
Eluralkodott rajtam az érzés, hogy mennyire utálom Siriust. Csak ő keveredhet ilyen ostoba helyzetekbe. Már kiskorában is kereste a bajt. Volt, hogy napokra eltűnt, hogy aztán minisztériumi emberek hozzák haza a fülénél fogva, a család legnagyobb szégyenére. Minden ilyen kihágását hetekig tárgyalták az aranyvérű szalonokban, s mire unalmassá vált volna a téma, elkövetett valami új, hasonlóan izgalmas dolgot, friss témát adva ezzel a pletykáknak. Mindenki utálta őt azokban a körökben, egyenesen hírhedt volt. Nekem még a létezésemről sem tudott senki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Hétf. 13 Okt. 2014 - 11:39

Lily and Regulus

A hosszas keresgélés eredménye annyi lett, hogy tagadhatatlan tény, hogy Friccs nem szereti a felmosó rongyot, néha szerintem fel kéne mosni a kastélyt. Annyi szöszt, és felesleges porcicát találta, DNS minta helyett, ami megengedhetetlen lenne egy tisztaság ellenőrzésné. Így eléggé nehéz bármit is találni, de hála égnek Regulus Black-ekhez méltóan nem ostoba, így leesik neki, miért is játszom kiskutyust. Így ő is neki áll a keresgélésnek. A macskás bejelentésen én is elmosolyodom.
- Én se szívlelem őket, olyan beképzelt állatok. - Végre kiadhatom magamból a macskák iránti érzésemet. Minden lány oda van értük, sajnos a klubbhelyiségben is él 2 macska, akik az idegbe kergetnek. Pedig úgy, hogy állatbarát vagyok. Majd ő végül talál egy hajszálat. Oda megyek hozzá, majd elveszem tőle.
- Megpróbálhatjuk, de bárkié lehet aki itt elhaladt. Azért kicsit reméltem hogy takarodó után, némi takarításon megy át a kastély. - óvatosan fogom a hajszálat, és jó stréber kislányhoz méltóan van a talárom zsebében, mélyen becsúsztatva egy üvegecske. Kiveszem, majd belecsúsztatom a hajszálat. - Akkor most irány halkan, a bájitaltan terem. - Hiába vagyunk prefektusok, nekünk se szabadna takarodó után, tanár jelenléte nélkül használnunk a tantermeket. Főleg nem a bájitaltan termet. Viszont Siriust megtámadták, és ezt nem fogom szó nélkül hagyni. Be osonunk halkan. Az egy dolog, hogy bent vagyunk, azt kilehet magyarázni, hogy hangokat hallottunk bentről, és csak ellenőriztünk. De hogy miért használjuk az üstöket, és főzőcskézünk, azt nem igen lehetne kimagyarázni. Így gyorsnak kell lennem. Kiadom az utasításokat Regulusnak.
- Ezek kellenek, szerezd be itt minden van. Én addig bemelegítem az üstöt. - Oda sietek a szekrényhez kiveszek, egy ősrégi kopottat. Sajnos az iskola ez tudja kínálni, ezért kell sajátot használni.
- Remélem vezetni fog valahova. - mondom eléggé feszülten, és várrom hogy felforrósodjon a víz, közbe előkotrom a hajszállat, és kikészítem Regulus által közbe ide cipelt hozzá valók közé. - Komolyan semmi tipped, hogy ki lehetett? Jóba vagyok Siriussal, még ha a csínyjeiket nem igen tolerálom, de ilyen komoly haragost hogy tudott szerezni magának? - Közbe felforrósodik az üst, és elkészítem a nyomkereső bájitalt. Sajnálatos módon egyenlőre nem ismerek gyorsabb módszert erre. Szóval remélem használni fog. Az is benne van a pakliban, hogy Sirius hajszála, hisz neki is hosszabb fiú haja van. De nem tartom kizártnak, hogy egy női támadója lehetett. Türelmetlenül topogok az üst előtt,majd ahogy kész lesz, beleöntöm a fiolába, és szinte rohanunk vissza a csarnokba.
- Remélem, hogy nem a gyengélkedőbe fog vezetni. - sóhajtok majd elmondom az igét, és kiöntöm a földre a löttyöt. Kis lábnyomok jelennek meg, amik kivezetnek a kastélyból.
- Határozottan nem a gyengélkedő felé vezet. - nézek rá kérdően Regulusra. Tényleg követnünk kéne?

©_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Szer. 24 Dec. 2014 - 14:41

Regulus + Lily
Követtem Evanst, le a pincefolyosóra. Helyenként vetettem rá egy-egy sanda pillantást. Azt azért nem mondom, hogy pozitívan csalódtam benne, de mindenképp szerzett nálam egy jó pontot. Egyet. Azért elkönyveltem, hogy nem is rossz csaj, és teljesen érthetetlen, mit lát Potterben, aki nem csak ronda, de egy bunkó fatörzs és egy irritáló disznó. Ha Evans nem lenne ekkora szőrszálhasogató stréber, talán még nekem is bejönne. Talán. De nem olyan típusnak tűnik, aki könnyen adja magát, én pedig nem szeretek küzdeni a zsákmányért, így soha nem lenne köztünk semmi, még ha jóban lennénk sem.
Sietve átvettem a sebtében lefirkantott listát a hozzávalókról. Nem volt nehéz elolvasni az írását. A hozzávalók nagyját egész gyorsan megtaláltam, hisz a különféle gyökereknek jellegzetes alakja volt, de a porrá őrölt levelibéka-ürüléket hozzú percekig kerestem. -
Kizárt dolog, hogy ne vegyék észre holnap, hogy valaki járt itt - jegyeztem meg. - Pedig próbáltam mindent szépen visszarakni a helyére. - Ahogy körbenéztem a szobában, meg kellett állapítsam, hogy ez azért erős túlzás volt. Egy fiók kiszakadt a helyéről, a zúzmók elfogytak, valami golyócskák szétgurultak a padlón, egy szekrény zárát szét kellett törjem, és különben is minden üvegcsét találomra dobáltam vissza.
Előredőlve az asztal szélére támaszkodtam, és néztem, ahogy Evans kavargatja a főzetet. -
Hogyan szerzett magának ilyen komoly haragost? Ugyan. Rengetegen gyűlölik Siriust. Elképzelésed sincs, mennyire komolyan veszik nálunk a kitagadást. Számunkra ő törvényen kívül áll, és bármi azt tehet vele, amit akar. Megölni egyenesen dicsőség. És ezt tudod kinek az erősen ajánlott feladata lenne megtenni? Az enyém. - Felvont szemöldökkel, de kifürkészhetetlen arccal néztem rá. A szavaim azt sugallták, hogy magaménak vallom ezeket az elveket, a hangsúlyom viszont ennek a szöges ellentétét.
Ettől kezdve hallgatásba burkolóztam, amíg Evans elkészült a kotyvalékkal és kitöltötte az üvegbe. Felmentünk a lépcsőn, és figyelmesen néztük, ahogy hamarosan kirajzolódnak a kis lábnyomok.
Lassan bólintottam Evans ki nem mondott kérdésére. Ha már eddig eljutottunk, itt se adjuk fel. A tappancsok a nagy törgyfaajtó felé vezettek, majd eltűntek alatta. Éreztem magamon Evans kérdő tekintetét, de rá sem pillantottam, csak nekidőltem a nagy ajtónak, hpgy kinyíljon, és ki tudjunk lépni a csípős alkonyati levegőre. A lábnyomok közben méterekkel elhagytak minket. -
Gyerünk Evans. Most legyél griffendéles. - Vetettem rá egy komor pillantást, aztán sietve a lábnyomok után eredtem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Szomb. 27 Dec. 2014 - 12:13

Lily and Regulus

Szerencsénkre a nyomkövető főzet elég hamar kész van, szép is lenne ha ez is több órás folyamat után készülni el, hisz akkor felesleges is lenne. Kicsit ideges vagyok, de próbálom vissza fogni magamat, és vigyázni, hogy ne remegjen túlságosan a kezem. A bájitalfőzés amolyan művészet, minél precízebben készíted el a főzetet annál hatásosabb lesz. Most viszont nagyon fontos, hogy minél jobb legyen ez a bájital. Regulus gyorsan össze kaparja nekem a hozzávalókat, csörömpölések, koppanások közepette. Nem is merek egyenlőre oda nézni, hogy milyen kupit is hagyott maga után. Aztán megkapom a vallomást is, hogy elég nagy kupit tudott még így is hagyni maga után. Miközben forr az üst a tekintetem körbe vándorol. Idegességem ellenére is elejtek egy halvány nevetést is.
- Reparo - legyintek a pálcámmal, és helyre tettem mindent amit széttört, a fiókot is. Majd egy másik pálca suhintással pedig rendet rakok. - Lumpsluck egyik "kedvence" vagyok, szóval kitudom majd magyarázni a hiányokat, azzal nem lesz gond. -sóhajtok egy nagyot miközben belepillantok az üstbe,aminek a hatására elárad a könnyem. Aggódva tekintek Regurusra miközben válaszol. - Igazad van nem tudom milyen, de még is családtag, a bátyád, a fiúk, hogy lehet ilyet tenni? - mugli vagyok, és minél több időt töltöttem el a varázsvilágba rákellett jönnöm, hogy semennyi galleonért nem akarnék aranyvérű lenni. Inkább nézzenek le, ne tartsanak semmire, és nevezzenek sárvérűnek. Többre tartják, már betegesen a származást, többre mint a családot. Borzalmas, elkeserítő, és szánalmas. - Sajnállak titeket, tudom nem kérsz egy mugli sajnálatából, de be kell látnod, még ha ebbe is születtél bele, ez az egész nem helyes. - közbe a keverék elkészül, fiola, majd rohanás vissza az előcsarnokba. Ahogy használatba veszem a nyomkövető bájitalt, ami kivezet a kastélyból, a gyomrom görcsbe rándul. Regulus kérdés nélkül nekidől a hatalmas nagy tölgyfaajtónak, ami ki is nyílik. Habozok.. most legyek griffendéles... nem a bátorságommal van a gond, hisz fogalma sincs, hogy az elmúlt fél évben miken mentem keresztül 2 halálfalóval is találkoztam. De James. Szólnom kéne neki. A legjobb barátját, már szinte a testvérét támadták meg, ami még valószínűbb már ott is ül a gyengélkedőn, hisz mindig a másikat értesítik mindenkinél előbb, ha bármelyikkel is történik valami. Nem is tudom miért lesz dühös jobban, azért mert nélküle megyek el, azért mert egy mardekárossal megyek el, vagy hogy nem szóltam neki, vagy hogy egyáltalán ilyenen töröm a fejemet. Mély levegőt veszek, hisz az idő ellenünk dolgozik. Jobb bocsánatot, mint engedélyt kérni, nem? Nem ismerek saját magamra. Egy határozott mozdulattal, én is neki iramodok, és átsuhanunk a tölgyfaajtón túlra. El se hiszem hogy ezt csinálom. Majd kis lábnyomok jelennek meg a köves úton. Elkezdjük azt követni.
- Lehet már nincs is a birtokon, és hopponált. - jegyzem meg miközben lélekszakadva rohanunk a szellemlábnyomok után. Majd meglátom merre is vezetnek a nyomok, és kicsit megállok. - Komolyan? Megint a tiltott rengeteg? - kapkodom a levegőt, miközben az oldalamhoz nyúlok. Most hogy megálltam érzem, hogy mennyire hideg van, és a csípős levegő marja a tüdőmet. - Én is épp úgy elakarom kapni, mint te, de jó ötlet bemenni? Éjszaka van... - nem félek, de azért szeretném megérni a R.A.V.A.S.Z. vizsgámat.

©_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Szomb. 3 Jan. 2015 - 23:54

Regulus + Lily
Végignéztem, ahogy alig pár mozdulattal rendet tesz a helyiségben. Megjegyzése nyomán rosszmájúan elhúztam a számat. - Lumpsluck kedvence, hát persze.. - Hiába alkottunk pillanatnyilag egy csapatot, azért mardekárosként nem állhattam meg egy rosszindulatú megjegyzés nélkül. Hogy is ne tudtuk volna, hogy ő Lumpsluck kedvence? Megállás nélkül ajnározta a pasi. Ugyan engem is kedvelt az öreg, meg még jópár embert, de Evans kitűnt minden kedvence közül. Mardekáros körökben egész elterjedt volt a pletyka, hogy a kis Evans bizony igencsak sokat tett ezért a pozícióért a tantermen kívül is... De voltam olyan jóarc, hogy ezt most ne dörgöljem Evans orra alá. Csak a készülő főzetet néztem, az asztal szélének támaszkodva.
Ahogy hallgattam a származásomhoz kapcsolódó sajnálkozó mondatokat, keserű mosolyra húztam a szám. Nem egy ember szájából hallottam már hasonlókat, és bizony nem szerettem az ilyen helyzeteket. De néha mégis kibukott belőlem egy-két panaszos mondat, ahogy az imént is, hisz lehetetlenség mindent örökre magamba börtönöznöm. -
Igen, Evans, ebbe születtem bele. És köszönöm, el tudom dönteni, hogy mit tartok helyesnek, és mit nem. Tudod, már nagyfiú vagyok. - Ha a családom miatt sajnált valaki, az rendszerint ilyen védekezési mechanizmust váltott ki belőlem. Bezárkóztam és hárítottam. Ugyan gúnyosak voltak a Lilyhez intézett szavaim, a hangsúlyom komoly és higgadt maradt. Komoran néztem magam elé. Nem vallottam volna be sem most, sem máskor, de nagyon rosszul érintett a téma, és ez jócskán meg is látszott rajtam. Nem akartam tovább feszegetni, igyekeztem rövidre zárni.
A lábnyomokat követve és a birtokra érve kénytelen voltam Evans aggályoskodását hallgatni. Nem értettem, miért van most itt, ha maga sem hisz a sikerünkben. Ha meg hisz, miért zaklat ilyenekkel? -
A birtokon nem lehet hoppanálni - morogtam az elcsépelt, agyonismételt, ám többször is megcáfolt sablonszöveget, amit valójában én sem hittem el. Ezt a mondatot leszámítva egy szót sem szóltam, miközben futva igyekeztünk beérni a lábnyomokat.
Megálltunk, alig pár méterre az első fáktól. Homlokráncolva néztem be a sűrű sötétbe, majd hamarosan komoly arccal a lány felé fordultam. Bólintottam egyet, megisnételve az utolsó mondatát. -
Éjszaka van. Be mersz velem jönni az erdőbe, Evans? Kettesben? - Enyhén felvont szemöldökkel vártam a reakcióját. A kérdés erősen provokatív volt. Nem a Tiltott Rengeteg lényeire vagy Sirius támadójára céloztam, mint lehetséges veszélyforrásra, hanem magamra. Bizonyára Lily is ismeri a történetet, miszerint Marlene-nel egyszer...hm, hát az akarata ellenére eltűntem egy bozótosban. Marlene nagyon titokban tartotta hosszú ideig, de mint minden pletyka, előbb vagy utóbb ez is kiszivárog. - Kétlem, hogy Potter boldog lenne, mikor elmeséled neki, hol jártál és kivel. - Itt gúnyos mosolyra húztam a számat. Szavaimba egy csepp önkritika sem vegyült, gúny már annál több. Nem tartottam szégyellnivalónak, ami történt, saját szempontomból legalábbis biztos nem. Hogy Marlene szégyellte, az egészen érthető.
Hunyorogva néztem Evansra. A felvetésem persze csak elméleti síkú volt, hiszen egyetlen ujjal sem terveztem hozzányúlni. Nem gondoltam, hogy félne tőlem, mert biztosan nem, de miután "ilyen csúnya dolgot" tettem az egyik barátnőjével, tulajdonképpen minden oka meglenne rá, hogy ne akarjon kettesben maradni velem az éjszaka kellős közepén a Tiltott Rengetegben. Ugyanakkor sejtettem, hogy a feltételezés, miszerint fél tőlem, arra fogja késztetni, hogy bizonyítson, és csakazértis bemerészkedjen velem az erdőbe. És pontosan ez volt a cél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Hétf. 5 Jan. 2015 - 21:17

Lily and Regulus

Őszintén szólva semmit nem fogtam fel amit mondott, ameddig a bejárati csarnokhoz nem értünk. Utána ismét a valóságban találtam magamat, főleg mikor a lábnyomok megelevenednek és a az iskolán kívülre vezetnek. Egy ideig hezitálok, majd csak arra tudok gondolni, hogy mindent meg kell tennem, hogy kiderítsem ki támadta meg az egyik jó barátomat.
- Azért mondtam, hogy már kijutott a birtokról és onnan hopponált. - forgatom a szememet, természetemből kifolyólag nem szeretem ha kioktatnak, vagy kijavítanak. Majd rá kell hogy jöjjünk, természetesen a nyomom az erdőbe vezetnek. Nem mintha meglepne a dolog, de azért kicsit reménykedtem, hogy kevésbé veszélytelen lesz ez a kis nyomozás.
- Ne aggódj Black, meg tudom védeni magamat. - a tekintetem most az erdőről rá irányul. - Szerintem amúgy is sokkal felkészültebb vagyok mint te, minden szempontból. - nem akartam ezzel önteltnek tűnni, inkább arra próbáltam felhíni a figyelmét, hogy idősebb vagyok nála, és az iskola egyik legjobb diákja. Arról nem is beszélve, hogy már volt dolgom halálfalóval is, amit persze james-en és a barátain kívül senki nem tud. A következő hozzászólásánál kérdően nézek rá, majd leesik miről is van szó.
- James tudja hogy nem kell engem félteni. - természetesen nem fogom vele megosztani, hogy ezt megtudja szerintem kialakul egy szép kis vitánk. - Tudom nem látszik, de hidd el nem vagyok az a könnyű esett. - próbálok célozni ezzel a marlene-os esetre. Eleve ha hozzám érne minden lelkiismeret furdalás nélkül szabadítanám meg pár felesleges újától. És az biztos, hogy ezzel még jobban járna, ha Jamesel találkozna. Ő mást vágdosná. A gondolatra valamiért halványan elmosolyodok. Nem azért amit tenne, hanem a gondolatra, hogy esetleg valaki ezt megtenné értem. Hiába nem értenék vele egyet, de melyik lány tagadná ezt, hogy nem esne jól neki?
- Szóval akkor ? - már ismét tekintetem az erdőt pásztázza. A pálcámat felemelem. - Lumos. - az igét határozottan mondom ki, majd mély levegőt veszek, és belépek a sötét, és cseppet se bizalom gerjesztő erdőbe. Miközben próbálunk minél csendesebben lépkedni eszembe jut valami, és felnézek. A fák lombjától egyáltalán nem lehet látni a szabad eget, ezért is van mindig ilyen korom sötét itt. Csak reflexszerűen néztem fel a gondolataimra.
- Öhm, nem tudod, ma telihold van? - teljesen kiment a fejemből, és hiába a lépteim, és a szavaim magabiztosak, valójában igen, kicsit félek. Ezért nem is nagyon tudok tisztán gondolkodni, csak a cél lebeg a szemem előtt, és az hogy hogyan tudunk majd innen épségben kijutni. Lehet hallani a távolból ugyanis farkas vonyítástól kezdve pata dobogásokat. Idegesen nézelődök körbe, készen a védekezésre. - Gondolod megtudjuk találni? Sűrű a növényzet, és vaksötét van. - nem arról van szó, hogy inába szállt a bátorságom, mert nem, hisz az elszántságom sokkal nagyobb a kis félelmemnél. De az tény, hogy sok esélyünk nincs, csak a szerencsén múlik,hogy így megtaláljuk.

©_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Szomb. 31 Jan. 2015 - 17:05

Regulus + Lily
Csibészes mosolyra húztam a szám. James, hát persze. Ismertem annyira Jamest, hogy tudjam, ezt nem hagyná ennyiben. Rettenetesen féltékeny típus. Nem is csoda, hogy attól tart, nem elég jó Evansnak. Jobbat érdemelne nála. Nála mindenki jobbat érdemelne. - Ne félj, tőlem nem tudja meg - mosolyogtam rá sokatmondóan. Hogy sokkal felkészültebb nálam, nos, ez varázslás szempontjából vitathatatlan, de megnézném, mit kezdene a pálcája nélkül. Narcissát puszta kézzel is meg tudja tépni, az egy dolog, de ellenem nem sok esélye lenne. Az viszont egyértelmű, hogy össze sem hasonlítható Marlene-nel. Evans erős akaratú és makacs, soha meg nem alázkodó jellem, míg Marlene labilis személyiség, aki hiába mutatja nagyon magabiztosnak magát, önbecsülése mégis mások véleményének függvénye. Eleget ivott ahhoz, hogy meg se próbáljon védekezni, ez minden. Nem firtattam tovább a helyzetet.
Mélyen bebámultam az erdőbe. Valóban rémítően sötét volt, nem tűnt valami hívogatónak. A hangokkal kapcsolatban is igaza volt Evansnak: mintha farkasvonyítást hallottam volna. Én nem tartottam számon, mikor van telihold. (Ha tudtam volna, mások hogy számolják vissza a napokat teliholdig, huhú...) Felnéztem az égre. -
Nem, nincs telihold - válaszoltam rövid mérlegelés után. Visszafordítottam a tekintetem az erdőre. Kiéreztem Evans hangjából az elbizonytalanodást, de ezúttal nem kezdtem piszkálódásba emiatt. Az igazat megvallva én is meginogtam egy kissé. Lassan felé fordultam. Komolyan tettem fel a kérdést, valóban kíváncsi lévén a véleményére. - Mennyi esélyt látsz rá, hogy megtaláljuk? Ha idáig eljutott az elkövető, innen már biztosan kijutott. Sötét van. Nyüzsögnek mindenféle lények. - Rövid szünetet tartottam. - Ha be akarsz menni, veled tartok. De nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem csak magunkat sodornánk bajba. - Nem szeretek meghátrálni. De ebben a helyzetben be kellett látni, hogy nincs esélyünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Kedd 3 Feb. 2015 - 21:20

Lily and Regulus

Minden porcikámat megfeszítem, nem akarom hogy lássa félek, így is folyton kapok a fejemre, főleg mert mugli származású vagyok. Az a fránya bizonyítási vágy mindig bennem van, nem tehetek róla. Enyhe nevetés kitör rajtam a bejelentésére. Nem titkolok semmit James elől, ezt is elfogom neki árulni. De ha csak Regulustól hallaná, úgy se hinne neki.
- Köszönöm, nagyra értékelem. - idegesen kapkodom a lábamat, egyiket a másik után. Mindig gallyakra és száraz falevelekre lépek, amire összerezzenek. Jó lenne hangtalanul mászkálni a tiltott rengetegbe, és nem felhívni magunkra a figyelmet. A pálcámat szorongatom, olyan erősen hogy a körmöm belemélyed a tenyerembe. Itt engedek a szorításon, nem akarom hogy felszakadjon a bőr, és vérezni kezdjen. Ahogy haladunk azt hiszem még farkas vonyítást is hallok, amire a gyomrom ököl méretűre zsugorodik. Nem nagyon szeretnék vérfarkas mardaléka lenni, bár ha jól tudom ma nincs telihold, Remus nem fog átalakulni. Ebben Regulis is megerősít. Akkor sima farkasok tépnek szét, egyre jobb kilátások. Figyelmesen végig hallgatom, és egyetértek vele, nem mentünk messzire, ha megfordulok látom még a kastélyt is.
- Igazad van, nem voltunk elég gyorsak.. vagyis én nem voltam. - fenébe. Hirtelen jött dühömbe bele rúgok a barna levelekből álló halomra, de azok csak álcáztak egy kisebb szikla darabot. Kipattan a szemem, és fél lábon ugrálok. - Franc.... - próbálok minél halkabban káromkodni. - Azt hiszem ez a végszó hogy vissza menjünk... - botorkálok kifele, nem igazán tudok ráállni, de majd a kastélyba kísérletet teszek a meggyógyítására, de már bent akarok lenni a "biztonságos" és meleg kastélyban.
- Sajnálom, próbálom minél gyorsabban összeütni a főzetett. De már akkor gondolhattuk volna, mikor megtaláltuk Siriust, hogy az illető azonban kereket old. - abban reménykedtem kicsit, hogy a tettes még a kastélyban lesz, és rögtön eltudjuk kapni. De már nyilvánvaló, hogy nem diák, de tanár képes lenne ilyenre?

©_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Vas. 8 Feb. 2015 - 0:48

Regulus + Lily
Megcsóváltam a fejem. - Nem te tehetsz róla. - Ez az egy mondat teljesen őszinte volt, de ennél több és hatásosabb vigasztalást akkor sem tudtam volna kicsikarni magamból, ha akartam volna. De nem akartam különösebben. Utáltam a túllihegett dolgokat. Ettől függetlenül azon a véleményen voltam, hogy már akkor sem volt sok esélyünk, mikor elkezdtük a nyomozást. Akkor másképp gondoltam, de így utólag teljesen elrugaszkodottnak tűnt az egész. Visszafordultam a kastély felé, és enyhe csalódottsággal a szememben néztem a világító ablakok felé.
Evans elfojtott kiáltására fordultam vissza. - Gratulálok - jegyeztem meg enyhén lesajnáló hangnemben. Úgy állt ott, mint egy rakás szerencsétlenség, és egyértelmű volt, hogy néhány percen belül nem lesz olyan állapotban, hogy többszáz métert gyalogoljon vissza a kastélyig, majd fel a Griffendél toronyba. -  Most aztán hogy szeretnél visszabotorkálni a kastélyig? Négykézláb? - Vágtam egy grimaszt. Lemondó sóhajjal odaléptem hozzá, és minden esetleges elutasító szándákát figyelmen kívül hagyva felemeltem, hogy az ölemben vigyem vissza. - Csak hogy lásd, kivel van dolgod - morogtam, majd hozzátettem: Kapaszkodj erősen! Nehéz vagy. - Valójában cseppet sem volt nehéz, de csak ne bízza el magát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Vas. 8 Feb. 2015 - 20:27

Lily and Regulus

Ez az egész este kész káosz és csalódás. Siriust megtámadták, az életére törtek. Én meg arra se vagyok képes, hogy kövessem, majd megtaláljam az elkövetőt. Persze, miért is benne bármi simán? Aztán természetesen a lábujjamat is elkel törnöm, ami iszonyatosan fáj, de minden önuralmamat össze szedve, veszek egy mély levegőt, és nem mutatom ki. Egy kósza könny, aminek nem adtam engedélyt a távozásra végig csordul az arcomon. Nem akarok egy másodpercnél többet se maradni az erdőbe, vagy a közelébe. Regulus gondolom a tőle telhető legkedvesebb módon reagálja le a bénaságomat.
- Köszönöm. - válaszolom kurtán, majd próbálok óvatosan ráállni, amivel csak annyit érek el, hogy egy újabb fájdalom hullám megy át rajtam. - Fenébe,biztos eltört. - a következő megjegyzésére próbálom össze szedni magamat, hogy ne legyek túl bunkó, hisz most ő az egyetlen akire számíthatok. - Persze, vagy egy lebegtető bűbájjal is próbálkozhatsz. Keress valami hosszú botot vagy nemtudom. - az tény hogy egy lábon ugrálva nem sokáig fogom bírni. Aztán csak pislogni tudok,ugyanis felkap az ölébe és elindul velem. Kipattan a szemem, és elsőnek csak hebegni-habogni tudok. - Te meg... mi? Tegyél le, megoldom, mit csinálsz ? - kiakadok. Értékelem a segítségét, de én eléggé , hát hogy is fogalmazzak. Nem nagyon szeretem az idegen emberekkel való érintkezést amúgy se, de Regulussal amúgy se vagyunk jóba, és egyszerűen kellemetlenül érzem magamat. Enyhén vagyok csak ideges miközben halad felém a kastélyba, és csak remélni tudom, hogy Jamesnek ma épp nem támadt kedve egy kis mászkálásra._________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Szer. 11 Feb. 2015 - 20:36

Regulus + Lily
Nem gondoltam, hogy békés beleegyezéssel fogja fogadni az ötletemet, hogy visszavigyem a kastélyba, így szinte mindenre fel voltam készülve. - Ne mocorogj - intettem le. - Megnyugodhatsz, nekem sem okoz élvezetet a helyzet. Ha már ilyen ostoba voltál, inkább meg kéne köszönnöd a segítségemet. Felviszlek a gyengélkedőre, ahol a te édes kis Pottered átveszi a gondozásodat. - Igen, teljesen komolyan gondoltam, hogy odahívom Pottert. Úgyis megtudja, mi történt, és ha tőlünk tudja meg, legalább nem az ostoba pletykáknak fog hinni. Nyilván így is halálosan kiakad rám, amekkora idióta. De így legalább szemtől szemben állunk majd, és Evans is alá fogja támasztani a szavaimat.
Vagy mégsem?
Lepillantottam az arcára, enyhén ráncolva a homlokom, aztán gyorsan el is kaptam róla a tekintetem, és tovább szuggeráltam a kastélyt. Komolyan mérlegeltem a lehetőséget, hogy Evans esetleg sírva előadja neki, hogy zaklattam, kényszerítettem, el akartam rabolni, meg akartam erőszakolni, és még el is törtem a bokáját. És Potter kettőnk közül nyilván nem nekem hinne. A francba.
Visszaértünk a Nagyterembe, majd tovább haladtunk a gyengélkedő felé. Nagyon reméltem, hogy Evansnak eszébe sem jutna bemártani. Meglátjuk.
A vállam és a könyököm segítségével valahogy kinyitottam a gyengélkedő ajtaját, és beléptem vele. Jól leplezett megkönnyebbüléssel raktam le az egyik üres ágyra. Már majdnem leszakadt a karom, de a világért sem mutattam volna ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   Vas. 15 Feb. 2015 - 11:57

Lily and Regulus

Fülig elvörösödöm és nem azért, mert cipel, hanem hogy Jamest emlegeti. Pont vele nem akarok most találkozni, viszont 99%-ig biztos vagyok benne, hogy James a gyengélkedőn van Sirius mellett és épp boszúhagyjáraton gondolkodik. Ha még engem is meglát miközben Regulus cipel be az ölében törött lábbal... Nenene.
- Hát... jó igaz köszi. De elég a gyengélkedő bejáratáig elvinned majd besántikálok egyedül. - ezt eléggé határozottan mondom neki, hisz szeretném ha komolyan gondolná, és nem rontana be velem. Végig ideges vagyok a gyomrom ökölméretűre zsugorodott. Ebben az évben lesz egy nyugodt napom a kastélyba? De miket beszélek, hisz ha kikerülök van egy érzésem, hogy csak rosszabb lesz a helyzet. Figyelmeztetésem ellenére a gyengélkedő előtt nem tesz le, hanem vállával betolja az ajtót és beront velem.
- Kösz.. - motyogom az orrom alatt. De meg könnyebbülten tekintek körbe, és nem látom Jamest. Felsóhajtok, de aztán egy újabb aggódó roham megy végbe rajtam. Ha nincs itt... biztos szóltak neki Siriusról. Regulus letesz egy ágyra, az agyam pörög nem is vagyok ott a gyengélkedőn teljesen._________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Lily & Regulus   

Vissza az elejére Go down
 
Lily & Regulus
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Információk :: Karakterek :: Lezárt Játékok-
Ugrás: