Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Levin & Lily / Potter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Levin Dolohov
A Sötét Jegy már rajtam van...
A Sötét Jegy már rajtam van...
avatar

Származás : aranyvérű
Lojalitás : A mágia hatalom.
Családi állapot : Vőlegény, másodszor
Lakhely : Moszkva
Foglalkozás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya vezetője, politikus
Pálca : Almafa, sárkányszívizomhúr, 13 hüvelyk
Idézet : "Az idő pénz. Én pedig nem szeretem szórni a pénzemet."
Karakterlap : Itt
Karakterzene : Would you be scared?

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Lily / Potter   Csüt. 20 Nov. 2014 - 14:34


Lily, Potter, Dolohov


Megadta magát, meghunyászkodott előttem, pont, ahogy azt akartam. Jó lenne, ha azt állíthatnám, elégedettség és boldogság töltött el ennek láttán, de valójában csak szánalmat és céltalanságot éreztem magamban. Ha büszkén elharsognám a halálfalók között, mit tettem, bizonyára hőstettként könyvelték volna el, engem pedig az elveink buzgó térítőjének kiáltottak volna ki. Én mégis azt gondoltam, hogy semmi értelme nincs ennek az ostoba játéknak, azon kívül, hogy porba tiportam két nálam tapasztalatlanabb ellenfelet. Nem, ebben nem volt semmi dicsőség. Egy rémült lány és egy szerelmes fiú… Ugyan. Nyilvánvalóan bűntudatot és megbánást sem tanúsítottam, de akármilyen elvetemültnek vagy kegyetlennek is tartottak, nem ez a kis konfliktus okozott nekem sikerélményt.
Szóval Potter, ő is aranyvérű. Nem olyan családból, mint amilyenből én is származtam, vagy Blackék, esetleg Malfoyék – én a helyében ezt nagyon megbecsülném - , de aranyvérű, és ez azt hiszem, sokat változtatott a helyzeten. Nemcsak egy utolsó, névtelen diák a Roxfortból, a James Potter név mégis csak jelentett valamit.
- Szóval Potter. Aranyvérű vagy és még párbajozni is egészen jól tudsz. Helyes. – Nem vártam tőle semmilyen reakciót, kiváltképp nem szóban. Így a figyelmem szinte azonnal visszaterelődött Lilyre, akinek a kiléte félig még mindig egy talány volt.
Vörös haj, jellegzetes vonások, bátorság… Talán Weasley volna? A véráruló Weasley családra is tökéletesen illett volna ez a párszavas jellemzés, de valami mégis azt sugallta, hogy nem ilyen tiszta a származása.
- Még mindig nem válaszoltál a kérdésemre, Lily. Ha épségben el akarsz innen menni, akkor most elmondod a teljes nevedet. Ne próbálj meg hazudni, mert észre fogom venni. Ha elárulod, hogy hívnak, én is elmondom a nevem. Szerintem méltányos alku. – Mások talán azt gondolták volna, hogy ostobaság megosztani velük a nevemet. Elmondhatják, mit csináltam velük, bajba keverhetnek… De teljesen tisztában voltam vele, hogy egyrészt nem fogják kikotyogni senkinek, mert szinte biztosra vettem, hogy ők sem véletlenül nem akartak beengedni a Szellemszállásra, másrészt pedig nem hittek volna nekik. Az én szavam és kapcsolataim többet értek, mint két roxfortos diák meséje arról, hogyan támadta meg őket Levin Dolohov a roxmortsi hétvégén, miközben teljesen ártatlanul sétáltak a hóesésben. Az öreg Dumbledore-on kívül senki sem vette volna készpénznek ezt a kis történetet, elvégre elég jó hírrel rendelkeztem magasabb körökben. Remekül végeztem a munkám, megbízható voltam, tájékozott és nyitott mindenre, a végletekig tisztelettudó, igazi arisztokratikus modorral megáldva… Csak kevesen akadtak, akik beláttak a világ felé mutatott álarc mögé. És azok vagy épp olyan megkeseredettek és sérültek voltak, mint én, vagy pedig halottak. Vagy a húgom, de őt sosem vettem egy kalap alá másokkal.
Még én magam sem tudtam, mihez fogok kezdeni a nevükkel. Most történetesen semmit, elraktározom, mint fontos információt, amit esetleg majd még felhasználhatok a jövőben. De mégis hogyan? Biztos arra gondoltak, hogy majd megkeresem őket vagy a családjukat, de nem állt szándékomban. Annyi józanság szorult belém, hogy felmérjem, egy ilyesmi cselekedet nem maradhatna következmények nélkül. Másrészt pedig értelme sem lett volna. A szó szoros értelmében nem ártottak nekem, mindketten védtek valamit, ami fontos volt számukra. Igen, mindketten útban voltak, az én utamban, de kivételesen ezt nem éreztem elég indoknak arra, hogy ártsak nekik. Bár be kell vallanom, szörnyen dühítettek. És nem azzal, hogy nem engedtek át a kerítésen vagy hősködtek, sokkal inkább azzal, hogy így törődtek egymással. Nem értettem őket, nem tudtam felfogni, hogy teheti meg ezt az ember valaki másért, hogyan lehet ilyen érzéseket táplálni bárki iránt. Akiket én ismertem, azok mind, gondolkodás nélkül metszették volna el a torkomat, és én is az övéjüket. Érdek, felszínesség és üresség jellemezte a szociális kapcsolataimat. És igen, szörnyen zavart, hogy nekik valami olyan van a birtokukban, ami az enyémben sosem lesz. Hiába volt rengeteg pénzem, hiába fogok rengeteg kúriát, Galleont és családi ereklyéket örökölni, hiába van rangom és tekintélyem a munkahelyemen és a halálfalók között, akkor is van, amit sosem fogok megszerezni. Mert az, ami az ilyen „jamespottereknek” és „lilyknek” van, az nekem sosem fog megadatni. És főként ez volt az, ami miatt még mindig itt álltam és Lily karját szorongattam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James Potter
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : aranyvérű
Lojalitás : Tekergők
Családi állapot : wut
Lakhely : Roxfort
Foglalkozás : diák és főállású bajkeverő
Pálca : mahagóni, főnixtoll, 11 hüvelyk
Karakterlap :
Playby : Aaron Taylor-Johnson
Kép :

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Lily / Potter   Szomb. 28 Feb. 2015 - 14:10


Lily, Dolohov & James


Ahogy ott álltam összetörve és legyőzötten, másra sem tudtam gondolni, csak arra, hogy vesztettem. Fájt mindenem, és ha ez nem lett volna elég, még azt is rettenetesen bántam, hogy elárultam a nevem - most már rajta vagyok a feketelistán, tudja, hogy hívnak, bármikor megtalálhat. Nekem sem kellett volna elmondanom, ahogy Lily sem tette.
De ha ő nem teszi... Ez az őrült képes lenne megölni.
Már azért is szánalmasnak éreztem magam, hogy eldobtam a pálcám; hiába tudtam ép ésszel, hogy nem volt más választásom, az agyam csak azon pörgött, hogy mit csinálhattam volna másképp. Csak lett volna más megoldás!
Vártam a gúnyt, egy újabb cruciatust, vagy már nem is tudom mit, miután kimondtam azt, hogy Potter, de egyik sem jött. Helyette legnagyobb megdöbbenésemre az őrült srác - igen, srác, mert legfeljebb két-három évvel lehetett nálam idősebb - csak tudomásul vette és azonnal el is fordult tőlem. Elképedve bámultam rá, ahogy megint Lilyre terelődött a figyelme, és hirtelen azt sem tudtam, mit mondjak; láthatóan nem is akart tovább terrorizálni engem, pedig a nevem ha jelentett is valamit, nem volt akkora híre.
Pár másodperccel később legszívesebben Lilyre üvöltöttem volna, hogy eszébe ne jusson elmondani a nevét, elég, ha az enyémet tudja ez az őrült. Mikor azonban azt mondta, cserébe elmondja az ő nevét, végül mégis elnémultam: ha így elenged, ez még lehet egy jó üzlet. Elvégre el tudnánk mondani Dumbledore-nak, ő biztosan tudni fogja, ki ez igazából és mi legyen a következő lépés...
De Lily is veszélybe kerülne. Biztos, hogy megéri vállalni ezt a kockázatot...?
Habozva néztem hol az egyikre, hol a másikra: most már nem tudtam mit csinálni. Lendüljek esetleg a pálcámért...?
Ugyan, azzal semmit nem tudnék tenni ellene, nem tudom legyőzni egy párbajban, ezt már tapasztaltam.
Álltam egyhelyben és dermedten bámultam a jelenetet, és fogalmam sem volt, mit tehetnék.note: IGEN, rövid. IGEN, elcsesztem. NEM, nem vállalok érte felelősséget. de legalább ti tudtok továbbhaladni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lily Evans
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : Mugli
Lojalitás :
Családi állapot : Se vele, se nélküle...
Lakhely : Hogwarts
Foglalkozás : Diák Prefektus
Pálca : 10¼ hüvelyk, Fűzfa, Főnixtoll
Keresem a... : ...legrégibb barátomat.
Idézet :
" She hated him.
Nah, she didn't."

Karakterlap : behind green eyes
Karakterzene :
I can't live, I can't breathe
&
"Cause I don't need this life
I just need…
Somebody to die for
Somebody to cry for
When I'm lonely"

Playby : Karen Gillan

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Lily / Potter   Szer. 4 Márc. 2015 - 19:19

Lily & Levin & Potter

James alig áll a lábán, és hát én se vagyok a legjobb állapotban. A szédülés nem hagy alább, ami azt illeti egyre erősebb, és már szinte hunyorognom kell, hogy lássam James-et. Próbálok mély levegőket venni, és lassan kifújni. Nem fog minket megölni, ez már egyértelmű, csak lekel nyugodnom kicsit.
Egyértelmű hogy az illető élvezi a helyzetet, élvezi ha embereket tarthat sakkban és kínozhat. Már csak egyet akarok, kimászni ebből. Jamesnek ellátásra, pihenésre van szüksége, és csak is miattam keveredett bele, rólam már nem is beszélve. Ez az alku fairnek tűnik, a tetkója és a neve által biztosra mehetünk kicsoda, és hogy halálfaló e. Bár szerintem igen, nem lehet csak véletlenül örült. De mit akarhatott itt. Mély levegőt veszek, és megpróbálom összeszedni magam a beszédhez.
- Evans, Lily Evans. Sárvérű, mert gondolom ez is nagyon fontos infó, megkíméllek a kutatástól. - Örült hogy James aranyvérű, amit ki is emelt, ebből gondolom ezért akarja megtudni a nevünket. Én meg nem titkolom a származásomat. Most hogy megkönnyítettem a dolgát, és nem kell gondolkodnia, remélem végre elenged és hívhatunk segítséget. Csak Jamest bámulom közbe, mintha a tekintetemmel megtudnám gyógyitani, de sajnos erre nem vagyok képes.
- Nem .. vagyok valami jól.. elengednél minket? - ezt már olyan halkan tudom mondani, hogy csak reménykedhetek benne, hogy meghallotta. Nem ájulhatok el, még oda kell érnem Jameshez. Próbálom tartani magam, de egyre nehezebb. Erőt veszek magamon, és megpróbálom tartani magamat, hogy már ne a fogva tartóm tartsunk mint eddig, mivel nem nagyon bírom már el a saját súlyomat.

music: How'm I Supposed to Die note: ...au Sad_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Levin Dolohov
A Sötét Jegy már rajtam van...
A Sötét Jegy már rajtam van...
avatar

Származás : aranyvérű
Lojalitás : A mágia hatalom.
Családi állapot : Vőlegény, másodszor
Lakhely : Moszkva
Foglalkozás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya vezetője, politikus
Pálca : Almafa, sárkányszívizomhúr, 13 hüvelyk
Idézet : "Az idő pénz. Én pedig nem szeretem szórni a pénzemet."
Karakterlap : Itt
Karakterzene : Would you be scared?

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Lily / Potter   Szomb. 7 Márc. 2015 - 22:22


Lily, Potter, Dolohov


Mélyen belélegeztem a fagyos téli levegőt, metsző volt és fájt tőle a tüdőm. Ha egy kutya lett volna itt a helyemben, bizonyára kiszagolta volna James Potter és Lily Evans minden csepp kis félelmét. Nekem viszont elég volt a szemükbe néznem és éreznem, ahogy Lily egyre gyengébb lesz a karjaim között. Jó érzéssel töltött el, mint mindig, mikor rombolhattam. Boldog voltam, amiért most nekik is rossz, nemcsak nekem. Gyerekes? Kétségkívül. De szörnyen idegesített a bugyuta szeretetük egymás iránt.
- Tehát Evans. Nem, különösebben nem foglalkoztatott a vérminőséged, de köszönöm az információt. – Halvány mosolyra húztam a szám. Még egy öntudatos kis mugliivadék. Minden egyes alkalommal, mikor belebotlottam egy-egy ilyenbe, legszívesebben hangosan nevettem volna rajtuk. Az az indokolatlan magabiztosság, mikor nem tudnak semmit… A kezükbe nyomnak egy ócska varázspálcát és máris boszorkányoknak és varázslóknak hiszik magukat, mikor eddig csak a mesekönyveik lapjain láttak mágiát. Nevetséges. Mindezek ellenére nem szándékoztam megszegni előbbi ígéretemet, így minden vonakodás nélkül közöltem velük a nevem. Különben sem lett volna nehéz kideríteniük. - Levin Dolohov. Adjátok át üdvözletemet a húgomnak, az öcsémnek és a menyasszonyomnak.
Feltehetően mindhármukat ismerték. Irinát, a bájos, intelligens és visszafogott húgomat, aki amióta csak járni tudott, egy igazi kis hercegnőre emlékeztetett. Michailt, a talpig becsületes, csendes, éltanuló és komoly öcsémet, akire soha egy rossz szó sem érkezett. Ivoryt, a lángvörös hajú, vak menyasszonyomat, akit ugyan nem ismertem közelről, mégis éreztem a belőle sugárzó dacot. Biztos voltam benne, hogy tudni fogják, kikről van szó, a testvéreimet egészen biztosan. És kivételesen nemcsak a gúny mondatta velem ezt velem, valóban szívesen üdvözöltem volna a testvéreimet. Ivory pedig… gyakran eszembe jutott, hogy foglalkoznom kéne vele, de aztán sosem tettem.
Nem volt valami megerőltető tartani Lilyt, a súlya elenyésző volt az enyémhez képest. Most, hogy megtudtam, amit akartam és lehiggadtam előbbi állapotomból, már nem láttam értelmét annak, hogy bántsam őket. Így csak megfogtam Lilyt, odavittem Potterhez és az előbbiekhez képest sokkalta finomabb mozdulattal odalöktem neki.
- Ha nekem ilyen barátnőm lenne, jobban vigyáznék rá, Potter. Még a végén mindkettőtöket az a nagy szátok visz sírba. – Egyszerűen zsebre tettem a varázspálcámat. Nem tartottam újabb támadástól. Ha egy csepp eszük is van, most azonnal eltűnnek innen és mélyen hallgatnak erről az esetről. Úgysem tudnak megrángatni, sem ők, sem Dumbledore. Nem látott minket senki. És mindenki előbb hisz a hivatalos személynek, a megbízható minisztériumi alkalmazottnak, azaz nekem, mint két diáknak.


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
James Potter
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél."
„Ha vakmerő vagy s hősi lelkű, Házad Griffendél.
avatar

Származás : aranyvérű
Lojalitás : Tekergők
Családi állapot : wut
Lakhely : Roxfort
Foglalkozás : diák és főállású bajkeverő
Pálca : mahagóni, főnixtoll, 11 hüvelyk
Karakterlap :
Playby : Aaron Taylor-Johnson
Kép :

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Lily / Potter   Hétf. 16 Márc. 2015 - 18:54


Lily, Dolohov & James


Feszülten, teljesen mozdulatlanul álltam, amíg ők ketten beszéltek - még levegőt is alig mertem venni, nehogy ez az őrült támadásnak vegye. Ha őszinte akartam lenni, meglepett, hogy tényleg megmondta a nevét és tényleg elengedte Lilyt.
Amint odalökte nekem, gondolkodás nélkül kaptam el, mielőtt összeesett volna, pedig én sem voltam túl jó bőrben. Magamhoz szorítottam a lányt, bár nehéz lett volna megmondani, melyikünket nyugtatom inkább - aztán összeszorított szájjal felpillantottam Dolohovra.
- Ne aggódj, az üdvözleted minden ismerősödnek átadjuk.
Sajnos én is pontosan tudtam, mennyit fogunk érni azzal, ha elmondjuk, ki támadott ránk. Pedig felismertem a nevét, apám mesélt már róla - idióta aranyvérmániás megszállott, ahogy jellemezte. Holott biztos voltam benne, hogy apám másképp értette a "megszállott" dolgot, kénytelen voltam teljesen egyetérteni vele.
Ilyen beteg emberek vannak a Minisztériumban? Vagy ő az egyetlen? Nem, ezt nehéz elhinni. Lassan már azon se lepődnék meg, ha a Minisztérium egyenesen tudna erről, és úgy alkalmazná.
Arra már nem is reagáltam, hogy a helyemben jobban vigyázna Lilyre. Ha a helyemben lenne, már megölte volna a lányt, amiért elsőre elutasította.
Amint alakja eltűnt az egyik ház mögött, azonnal Lilyre fordítottam a figyelmemet.
- Jól vagy? - Persze, a leghülyébb kérdés, amit ilyenkor fel lehet tenni, de nem tudtam, mi mást mondhatnék. "Hé, bocs, hogy egy pszichopata vadállat majdnem elvágta a torkodat, látom eléggé megviselt. Amúgy szép időnk van, nem?"
- A Gyengélkedőre kell mennünk, most - mondtam halkan, miközben azon gondolkodtam, milyen mesét adhatnánk be, mi történt velünk. Valószínűleg egyik sem lenne elég hihető, de a legrosszabb mégis az lenne, ha elmondanánk az igazságot. A végén ránk jönnének a Minisztériumból, hogy hogy merészelünk rágalmazni valakit közülük.Kész, kifújtam. Én összeszedtem magam, írtam egyet, most már lezárhatjuk ugye? XDD
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Levin & Lily / Potter   

Vissza az elejére Go down
 
Levin & Lily / Potter
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Információk :: Karakterek :: Lezárt Játékok-
Ugrás: