Roxfort, 1977
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Figyelem! Az oldal elköltözött! The Order of The Phoenix
1977 novembere.
Jelenleg Lily titkos párbajszakkört szervez. Kezdenek kiderülni, hogy kik is a kémek az iskolában, így még fontosabb hogy a diákok megtudják védeni magukat. A halálfalók kezdenek mindenhova beszivárogni, egyre több ember tűnik el, vagy viselkedik furcsán.Tovább...

Jelenleg nincs kaland.
Eddigi legjobb The Marauder's videó. Vajon a mi folytatásunk is lesz... Második legjobb videó Figyelem:Itt minden anyag a mi kezünk munkája! A történetszálat, a karakterek leírását mi fejlesztettük ki. A KÉPEK, KÓDOK amik az oldalon találhatóak mind sajátok (amik esetleg nem azoknál fel van tüntetve a készítő!). Ezeket felhasználni más oldalon TILOS, ÉS LOPÁSNAK SZÁMÍT!
Latest topics
» Lily & Severus
by Lily Evans Csüt. 28 Ápr. 2016 - 21:33

» Violette & Louis
by Louis A. Deveroux Szomb. 16 Ápr. 2016 - 19:10

» Mark & Ivory
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:52

» Híreink!
by Mark Cavelier Szer. 13 Ápr. 2016 - 20:13

» Evans & Black
by Lily Evans Vas. 10 Ápr. 2016 - 12:27

» Lauren & Gwenog
by Gwenog Jones Csüt. 7 Ápr. 2016 - 18:09

» Kate & Gwenog
by Gwenog Jones Kedd 5 Ápr. 2016 - 22:08

» Kate and Ariana
by Kate Denver Kedd 22 Márc. 2016 - 23:28

» Szent Johanna Gimi - Élj a Mának!
by Ariana Amberson Vas. 20 Márc. 2016 - 13:25

» Kate keresi...
by Kate Denver Pént. 18 Márc. 2016 - 17:10

» Marlene & Rita
by Rita Skeeter Hétf. 7 Márc. 2016 - 15:32

» KÉSZ VAGYOK!
by Vendég Vas. 6 Márc. 2016 - 14:40

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Hétf. 1 Szept. 2014 - 21:09-kor volt itt.

Share | 
 

 Levin & Regulus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Levin & Regulus   Szer. 20 Aug. 2014 - 20:36

Black + Dolohov
A Szárnyas Vadkanban ezúttal nem csak pár ember lézengett, hanem egy csomó gyanús alak kerülgette egymást. Ez egyrészről zavart, másrészről viszont kapóra jött, hiszen így kevésbé feltűnő egy betévedt diák. Nem hiszem ugyan, hogy sokan ismernék itt az arcom, de nem nézek ki nagykorúnak, így biztosan kiszúrnának. És amit most leginkább el akartam kerülni, az a kérdezősködés.
A sötétkék kapucnis pulcsim alatt egy jókora, gondosan összehajtogatott, régi pergamen lapult. A kapucnim rejtekéből körbepillantottam a félhomályos helyiségben. Akihez én jöttem, a fal mellett ült, az ajtótól jobbra. Kikerültem egy kóválygó embert és egy sutyorgó párost, majd kihúztam a széket Dolohovval szemben, és leültem. -
Jó estét, Dolohov. - Csak három évvel volt idősebb nálam, mégis magáztam. Ez így volt elvárás, a legtöbb halálfaló ezt megkövetelte, mint a tisztelet egyik alapvető jelét. Három év ide vagy oda, a beavatásom pillanatáig magáznom kell őket. Szívesebben magázódnék az idők végezetéig...
Az asztal lapjának jótékony takarásában kihúztam a pulóverem alól a pergament, és felcsúsztattam az asztalra. Nem tűnt egy különleges darabnak. Kissé viharvert volt, de mértani pontossággal volt összehajtogatva. Dolohov felé toltam az asztalon. -
Elhoztam. - Halkan beszéltem, de a hangom határozott volt. Dolohov azok közé a halálfalók közé tartozott, akiktől kevésbé tartottam, gondolom a csekély korkülönbség miatt. Pedig már róla is hallottam csúnya történeteket. Élőben ugyan kissé mogorvának találtam eddigi néhány találkozásunk alkalmával, de nem éreztem úgy, hogy félteni kéne tőle az életem. Persze egy rossz szót sem mernék szólni előtte, de amíg nem haragítom magamra, nem hiszem, hogy félnem kéne tőle. Persze már nem egyszer kellett rádöbbennem, hogy milyen rossz emberismerő vagyok, így most inkább nem bocsátkoznék messzemenő következtetések levonásába.
Nem voltam biztos benne, hogy csak gyorsan elrakja-e a pergament, hogy biztosan senki ne szúrja ki, vagy leellenőrzi, hogy valóban azt adom-e oda neki. Talán az utóbbira tippeltem volna. A pergamen egyébként a Roxfort részletes térképét tartalmazta, beleértve az ideiglenesen létrejövő átjárókat és a titkos folyosókat is. Több ilyen térkép is volt az iskolában, minden tanár kapott egyet, azt hiszem. Én Frics példányát loptam el. Tőle volt a legkönnyebb, és ezt lelkiismeret-furdalás nélkül meg tudtam tenni, hiszen utáltam azt az embert. A térkép a Sötét Nagyúrnak kell. Hogy miért, azt senki nem kötötte az orromra, nekem csak kiadták az utasítást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Levin Dolohov
A Sötét Jegy már rajtam van...
A Sötét Jegy már rajtam van...
avatar

Származás : aranyvérű
Lojalitás : A mágia hatalom.
Családi állapot : Vőlegény, másodszor
Lakhely : Moszkva
Foglalkozás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya vezetője, politikus
Pálca : Almafa, sárkányszívizomhúr, 13 hüvelyk
Idézet : "Az idő pénz. Én pedig nem szeretem szórni a pénzemet."
Karakterlap : Itt
Karakterzene : Would you be scared?

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Regulus   Kedd 10 Feb. 2015 - 21:20


Black & Dolohov


Frusztrált a tömeg. Ezúttal nem csak pusztán amiatt, hogy rengeteg ember vett körül, hanem amiatt is, hogy keresztbe húzták a számításaimat. Egészen addig a pillanatig, amíg be nem léptem a Szárnyas Vadkan viharverte ajtaján, abban a hitben éltem, hogy ez egy rosszhírű, pangó hely. Regulus Black legalábbis azt mondta, még ilyenkor is csak páran szoktak lézengeni az amúgy visszataszítóan mocskos kocsmában. Ehelyett azonban asztalt is csak egy részeg öregember arrébbhelyezésével sikerült szereznem.  A férfi különben ott maradt, ahova letámasztottam.
Regulus Black közeledő alakja láttán – mégis ki más lett volna? – lassan felpillantottam a már kiürült poharamból. A terveim között szerepelt többek között az is, hogy a pergamen megszerzését követően még maradok néhány italra, de ezt az első pár korty után inkább el is vetettem. Az alkohol minősége a gyatra színvonalat sem súrolta, pusztán anyagiasságból ittam meg a poharam egész tartalmát.
- Black – biccentettem. Nem fáradoztam a formális köszönéssel, bájcsevejjel, egyikünk sem ezért volt itt. Pont eleget találkoztunk ilyen szituációkban a különböző bálokon. Csak a térkép érdekelt jelen pillanatban, kellemetlenül érintett volna, ha esetleg Regulus nem hozza magával. Nemcsak ő számíthatott volna megtorlásra, hanem én magam is, noha a legkevésbé sem lettem volna hibás ebben a helyzetben. De hatalmas megnyugvásomra felém csúsztatta az ősöreg pergament, amit aztán észrevétlen mozdulattal átvettem tőle és kiterítettem az asztal takarásában. Az ölembe raktam a lapot és végigfuttattam a tekintetem a fekete vonalakon, rajzokon és felcímkézett helyiségeken. Eredetinek tűnt, már csak a papír korát tekintve is. De nem bízhattam a véletlenre, még akkor sem, ha nem ez volt az évtized legfontosabb küldetése  a halálfalók között. Előszedtem a zsebemből a varázspálcámat és nonverbálisan elvégeztem egy bűbájt a térképen, amely kimutatta volna, ha Black a könnyebbik végét fogta volna meg a feladatnak és egy hamisítvánnyal próbálta volna kibökni a szemem. De az alaprajz eredeti volt. Szerencséjére.
- Kitől hoztad el? Remélem, senki nem látta, mikor elloptad. – Nem éreztem úgy, hogy bármi okom lenne magázni. Ő nem volt halálfaló, csak egy aranyvérű gyerek. Itt egyedül neki kellett tiszteletet tanúsítania.
Visszahajtottam egyetlen körülbelül tíz centiméteres lappá a térképet, majd a zakóm zsebébe süllyesztettem. Innen egyenesen a Nagyúr elé készültem vinni. Nem beszélt a pontos terveiről, pusztán annyit emlegetett, hogy jövőbeli terveit alapozza meg. Én inkább arra gyanakodtam, hogy Regulus hűségét és rátermettségét tesztelte. Persze a Sötét Nagyúr kifürkészhetetlen, valójában az is megeshet, hogy tényleg szüksége volt erre az ócska térképre.


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Regulus Black
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked."
„Hogyha agyafúrt s ravasz vagy, Ne tekints másra: Mardekár való neked.
avatar

Származás : The Noble and Most Ancient House of Black
Lakhely : London, Grimmauld tér
Foglalkozás : diák
Pálca : Mogyoró, 12 hüvelyk, egyszarvúszőr mag
Karakterlap : Én vagyok
Karakterzene : Ez
Playby : Wade Poezyn

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Regulus   Szer. 11 Feb. 2015 - 20:31

Black + Dolohov
Feszülten figyeltem, ahogy kihajtogatja a pergament, és szemügyre veszi a térképet. Fogalmam sem volt, milyen varázslatot végzett el rajta, de olyan különösebben nem is akartam tudni.
- Ez Frics példánya - válaszoltam, tekintetemet az asztal lapjára szegezve. Nem éreztem jól magam, ha Dolohov, vagy bármelyik másik halálfaló szemébe kellett nézzek. Minden alkalommal a hideg futkosott a hátamon, és attól tartottam, hogy olvasnak a gondolataimban. Hiába sajátítottam el az okklumencia készségét, nyugtalanított, hogy az erősebb mágiájukkal esetleg áttörik a védvonalaimat, és megtudják, mennyire nem vagyok Voldemort elkötelezett híve. Nem volt semmi konkrét titkolnivalóm, nem követtem el semmit, bár azt hiszem, a kételkedés a szemükben legalább akkora bűn, mint ha elárultam volna Dumbledore-nak mindazt a kevés információt, ami a birtokomban van. Így rettenetesen koncentráltam, hogy egy pillanatra se kalandozhasson el a figyelmem az elmémről - ha valaki esetleg megpróbálna belémlátni, rögtön vissza tudjam verni. Az is felmerült bennem, hogy ez az igyekezetem esetleg felkelti egy avatott szemlélő figyelmét, és nagyobb veszélybe sodor, mint a nyitva hagyott elmém. Nem találtam jó megoldás, bár azt hiszem, az én helyzetemben csak rossz és kevésbé rossz lehetőségek közül válogathatok. Mindent összevetve úgy döntöttem, inkább koncentrálok az elmémre, ahogy ezúttal is tettem. Az ujjaimmal a térdemen doboltam az asztal takarásában. - Nem, nem láthatott senki. Sem odaúton, sem visszafelé menet nem találkoztam senkivel. - Olyan éjszakai időpontot választottam, amikor Frics és a rühes macskája is egy csavargó diák után kajtattak a folyosókon. Mindenki más az igazak álmát aludta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lilleby.hungarianforum.com
Levin Dolohov
A Sötét Jegy már rajtam van...
A Sötét Jegy már rajtam van...
avatar

Származás : aranyvérű
Lojalitás : A mágia hatalom.
Családi állapot : Vőlegény, másodszor
Lakhely : Moszkva
Foglalkozás : Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztálya vezetője, politikus
Pálca : Almafa, sárkányszívizomhúr, 13 hüvelyk
Idézet : "Az idő pénz. Én pedig nem szeretem szórni a pénzemet."
Karakterlap : Itt
Karakterzene : Would you be scared?

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Regulus   Vas. 22 Feb. 2015 - 13:45


Black & Dolohov


Ugyan próbálta leplezni, de le sem tagadhatta volna, mennyire ideges. Pedig valójában eszem ágában sem volt legilimenciát alkalmazni rajta, különben sem túl gyakran folyamodtam ilyesmihez, noha többek között ezt is tanultam. A Sötét Nagyúrnál jobb tanítómester keresve sem találhattam volna.
- Látom, a könnyebbik végét fogtad meg a dolognak. Bár ez esetben helyesen tetted. Nos… reméljük, a gondnok nem fogja egyhamar keresni. – Nem igazán érdekelt, az már nem az én problémám lett volna, és ezek után már nem is Regulusé. Már ha igaz, hogy valóban nem látta senki, mikor ellopta az amúgy nem túl értékes térképet. Én legalábbis nem tartottam különösebben fontosnak, elvégre több példány is létezett belőle, ki tudja, talán ennél legálisabb úton is megszerezhettük volna. De nem kérdőjeleztem meg a Nagyúr döntését.
- Egyelőre nem kaptál új feladatot, azonban ha a Nagyúrnak eszébe jutna valami, akkor én foglak keresni. Én a helyedben számítanék rá a közeljövőben. Úgy tűnik, mostanában különös figyelmet fordít az új nemzedékekre. – A Nagyúr valóban nagy figyelmet szentelt a kiskorú aranyvérűekre, feltehetően tervei voltak az ifjúsággal. Ebbe magamat is beleértettem, és büszkén gondoltam arra, hogy engem is belefoglalt a nagyszabású terveibe. Ha a jövőre gondoltam, mindig politikai pályán képzeltem el magam, csak éppen nem ellenzékiként. Eljön majd az idő, mikor a mi embereink fognak a Minisztérium vezetőségében ülni. Akár én magam is…


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Levin & Regulus   

Vissza az elejére Go down
 
Levin & Regulus
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Marauders - A Tekergők :: Roxmorts-
Ugrás: